ایران تایر ( پتایر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhadi1971
    عضو عادی
    • Oct 2014
    • 36

پاسخ : ایران تایر ( پتایر )

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    سلام داداش

بنده نگفتم شما گفتید بخرید یا بفروشید اما حرفم این بود بازدید از کارخونه نمیتونه به شما بگه کی بخر کی بفروش

مدیران معامله گر نیستند...حسابدار معامله گر نیست...مسئولین کارخانه معامله گر نیستند و بازار را نمی شناسند...در بازار حرف اول را پول می زند نه مدیر کارخانه

بنده چند روز بنیاد پتایر رو یک سال پیش ریز ریز مطالعه کردم و به یک نتیجه رسیدم...صبر صبر صبر

این سهم پیشرفت می کنه ولی زمان ورود از همه چیز مهم تر

وقتی زمان ورود شما بد باشد حد ضرر حد سود و همه چیز شما بهم میریزد

دکتر جان کیفیت کار مهمه نه مقدار کار شما در شرق کشور...

و اگر در آن قیمت های بالا در پتایر ورود کرده اید از دو حالت خارج نیست: 1- پول زیاد دارید 2- هیجانی عمل کردید و کار اجراییتون رو درک نکردید

ببخشید شاید بعضی اوقات لحن من تند برداشت بشه اما این رو بزارید به حساب حق گویی نه تندی سخنم...

به هر حال من در بازه 210 الی 250 منتظر این سهم هستم...در صورت شکست بسیار پر قدرت 320 ورود می کنم در غیر این صورت 210 الی 250

سهم یک سال زمان می برد به اهدافش برسد
    حق با شماست
    پتایر آخر سال رشد میکنه
    ولی زمان خرید همین روزها بود
    شاید آخر سال، زمان سیو سود رسیده باشه
    شما منتظر پتایر 210 تومنی هستی که ممکنه هرگز نصیب شما نشه
    ولی من با مشورت حمیدخان، همه سهم پتایری که داشتم و حتی 2 سهم دیگه هم با استفاده از حق تقدم استفاده نشده، تبدیل به پتایر 215 تومنی کردم و تقریبا تک سهم پتایر شدم.
    حالا اگه پتایر دوباره به 430 تومن برسه که فکر میکنم با گزارش ششماهه به این قیمت میرسه، به راحتی 100 درصد بازدهی گرفتم. اگه تا آخر سال و اعلام سود سال 95 هم بیشتر رشد کرد که چه بهتر
    واقعا فکر میکنی سهمی که به قول شما یکسال بعد متحول میشه، بازار تا یکسال بهش نگاه نمیکنه؟

اگه جنگ نشه و توافق بشه، من به بازدهی حداقل 100 درصدی خودم باور دارم
    امیدوارم شما هم جایی سرمایه گذاری کنی که بازدهی بیشتری بگیری

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط farhadi1971 پست شده است View Post
      حق با شماست
      پتایر آخر سال رشد میکنه
      ولی زمان خرید همین روزها بود
      شاید آخر سال، زمان سیو سود رسیده باشه
      شما منتظر پتایر 210 تومنی هستی که ممکنه هرگز نصیب شما نشه
      ولی من با مشورت حمیدخان، همه سهم پتایری که داشتم و حتی 2 سهم دیگه هم با استفاده از حق تقدم استفاده نشده، تبدیل به پتایر 215 تومنی کردم و تقریبا تک سهم پتایر شدم.
      حالا اگه پتایر دوباره به 430 تومن برسه که فکر میکنم با گزارش ششماهه به این قیمت میرسه، به راحتی 100 درصد بازدهی گرفتم. اگه تا آخر سال و اعلام سود سال 95 هم بیشتر رشد کرد که چه بهتر
      واقعا فکر میکنی سهمی که به قول شما یکسال بعد متحول میشه، بازار تا یکسال بهش نگاه نمیکنه؟

اگه جنگ نشه و توافق بشه، من به بازدهی حداقل 100 درصدی خودم باور دارم
      امیدوارم شما هم جایی سرمایه گذاری کنی که بازدهی بیشتری بگیری

سلام دوست عزیز

کار خوبی کردین حق تقدم 215 تومنی تمام شده خریدید...مبارکتون باشه

من آدم آرومی ام برای معامله...هیچ وقت حتی ساعت خوابمم برای معامله بهم نمیزنم...

دادن دادن...ندادن ندادن...

فقط تفاوت حرف من با شما یک چیز...من تحمل خواب سرمایه رو ندارم...نمیخوام چشم چشم بزنم که کی حرکت می کنه

هر وقت حرکت کرد مخلصشم هستیم

به هر حال سهم خوبی است و آینده دار...

