کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مصطفی جان خرید های اولیه اکثرا خودیها بودند و اگر دقت کردید به خیلی ها نرسید
بعدا هامانها روی 4 مثبت فروختند
یعنی عموما از فروشندگان کسی زیاد نتونسته بفروشه
شاید اگر فردا فقط نصف امروز عرضه بشه
شنبه دیگه صف خریدی در کار نباشه
منم به همین دلیل نخریدم
معاملات سنگین بود و عرضه زیاد
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
اگرر فقط 5 دقیقه بازار طول کشیده بود تا صف فروش عرضه میشد
یک مشکلی پیش اومده بود که نتونستند عرضه کنند من بعید میدونم زیاد رشد کنه مگر پول زیادی برای حمایتش بیاد
یعنی زیاد
حجم مبناش باید بین 8 تا 9 میلیون باشه
با این تفاسیر نگهداری خوارزم توصیه میشه یا فردا ردش کنیم ؟
از اساتید ممنون میشم اگه جواب این سوالو بدن !!! :)
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
بانک دی امروز یک بلوک 5% دیگه از سرمایه گذاری شاهد و :d این سرمایه گذاری دلیران پارس چش شده که فروشنده شده تا دیروز که خوب می خرید:-/
امیر جان تغییر استراتژی نداده بلکه داره استراتژیو تکمیل میکنه
از اول با صف خرید کردن سهم ، سهامدارا رو ترغیب به فروش میکرد ،بعد ازینکه 34 میل جمع کرد و قدرتمند شد با صف فروش کردن سهم ، حقشو به زیبایی جمع کرد .امروزم اول صبح یه رو دست از بازار خورد (صفش سر سه سوت جمع شد ) این استراتژی هم واسه بازار مشخص شد باید دید در آینده میخواد چکار کنه؟؟
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر