در اصل توسط علیرضا1 پست شده است
View Post
سرما آفرين ( لسرما )
Collapse
X
-
علیرضا جان اگاهی های شما در سهم لسرما از صفحه اول این تاپیک در اکثر تالار ها همیشه راهنمای ما بودهدر اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postجواد جان یک ساله من بدبخت دارم داد میزنم لسرما 100 تومان سود داره!!!!!!!!
این سهم به اسم شماست :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
شنيده ها حاكي از اينه كه طبق قانون جديد مدير عامل سازمان ميتونه گره معاملاتي رو در باره شركتهايي با سهام زير 150ميليون اعمال نكنه...توجه داشته باشين كه ميتونه اعمال نكنه...يعني كاملا دست خود سازمانه و سليقه اي هستش...البته طبق بندي از قانون جديد اگر 5% حجم مبنا معامله بشه سهم نميره گره...حالا بايد به انتظار نشست و ديد كه لسرما اخر و عاقبتش چي ميشه...ايا مقاومت تاريخي 3400 ريال رو ميشكنه يا نه؟اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...
نظر
-
-
نه به زمانی که این سهم حجم پر نمیکرد...
نه اینکه این روزا شده بتا منفی بازار ...
این نیز بگذرد....A man should get to bleed in peace
نظر
-
لسرما تعدیل مثبت داد
صنایع سرما آفرین پیش بینی سود هر سهم خود برای سال مالی 92 را با 45 درصد تعدیل مثبت از 285 ریال به 413 ریال افزایش داده است . این شرکت در 6 ماهه نخست سال 215 ریال این پیش بینی که معادل 52 درصد می شود را محقق کرده است.
شرکت پيش بيني سود هر سهم تلفيقي گروه براي سال مالي 1392 را در تاريخ 27/01/92 (حسابرسي شده)، مبلغ 343 ريال و مطابق اطلاعات فعلي مبلغ 450 ريال اعلام نموده است .
مطابق اعلام شرکت، هيات مديره در نظر دارد تقسيم مبلغ 300 ريال سود به ازاي هر سهم را به مجمع عادي ساليانه 92 پيشنهاد دهد. لازم به ذکر است که شرکت مطابق اطلاعيه قبلي مبلغ پيشنهادي تقسيم سود را 200 ريال اعلام نموده بود .
. مزيد استحضار، شرکت مطابق اولين پيش بيني حسابرسي شده ارائه شده در تاريخ 27/01/92، بابت خريد مواد اوليه مبلغ 4600 هزار دلار با نرخ برابري هر دلار 38000 ريال در نظر گرفته بود که مقدار واقعي خريد در شش ماهه اول445158 يورو با نرخ برابري هر يورو 38992 ريال محقق گرديده است.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
خسته نباشيد دکتر جاندر اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postامروز لسرما اضافه کردم........
این سهم میتونه پدیده نیمه دوم سال باشه...
ظاهرا توی لسرما فقط خودم مینویسم خودمم باید بخونم .کهمدا هم روی 250 تومان همین طوری بود...................
کهمدا نگو الماس همدان بگووووووو /:.wubsmiley.:/
وقتي ديدم ، روي لسرما مثبت هستيد ، گفتم حتما چيزي در سهم بايد باشه :D
نگاهي به نمودار سهم کردم ، البته آماتوري (به بزرگي خودتان ببخشيد)

همان طور که ملاحظه ميکنيد ، سهم پس از صعود بسيار خوبي که داشته ، با تشکيل واگرايي منفي در فاز اصلاح قرار گرفته است.اگر ميشد کمي اغماض کرد ، الگوي دابل تاپ در حال شکل گيري بوده است که با توجه به برگشت سهم از 362 فيلد شده است.امروز در تايم فريم روزانه ار اس اي به مقاومت برخورد مي کند از طرفي خود سهم به مقاومت فيبو پروجکشن 61.8 برخورد خواهد نمود.اگر احتمال تشکيل الگوي ساده inv AB=Cd را در نظر بگيريم ، مي توان به صعود سهم تا 458 و سپس پولبک به سقف قبلي و بعد تبديل INV به Alt AB=CD با هدف 520 تومان اميد داشت.
نظر
-
توان سود 120 تومان را دارد یعنی حداقل رشد تا 600 توماندر اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Postامروز لسرما اضافه کردم........
این سهم میتونه پدیده نیمه دوم سال باشه...
ظاهرا توی لسرما فقط خودم مینویسم خودمم باید بخونم .کهمدا هم روی 250 تومان همین طوری بود...................
تو تجهیزاتیا یه چیز دیگه است
من دیگر چیزی نمیگم
چون استاد علیرضا عزیز کاشف بی چون و چرای لسرما در 90 تومان هستند /:.Heart.:/ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر

نظر