کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظرتون سود هر سهم تایر با سرمایه جدید ۳۵ تومن میتونه باشه در سال ۹۹ ?
سلام
تا ۹ ماهه با سرمایه جدید ۱۸۱ ریال سود ساخته
۳ ماهه آخر هم حدود ۱۳۰ ریال سود خواهد داشت (البته بنده این برآورد رو بر اساس نرخ خرید مواد اولیه ۳ ماهه پاییز انجام دادم)
در کل سال ۹۹ به احتمال زیاد بین ۳۰ تا ۳۳ تومان سود خواهد داشت و p/e سهم به حدود ۱۵ واحد خواهد رسید که با توجه به قیمت سهم و طرح توسعه بنظر جذاب خواهد بود
با حجم برداشتن حقوقی که باید همون بازارگردان باشه ظرف دو سه روز آینده قفل سهم باز میشه و اگر جو عمومی بازار مثبت باشه میتونه به سرعت به بالای ۵۰۰ برگرده
این را هم اضافه کنم مقدار زیادی از صف فروش فیک و فقط در جهت عقب نشوندن خریدارها برای حجم نخوردن بوده مثلاً خودم در سه هفته گذشته تقریبا هر روز ۴-۵ میلیون صف فروش را سنگین میکردم
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
سهم تقریبا 30تومن امسال میسازه .. دربین شرکت هایی در رنج قیمت300-500 جز سودسازترین هاست ...
کم کم درمحدوده370-400 انتظار افزایش تقاضا میره (معادل تیوریک12500 سقف تاریخی قبل تجدید که باشکستش رشدشارپی شروع شد)
درواچ
درود
هفته اول فروردین گزارش یکماهه اسفند کدال میشه و تکلیف دوازده ماهه 99 مشخص میشه تا حسابرسی سالیانه.
با افزایش و پیش بینی پی به ای سهم و سایر گروه توجه بازار بیشتر جلب خواهد شد!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
درود
هفته اول فروردین گزارش یکماهه اسفند کدال میشه و تکلیف دوازده ماهه 99 مشخص میشه تا حسابرسی سالیانه.
با افزایش و پیش بینی پی به ای سهم و سایر گروه توجه بازار بیشتر جلب خواهد شد!
ارادت
درود . تردید بازار احتمالا در پتانسیل تکرار حاشیه سود فعلی است... وگرنه با رنج سود فعلی نباید چنین صفوفی را شاهد باشیم . هرچند تحلیل هم در اکثریت تریدها دیده نمیشه
نظر