تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

با سلام
    می خواستم تاپیکی با موضوع فوق را ایجاد نمایم تا همه عزیزان نظرات خودشون رو در خصوص موضوع انتخابات در این تاپیک مطرح نمایند.
    اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
  • m_r_anari
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 881

با سلام به تمام دوستان عزیز
    من با ایجاد این تاپیک میخوام تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و شخص منتخب رو بر بورس به اتفاق تمام دوستان بررسی کنیم تا مانع ضررو زیان عزیزان شویم. دلیلش هم اینه که خود بنده دز زمان اتنخابات ریاست جمهوری دوره اول آقای احمدی نژاد با ضرر زیادی از بورس خارج شدم و جدیداً یکسالی هست دوباره فعالیت خودمو از نو شروع کردم و خدا رو شکر سود نسبتاً خوبی هم کردن و دوباره نمی خوام خودم و سایر دوستان از این موضوع ضرر کنند بهمین دلیل چنین تاپیکی رو ایجاد کردم تا دوستان نظرات خودشونو بدن تا همه استفاد کنیم. فقط از دوستان خواهش میکنم در نگارش نظرات از ادبیات مناسب و درشان خودمون و این سایت هست استفاده شود هر چند اگر از فردی هم بسیار انتقاد شدیدی دارید محترمانه انتقاد نمائید. حالا منتظر نظرات دوستان هستیم. پیشنهاد خود من این هست که از تاثیر خود انتخابات ریاست جمهوری به تنهائی بر روی بورس شروع کنیم سپس تاثیر هر یک از کاندیدا ها به تنهائی مورد بررسی قرارگیرد.
    دوستان میتونن در این خصوص نظراتشون رو بدن وبه اتفاق با هم بررسی کنیم.

موفق و پر سود باشید.

نظر

• m_r_anari
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 881

با سلام به تمام دوستان عزیز
      من با ایجاد این تاپیک میخوام تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و شخص منتخب رو بر بورس به اتفاق تمام دوستان بررسی کنیم تا مانع ضررو زیان عزیزان شویم. دلیلش هم اینه که خود بنده دز زمان اتنخابات ریاست جمهوری دوره اول آقای احمدی نژاد با ضرر زیادی از بورس خارج شدم و جدیداً یکسالی هست دوباره فعالیت خودمو از نو شروع کردم و خدا رو شکر سود نسبتاً خوبی هم کردن و دوباره نمی خوام خودم و سایر دوستان از این موضوع ضرر کنند بهمین دلیل چنین تاپیکی رو ایجاد کردم تا دوستان نظرات خودشونو بدن تا همه استفاد کنیم. فقط از دوستان خواهش میکنم در نگارش نظرات از ادبیات مناسب و درشان خودمون و این سایت هست استفاده شود هر چند اگر از فردی هم بسیار انتقاد شدیدی دارید محترمانه انتقاد نمائید. حالا منتظر نظرات دوستان هستیم. پیشنهاد خود من این هست که از تاثیر خود انتخابات ریاست جمهوری به تنهائی بر روی بورس شروع کنیم سپس تاثیر هر یک از کاندیدا ها به تنهائی مورد بررسی قرارگیرد.
      دوستان میتونن در این خصوص نظراتشون رو بدن وبه اتفاق با هم بررسی کنیم.

فاز اول:
      تائیراول انتخابات ریاست جمهوری بر بورس
      تائیر دوم انتخاب شخص رئیس جمهور بر بورس

موفق و پر سود باشید.

نظر

• بورس دوست
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 905

دوست خوبم از ایجاد تاپیک جدید و مفیدت خشنودم و تشکر میکنم

به نظرم سیاست مدیریتی کلان مملکت حتما درجهت بایسته هایی که برای حضور بهتر و بیشتر مردم تمام سعی و تلاش خودش را خواهد کرد

که محیط را آماده انتخاباتی با حضور چندین میلیونی مردم کند

و در این راه ازهمه داشته های خود استفاده میکند تا مملکت را گل و بلبل کند ویا نشان بدهد

یکی از مهمترین و موثرترین عوامل این را داشتن بورسی قوی و روپاست که ویترین اقتصادی مملکت محسوب میگردد

