تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sourena
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 1080

دکتر ولایتی کناره نگرفته و نمی گیره:D
    بعدازظهر سعی کردند شایعه اش کنند و ولایتی رو یکجورایی هلش بدند تو این ورطه
    سعید و باقر و محسن هم که اصلاً حرف کناره گیریشون رو نزنید که بهشون بر میخوره
    همین موضوع بد جوری باعث عصبانیت و سوزش بعضیها شده;)
    انتخابات با 6 کاندیدا برگزار میشه و انشالله دکتر حسن روحانی شانس اوله برای تمام کردن کار در همین مرحله
    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• rad
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 557

سلام دوستان
      دوست بلندمنشmehrnood درباره جمله زیر بیشتر توضیح بدهید.
      از همین الان بگویم بهار ا.ن پیروز می شود
      یعنی چی؟بهر و این حرف ها که گاها احمدی نژاد هم اشاره می کند.سلام به بهار واقعا یعنی چی؟
      سپاس از شما

نظر

• اشراق
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 319

بروز اولین نشانه های کناره گیری عارف و حمایت آیت الله هاشمی و حجت الاسلام سید محمد خاتمی از روحانی
        نتیجه آخرین نظرسنجی اینترنتی «انتخاب» ؛ روحانی با 80 درصد آراء رتبه اول را کسب کرد

در این نظرسنجی که نزدیک به 60 هزار نفر در آن شرکت کردند و نزدیک به 36 ساعت در بالای صفحه نخست سایت بود، پس از حسن روحانی، محمد باقر قالیباف با رائی نزدیک به 6 درصد رتبه دوم را کسب کرد.

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

براساس آخرین نظرسنجی انجام شده توسط پایگاه خبری «انتخاب»، حسن روحانی با دراختیار گرفتن نزدیک به 80 درصد آراء رتبه نخست را در اختیار گرفت.

در این نظرسنجی که نزدیک به 60 هزار نفر در آن شرکت کردند و نزدیک به 36 ساعت در بالای صفحه نخست سایت بود، پس از حسن روحانی، محمد باقر قالیباف با رائی نزدیک به 6 درصد رتبه دوم را کسب کرد.

پس از قالیباف، سعیدی جلیلی با 5 درصد و 15 دهم درصد رتبه سوم را کسب کرد و رتبه چهارم را نیز، رضایی در اختیار گرفت. رای وی در این نظرسنجی نزدیک به 5 درصد گزارش شده است.

در انتهای جدول نیز علی اکبر ولایتی با نزدیک به 4 درصد و غرضی با 2 درصد رتبه های پایانی را دراختیار گرفتند.

قابل ذکر است، در نظرسنجی های پیشین «انتخاب» در مورد انتخاب رییس جمهور (پیش از کناره گیری دکتر عارف و اعلام حمایت آیت الله هاشمی و حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی) ، روحانی نهایتاً با 36 درصد رتبه نخست را در اختیار داشت اما دو برابر شدن آرای او حکایت از افزایش احتمال پیروزی او در انتخابات ریاست جمهوری دارد.

نظر

• محمدیان
          عضو عادی
          • Feb 2013
          • 89

نقل قول از تالار بورس barselona
          شب دوستان بخیر... من از ابتدا نظرم رو قالیباف بود به این خاطر که مدیریتش رو در تهران دیده بودم و از دید من عالی بود و هنوزم هست منتها در ادامه بخاطر اون حرکت اقای روحانی در شبکه 2 بلافاصله طرفدارش شدم چون بعد از 4 سال با صدای رسا حرف ملت رو زد و دروغ دروغگویان رو فاش کرد و الان هم که حمایت خاتمی عزیز و جناب هاشمی و نوه بزرگوار امام رو داره که دیگه اما و اگری نیست... از قالیباف هم هر چه به جلو رفتیم بخاطر بی اخلاقی ان هم تنها بخاطر بدست اوردن قدرت خوشم نیومد... کلا از قدرت طلبان خوشم نمیاد...
          وقتی این ادم میاد تو مناظره اون نسبت رو به روحانی میده که رای اونایی که بین اون و روحانی موندن رو بدست بیاره اما بشدت ناکام موند وقتی میره تو اهواز قضیه کدخدایی که روحانی تو تی وی توضیح داد داستان از چه قراره دوباره به نحوی که میخواد تحریف میکنه در واقع بخاطر قدرت حاضر به این بی اخلاقی ها میشه کلا ادم به همه گذشتش هم شک میکنه...
          وقتی اون اتفاق در یاسوج میفته... خلاصه اینکه از قدرت طلب ها خوشم نمیاد... کلا اصولگرا ها تشنه قدرت هستند حتی اون حداد ناعادل هم اگه مطمئن نشده بود که رایی نداره مونده بود و این تعدد اصولگراها و کنار نکشیدن اونها به نفع هم همه نشون دهنده قدرت طلبی اونهاست... کاش حداقل سوادی هم داشتند...