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

این حقوقی اشغال رو منفی میفروشه بر پدرت لعنت

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

موضوع: آگهی ثبت افزایش سرمایه

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1393/06/01 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 143,234 میلیون ریال به‌مبلغ 286,468 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 143234 میلیون ریال ، ) در تاریخ 1394/03/27 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

نظر

• sadeghmousavi
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 484

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              موضوع: آگهی ثبت افزایش سرمایه

بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ 1393/06/01 افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ 143,234 میلیون ریال به‌مبلغ 286,468 میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ 143234 میلیون ریال ، ) در تاریخ 1394/03/27 در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
              حق 288 بسته شد. با صد تومن میشه 388.
              حالا اونایی که سهامدارن چه حال خوبی پیدا میکنن سهم شده 235/:.zzzzzz.:/

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

وقت بخير،

اين هفته تمام نگاه ها به وين و نتيجه مذاكرات هسته اي بر مي گردد، اما بد نيست، مجددا گذري بر سهام پر پتانسيل بازار سرمايه بزنيم. تا در صورت توافق، با ديد بلند مدت سهامي كه قابليت رشد بالاي را بر اساس بنيادي و طرح توسعه خود را دارند، خريد كنيم.

ايران تاير هرچند نتوانست در سال گذشته به پيش بيني بودجه بندي خود در راستاي افزايش توليد برسد، اما با عوض شدن مدير عامل و جايگزيني آقاي اميرصادقي به جاي آقاي امتعلي گويا روند طرح توسعه با شدت و پيگيري بهتري در حال انجام است، در بازديدي كه 45 روز پيش با آقاي دكتر چراغچي از شركت داشتيم، مدير توليد بخش4 يا نهايي ايران تاير احتمال رسيدن به توليد 9000 حلقه را تا آخر پاييز بسيار بالا مي دانست. بدهي با بانك ملي استهمال شده و در صورتيكه بدهي با بانك سينا نيز استهمال شود، با كاهش هزينه هاي مالي براي سهم مواجه خواهيم بود.

در گزارش جديد دعوت به مجمع عادي ساليانه شركت تصميم گيري در خصوص فروش اموال غير منقول شركت مي تواند از نكات مهم مجمع باشد. اين مبلغ مي تواند قابل توجه باشد.
                با توجه به طرح توسعه شركت در سال جاري و قول هاي مديران شركت، مي توان چشم انداز بسيار روشني را براي سهم متصور بود.

فروش حقوقي در ايران تاير نيز به دليل خريد حق تقدم هاي استفاده نشده است، و با فروش مازاد خريد حق ديگر فروشي از حقوقي سهم شاهد نخواهيم بود.

وقت آن رسيده است، سال 94 ايران تاير ورق را براي روند خود بر گرداند، و با ارزش هاي بازار بسيار پايين كه قابل قياس با ديگر تايرسازها نيست، خداحافظي كند.

عزيزاني كه مايل به دريافت فايل صوتي مديران شركت در رابطه با آينده شركت هستند، شماره خود را در خصوصي اعلام كنند، تا در گروه تلگرامي ايران تاير اددشان كنم.

سلامت و پر سود باشيد
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• ".احسان."
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2676

در اصل توسط shareholder1 پست شده است
                  با سلام و آرزوی قبولی طاعات و تسلیت شهادت مولای متقیان امیر مومنان علی (ع)
                  قبل از شروع کردن عرایضم ابتدا خبر لینک تاسیس کارخانه 50 هزارتنی ایرتایر در اسلام آباد غرب رو دقت کنید.

در این خبر پاراگراف
                  " مدیرعامل شرکت ایران تایر اظهار کرد: این طرح با سرمایه گذاری 6 هزار میلیارد ریالی و با همکاری شرکت ایران تایر و مشارکت شرکت پایا گستر سینا اجرایی خواهد شد و با توجه به آورده 15 تا 20 درصدی، دانش فنی و نیروهای متخصص برای راه اندازی به جذب تسهیلات استانی و کشوری و حمایت مدیران استان نیازمندیم." و بخش 15 تا 20 درصدی 600 میلیاردی یعنی عدد 90 تا 120 میلیاردی از اهمین ویژه ای برخوردار است و این مبلغ یعنی 400 تا 500 درصد افزایش سرمایه از محل آورده نقدی که سهامدار عمده و حقیقی رغبتی به پرداخت همچین مبلغی ندارند. پس بهترین و ساده ترین راه فروش دارایی می باشد. در آگهی دعوت به مجمع عمومی سالیانه 93 که در ساعت 14 روز چهارشنبه 24 تیرماه 1394 بندی با موضوع فروش اموال غیر منقول (که دوست عزیزم احسان نیز براتون شرح دادن) دردستور کار قرار گرفته. سهامداران عزیز مطرح کردن این موضوع بدون شک برای ارتقا سرمایه شرکت و تامین نقدینگی لازم و اخذ مجوز وام از صندوق توسعه می باشد. شاید انفجار و تحول قیمتی سهم پتایر نزدیک باشد. تا مجمع صبر می کنیم
                  شاد و سربلند باشید

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام وقت بخير

مجمع شركت ايران تاير امروز در كارخانه برگزار شد. پس از قرايت گزارش هييت مديره و گزارش حسابرس فعاليتهاي مهم كه مورد توجه شركت است، مورد بحث قرار گرفت. شركت در حال حاضر روزانه 6600 حلقه در روز توليد دارد، اما به دليل بازار راكد فروش با سختي مواجه است. البته تدابير خوبي براي بازاريابي مورد توجه قرار گرفته است.

