تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • asir
    ستاره دار(4)
    • Jan 2013
    • 416

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    اعلام آمادگی آقای هاشمی یعنی دو واحد پی به ای به بازار
    و پیروزی در انتخابات یعنی 4 واحد دیگر پ به ای به بازار
    سر جمع 6 واحد پی به ای برای بازار داره آقای هاشمی
    خدا کنه برای مملکت هم فایده داشته باشه
    حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط asir پست شده است View Post
      خدا کنه برای مملکت هم فایده داشته باشه
      پی به ای بازار به خاطر چشم انداز روشن شرکت ها هست
      شرکت هایی که 90 درصد اقتصاد مملکت رو تشکیل میدن
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
        با احتمال بالایی لاریجانی رییس جمهور بعدی باشه به نظرم!!با توجه به حرکتی که احمدی برای تخریبش انجام داد این احتمال بیشتر شد،از یه دوست با نفوذی هم شنیدم که لابی هایی در حال انجام شدنه برای کاندید شدن و حمایت از علی لاریجانی!

به هر حال با این که تا حالا پیش نیومده که رای بدم اما اگه علی لاریجانی کاندید بشه بهش رای میدم فقط به عشق اینکه با وایسدنش جلوی احمدی دلم رو شاد کرد!:D

هاشمی فکر میکنم نتونه شرکت کنه به خاطر سنش!!!

قالیباف هم گزینه ی قوی هستش!

در کل به نظرم اگه گزینه ای از تو لپ لپ در نیاد و لاریجانی کاندید بشه،با فرض نیومدن محمد خاتمی،رقابت اصلی بین لاریجانی و قالیباف باشه!:D
        لاریجانی با اون فیلم به نظرتون رای میاره ؟؟!
        من یکی بعید میدونم !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          لاریجانی با اون فیلم به نظرتون رای میاره ؟؟!
          من یکی بعید میدونم !
          من بازخورد اون اتفاق رو در اطراف خودم براش مثبت دیدم!شاید یه کم عجیب باشه اما اکثرا میگن جواب لاریجانی قانع کننده بوده!
          هرچند مقایسه درستی نیست که بگم چون اطراف من نظرات اینجوریه پس عامه جامعه اینجورین...
          به هر حال این یه نظر شخصی بود و ارزش دیگه ای نداره!:D:D:D:D:D:D

اریو جان اصلا منو چه به سیاست!من برم همون تحلیلم رو بکنم...;)
          تمام سال من بی تو...

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

وعدههای یک نامزد انتخابات: با هواپیمایی که خودم خلبان آنم، میآیم/ آخوند سوپردولوکسم
            توصيه مطلب
            ۰
            دبیرکل حزبالله ایران خود را کاندیدای انتخابات آینده ریاست جمهوری معرفی کرد.
            آفتاب: سیدمحمدباقر خرازی در مراسم افتتاح رسمی دفتر نمایندگی روزنامه حزبالله در بندرعباس، با بیان اینکه «برخی ابتدا نمیگذاشتند که حزبالله شکل بگیرد» ادامه داد: ما باید تحمل میکردیم تا مبانی اعتقادی و تشکیلاتی حزبالله شکل بگیرد و اکنون آماده شده است. نه تنها از برای جریان تشکیلاتی حزبالله، بلکه برای دولت حزبالله. امروز آمدهایم تا توسط این رسانه جریانی به همه مردم و ملت بگوییم؛ هر آن کس که ایرانی است، در حزب الله هم هست و ردهها متفاوت است.

وی با بیان اینکه «حزبالله تشکیلاتی این نیست که یک چفیه روی دوشمان بیندازیم و عربدهکشی کنیم و بر سر همه داد بزنیم»، تاکید کرد: ما بهترین مردم دنیا را داریم اما قدر آنها را نمیدانیم.
            وی مدعی شد: امام زمان(عج) منتظر نیست تا هرچه سریعتر ظهور کند، باید آرام آرام و لایه به لایه زمینه ظهور فراهم شود؛ زیرا این مساله ممکن است هزاران سال دیگر هم طول بکشد، امام زمان همین کنار ننشسته که سریع بیاید.