شک ندارم پیروز نهایی اقای روحانی است چون خدا با ماست و او بیشتر از ما برای ایران و نماد اسلام در منطقه نگران هست و به امید حق بعد از 8 سال قحطی و تیره روزی و ابرو ریزی و خلاصه سیاهی نوبت به روشنی اینده فرا رسیده... به فضل خدا دوره پوپولیست ها رو به اتمام هست و اقتدارگرایان هم به انزوا خواهند رفت بذارید چند روز دیگه هم خوش باشند....

نوشته شده توسط jadval
          رئیس ستاد ولایتی:ولایتی به نفع روحانی کنار می رود نه قالیباف
          این خبر معناش اینه که رهبر هم نظرش به اقای روحانی است و انگار برای اولین بار خواست ملت و رهبری با هم یکی شده چون همه میخوان بر مدار اعتدال حرکت کنند... همانی که اساس اسلام است... امیدوارم...
          بازنشستگان،معلمان،بازنشستگی،فرهنگیان،بهزیستی،کمیته امداد،یارانه،کالابرگ،خودرو،ثبت نام خودرو،قیمت ارز،قیمت دلار،قیمت طلا،قیمت سکه،استقلال،پرسپولیس،حقوق بازنشستگان،کارکنان دولت،کارمندان دولت،استخدام،انتخابات

رئیس ستاد ولایتی:ولایتی به نفع روحانی کنار می رود نه قالیباف

نظر

• خوشبخت
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 5464

روحاني:
            اگر من پيروز انتخابات شدم علاقه اي ندارم براي پيروزي در انتخابات جشن بگيرم! من مي خواهم روزي که همه جوانهاي ما شاغل بودند و بيکار نبودند آن روز جشن بگيرم؛ آن روزي که زندگي مردم در بهبود و رفاه بود آن روز من جشن مي گيرم، آن روزي که غمي در چهره کارگر نديدم آن روز جشن بگيرم؛ آن روزي که محيط دانشگاه محيط صفا و نشاط و علم و دانش بود آن روز من جشن مي گيرم؛ آن روزي که ايران در جايگاه غرور و افتخار در سراسر جهان بود آن روز جشن مي گيرم؛ آن روزي که تحريم را در هم شکستم و روابط خوب با دنيا برقرار گردم آن روز من جشن مي گيريم؛ آن روزي که صادرات غير نفتي ما بر واردات ترجيح پيدا کرد آن روز جشن مي گيرم؛ آن روزي که مردم ما احساس رضايت کردند آن روز روز جشن ما است روز پايکوبي ما هست روزي که لبخند بر لب پير و جوان، زن و مرد ، روستايي و شهري و سراسري کشور ما شاهد باشيم روز جشن ملي ما خواهد بود.

زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

حسن روحانی: صدا و سیما عجب اخلاقی نشان داد/از همایش 40 هزار نفری فقط تصویر من و چند خواهر را نشان داد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : حسن روحانی اظهار کرد: روز ثبتنام از شاعری خراسانی سخن گفتم که سروده بود «هوا بس ناجوامردانه سرد است» و میدانستم که با خورشید خراسانیها این هوا گرم خواهد شد.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، این نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جمع هواداران خود در سالن شهیدبهشتی مشهد، خطاب به هواداران خود گفت: با حضور شما حماسهسازان ایران را در مسیر آزادی و توسعه قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه "24 خرداد را با حضور گرم مردان و زنان، تبدیل به روز سرنوشت خواهیم کرد"، اظهار کرد: رییسجمهور و سایر مسئولان باید با اجماع فضای کشور را عوض کنند و با حضور مردم در صحنه فضا عوض خواهد شد و دولت تدبیر و امید، آزادی و سربلندی را به کشور بازخواهد گرداند.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: به تعبیر امام (ره)، مشهد پایتخت ایران است و به تعبیر من قبلهگاه عاشقان است.

