سرما آفرين ( لسرما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
    آريو خان به نظرت فردا ميشه لسرما رو خريد؟ بريم تو صف يا نه
    بعد لسرما كدوم سهم خوبه؟
    سلام اراک جان .. اگه تونستید لسرما حتما اضافه کنید به سبد .. سهم ارزنده تر از این حرفاست ... این گروه لسرما در مخفی کردن سود دستی دارند .. اما از لحاظ بنیادی خیلی لسرما رو مطالعه کردم ... از لحاظ بنیادی تایید تاییده

فملی و وسپه رو بسیار ارزنده میبینم
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 853

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      شکارچی بزرگ لسرما دوباره به لسرما بازگشته ...
      فکر کنم جناب علیرضا 1 میخوان رالی 750 به بعد چکاوه رو از دست دادن با لسرما جبران کنند:D

این سهم بسیار ارزنده است ... و بنده به کمک جناب علیرضا 1 حدود دوسالی هست که این سهمو میشناسم :">
      سلام بر اريو خان
      اقا چه خبر؟كم پيدا شدين..
      امسال فقط با فسپا ،فولاي و لسرما رفتم مجمع،البته روي ٢٣٠ حجم زيادي از لسرما رو خالي كرده بودم قبل از مجمع ،
      توي خواب هم نميديدم لسرما رو بشه ٢٤٠ -٢٥٠خريد،دست فروشندگان سهم رو در مچينگ و صف فروش روز بازگشايي به گرمي فشردم و كاملاً ايمان اوردم كه لسرما بايد هميشه توي سبد باشه ،توصيه به خريد نميكنم ولي ايمان دارم لسرما فروختني نيست مگر روزي كه چهار رقمي بشه. !!!!!!!!
      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

ممنون از توصيه هاي جناب آريو
        حتما ميخرم دوستم
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Arash007
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 541

سلام دوستان من این سهمو نمیشناسم آدمی هم نیستم که با حرف دیگران خرید کنم اما یه نگاه مختصری که داشتم فک کنم بد نباشه اصلا به دلم افتاده بخرمش شاید به خاطر گرمای هوا اسمش بهم چسبیده فردا ببینم چی میشه بین لسرما فایرا یکیو انتخاب میکنم.پر سود باشید.

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
            سلام بر اريو خان
            اقا چه خبر؟كم پيدا شدين..
            امسال فقط با فسپا ،فولاي و لسرما رفتم مجمع،البته روي ٢٣٠ حجم زيادي از لسرما رو خالي كرده بودم قبل از مجمع ،
            توي خواب هم نميديدم لسرما رو بشه ٢٤٠ -٢٥٠خريد،دست فروشندگان سهم رو در مچينگ و صف فروش روز بازگشايي به گرمي فشردم و كاملاً ايمان اوردم كه لسرما بايد هميشه توي سبد باشه ،توصيه به خريد نميكنم ولي ايمان دارم لسرما فروختني نيست مگر روزي كه چهار رقمي بشه. !!!!!!!!
            در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            ممنون از توصيه هاي جناب آريو
            حتما ميخرم دوستم

سلام بر هر دو دوست عزیز علیرضا عزیز و اراک عزیز

به جرات یکی از قدیمی های لسرما جناب علیرضا1 هستن که میتونن در شناسایی روند سهم به ما کمک شایانی کنند ...

یکی از ویژگی های محصولات لسرما بر عکس بموتو این هست که لسرما فروش همواری در فصول سال داره چون محصولات لسرما دو منظوره هست .. هم گرمایشی و هم سرمایشیه...

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              سلام بر هر دو دوست عزیز علیرضا عزیز و اراک عزیز

به جرات یکی از قدیمی های لسرما جناب علیرضا1 هستن که میتونن در شناسایی روند سهم به ما کمک شایانی کنند ...

یکی از ویژگی های محصولات لسرما بر عکس بموتو این هست که لسرما فروش همواری در فصول سال داره چون محصولات لسرما دو منظوره هست .. هم گرمایشی و هم سرمایشیه...
              جواد جان لسرما هم سرمايشيه هم گرمايشيه هم بهاره هم پاييزه!!!!!
              تنها مشكلش مديريتشه كه نميخواد سهم توي بازار ديده بشه،چن. ماه قبل در اوج رشد قيمتي سهم مدير مالي شركت با يك شايعه ساختگي سهم رو فرستاد مرخصي!!!
              دوستانبا تحليل وارد بشن تا در صورتيكه مديريت سنگ اندازي كرد خداي نكرده متضرر نشن....٩

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

تنها مشكلش مديريتشه كه نميخواد سهم توي بازار ديده بشه،چن. ماه قبل در اوج رشد قيمتي سهم مدير مالي شركت با يك شايعه ساختگي سهم رو فرستاد مرخصي!!!
                دوستانبا تحليل وارد بشن تا در صورتيكه مديريت سنگ اندازي كرد خداي نكرده متضرر نشن....٩
                بله یادم هست .. یه مصاحبه با سایت نما بورس و انعکاسش در روزنامه دونیای اقتصاد ! ... آخرشم بعد از دو ماه سهم با تعدیل مثبت سود 91 گزارش خودشو اعلام کرد

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

بله یادم هست .. یه مصاحبه با سایت نما بورس و انعکاسش در روزنامه دنیای اقتصاد ! ... آخرشم بعد از دو ماه سهم با تعدیل مثبت سود 91 گزارش خودشو اعلام کرد
                  آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2013/08/03, 08:16.

نظر

• abtinsalari
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 306

چرا صف خریده؟بریم تو صفش چیزی بهمون میرسه؟:((
                    ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

نه به این که صف همه سهم هارو دادن نه به این که حجم مبنای اینو نمیدن
                      حقوقی عزیز حجم مبنا لطفا=((

نظر

• roohe-khashen
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2270

خوب ب ب یادش بخیر این لسرما چه رستگاری شد یه سود 100درصدی دیگه با ید 3 ماهه داره نصیبمون میشه چقدر زود دیر میشود البته حجم رو ندن یه گره هم بیفتیم همچین بیتره
                        دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

با قانون جدید گره نمیره

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                            با قانون جدید گره نمیره
                            اقا قانون جدید داستانش چیه مدتیه که از بازار دورم چون فعلا از نوسان گیری دست کشیدم بازار رو زیاد نمیبینم
                            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• king
                              عضو عادی
                              • Oct 2025
                              • 166

دوستان عزیز خواهشا از سود مقداری از لسرماهاتون بگذرید. اگه حجم مبنا پر نشه سهم بالا نمیره. قانون گره هم دل بخواهیه و ناظر سلیقه ای اعمالش می کنه. اگه دوستان همت کنن و نفری 2000 تا هم بدن خیلی عالی می شه. من امروز اول وقت 10000 سهم دادم. خواهشا بی تفاوت نباشید.
                              دوستانی که تصمیم گرفتن در پر کردن حجم مبنا شریک باشن فروششون رو بزارن واسه اخر وقت.

نظر

• علیرضا1
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 853

این سهم میره توی گره .بیخود ی حجم نمیدم ....
                                توی گره فروشنده هستم .شنیدم سر سپه هم میخواد بفروشه

نظر

در حال کار...
                                X