مهمترين خبر مجمع فروش قطعه زمين راكد 6 هكتاري از كارخانه بود، كه طبق گفته مدير عامل شركت، با فروش اين قطعه زيان انباشته معادل 22 ميليارد تومان به علاوه 60 ميليارد تومان تسهيلات بانكي بطور كامل پوشش داده خواهد شد. به نظر مي رسد، با اين گفته زمين چيزي بالاي 80 ميليارد تومان قيمت دارد، كه با قيمت هر متر مربع در ابتداي جاده مخصوص همخواني دارد.

هلدينگ پايا صنعت قصد دارد طرح توسعه 50 هزار تني كرمانشاه (اسلام آباد غرب) را با هدف صادراتي با مشاركت ايران تاير انجام دهد، و احتمالا بين 20 الي 49 درصد سهام اين شركت متعلق به ايران تاير باشد. طبق گفته مدير عامل تا 6 ماه آينده قرارداد اجراي پروژه انجام خواهد شد. اين پروژه 3 ساله بوده، در سال اول توليد 60% ظرفيت توليد، سال دوم 80% ظرفيت توليد و از سال سوم به بعد 100% توليد خواهد داشت.

طبق گفته هاي مدير عامل شركت در بدبينانه ترين حالت تا اوايل زمستان به توليد 9000 حلقه در روز يعني معادل 20 هزار تن در سال خواهد رسيد. اما در حال حاضر خبر فروش اين قطعه زمين بطور كامل طرح توسعه شركت را در درجه دوم اهميت قرار داده است، چرا كه با فروش اين قطعه و با پوشش هزينه هاي مالي همين الان نيز شركت سود ده است.

خبرها و شايعات ديگري را هم در مورد شركت و فروش زمين و خريد كل شركت توسط يك شخص حقيقي و سرمايه گذاري ملي نيز وجود دارد، كه به مرور اشاره خواهم كرد. گويا چشم سرمايه گذاري ملي باز شده و از مفت خريدن بدش نمي آيد.

موفق باشيد.

نظر

• ".احسان."
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2676

مجمع پتایر: کاهش هزینه های مالي

نظر

• نجاT...
                        عضو فعال
                        • Dec 2013
                        • 2639

خط تولید تایر رادیال در حال حاضر 89% تکمیل شده و با ظرفیت تولید 6600 حلقه در روز در حال فعالیت است و تا کنون حدود 16 میلیارد تومان هزینه برای آن صورت گرفته و برای تکمیل پروژه و تولید 9000 حلقه تایر در روز به 4 میلیارد تومان دیگر سرمایه گذاری نیاز است...

فروش یک قطعه زمین 6 هکتاری واقع در جاده مخصوص تهران – کرج در برنامه های شرکت است که با سود آن تسهیلات دریافتی تسویه و هزینه های مالی کاهش یابد. لازم به ذکر است بخشی از سود حاصل از فروش این زمین برای افزایش سرمایه ی شرکت در نظر گرفته شده است...
                        انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                          خط تولید تایر رادیال در حال حاضر 89% تکمیل شده و با ظرفیت تولید 6600 حلقه در روز در حال فعالیت است و تا کنون حدود 16 میلیارد تومان هزینه برای آن صورت گرفته و برای تکمیل پروژه و تولید 9000 حلقه تایر در روز به 4 میلیارد تومان دیگر سرمایه گذاری نیاز است...

فروش یک قطعه زمین 6 هکتاری واقع در جاده مخصوص تهران – کرج در برنامه های شرکت است که با سود آن تسهیلات دریافتی تسویه و هزینه های مالی کاهش یابد. لازم به ذکر است بخشی از سود حاصل از فروش این زمین برای افزایش سرمایه ی شرکت در نظر گرفته شده است...
                          سلام...ممنون...
                          زمین محل فعلی شرکت در جاده مخصوص مد نظر هست برای فروش یا نه؟ منظور زمین دیگری است؟ اگر زمین کارخونه باشه که یعنی میخوان انتقال مکان بدن؟(به نظر کمی غیر معقوله!!!)
                          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                            سلام...ممنون...
                            زمین محل فعلی شرکت در جاده مخصوص مد نظر هست برای فروش یا نه؟ منظور زمین دیگری است؟ اگر زمین کارخونه باشه که یعنی میخوان انتقال مکان بدن؟(به نظر کمی غیر معقوله!!!)
                            زمین دیگریست دکتر جان.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

6 هکتار از زمین کارخانه است، که هیچ فعالیتی در آن انجام نمی شود، و در ضلع شمالی کارخانه است. کارهای تفکیک و گرفتن سند برای آن نیز درحال انجام است.

نظر

• نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

تشکر احسان عزیز!
                                ما در کف قیمتی و قبل از رشدِ خپارس, مقدار زیادی از پتایر را به این سهم ( خپارس ) تبدیل کردیم و خدا را شکر حدود 70 درصد گرفتیم و زیان جبران شد.
                                الان با خیال راحت تری میتونیم شیفت کنیم روی پتایر چون میدونیم سود خوبی درونش هست.

نظر

در حال کار...
                                X