گزیده سخنان وی از این قرار است:

· روزنامه حزبالله نماد رسانه همه رسانههاست، اگر تیترهای آن را ببینید، به یقین خواهید فهمید که هیچ روزنامهای جرأت نمیکند تیترهای ما را بزند، تا جایی که مدیران مسوول برخی از روزنامهها به من میگویند شما چه جرأتی دارید که برخی تیترها را میزنید!
            · انشاالله به زودی دولت حزب الله هم خواهد آمد، در این جریان ما چپ و راست نداریم، هرکس خوب باشد خوبش را میگوییم اما اگر بدی و خطایی هم کرد بدش را میگوییم و با هیچکس هم پیوند اخوت و برادری نداریم. با همه هستیم، برای همه هستیم و بر همه هم هستیم.
            · من برای آینده دولت حزب الله برنامه بسیار مهمی دارم که برای بچههای روزنامه حزب الله گفتهام. دولت حزبالله که شکل گرفت، باید تندترین روزنامه، روزنامه خود حزب الله باشد. پالسهای خطر را باید به سرعت بیفکند تا دولت بداند که در کجا قرار دارد و در کجا بینظمی هست.

· حتما همه میدانند که بنده خلبان هم هستم، مدارج فوق لیسانس هم دارم، مدرک دکتری هم به زودی میگیرم و ۱۸ سال است که درس خارج تدریس میکنم. اینها را گفتم که فکر نکنید با یک روحانی بیابانی که هیچی حالیش نیست، طرف هستند. ما برای اسلام و ایران برنامه بسیار مدونی آماده کردهایم، شهر به شهر برنامه داریم. همین الان که از قشم میآمدم، هستههای مهمی را سازماندهی کردم. به همه گفتهام که چه کار باید کرد تا کشور ما به کشوری بزرگ و ثروتمند تبدیل شود.

· انشاءالله با هواپیمایی که خودم خلبان آن هستم، میآیم، خودم خلبانی خواهم کرد تا آخوند خلبان هم ببینید. تردید نکنید که در دولت حزبالله بزرگترین کارخانه هواپیماسازی را برای تاکسی احداث خواهم کرد. با خلبانی ثابت خواهم کرد که آخوند هم میتواند پرواز کند و ثابت میکنم که ایران دنبال تاکسی هوایی و فضایی است!

· دولت باید بر مسوولانش سختگیر و بر مردم سهل باشد. خودم خواهم آمد، خیابان به خیابان خواهم گشت، با مردم گفتوگو خواهم کرد، بر مسوولان خواهم تاخت و از آنها حساب خواهم گرفت. حزبالله اگر دولتی میخواهد باید اینچنین باشد نه اینکه سخن بگوید و کاری نکند.

·به زودی باید با سرزمینهای صدر اسلام، گسترش مرزی پیدا کنیم. بدون شلیک یک گلوله کاخهای آنها را فتح خواهیم کرد، سرزمینهایشان را به سرزمین سودان تبدیل خواهیم کرد، قشم را به هنگ کنگ ایران تبدیل خواهیم کرد، چابهار را سنگاپور ایران خواهیم کرد، بندرعباس را پایتخت(با چند ثانیه سکوت) تصرف اقیانوس هندیها خواهیم کرد و این تفکر حزب الله است. دمار از روزگارشان در خواهم آورد، ما روحانیون ظاهر خیلی نرم داریم، اما بسیار پیچیدهایم، و در این پیچیدگیهای خودمان آنها را خفه خواهیم کرد. نفس کشورهای جنوبی خلیجفارس را خواهم گرفت که اگر نام بندرعباسی و بوشهری و قشمی را بشنوند آه از وجودشان برآید و بر این ۳۳سال ظلم و ستمی که به ما کردند آهها بکشند.

· از فقر و فلاکت متنفرم. من از اون آخوندهای سوپر دولوکسم. آنچه ارزشمند است، فقر اختیاری است و با ثروتمندی باید فقرو تهی دستی را درک کرد نه دلقکبازی یک مشت آدم کوتهبین ضعیف که جز غارت نمیشناسند و ثروت را فقط در پول و سرمایه میبینند.

· در روابط قانونی با غرب به معامله خواهیم پرداخت و آنها را واردار خواهیم کرد همانگونه که پس از ۹۹سال گسست هنگ کنگ به چین را پذیرفتند، باید با عمل به قرارداد ترکمانچای که ۹۹سال از آن گذشته، سرزمینهای شمالی را شرعا به ایران بازگردانیم.

· در دولت ما بهترین ماشینها خواهد بود، نه از نوع ماشین فرغونی که ایران خودرو و سایپا میسازند؛ بلکه بهترینها و زیباترین ماشینها را خواهید دید. حزبالله در خدمت مردم و خرازی در خدت مردم و خرازی و حزب الله در خدمت رهبری معظم هستند. این منطق درایت حزب الله است.

