حبابه...
گروه بانــــکي
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
من که امروز بازارو نداشتم ولی خیلی گرون بوده بابا!!!
خیلی مسخره بازیه
دوباره میشه قضیه بانک سرمایهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postمن که امروز بازارو نداشتم ولی خیلی گرون بوده بابا!!!
خیلی مسخره بازیه
دوباره میشه قضیه بانک سرمایه
161 بازشد
تا 250 نوسان داد
کفشو روی 195 بستند
تا 258 دوباره بالا رفت و الانم بالای 200 تثبیت شده
یعنی هیچکسی اگر خوب خریده باشه ضرر نکرده
اما این با همه حمایتها حتی یک روز هم صف خرید نموند
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postمصطفی جان اگر مثل سرمایه باشه که عالیه
161 بازشد
تا 250 نوسان داد
کفشو روی 195 بستند
تا 258 دوباره بالا رفت و الانم بالای 200 تثبیت شده
یعنی هیچکسی اگر خوب خریده باشه ضرر نکرده
اما این با همه حمایتها حتی یک روز هم صف خرید نموند
اینم احتمالا همین سرنوشتو دارهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postباربد جان منظورم قیمت بسته شدن روز اولش بود...یادته تا 230 هم میخریدن و بعدش صف فروش.....
اینم احتمالا همین سرنوشتو داره
مثل خودم
اما الان فقط سهم بنداز شدند
من نمیگم فردا صف فروش میشه
اما زاگرس را ببینید چی شد
جالبه همین سهم چند روز پیش یک بنده خدایی به من میگفت 170 بیرون بازار بهت میدم
حالا اگر بدونه سهم 275 باز شده
از اینکه من اراک نبودم تا اونو ازش بخرم کلی خوشحال میشه
نظر
-
رفتن به سمت بانک انصار مساویست با خودکشی! من نمی خواستم نظر غیر کارشناسانه بگذارم اما این متن فکرم بود که یکی زحمت پیاده کردنشو کشیده بود ! :p
نقدی بر قیمت گذاری امروز بانک انصار
در ارتباط با قیمت عرضه بانک انصار نکاتی وجود دارد:
با توجه به تنوع سهام بانکی در بازار سرمایه مهمترین عامل قیمت قیمت گذاری این سهم می تواند ضریب پی بر ای باشد.از آنجا که حاشیه سود و نوع فعالیت بانکی برای همه شرکتهای صنعت مساوی است بنابراین تنها عامل قیمتگذاری سود هر سهم و پی بر ای سهم است.قیمتی که امروز بانک انصار به خود دید قیمت ناعادلانه ای برای سهم نیست اما برای عرضه اولیه بسیار بسیار نامناسب بود. در واقع شرکت به ارزش ذاتی آینده خود عرضه شد و تمام تعدیلات مثبت سود و تمام اخبار مثبت پیرامون خود در آینده را(اگر اتفاق بیفتد و اعمال شود!!!) پیش خور کرد.
قیمت امروز قیمت میان مدت این سهم بود و این که عنوان کنیم قصد حمایت از سهم را داریم کاری صحیحی نخواهد بود! پتروشیمی زاگرس نیز با حمایتهای سهامدار عمده به این روز افتاده است وای به حال حمایت از بانک انصار! بنابراین بهتر است صادقانه به موضوع نگاه کرد. سهم برای افزایش قیمت به آمارهای واقعی احتیاج دارد. ضریب پی بر ای مربوط به آینده نامطمئن نیست!
این که در 3 ماهه 12 تومان محقق کرده ایم و در 12 ماهه 40-50 تومان سود خواهیم داشت نمی تواند ملاک قیمت گذاری سهم باشد.تا گزارش 12 ماهه ممکن است اتفاقات زیادی در حوزه سیاسی، اقتصادی و حتی قانون گذاری(مخصوصا" حوزه بانکی) بیافتد. بنابراین بهتر است با توجه به شرایط پیش رفت. در حال حاضر بانکهای استخوان دارتری در بازار وجود دارند که همه آنها احتمال تعدیل سود تا پایان سال را نیز دارا هستند و با یکی دو واحد پی بر ای کمتر از بانک انصار در حال معامله هستند.
بانک انصار به لحاظ وسعت بازار هدف ، ترکیب سپرده ها و خدمات بانکی به هیچ عنوان با بانکهای پر سابقه بورسی قابل مقایسه نیست و در بهترین شرایط می تواند پی بر ای مساوی با آنها بگیرد!!!بنابراین حتی در صورت حمایت مصنوعی از سهم نیز توصیه ی مبنی بر ورود به این سهم نیست.باید توجه داشت که سهامداران خرد این بانک نیز به شدت زیاد هستند که ممکن است در این بازار به هم ریخته و آشفته آن ها هم به عرضه کنندگان بپیوندند.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
دوستانی که این سهم را خریده اند نگران نباشند
حدس من این است که از سهم قطعا حمایت میشود چون
این گروه هم پول کلان دارند و هم قدرت .....
