در اصل توسط خودشکوفا پست شده است
View Post
سرما آفرين ( لسرما )
Collapse
X
-
درود بر دوست حق طلب و شجاع که یک تنه تاپیک اخبار رو تبدیل به جذاب ترین تاپیک فروم کرده اید
...
دقیقا شما منظور منو بیان کرده این..
من حرکت لسرما رو در دو فاز اصلی و متاثر از بازار تصور می کنم... یکی حرکت بازار در هفته های ماقبل آمدن گزارش 12 ماهه روی کدال خواهد بود که تقریبا ماه خرداد می شه ...
دیگری حرکت و توجه عمومی بازار روی گروه تجهیزات و اعضای اونه که فعلا در حال اصلاح به سر می بره... و در نتیجه رشد سریع تا هفته گذشته ی گروه, به لیدری فاذر رو فعلا متوقف شده می بینم...
با عنایت به همین جریان عرض شد که کاهش روزانه فروشندگاه سهم به منزله توقف روند اصلاح نماد و بازگشت آن خواهد بود...
به هر حال سهامداران صبور همواره برنده اند...
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
این سهم هم به موقعش امسال جنگ کرسی مدیریت هم هیجانی دارد برای خود;)دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postاین سهم هم به موقعش امسال جنگ کرسی مدیریت هم هیجانی دارد برای خود;)"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
-
اقا من کلا 120 تا دارم زیاد نیست ولی سرمایه گذاری ملی اراده کنه میتونه هر راحت مدیرو شرکت و همه چی رو له کنه تو این سهمهای کوچیک کارش اثبات شدست این موسسه هم که داره میره پایین البته اگه اون حقیقیه از خود همین موسسه نباشه بعید نیست جدیدا مد شده شرکتها چندتا حقیقی میارن تو سهم و شروع میکنن به حرکتهای هماهنگ حجم مبناش هم که پایینه سریع منفی میشه پایانیش منتها بوی کباب بخوره به ملی تمومه حرکات جالبی میکنهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
سهم یه الگوی کاپ خوشگل داره میزنه
اگر زیر 176 نره ، بهش امیدوارم
چون نقدینگیمون کمه ، نمیتونم کاری بکنم که خاطر جمع بشم سهم روی 205 روی دستمون نمونه
بروبچ یه حرکتی بکنن
من تحلیلشو میذارم
نظر
-
دو سه روزی که حقوقی دو تا اردر بالا میزاره برای ترس یکی 50تا یکی 60تا تا یه خورده میخری سریع عوضش میکنه به نظر دلش نمیاد پایین تر از اینا دیگه سهمش رو بفروشه ابسال هم خوب اومد بالا وتوشه هم که مشخص شد تا دو روز دیگه بیشتر نمیتونه این کار و بکنه حدود چند میلیون سهم بین 185 تا 210 معامله شده به نظرم نیم ساعت پایانی رنج تمیزی میشه کشید من 50 تا هستم بقیه هم هر چی میتونن بردارن اگه دوست دارن ولی خرید من بعد ساعت 11:30 خواهد بود بازم میگم این حقوقی این کاره نیست دماغش رو بگیری غش کرده یه تشر بخوره حساب کار دستش میاد فروشنده دیگه ای هم زیر 180 نمونده سهم خشک خشک امادستدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
-
نظر
-
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
می تونید بگید در نرم افزار مبنا چگونه کاپ را ترسیم کنیم؟این الگو را ندارد باید یا بیضی بزنیم یا دایره.من هم چند روز قبل نمودار را برای کاپ گذاشتم و امروز دسته آن به انتهای خود رسیده و باید انفجاری رشد کند .مبارک سهامداران باشه.
نظر
-
یه امار فروش حقیقی نگاه کنید همینجور کاهش پیدا کرده این حقوقی موش ندونه سهم راهش رو میره هر چند خودش میفهمه که داره اشتباه میکنه بچه ها اگه تو صف خرید اردر میزارید هیدن بزارید فقطدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
این حقوقی هم کار خود کلاهدوزه . میخواد عطش بازار رو کم کنه...."ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
نظر
نظر