· من خواهم آمد، بدون توجه به چپ و راست خواهم آمد و خط قرمز من فقط رهبری است

کد مطلب :

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• negar
              ستاره دار(2)
              • Jul 2025
              • 536

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
              توصيه مطلب
              ۰
              آفتاب: سیدمحمدباقر خرازی در· در دولت ما بهترین ماشینها خواهد بود، نه از نوع ماشین فرغونی که ایران خودرو و سایپا میسازند؛ بلکه بهترینها و زیباترین ماشینها را خواهید دید.
              کد مطلب :
              خوب الان هم داریم میبینیم میبینیم که میبینیم ما میخواهیم بهترین ماشینها را داشته باشیم نه ببینیم به دیدن بود که من کلی پورشه وو تو خیابون میبینم چی به ما میرسه وعده دادن هم بلد نیستند تازه این دکتر خلبانشونه:D

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                وعدههای یک نامزد انتخابات: با هواپیمایی که خودم خلبان آنم، میآیم/ آخوند سوپردولوکسم
                توصيه مطلب
                ۰
                آفتاب: سیدمحمدباقر خرازی در مراسم افتتاح رسمی دفتر نمایندگی روزنامه حزبالله در بندرعباس، با بیان اینکه «برخی ابتدا نمیگذاشتند که حزبالله شکل بگیرد» ادامه داد: ما باید تحمل میکردیم تا مبانی اعتقادی و تشکیلاتی حزبالله شکل بگیرد و اکنون آماده شده است. نه تنها از برای جریان تشکیلاتی حزبالله، بلکه برای دولت حزبالله. امروز آمدهایم تا توسط این رسانه جریانی به همه مردم و ملت بگوییم؛ هر آن کس که ایرانی است، در حزب الله هم هست و ردهها متفاوت است.

وی با بیان اینکه «حزبالله تشکیلاتی این نیست که یک چفیه روی دوشمان بیندازیم و عربدهکشی کنیم و بر سر همه داد بزنیم»، تاکید کرد: ما بهترین مردم دنیا را داریم اما قدر آنها را نمیدانیم.
                وی مدعی شد: امام زمان(عج) منتظر نیست تا هرچه سریعتر ظهور کند، باید آرام آرام و لایه به لایه زمینه ظهور فراهم شود؛ زیرا این مساله ممکن است هزاران سال دیگر هم طول بکشد، امام زمان همین کنار ننشسته که سریع بیاید.

گزیده سخنان وی از این قرار است:

· روزنامه حزبالله نماد رسانه همه رسانههاست، اگر تیترهای آن را ببینید، به یقین خواهید فهمید که هیچ روزنامهای جرأت نمیکند تیترهای ما را بزند، تا جایی که مدیران مسوول برخی از روزنامهها به من میگویند شما چه جرأتی دارید که برخی تیترها را میزنید!
                · انشاالله به زودی دولت حزب الله هم خواهد آمد، در این جریان ما چپ و راست نداریم، هرکس خوب باشد خوبش را میگوییم اما اگر بدی و خطایی هم کرد بدش را میگوییم و با هیچکس هم پیوند اخوت و برادری نداریم. با همه هستیم، برای همه هستیم و بر همه هم هستیم.
                · من برای آینده دولت حزب الله برنامه بسیار مهمی دارم که برای بچههای روزنامه حزب الله گفتهام. دولت حزبالله که شکل گرفت، باید تندترین روزنامه، روزنامه خود حزب الله باشد. پالسهای خطر را باید به سرعت بیفکند تا دولت بداند که در کجا قرار دارد و در کجا بینظمی هست.

· حتما همه میدانند که بنده خلبان هم هستم، مدارج فوق لیسانس هم دارم، مدرک دکتری هم به زودی میگیرم و ۱۸ سال است که درس خارج تدریس میکنم. اینها را گفتم که فکر نکنید با یک روحانی بیابانی که هیچی حالیش نیست، طرف هستند. ما برای اسلام و ایران برنامه بسیار مدونی آماده کردهایم، شهر به شهر برنامه داریم. همین الان که از قشم میآمدم، هستههای مهمی را سازماندهی کردم. به همه گفتهام که چه کار باید کرد تا کشور ما به کشوری بزرگ و ثروتمند تبدیل شود.