روحانی همچنین با اشاره به وظیفه رییسجمهور در اجرایی کردن قانون اساسی گفت: ما با اعتدال و انسجام اصول قانون اساسی را اجرایی خواهیم کرد و رییسجمهور وظیفهاش آن است که همه اصول قانون اساسی بویژه فصل سوم را که حقوق ملت است، اجرا و پیاده کند.

وی در ادامه با انتقاد از صداوسیما اظهار کرد: صداوسیما عجب اخلاقی نشان داد و از جمعیت 40 هزار نفری همایش ما در تهران تنها تصویر من را در گوشهای از سالن که چند خواهر نشسته بودند نشان داد. صداوسیما باید بفهمد که اینها خواهران و عزیزان ما هستند و عفت و اخلاق و ادب آنها از شما بیشتر است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: مقصود من زحمتکشان و کارکنان صداوسیما نیست و تنها چند نفر خودسر هستند که با افکار عمومی ملت بازی میکنند.

روحانی افزود: حسن روحانی رییسجمهور باشد یا نباشد، ملت به شما اجازه نخواهد داد که به این بیاخلاقی ادامه دهید.

وی با بیان اینکه "دولت شما، یعنی دولت گازانبری و ما باید کشورداری کنیم نه شهرداری و شهربانی و در دولت تدبیر و امید صاحبان کشور مردم خواهند بود"، در ادامه اظهار کرد: برخی میگویند اگر اعتدالگرایان و اصلاحطلبان حاکم شوند، در برابر دشمن خط تسلیم را پیش خواهند گرفت. من فکر میکنم اگر این تندروها در زمان امام هشتم حضور داشتند، او را هم سازشکار لقب میدادند.

روحانی با اشاره به آیه "نصرمن الله و فتحالقریب"، گفت: امام رضا(ع) با تدبیر خود از دشمنان هم برای تبلیغ راه آزادی و اهل بیت استفاده میکرد؛ چرا ما باید همه فرصتها را به تهدید تبدیل کنیم؟

وی با بیان اینکه "من به مسئولان اجرایی و نظارت انتخابات میگویم مردم ایران حماسه سیاسی خود را آفریدند و این وظیفه شماست که از امانت مردم به خوبی پاسداری کنید"، افزود: من از همه عزیزان اجرایی، نظارتی و نیروی انتظامی خواهش میکنم که پیام مردم را با گوش و جان بشنوند.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه "رییسجمهور را مردم انتخاب خواهند کرد"، گفت: این شایعات که در کوچه و خیابان وجود دارد که "رییس جمهور از قبل انتخاب شده است"، دروغ است و رییسجمهور توسط رای شما مردم انتخاب خواهد شد.

روحانی با بیان اینکه "مردم ما راه سعادت و بهشت را میشناسند و قیم نمیخواهند"، تاکید کرد: میتوانیم با اتحاد، انسجام و میانهروی و از بین بردن شکافها و حضور نخبگان، کشور را به مرز توسعه برسانیم و اکنون دوران افراط و خودسری به پایان رسیده است و باید زیر پرچم ایران، اسلام و قانون اساسی، کشور را به قله سربلندی برسانیم.

وی با انتقاد از وضع اقتصادی موجود گفت: سه میلیون و 500 هزار بیکار به معنای عزت نیست و در دولت تدبیر و امید، اولین برنامه مهار بیکاری خواهد بود و باید کشور را در فضای رونق اقتصادی و محیط کسب و کار دقیق قرار داد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به فضای موجود دانشگاهها اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید، دانشگاهها به محیط امن و آزاد علمی تبدیل خواهند شد و بداخلاقیها را پایان خواهیم داد تا اساتید ما محترم و با عزت باشند.

روحانی سخنان خود را با سلام بر شهرهای خراسان به پایان برد. وی در ابتدا، سخنان خود را با فرستادن سلام و درود بر خاتمی، هاشمی و عارف شروع کرده بود.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

دکتر روحانی در جمع مردم مشهد:

وی با بیان اینکه "دولت شما، یعنی دولت گازانبری و ما باید کشورداری کنیم نه شهرداری و شهربانی و در دولت تدبیر و امید صاحبان کشور مردم خواهند بود"، در ادامه اظهار کرد: برخی میگویند اگر اعتدالگرایان و اصلاحطلبان حاکم شوند، در برابر دشمن خط تسلیم را پیش خواهند گرفت. من فکر میکنم اگر این تندروها در زمان امام هشتم حضور داشتند، او را هم سازشکار لقب میدادند.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

تجمع حامیان روحانی در تهران برگزار شد/"هموطن تحریمی حمایت حمایت"

تجمع حامیان حسن روحانی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در آخرین روز تبلیغات در میدان هفت تیر برگزار شد.

