سرما آفرين ( لسرما )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

امروز هم حجم بسیار بالای معاملات لسرما چشم رو خیره می کرد... در تمام مدت بازار سهامداران اردر فروش مناسبی چیدند و مفت فروشی نکردند... این حجم ملیونی با میانگین 190 تومان کف محکمی خواهند ساخت... مطمئنم با اتمام عرضه های فله ای بهروزان حرکت به طرف 300 رو شروع می کنه... دیروز هم 600000 تا خالی کرده...

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
    ممد سلام
    منم
    دیدم 198 تومن شد
    روی 195 نشستم داد:((
    اگر این هم مثل وملت شد که نشد:p
    وای کمرم شکست!!! ساسان جان تو که پاقدمت حرف نداره.... :^o
    دیروز دکی مهربان هم اعلام کرد قصد خرید لسرما داره و با چهار چشم شهلاش مراقبشه... .#:-S
    اگه لسرما شد 120 تومان دیگه دنبال دلیل نمی گردم!!!;)
    آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/23, 11:51.
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• roohe-khashen
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2270

یه نکته هم بگم من دوماه پیش که احسان عزیز این سهم رو معرفی کرد زیاد موافق نبودم چون یه شرکت کاملا بسته و مرموزی بود سودهای کلانی داشتن و شده بود نون دونی یه عده که دوست هم نداشتن کسی سر از کارشون دربیاره اما خوب قضیه فرق کرده سه روزه سهم نزدیک به 1 میلیون معامله میشه شرکت سودهاشو جای خوبی سرمایه گذاری کرده و به قولی گفتنی شکافته شده حقوقیهای تیزی هم دنبالش هستن یه کم دیگه بخواد این موسسه زیادی وا بده کارش تمومه ما هم هستیم در خدمتش البته به من گفتن اردرها رو بالا وارد نکن !!!زیر 50 تا باشه که ما هم اطاعت کردیم
      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

خوشحالم که با آقا مهدی گرامی درلسرما همسنگریم...
        الان فقط منتظر اعلام حضور مهربانم>:D<
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

اگر این کاپ باشد و دسته کامل شده آن ، از فردا انتظار صف خرید را باید داشته باشیم. rsi و momentum هم موید آغاز صعود ند. امروز به قصد خرید در منفی 4 نشستم ولی در پایان با 1940 ریال خرید کردم.

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
            خوشحالم که با آقا مهدی گرامی درلسرما همسنگریم...
            الان فقط منتظر اعلام حضور مهربانم>:D<
            خواهش میکنم ایشالا سود خوبی ببریم این گروه با جایگاه اصلی خودش خیلی فاصله داره لابسال و و توشه هم در این گروه صف خرید بودن معاملات هم پر حجم فقط برای بچه هایی که از عرضه این حقوقی نگران هستند میگم نگران نباشند امرروز خریدار 100هزارتایی بود زیاد هم بود فقط چون استراتژی این حقوقی نامعلوم هست ترجیح دادن که با ارامش سهم خرید بشه وگرنه که خوراک دو روز بازار هست این سهم حقوقی زیر 300 فروشنده نباشید
            آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2013/04/23, 12:46.

نظر

• علیرضا1
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 853

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
              سلام دوستان،لسرما علاوه بر اتفاقات تكنيكال وبنيادي خوبي كه براش افتاده يه اتفاق ديگه هم براش افتاده كه بعداً در موردش توضيح ميدم..
              خوشحالم كه گلادياتور تكنيكال هم به اين تاپيك سري ميزنه...اقا محسن خوش اومدين!!!!
              دوستان سلام . خوشحالم سهمی به بنیادی لسرما مورد توجه اساتید بورسیه
              نکته مثبتی که قولشو داده بودم اینه که اقای ع.ا که سهامدار سهم بوده از سهم پیاده شده...این میتونه نکته خوبی باشه ....
              "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• roohe-khashen
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2270

خوب شخص حقیقی هم امروز 200000تا خریده ببینم فردا این موسسه چیکار میکنه این 4 میلیون رو هم میده بره یا نه:D

نظر

• roohe-khashen
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2270

اقا تصیح میکنم برا 3.5میلیون سهم;)اخه با فروش امروزش 3.5میل دیگه بیشتر نداره

نظر

• kianoshparsa
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1218

خرید دراین قیمت دارای ریسک بالاست به نظرم تا 170 جای ریزش داره وبعد ...
                    مهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
                    kianosh.parsa@yahoo.com

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

در اصل توسط aahmad پست شده است View Post
                      خرید دراین قیمت دارای ریسک بالاست به نظرم تا 170 جای ریزش داره وبعد ...
                      نه اون حقیقی که 200تا خرید امروز هم به نظر 200تا دیگه اضافه کرد;)حقوقیش هم ک سر عقل اومد عرضه نداشت فقط45000تا کاملا مشخص هست که این سهم به سرمقصود خواهد رسید
                      آخرین ویرایش توسط roohe-khashen؛ 2013/04/24, 11:36.