· انشاءالله با هواپیمایی که خودم خلبان آن هستم، میآیم، خودم خلبانی خواهم کرد تا آخوند خلبان هم ببینید. تردید نکنید که در دولت حزبالله بزرگترین کارخانه هواپیماسازی را برای تاکسی احداث خواهم کرد. با خلبانی ثابت خواهم کرد که آخوند هم میتواند پرواز کند و ثابت میکنم که ایران دنبال تاکسی هوایی و فضایی است!

· دولت باید بر مسوولانش سختگیر و بر مردم سهل باشد. خودم خواهم آمد، خیابان به خیابان خواهم گشت، با مردم گفتوگو خواهم کرد، بر مسوولان خواهم تاخت و از آنها حساب خواهم گرفت. حزبالله اگر دولتی میخواهد باید اینچنین باشد نه اینکه سخن بگوید و کاری نکند.

·به زودی باید با سرزمینهای صدر اسلام، گسترش مرزی پیدا کنیم. بدون شلیک یک گلوله کاخهای آنها را فتح خواهیم کرد، سرزمینهایشان را به سرزمین سودان تبدیل خواهیم کرد، قشم را به هنگ کنگ ایران تبدیل خواهیم کرد، چابهار را سنگاپور ایران خواهیم کرد، بندرعباس را پایتخت(با چند ثانیه سکوت) تصرف اقیانوس هندیها خواهیم کرد و این تفکر حزب الله است. دمار از روزگارشان در خواهم آورد، ما روحانیون ظاهر خیلی نرم داریم، اما بسیار پیچیدهایم، و در این پیچیدگیهای خودمان آنها را خفه خواهیم کرد. نفس کشورهای جنوبی خلیجفارس را خواهم گرفت که اگر نام بندرعباسی و بوشهری و قشمی را بشنوند آه از وجودشان برآید و بر این ۳۳سال ظلم و ستمی که به ما کردند آهها بکشند.

· از فقر و فلاکت متنفرم. من از اون آخوندهای سوپر دولوکسم. آنچه ارزشمند است، فقر اختیاری است و با ثروتمندی باید فقرو تهی دستی را درک کرد نه دلقکبازی یک مشت آدم کوتهبین ضعیف که جز غارت نمیشناسند و ثروت را فقط در پول و سرمایه میبینند.

· در روابط قانونی با غرب به معامله خواهیم پرداخت و آنها را واردار خواهیم کرد همانگونه که پس از ۹۹سال گسست هنگ کنگ به چین را پذیرفتند، باید با عمل به قرارداد ترکمانچای که ۹۹سال از آن گذشته، سرزمینهای شمالی را شرعا به ایران بازگردانیم.

· در دولت ما بهترین ماشینها خواهد بود، نه از نوع ماشین فرغونی که ایران خودرو و سایپا میسازند؛ بلکه بهترینها و زیباترین ماشینها را خواهید دید. حزبالله در خدمت مردم و خرازی در خدت مردم و خرازی و حزب الله در خدمت رهبری معظم هستند. این منطق درایت حزب الله است.

· من خواهم آمد، بدون توجه به چپ و راست خواهم آمد و خط قرمز من فقط رهبری است

کد مطلب :
                با سلام خدمت شما آقا مخبر خسته نباشید از کسی که ادعا دارد باید ترسید به خاطر اینکه نمی تواند کار انجام دهد یک زمانی احمدی نژاد هم زیاد در مورد کیفیت خودرو و قیمت صحبت می کرد که می گفت که هر ایرانی یک خودرو ارزان قیمت و با کیفیت باید داشته باشد ! اگر کسی که شعار می دهد باید دوری کرد فقط باید در عمل خود را نشان دهد و اگر نتوانست کاری انجام دهد و وضغیت را داره بدتر می شود و از کنترل خارج باید بیاید استفعا بدهد چون بدتر ین خیانت را در حق ملت خود کرده است بدتر از دشمن فقط در حال حاضر کسانی که کننده کار می باشد باید وارد میدان شوند به غیر از آقای خاتمی و رفسنجانی بیاید نمی تواند کار انجام دهند مگر آن طرف با تقلب انتخاب شود شما هم بیان کرده اید شما هم خاتمی و رفسجانی را قبول دارید دیگه زمان شعار گذشته با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ققنوس
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 39

بهتره ببینیم چی به نفع مردمه تا بورس
                  حتما هم حمایت از سرمایه دارها و منافع اونها نمیتونه نفع ملت باشه

وقتی هواپیما رو باند حرکت میکنه تا بلند بشه تا جایی مسیر وقت داره تا اگر مشکلی به وجود اومد تیک آف را متوقف کنه
                  یک نقطه ای از باند هست که وقتی هواپیما به اون میرسه دیگه نمیتونه پرواز را کنسل شده و به هر قیمتی باید بلند بشه وگرنه به ته باند
                  رسیده و نابود میشه
                  به اون نقطه میگن نقطه بدون بازگشت! که دیگه اصلاح فایده ای نداره
                  امیدوارم متوجه منظورم شده باشید;)

نظر

• جعفرزاده
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 5833

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                    به نظر بنده رییس جمهور اتی مدرک دکترا انهم از نوع پزشکی دارد. دکتر ولایتی : ا. رفیق جون جونی هر دو جناح میباشد 2. از چند ماه گذشته هر هفته و یا هر روز در سیمای جمهوری اسلامی که زیر نظر مستقیم رهبری میباشد نشان داده میشود . جدیدا هم سفرهای خارجی را شروع کرده و هراز گاهی هم نظرات داخلی و خارجی را خود بیان میکند . ولی شخصا دوست دارم اولویت بالا بدین ترتیب باشد: 1. هاشمی 2. قالیباف 3. رضایی 4. ولایتی 5. لاریجانی
                    امسال سیمای جمهوری اسلامی ایران خیلی واضح و شفاف تصویر هاشمی رفسنجانی را نشان داد و پیام 22 بهمن هاشمی را به ببینندگان ارسال کرد. از ان طرف هم زنده بهار احمدی نژاد حمایت از مشایی را اعلام کرد. یک نماینده مجلس هم گفته هاشمی رییس جمهور شود مشایی را معاون اولش میکند.

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

بنظر کاسبین فتنه یواش یواش میخوان توبه کنند.....
                      دیشب یکی از خبر گزاریها از بادامچی موتلفه مصاحبه ایی رو پخش کرده بود ...
                      تا مطلب دیگری را خواندم و برگشتم کپی پیست کنم....دیدم حذفش کردن!!!
                      نوشته بود کروبی حاضره برگرده ....ولی موسوی حاضر نیست و این یعنی موسوی خائنه!!!!
                      این عسگر اولادی اگه این بابا رو از موتلفه بیرون نکنه....یعنی یک عمر مبارزاتش دوزار نمی ارزه!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• asir
                        ستاره دار(4)
                        • Jan 2013
                        • 416

یکمی هم از جلیلی بگین که وقتی رییس جمهور شد نگن بورسیا شم سیاسی نداشتن چیه قفل کردین روی مهره های سوخته نظام

گذشت اون زمانی که رفسنجانی دوتا پله رو در یه ثانیه میرفت از اون گذشته میشه یه اقا رییس جمهور باشه پسر ودخترش زندانی؟
                        (تشکر لازم نیست بنده ممنوع الملاقاتم بخاطر قانون ازادی بیان)
                        حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت. اري به اتفاق جهان ميتوان گرفت

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

سلام و وقت بخیر
                          دوستان
                          که قبلا عرض کردم اصلاح موقت شاخص تمام شده
                          و همانطور که میدانید بورس کنترلی و مهندسی و مدیریت میشود
                          انتخابات نقطه عطف کشور و تابلو و ویترین اقتصاد کشور بورس است
                          بازارهای موازی قمیتشان حبابی است (مسکن .طلا.خودرو و ارز ) و نیاز به استراحت و اصلاح دارند
                          و به نظر خواست مدیریت کلان نظام تا انتخابات کنترل قیمت آنهاست
                          نقدینگی به جایی هدایت میشود که به نفع نظام بوده مخصوصا در این برهه
                          اکثر سهام بنیادی و پرپتانسیل در قیمتهای مناسب قرار دارند
                          نظر بورس دوست اینست که حرکت رشد سهام با ارزش و در قیمت پائین نرمک نرمک در حال شروع است
                          و هر چه جلوتر برویم این رشد بیشتر قابل لمس بوده و هست
                          بنا بر این استارت رشد سهام با ارزش در حال انجام است و پله پله و از دنده سنگین به سبک و سرعت بیشتر انجام خواهد شد
                          البته بنده در مورد سهام با ارزش که رشدشان را به اندازه و یا بیش از اندازه کرده اند و یا سهام کم ارزش بحثی ندارم
                          اما قدر سهام بنیادی و در قیمت مناسب خود را بدانید
                          و به نظر بورس دوست فصل خرید این نوع سهام با دید 3 ماهه و پله ای فرا رسیده است و بنده به شخصه از فردا خریدهای پله ای خودم را در سهام مورد نظرم بیشتر از پیش انجام میدهم
                          به امید اینکه لطف خدا با سهامداران بورس که جهاد گران عرصه افتصادی در مقایسه با بازارهای کاذب موازی هستند همراه باشد

