در اصل توسط BETA پست شده است
View Post
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
Collapse
X
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاز الان برای چنین پیش بینی زود هست
دفعه قبل هم همه میگفتن موسوی رای میاره و نتیجه رو دیدیم
حالا هم هیچی معلوم نیست و هر احتمالی وجود داره
من تو سایت هایی که فعالیت داشتم می گفتم احمدی نژاد، الان هم پنج سال است مرتب می نویسم رهبر می خواهد این دور سعید جلیلی را رییس جمهور کند.
برای اطمینان بیشتر باز هم از .... پرسجو کردم، تغییری در برنامه نیست و سعید جلیلی گزینه منتخب رهبری است.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postسلام
من تو سایت هایی که فعالیت داشتم می گفتم احمدی نژاد، الان هم پنج سال است مرتب می نویسم رهبر می خواهد این دور سعید جلیلی را رییس جمهور کند.
برای اطمینان بیشتر باز هم از .... پرسجو کردم، تغییری در برنامه نیست و سعید جلیلی گزینه منتخب رهبری است.پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
اگر موضوعیت مشایی واقعا یک تئاتر کمدی نباشد و جنگ و رسوایی های واقعی در پشت صحنه در جریان باشد ، جلیلی احتمالا منتخب عاقا خواهد بود ، بعنوان فردی که هیچ چیز از خود ندارد ، هرچه دارد از صدقه سر عاقاست!
ولی اگر "ولایتی" هم جزو کاندیدها باقی بماند از جلیلی هم منفعلتر و مورد پسند تر برای عاقاست....مهره ای ساکت و خاموش و گوش به فرمان.
اما...همان میزان که شما از منابع موثق خبر دارید هاشمی هم خبر دارد ، محمود هم خبر دارد! و قطعا آنها به سادگی به عاقا اجازه نخواهند داد نظر خود را که به قول محمود "فقط" یک رای هست از صندوقی که در دستان محمود است بیرون بیاید....
در اینصورت حتی میشه پیش بینی کرد امسال اصلا انتخاباتی برگزار نشه و کشور آبستن حوادثی بشه که برای حکومت در حکم پایان بازی را دارد!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاگر موضوعیت مشایی واقعا یک تئاتر کمدی نباشد و جنگ و رسوایی های واقعی در پشت صحنه در جریان باشد ، جلیلی احتمالا منتخب عاقا خواهد بود ، بعنوان فردی که هیچ چیز از خود ندارد ، هرچه دارد از صدقه سر عاقاست!
ولی اگر "ولایتی" هم جزو کاندیدها باقی بماند از جلیلی هم منفعلتر و مورد پسند تر برای عاقاست....مهره ای ساکت و خاموش و گوش به فرمان.
اما...همان میزان که شما از منابع موثق خبر دارید هاشمی هم خبر دارد ، محمود هم خبر دارد! و قطعا آنها به سادگی به عاقا اجازه نخواهند داد نظر خود را که به قول محمود "فقط" یک رای هست از صندوقی که در دستان محمود است بیرون بیاید....
در اینصورت حتی میشه پیش بینی کرد امسال اصلا انتخاباتی برگزار نشه و کشور آبستن حوادثی بشه که برای حکومت در حکم پایان بازی را دارد!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
دیشب شایعه استعفا احمدی نژاد در سایت بورکس بود و این هم فقط باز شایعه
دقایقی پیش
رئیس جمهور وارد کرمان شد
محمود احمدینژاد رئیس جمهور دقایقی پیش وارد کرمان شد و مورد استقبال استاندار و مسئولان محلی قرار گرفت.
خبرگزاری فارس: رئیس جمهور وارد کرمان شد Tweet
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمود احمدینژاد رئیس جمهور دقایقی پیش وارد کرمان شد و در فرودگاه کرمان مورد استقبال استاندار و مسئولان محلی قرار گرفت.
قرار است در سفر یک روزه احمدینژاد به کرمان چند پروژهی عمرانی و صنعتی به ارزش 582 میلیارد تومان افتتاح و به بهرهبرداری برسد.
افتتاح 290 کیلومتر پروژه راهسازی در استان کرمان، 7 هزار واحد مسکن مهر و دو پروژهی ذغالشویی کوهبنان و کک و قطران زرند از جمله پروژههای است که امروز با حضور رئیسجمهور بهرهبرداری میشوند.
نظر
-
ظاهرا همه فهميده اند که اقاي ....و......رد صلاحيت شده اند.
اين مهم نيست که چند نفري هم رد صلاحيت شده اند.
اين مهم هست که ديگر کسي بورس را قمارخونه نمي داند و همه اعتقاد به بازار سرمايه دارند.
بايد توجه داشت راهي بجز بازار سرمايه وجود ندارد.
تو بودجه امده است دولت در سال 92 مي بايست 30هزارميليارد تومان از محل فروش سهام شرکتها خصوصا پالايشگاهي و نيروگاهي کسب درامد کند.
دوستان توجه داشته باسيد هر رييس جمهوري که بيايد مجبور هست با توجه به بازار سرمايه رو نيرگاهها و پالايشگاهها مانور دهد.
لذا توصيه مي کنم حتما مپنا و پالايشگاهها را در سبد داشته باشيد.
سال 92 سال پالايشگاهها و مپنا و نيروگاههاست.
مقاومت پالايشگاهها و مپنا امروز تحسين برانگيزه .
نظر
-
-
-
-
-
طبق آخرین اخبار رسیده هاشمی تائید صلاحیت شد.
منبع م پرشین تحلیل - ساعت 10:57
لینک : http://persiantahlil.com/?lng=fa&cid...&content=23677اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر