ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

سلام، وقت بخير،
    بازار در نهايت باهوش عمل خواهد كرد، اين مورد چيزي بوده كه سالها در اين بازار ديده ايم.
    در عكس بالاي مشاهده مي كنيد، فروش در دو ماهه مهر و آبان معادل كل تابستان بوده و همان توليد 5000 حلقه در روز در حال انجام است. طبق گفته يكي از مهندسين ناظر كه بر نصب دستگاه هاي توليد تاير نظارت مي كند، تمامي دستگاه ها تا توليد 7500 حلقه يعني 48 تن در روز و توليد 15 هزار تن ساليانه در شركت موجود و در حال نصب است، و در بهمن و اسفند نهايي خواهد شد.

طبق شنيده ها 15% حق تقدم استفاده نشده باقي مانده است، و بنابراين بازي زيادي نخواهد داشت و بهترين فرصت بهره برداري براي عده اي فراهم شده است.

در بدترين بازار سهم 1 ميليون فروشنده هم ندارد، در دو حركت فروشنده هاي كه نمي دانند، چه دارند، كاملا در اين نقطه خالي خواهند شد.

با پتاير تا انتهاي شهريور 94 بايد سهامداري كرد، تا بازده اي خوبي بدست بيايد، ان شا الله..

در اين بازار بايد فرصتهاي ناب را درك كرد.

موفق باشيد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Vishkia
      عضو عادی
      • Oct 2014
      • 205

نظر این بنده حقیر در مورد پتایر (فاقد هرگونه پیشنهاد و صرفن جهت بررسی)

پتایرWeekly.png

موارد قابل توجه در تحلیل:
      1- واگرایی منفی قیمت و RSI در تایم فریم های روزانه، هفتگی و ماهانه
      2- حمایتهای پیش رو با رنگ سبز و اولین مقاومت با رنگ قرمز نشان داده شده است
      3- برگشت قیمت از محدوده 250 تا 270 تومان با توجه به قرارگیری این محدوده در منطقه تکمیل الگوی AB=CD و سطح 78.6 فیبو ریتریس و وجود دو سطح حمایتی قوی 250 و 270 و همچنین برخورد با خط روند
      4- احتمال طی مسیری مشابه با خط صورتی در جهت پر کردن گپ ایجاد شده و سپس ادامه روند نزولی البته همراه با حمایتی در محدوده 300.
      5- احتمال ملاقات محدوده برگشتی در بهمن ماه بیشتر خواهد بود

نکته: بازه زمانی باقیمانده تا پذیره نویسی عمومی جهت فروش حق تقدمهای استفاده نشده و همچنین ارائه گزارش پیش بینی 9 ماهه می تواند اعتبار تحلیل فوق را افزایش دهد.

در صورت تثبیت زیر 250 تحلیل ارائه شده فاقد اعتبار و حمایتهای 219 و 184 پیش روی سهم خواهد بود.

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

در اصل توسط Vishkia پست شده است View Post
        نظر این بنده حقیر در مورد پتایر (فاقد هرگونه پیشنهاد و صرفن جهت بررسی)

[ATTACH=CONFIG]2789[/ATTACH]

موارد قابل توجه در تحلیل:
        1- واگرایی منفی قیمت و RSI در تایم فریم های روزانه، هفتگی و ماهانه
        2- حمایتهای پیش رو با رنگ سبز و اولین مقاومت با رنگ قرمز نشان داده شده است
        3- برگشت قیمت از محدوده 250 تا 270 تومان با توجه به قرارگیری این محدوده در منطقه تکمیل الگوی AB=CD و سطح 78.6 فیبو ریتریس و وجود دو سطح حمایتی قوی 250 و 270 و همچنین برخورد با خط روند
        4- احتمال طی مسیری مشابه با خط صورتی در جهت پر کردن گپ ایجاد شده و سپس ادامه روند نزولی البته همراه با حمایتی در محدوده 300.
        5- احتمال ملاقات محدوده برگشتی در بهمن ماه بیشتر خواهد بود

نکته: بازه زمانی باقیمانده تا پذیره نویسی عمومی جهت فروش حق تقدمهای استفاده نشده و همچنین ارائه گزارش پیش بینی 9 ماهه می تواند اعتبار تحلیل فوق را افزایش دهد.

در صورت تثبیت زیر 250 تحلیل ارائه شده فاقد اعتبار و حمایتهای 219 و 184 پیش روی سهم خواهد بود.
        درود بر دوست گرامی...
        با احترام به نظر حضرت عالی...
        سهم در حال حاضر به شدت دچار واگرایی مثبت است و نه منفی...

در مورد الگوی abcd سهم قسم نخوره حتما بخواد این الگو رو پیاده کنه می تونه داخل کانال صورتی رنگی که تا کنون 8 بار به آن واکنش نشون داده برخورد کنه و برگرده....

با اطمینان خدمتتون عرض می کنم این بازی تنها یک بازی حق تقدمه که افراد فاقد تحلیل بنیادی در دام آن خواهند افتاد...

با تشکر از وقتی که برای تحلیل این سهم گذاشتید..ممنونم
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Vishkia
          عضو عادی
          • Oct 2014
          • 205

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
          درود بر دوست گرامی...

در مورد الگوی abcd سهم قسم نخوره حتما بخواد این الگو رو پیاده کنه می تونه داخل کانال صورتی رنگی که تا کنون 8 بار به آن واکنش نشون داده برخورد کنه و برگرده....

با اطمینان خدمتتون عرض می کنم این بازی تنها یک بازی حق تقدمه که افراد فاقد تحلیل بنیادی در دام آن خواهند افتاد...

درود بر شما دوست عزیز،
          امیدوارم تحلیل شما به حقیقت بپیونده نه تحلیل من.
          همانطور که در ابتدا عرض کردم این تحلیل صرفا نظر این بنده حقیر در مورد سهم بود که می تونه کاملا غلط از آب در بیاد.
          زیبایی و ذات بازار هم همینه که افراد مختلف تحلیلهای حتی کاملا متضاد ارایه می دن. اگر اینطور نبود و همه نظرات یکسان بود هیچ معامله ای انجام نمی شد:)
          در نهایت من اینجا اومدم تا به معلومات خودم اضافه کنم و کسانی مثل شما که بر روی تحلیل من نظر می دن باعث این پیشرفت من خواهند شد. کاش همه اینطور باشند.
          من هم از وقتی که شما گذاشتید و پاسختون بسیار ممنونم.
          شاد و موفق باشید

نظر

• ".احسان."
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2676

ارزیابی سود سال 93 و 94 شرکت ایران تایر

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

درود بر دوست گرامی...

با اجازتون بزارید به جای استفاده از نوسانگر نماهایی مثل RSI از نگاه دیگه و با استفاده از اندیکاتور های روندی ایچیموکو،بولینگر و میانگین متحرک معمولی 45 روزه استفاده کنیم و ببینیم نمودار چی میگه و بی طرف بپذیریم انشالله

ایچیموکو میگه 400 الی 420 برای این سهم ناحیه ای مقاومتی چون میانگین 9 روزه 26 و ابر رو در پیش داره و میانگی ها 9 26 میخوان استراحتی کنند

بولینگر میگه سهم برای ادامه نزول نیاز به یک صعود تا نزدیکی های خط میانی همون حوالی 400 420 داره

میانگین 45 متاسفانه بالای قیمت است و نزول...

انتقاد: باید صبر کرد و این صبر در سیستم 4 ساعته بازار ایران زجر آور است که بخوایم برای یک کندل 4 ساعته 20 ساعت صبر کنیم...اگر بازار 24 ساعته بود تمام این مراحل سریع تر پیش می رفت و اصلاح انجام می شد

از لحاظ بنیادی: با توجه به دور بودن سهم به نتیجه کار شرکت می توان صبر کرد و سهم را ارزان خرید.سهم فعلا توان فرار قیمتی ندارد.اگر دلار به 4 هزار تومن برسد و ارز مبادله ای هم گران شود سهم را می توانید 300 الی 320 هم بخرید چون بنیاد شرکت نیازمند دلار است

نتیجه : باید صبر کرد...خرید این سهم بعد مجمع به نظرم بهتر...صعود در این سهم یک باید نیست...یک شاید است اما نزول بیشتر به نظر میرسد...البته نمی توان منکر قدرت های پولی شد که شاید تمام این حرف ها رو کنار بزنه

با احترام

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

با اجازتون بزارید به جای استفاده از نوسانگر نماهایی مثل RSI از نگاه دیگه و با استفاده از اندیکاتور های روندی ایچیموکو،بولینگر و میانگین متحرک معمولی 45 روزه استفاده کنیم و ببینیم نمودار چی میگه و بی طرف بپذیریم انشالله

ایچیموکو میگه 400 الی 420 برای این سهم ناحیه ای مقاومتی چون میانگین 9 روزه 26 و ابر رو در پیش داره و میانگی ها 9 26 میخوان استراحتی کنند

بولینگر میگه سهم برای ادامه نزول نیاز به یک صعود تا نزدیکی های خط میانی همون حوالی 400 420 داره

میانگین 45 متاسفانه بالای قیمت است و نزول...

انتقاد: باید صبر کرد و این صبر در سیستم 4 ساعته بازار ایران زجر آور است که بخوایم برای یک کندل 4 ساعته 20 ساعت صبر کنیم...اگر بازار 24 ساعته بود تمام این مراحل سریع تر پیش می رفت و اصلاح انجام می شد

از لحاظ بنیادی: با توجه به دور بودن سهم به نتیجه کار شرکت می توان صبر کرد و سهم را ارزان خرید.سهم فعلا توان فرار قیمتی ندارد.اگر دلار به 4 هزار تومن برسد و ارز مبادله ای هم گران شود سهم را می توانید 300 الی 320 هم بخرید چون بنیاد شرکت نیازمند دلار است

نتیجه : باید صبر کرد...خرید این سهم بعد مجمع به نظرم بهتر...صعود در این سهم یک باید نیست...یک شاید است اما نزول بیشتر به نظر میرسد...البته نمی توان منکر قدرت های پولی شد که شاید تمام این حرف ها رو کنار بزنه

با احترام
                دوست عزيز؛ گران شدن دلار به نفع لاستيك سازها در كوتاه مدت و بلند مدت تمام خواهد شد. سهم زير ارزش ذاتي را بايد خريد، و بلند مدت با آن صبر كرد، به قولي اگر انتظار بالا رفتن 700-800 توماني را داريم، روي 30-40 تومان بحث نكنيم. كرازي با فروش بسيار كمتر و طرح توسعه بسيار بسيار كم سود سازتر ببينيد، كجاست. انتظارات هست، كه قيمت را شكل مي دهد،‌ نه ساختن انتظارات، قيمت را! عرضه حق هاي استفاده نشده، تمام شود، بازي شروع خواهد شد، شايد هم زودتر!

موفق باشيد.

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                  دوست عزيز؛ گران شدن دلار به نفع لاستيك سازها در كوتاه مدت و بلند مدت تمام خواهد شد. سهم زير ارزش ذاتي را بايد خريد، و بلند مدت با آن صبر كرد، به قولي اگر انتظار بالا رفتن 700-800 توماني را داريم، روي 30-40 تومان بحث نكنيم. كرازي با فروش بسيار كمتر و طرح توسعه بسيار بسيار كم سود سازتر ببينيد، كجاست. انتظارات هست، كه قيمت را شكل مي دهد،‌ نه ساختن انتظارات، قيمت را! عرضه حق هاي استفاده نشده، تمام شود، بازي شروع خواهد شد، شايد هم زودتر!

موفق باشيد.

در کویر تایر دلار تاثیر گذار است و نزدیک 50 درصد مواد اولیه با دلار است...در پتایر با یورو است

پتایر فعلی مثل ونفت میمونه وقتی رو 420 بود هدف 500 و فراتر از اون رو براش نشونه گرفتن اما سهم افت کرد و دوباره رشد کرد

کرازی با پتایر خیلی متفاوت است دوست من مقایسه صحیحی نیست

به عنوان یک نظر عرض می کنم شما میتونید نپذیرید: این سهم عملکرد سال بعدی اش مهم است نه امسال...امسال فقط نوسان می کند و انتظار رشد آنچنانی نداریم

توقعات و انتظارات بالا در حال حاضر از این سهم نباید داشت تا دچار اشتباه در تحلیل نشیم

به هر حال به نظر من در صورتی که نتواند عواملی که در پست قبلی گفتم رو بر طرف کنه بیشتر نزول می کند...انشالله هر چه که به صلاح شماست اتفاق بی افتد

صرفا یک نظر

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

در کویر تایر دلار تاثیر گذار است و نزدیک 50 درصد مواد اولیه با دلار است...در پتایر با یورو است

پتایر فعلی مثل ونفت میمونه وقتی رو 420 بود هدف 500 و فراتر از اون رو براش نشونه گرفتن اما سهم افت کرد و دوباره رشد کرد

کرازی با پتایر خیلی متفاوت است دوست من مقایسه صحیحی نیست

به عنوان یک نظر عرض می کنم شما میتونید نپذیرید: این سهم عملکرد سال بعدی اش مهم است نه امسال...امسال فقط نوسان می کند و انتظار رشد آنچنانی نداریم

توقعات و انتظارات بالا در حال حاضر از این سهم نباید داشت تا دچار اشتباه در تحلیل نشیم

به هر حال به نظر من در صورتی که نتواند عواملی که در پست قبلی گفتم رو بر طرف کنه بیشتر نزول می کند...انشالله هر چه که به صلاح شماست اتفاق بی افتد

صرفا یک نظر

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                      ارزیابی سود سال 93 و 94 شرکت ایران تایر

http://hadafhafez.ir/index.php/%D8%A...A7%DB%8C%D8%B1

گزارش تحليل بنيادي شركت ايران تاير (پتاير) در لينك زير آمده است. اميد است، كه مفيد واقع شود.

پتایر.pdf - 1.1 MB

با تشكر.