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

پس این رنج های منفی از 196 تا 187 کار کی بوده؟
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

٢٠٠/٠٠٠ تا كه امروز ددد خريد شده بود رو من خريدم و در حدود يازده كُد بودن كه از كارگزاريهاي مفيد و مسكن رِنج منفي كشيدن....حقوقي امروز براي اينكه خريدار جديد رو بشناسه يه تعداد محدودي عرضه كرد،پيشنهاد خريد نميدم ولي سهم در صورتي كه برگرده انفجاري خودش رو بالاي ٢٦٠تثبيت ميكنه...
                          به نظر من سهم به خوبي خودش رو روي قيمت ١٩٠ تثبيت كرده.
                          گُزارش ١٢ ماهه سال ٩١ ميتونه افق حركتي سهم روبه خوبي ترسيم كنه...نميدونم چه جوري ميخوان تعديل سهم رو پنهان كنن؟؟؟

نظر

• roohe-khashen
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2270

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                            ٢٠٠/٠٠٠ تا كه امروز ددد خريد شده بود رو من خريدم و در حدود يازده كُد بودن كه از كارگزاريهاي مفيد و مسكن رِنج منفي كشيدن....حقوقي امروز براي اينكه خريدار جديد رو بشناسه يه تعداد محدودي عرضه كرد،پيشنهاد خريد نميدم ولي سهم در صورتي كه برگرده انفجاري خودش رو بالاي ٢٦٠تثبيت ميكنه...
                            به نظر من سهم به خوبي خودش رو روي قيمت ١٩٠ تثبيت كرده.
                            گُزارش ١٢ ماهه سال ٩١ ميتونه افق حركتي سهم روبه خوبي ترسيم كنه...نميدونم چه جوري ميخوان تعديل سهم رو پنهان كنن؟؟؟
                            خوب پس دیگه معلوم شد همه چی این مفید هم بوی کباب شنیده :Dعلیرضا من احساس میکنم این تاپیک شدید مورد علاقه حقوقیهای این سهم قرار گرفته!!!!!!!!!!!اگه امکان ویرایش داری داداش اون 200تا رو که نوشتی خریدی پاک کن و این جور که باز بوش داره میاد باید تاپیک پایین بمونه!!!!!مثل غاذر لطفا بچه هایی که تعداد بالا خرید دارن از دادن اطلاعات خوددرای کنن چون ماهیت این حقوقی مشخص نیست البته مشکلی نیست تا بخواد عرضه کنه با برو بچ موبایل فروش جمعش میکنیم;) اما خوب اطلاعات ندیم بهتره در اخر هم همگی خسته نباشید فقط نمیدونم چرا اینقدر از این دوتا کارگزاری بدم میاد هم مفید هم مسکن ناجوانمردانه کار میکنن کلا تو هر سهمی بودن !!!!!!!!!

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                              خوب پس دیگه معلوم شد همه چی این مفید هم بوی کباب شنیده :Dعلیرضا من احساس میکنم این تاپیک شدید مورد علاقه حقوقیهای این سهم قرار گرفته!!!!!!!!!!!اگه امکان ویرایش داری داداش اون 200تا رو که نوشتی خریدی پاک کن و این جور که باز بوش داره میاد باید تاپیک پایین بمونه!!!!!مثل غاذر لطفا بچه هایی که تعداد بالا خرید دارن از دادن اطلاعات خوددرای کنن چون ماهیت این حقوقی مشخص نیست البته مشکلی نیست تا بخواد عرضه کنه با برو بچ موبایل فروش جمعش میکنیم;) اما خوب اطلاعات ندیم بهتره در اخر هم همگی خسته نباشید فقط نمیدونم چرا اینقدر از این دوتا کارگزاری بدم میاد هم مفید هم مسکن ناجوانمردانه کار میکنن کلا تو هر سهمی بودن !!!!!!!!!
                              سلام دوست من ،ديدم دوستمون پرسيد رِنج منفي كار كيه بهشون توضيح دادم،البته استراتژي منم همينه ،هيچ وقت نميگم چي و چه تعداد خريدم.

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Aug 2025
                                • 1134

خب به سلامتی حجم فروش لسرما هر روز داره نصف می شه..
                                از ۱ ملیون به 450 هزار و امروز هم 238هزار سهم.. یواش یواش منتظر خشک شدن و برگشتش می مونم.. انتظار دارم فردا یا پس فردا آماده برگشت روند بشه...
                                امشب نگاهی به کدال می اندازم تا ببینم حدودا گزارش بعدیش کی به بازار عرضه می شه.... اونجا نقطه آغاز حرکت اصلی نماده....
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X