سلامت و سودمند باشید
                          بورس دوست

نظر

• m_r_anari
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 881

خوب دیروز اولین اثرات تخریب زودهنگام احمدی نژاد از لاریجانی در قم نمود کرد. یعنی برخی از افراد با شعارهای ضد لاریجانی از اجرای سخرانی وی جلوگیری کردند. حتی به روایتی به وی حمله هم کردند که با دخالت پلیس ختم به خیر شد. با این وصف گروه لاریجانی حذف شده و اقدامات لازم برای حذف قالیباف درحال انجامه. خدا بخیر کنه. از این بابا باید ترسید. دونه دونشون رو تخریب کنه و حتی نمیزاره به مناظره تلوزیونی برسه.
                            اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                              هر کدام از اين برادرها بشند رييس جمهور بورس ميترکه.اقايان
                              1-هاشمي رفسنجاني
                              2-ولايتي
                              3-لاريجاني
                              4-قاليباف
                              5-رضايي
                              اصلاح مي کنم.
                              1-هاشمي رفسنجاني
                              2-دکتر روحاني
                              3-ولايتي
                              4-لاريجاني
                              5-قاليباف
                              6-رضايي
                              7-منوچهر
                              8-........
                              .................................................. ......................................
                              کيانوش پيش بيني مي کنه دکتر روحاني ميشه رييس جمهور ايران.
                              کيانوش افراد ميانه رو را دوست داره

دهقان به فارس خبر داد
                              کاندیداتوری حسن روحانی در انتخابات ۹۲ قطعی شد/ نعمتزاده رئیس ستاد انتخابات
                              خبرگزاری فارس: سخنگوی حزب اعتدال و توسعه از قطعی شدن کاندیداتوری حسن روحانی برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سال آینده خبر داد و گفت: نعمتزاده وزیر صنایع دولت هاشمی رفسنجانی رئیس ستاد انتخابات روحانی شد.
                              Tweet
                              غلامعلی دهقان سخنگوی حزب اعتدال و توسعه در گفتوگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، از حمایت حزب متبوعش برای کاندیداتوری حسن روحانی خبر داد و اظهار داشت: کاندیداتوری آقای روحانی قطعی است و حزب اعتدال و توسعه از وی حمایت میکند.

وی افزود: ستادهای انتخاباتی حسن روحانی در تهران و مراکز استانها مشخص شده است و آقای نعمتزاده وزیر صنایع آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس ستاد انتخاباتی آقای روحانی و اکبر ترکان نیز به عنوان قائم مقام ستاد مشخص شدهاند.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را چند قطبی دانست و تصریح کرد: گزینه اصلی اصولگرایان برای انتخابات آتی قالیباف، ولایتی، و گزینهای از جبهه پایداری است و معتقدیم گزینه دولت چندان شانسی برای حضور در عرصه رقابتها نداشته باشد.

دهقان گزینه اصلاح طلبان را عارف برشمرد و تصریح کرد: آقای روحانی اصلاحطلب نیست بلکه میانه رو است.

وی در پایان در پاسخ به این پرسش که نظرتان راجع به نظرسنجیها درخصوص کاندیدهای احتمالی انتخابات آینده چیست؟، گفت: فرهنگ ایرانیان فرهنگی دقیقه نودی است و این را در انتخابات ریاست جمهوری قبلی نیز نشان دادهاند که نمونه آن پیروزی آقای خاتمی در انتخابات 76 و آقای احمدی نژاد در سال 84 است.

سخنگوی حزب اعتدال و توسعه اضافه کرد: تجربه نشان داده کاندیدای احتمالی که در نظر سنجیها رای منفی آنها پایین است در انتخابات گذشته توانستهاند جایگاه ممتازی را کسب کنند؛ رای منفی آقای روحانی در نظرسنجیها پایین است.

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

اگه یه وقت خاتمی هم کاندید شد زیاد تعجب نکنید.
                                اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

در حال کار...
                                X