دوستان عزيزي؛ كه در دريافت فايل با مشكل مواجه شدند، ايميل خود را به خصوصي بنده بفرستند، تا فايل ارسال گردد.

موفق باشيد.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

با هر شامورتی بازی که بود سهمو اوردن توی 320..../:.ph34r-smiley.:/
                        دوستان توی چند روز اتی قراره برم دفتر امور سهام ...
                        دوستان اگر سوالی دارن بگن تا بپرسم...

راستی دوستان می دونید اگر شرکت بخواد به جای 20 هزار تن در سال طرح توسعه بزرگ تری رو ایجاد کنه و به 50 تن اعلامی خودش برسونه سود هر سهم چقدر خواهد شد؟
                        بله هر سهم بیش از قیمت امرزوش سود میتونه تولید کنه...
                        حالا ممکنه شرکت توی سه یا چهار سال اتی این برنامه رو داشته باشه ولی اگر قرار بر اجرایی شدنش بشه قیمت امرزوش خنده داره.....
                        آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2015/01/14, 16:02.

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

شرکت طرح افزايش ظرفيت توليد تايرهاي راديال سيمي را با برآورد هزينه سرمايه گذاري 207 ميليارد ريال در دست اجرا دارد که تاکنون مبلغ 149 ميليارد ريال هزينه در اين زمينه انجام داده است و ساير توضيحات پيشرفت طرح به شرح ذيل مي باشد:

1-سفارشات ساخت ماشين آلات مرتبط با پروژه که ساخت داخل مي باشند صورت پذيرفته و 75درصد آنها تکميل و به شرکت منتقل شده است.
                          2-ماشين آلات خارجي به گمرکات کشور وارد و در حال ترخيص مي باشد.
                          3-همزمان با پيشرفت پروژه و تحويل هر يک از ماشين آلات، پس از نصب و راه اندازي آنها مورد بهره برداري قرار گرفته اند و موجب افزايش توليد تايرهاي راديال سيمي گرديده است.
                          4-پروژه توسعه جاري شرکت براي افزايش ظرفيت توليد تايرهاي راديال سيمي تا ميزان 20 هزار تن در سال (معادل 8500 تا 9000 حلقه تاير در روز با توجه به ترکيب توليد)برنامه ريزي گرديده است.اين پروژه به گونه اي طراحي و برنامه ريزي شده که به تدريج در چها فاز با تامين ماشين آلات و تجهيزات مورد نياز ، ميزان توليد تايرهاي راديال سيمي افزايش يابد.
                          "لذا پيش بيني مي شود تا پايان سال جاري ظرفيت توليد تايرهاي راديال سيمي به حدود 7500 حلقه در روز برسد و در پايان فصل اول سال بعد ظرفيت نهايي پروژه محقق گردد."
                          5- با توجه به پيشبرد طرح توسعه اي توليد تايرهاي سيمي و موانع مرتبط با راه اندازي ماشين آلات مرتبط و همچنين جايگزيني ماشين آلات توليد تاير سيمي با ماشين آلات توليد تاير باياس و ايضا تعطيلات ابنداي سال ، مقادير توليد محصول در سه ماهه اول نسبت به پيش بيني انجام شده کاهش داشته است لکن برنامه ريزي لازم جهت جبران کسري توليد در ماههاي آتي صورت پذيرفته است .

همون طور که چناب احسان محاسبه کردن سال اتی خود شرکت برای 18000 هزار تن پیش بینی کرده... که سودش حداقل حدود 150 تومن خواهد بود...و پی بی ایی 5 هم که بدیم قیمتی حدود 700 در خواهد اومد...

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

پتایر برا تعدیل بست
                            دوستان کسی خبر داره تعدیل مثبته یا منفیه؟

نظر

• shahed110
                              عضو جدید
                              • Oct 2010
                              • 3

با هر شامورتی بازی که بود سهمو اوردن توی 320..../:.ph34r-smiley.:/
                              دوستان توی چند روز اتی قراره برم دفتر امور سهام ...
                              دوستان اگر سوالی دارن بگن تا بپرسم...

راستی دوستان می دونید اگر شرکت بخواد به جای 20 هزار تن در سال طرح توسعه بزرگ تری رو ایجاد کنه و به 50 تن اعلامی خودش برسونه سود هر سهم چقدر خواهد شد؟
                              بله هر سهم بیش از قیمت امرزوش سود میتونه تولید کنه...
                              حالا ممکنه شرکت توی سه یا چهار سال اتی این برنامه رو داشته باشه ولی اگر قرار بر اجرایی شدنش بشه قیمت امرزوش خنده داره.....
                              خب نتیجه چی شد قربان؟

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

در اصل توسط shahed110 پست شده است View Post
                                خب نتیجه چی شد قربان؟
                                متاسفانه . هنوز فرصت نکردم....

نظر

در حال کار...
                                X