به نظر شما آیا میایند و میگذارند آبرویشان برود و
مضحکه خاص و عام و مطبوعات و اهالی بازار شوند ...!!!!یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدوستانی که این سهم را خریده اند نگران نباشند
حدس من این است که از سهم قطعا حمایت میشود چون
این گروه هم پول کلان دارند و هم قدرت .....
به نظر شما آیا میایند و میگذارند آبرویشان برود و
مضحکه خاص و عام و مطبوعات و اهالی بازار شوند ...!!!!
به بانک دی با اون م د ی ر ی ت که 1 تومن سه ماهه ساخته ارزش 150 تومن میدن ولی انصار با این مدیریت بازاری که 12 تومن فقط سه ماهه ساخته انتظار بازگشایی تو قیمت 160 تا 180 تومن داریم
من فکر میکنم فردا این مدیر از سهمش حمایت کنه در غیر این صورت حسابی اشتباه محاسبه کردم
امروز 265 خرید داشتم برای یه نوسان کوچیکریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postیه نگاه به تبلیغ این بانک کنید!
پول نداره تبلیغ خوب بسازه
هر چی بچه کوچولو اورده لنج انصار رو تبلیغ کنند!ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
6 شهريور 90
ابوالفتحی:سوءاستفاده مالی از بانک صادرات ایران انجام نشده و خسارتی نیز به این بانک وارد نیامده است
در پي انتشار اخباري مبني بر سوءاستفاده مالي در يکي از شعب بانك صادرات خوزستان طي روزهاي اخير در محافل خبري، مجيد ابوالفتحي مدير کل روابط عمومي بانك صادرات گفت : موضوع صرفاً سوء استفاده از نام و اعتبار بانک صادرات ايران ميباشد به نحوي که مديران گروه ملي فولاد ايران با تباني احدي از کارکنان اين بانک خارج از محيط و سيستم بانکي اقدام به سوء استفاده اعتبار اسنادي ريالي داخلي (lc) مينمايند، درحاليکه هيچ گونه سابقه و مستند قانوني نزد اين بانک موجود نبوده و اعتبارات مذکور صوري و فاقد پشتوانه ميباشند.
به گزارش روابط عمومي بانک صادرات ايران به نقل از خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ، مجيد ابوالفتحي مدير کل روابط عمومي بانك صادرات در خصوص سوءاستفاده مالي در يکي از شعب بانک صادرات خوزستان با تاکيد بر اينکه موضوع صرفاً سوء استفاده از نام و اعتبار بانک صادرات ايران بوده است خاطر نشان ساخت: مديران گروه ملي فولاد ايران با تباني احدي از کارکنان اين بانک خارج از محيط و سيستم بانکي اقدام به سوء استفاده اعتبار اسنادي ريالي داخلي (lc) مينمايند، درحاليکه هيچ گونه سابقه و مستند قانوني نزد اين بانک موجود نبوده و اعتبارات مذکور صوري و فاقد پشتوانه ميباشند. وي افزود: افراد فوق با همکاري عوامل خود نزد ساير بانکهاي کشور ضمن ارائه و تنزيل اسناد اعتباري، موفق به سوءاستفاده مبالغي از ساير بانکهاي کشور ميگردند و درپي اين اقدامات نه تنها سوءاستفاده مالي از بانک صادرات ايران انجام نشده بلکه خسارتي نيز به اين بانک وارد نگرديده است.
وي يادآور شد: از 25 روز پيش مسوولان بانك صادرات خوزستان به تباني يكي از روساي شعب با مالك يكي از كارخانه هاي فولاد پي بردند و پس از پيگيري اين ماجرا به اين نتيجه مي رسند كه از حدود تيرماه سال 88، اسناد اعتباري داخلي بدون اينكه در بانك و از اركان اعتباري بانك مجوز داشته باشند، به صورت صوري صادر شده است. در ادامه و با اعترافات رييس شعبه و با همكاري وزارت اطلاعات و قوه قضاييه و دادگستري خوزستان و اعترافات آقاي «خ» مالك اين كارخانه، اسنادي خارج از بانك پيدا شد. اين اسناد به صورت صوري به نام بانك صادرات صادر شده بود.
ابوالفتحي با اشاره به انعکاس نظرات تني چند از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در اين خصوص خاطرنشان ساخت:بازرسي بانک صادرات در بدو امر پرونده سوء استفاده مالي را کشف و از طريق مراجع ذيصلاح نسبت به پيگرد قانوني متهمان اقدام نموده است و اطمينان خواهيم داد که برخورد قاطع با متخلفان انجام خواهد شد .www.mahak-charity.org
نظر
نظر