هر چند موانع مشهود بسیاری در سر راه ملاحظه میشود

اما به یقین قدرتمندان بلدند که راه را چگونه به پیمایند

البته مطلب بنده در مورد قبل از انتخابات است و

در انتخابات قبلی و تغییر رئیس جمهور نیز قبل از انتخابات بهترین ها بود

و در سال 84 که جناب احمدی نژاد آمدند و تغییر نگرشها نیز انجام شد

و بورس نیز برعکس امروز به نقل از اکثر کارشناسان و حاضران آنزمان حبابی بود

سفارش کاربلدان احتیاط بود با آمدن ایشان لازمه کار را افت سهام و عدم حمایت کاذب

از بازار میدانستند و اکثز افراد ضرر هنگفتی کردند و بنده حقیر نیز از همان افراد بودم

اما بعد با گذشت زمان حکایت تغییر یافت مطلبی دیگر شد

عرض بنده از مطلب بالا تائید و یا مخالفت با سیاست فوق ویا طرفداری و یا عدم آن از شحص خاص نیست

بلکه تحلیل از بازار تا انتخابات است و انتقال دیدگاه

و البته بعد از انتخابات جریان دیگری میتواند باشد که باید دید چگونه خواهد شد اما به نظر باز در صد خوشبینی را میتوان سنگینتر گرفت

امیدوارم این تاپیک بیشتر بحث اقتصادی را در پیش بگیرد تا جنبه سیاسی آنرا هر چند هردو میتواند بهم مرتبط باشند

با تشکر

سلامت و سودمند باشید

نظر

• ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

ناطق نوری: کاندیدا نمی شوم

ناطق نوری درباره حضورش در انتخابات گفت: احساس وظیفه نمیکنم.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم حسن حبیبی، در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه "آیا برای انتخابات ریاست جمهوری کاندیدا میشوید یا نه؟" گفت: نه.

وی تصریح کرد: یعنی احساس وظیفه نمیکنم.
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

رییس جمهور آینده اگر در انتخابات آزاد و بدون دخالت تعیین شود
            میشه به آینده کشور و بورس امید داشت.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

انتخابات آتی بنظرم خیلی سرد برگزار میشه و اختلاف اصولگرایان باهم باعث تشتت آرا خواهد بود.

اصلاح طلبها هم که حضور جدی نخواهند داشت. پس دعوا سر رای های سنتی ه
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

انتخابات؟؟؟؟
                اصلاح طلبان؟؟؟
                آراء؟؟؟
                عجب كلمات نامانوسي در اين تاپيك به كار برده ميشود!!!!!
                هركسي كه در به اصطلاح انتخابات اين دوره شركت كند نمي تواند ادعاي اصلاح طلبي داشته باشد...
                چون اصلاح طلب كسي است كه در زندان باشد و يا در حصر و لاغير
                و اما آراء؟؟تعداد آراء از همين الان مشخص شده و برنامه ريزي چنان خوب بوده كه جناب ولايتي فرمودند
                كه انتخابات نبايد به دور دوم كشيده شود فلذا تشتتي نيز در كار نميباشد و تركيب آراء كان...ديدا ها نيز
                مشخص شده...
                ايدكم ا... و جزاء الخير
                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• پلنگ صورتی
                  عضو عادی
                  • Aug 2012
                  • 27

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  انتخابات آتی بنظرم خیلی سرد برگزار میشه و اختلاف اصولگرایان باهم باعث تشتت آرا خواهد بود.

اصلاح طلبها هم که حضور جدی نخواهند داشت. پس دعوا سر رای های سنتی ه
                  هر وقت 22 بهمن سرد برگزار شد میشه گفت که انتخابات سال بعد هم سرد برگزار میشه!
                  انتخابات مجلس مگه ندیدید چه خبر بود؟!

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

لطفا غلط املایی در سر تیتر موضوع اصلاح شود
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط پلنگ صورتی پست شده است View Post
                      هر وقت 22 بهمن سرد برگزار شد میشه گفت که انتخابات سال بعد هم سرد برگزار میشه!
                      انتخابات مجلس مگه ندیدید چه خبر بود؟!
                      منظورم از سردی اینه که به هیچ وجه شبیه به انتخابات پرشور 88 نخواهد بود.
                      این دفعه شبیه انتخابات 84 میشه
                      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

ماشین نظام ج.ا.ا. با کارکرد 34 ساله خود آنقدر به در و دیوار و درخت و کوه و کمر کوبیده و سر و صدا و لقی و لوقی و بی در و پیکری از همه جایش زده بیرون ، که کاملا از ریخت افتاده و نقطه سالمی برایش نمانده است . این ماشین دیگر قابلیت تعمیر و بازسازی را از دست داده است و تنها بدرد اوراق کردن و ریختن زباله ها و پسماندهای آن در کوره ذوب تاریخ می خورد.بنابراین فرقی نمی کند که چه کسی بخواهد راننده آن شود . انچه مسلم است اینکه هیچ آدم عاقل و حتی معمولی که دارای حداقل ضریب هوشی یا آی کیو است ، داوطلب سوار شدن و نشستن بر صندلی سرنشین و رانندگی ان نیست ، مگر عده ای دیوانه یا مستان لایعقلی که با چشمان بسته و خمارآلود آنرا تا ته دره و چاه ویل ببرند . بنا براین اینده خوبی را نمی توان انتظار داشت و باید منتظر روزهای بسیار سخت تر بود.
                        آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/02/01, 20:05.

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
                          ماشین نظام ج.ا.ا. با کارکرد 34 ساله خود آنقدر به در و دیوار و درخت و کوه و کمر کوبیده و سر و صدا و لقی و لوقی و بی در و پیکری از همه جایش زده بیرون ، که کاملا از ریخت افتاده و نقطه سالمی برایش نمانده است . این ماشین دیگر قابلیت تعمیر و بازسازی را از دست داده است و تنها بدرد اوراق کردن و ریختن زباله ها و پسماندهای آن در کوره ذوب تاریخ می خورد.بنابراین فرقی نمی کند که چه کسی بخواهد راننده آن شود . انچه مسلم است اینکه هیچ آدم عاقل و حتی معمولی که دارای حداقل ضریب هوشی یا آی کیو است ، داوطلب سوار شدن و نشستن بر صندلی سرنشین و رانندگی ان نیست ، مگر عده ای دیوانه یا مستان لایعقلی که با چشمان بسته و خمارآلود آنرا تا ته دره و چاه ویل ببرند . بنا براین اینده خوبی را نمی توان انتظار داشت و باید منتظر روزهای بسیار سخت تر بود.

با سلام تشبهی خوبی می باشد روزی فرا رسد که مردم در هزینه های روزانه خانواده هم دچار مشکل شوند تا بداند که قبول کردن هسته ای شدن چه قدر تاوان دارد و چه کسانی در این راه به پولهای کثیفی دست پیدا کرده اند و حق بیت المال خورده شده و روزی هم باید تاوان بدهند با تشکر
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mohamad123
                            ستاره دار(5)
                            • Jan 2013
                            • 1171

به نظر من شدت تحریمها در نزدیکی های انتخابات شدید میشه که ممکنه بورس ریزش داشته باشه که اگر انتخابات پر شور باشه احتمال این وجود داره که بعد انتخابات کم کم از شدت تحریم ها کم بشه و بعد بورس صعودی خواهد بود که در اینصورت من احتمال میدم سهام بانک ها و خودرویی ها صعودی خواهند بود و لیدر بازار میشن
                            اللهم عجل لولیک الفرج.

نظر

• ائلشن
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 993

به نظر من این گند کاری سازمان بخاطر این بود که جلوی رشد بورسو اینور سال بگیره و نگه داره برای قبل انتخابات. من تا اواسط و یا اواخر اردیبهشت از بورس خارج خواهم شد (اگه سیگنال خروج دریافت کنم زودتر ) و تا تثبیت اوضاع مملکت وارد بورس نخواهم شد که فکر کنم شهریور ماه و قبل از گزارشات 6 ماهه باشه.

نظر

در حال کار...
                              X