به گزارش مهر، آخرین تجمع حامیان حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خیابان کریمخان زند میدان هفت تیر و میدان ولیعصر تهران برگزار شد.

ستاد انتخابات حسن روحانی با ارسال پیامکی به خبرنگاران اعلام کرده بود تبلیغات خیابانی این کاندیداها ساعت پنج بعد از ظهر در میدان ولیعصر و ساعت شش در میدان هفت تیر ونک برگزار می شود.

حامیان روحانی با دردست داشتن عکسهایی از روحانی و عارف، خاتمی و هاشمی شعارهای « هم وطن تحریمی حمایت حمایت»، «عارف تشکر، تشکر»، «یا حسن شیخ حسن»،«حماسه خاتمی باید تکرار گردد»، «هاشمی زنده باد روحانی پاینده باد»، «رای ما یک کلام اصلاحات والسلام» سر می دادند.

حرکت این عده از میدان ولیعصر تهران به سمت میدان هفت تیر ترافیک سنگینی در مسیر بویژه در مقابل ستاد مرکزی حسن روحانی ایجاد شد .

جمعی از هواداران روحانی نیز از میدان ولیعصر به سمت میدان فاطمی حرکت کردند و وقتی با همراهی نیروی انتظامی در باز کردن مسیر حرکتشان در خیابان مواجه شدند ، شعار نیروی انتظامی تشکر تشکر سر دادند.

همچنین میدان ونک تهران هم شاهد تجمع هواداران روحانی است که در حمایت از وی شعار سر می دهند.

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران:

با اعتماد به تشخیص خاتمی و هاشمی، امید را زنده نگه میداریم

سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران با اشاره به انتخابات پیش رو گفت: امروز ما دانشجویان در کنار دیگر دلسوزان جامعه همچون سیدمحمد خاتمی و علیاکبر هاشمی رفسنجانی میایستیم و با اعتماد به تشخیص و انتخاب آنها، شعله امید را در دلها زنده نگه میداریم.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمد رهبری با اشاره به کنارهگیری محمدرضا عارف از عرصه انتخابات، ضمن تقدیر از وی اظهار کرد: در ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مساله مهم دیگری بر مردم آشکار شد و آن اینکه تحقق منافع مردم، آرمان اصلاحطلبان است و صرفا شعار جریان اصلاحطلبی نیست.

وی در ادامه با تشریح وضعیت فعلی جامعه، از فضای حاکم بر دانشگاههای کشور انتقاد کرد و با بیان این اعتقاد که "انتخابات 24 خرداد 1392 بعد از تجربه فضای مدیریت امنیتی حاکم بر جامعه و تحمیل نگرش‏های غیرعقلانی، هیجانی و غیرکارشناسی جریان اصولگرایی واقع شده است"، ابراز عقیده کرد: نتیجه تداوم چنین شرایطی، یأس و سرخوردگی جامعه و تردید در تحقق دستاوردهای انقلاب اسلامی در چنین شرایطی است.

محمد رهبری همچنین درباره رویکرد دانشجویانی با مشی اصلاحطلبی در انتخابات پیش رو اظهار کرد: مدافعان و همراهان همیشگی جبهه مردم نسبت به اراده مردم امیدوار هستند و امیدوار به تغییر رویه‏های موجود که در قلب بسیاری از اهالی دانشگاه و جامعه همچنان زنده است؛ هرچند متاسفانه در نتیجه برخی بی‏تدبیری‏ها در دل برخی شعله امید کمفروغ شده است.

سخنگوی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران افزود: به واقع باید اذعان داشت که «امید به تغییر» برای مردم‏سالاران و مومنان همانند شهد شیرینی است که از هزاران سم مهلک برای تمامیت‏خواهان کشنده‏تر است، چراکه مومنان و مردم‏سالاران به وعده خدا ایمان قلبی دارند و خداوند وعده داده است "إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ". بنابراین امروز با سخن گفتن از امید و ایمان به وعده خدا، دلمردگی‏ها از برخی اهالی جامعه زدوده خواهد شد و بدون تردید در این مهم جریان دانشجویی و دانشگاه نیز سهیم خواهد بود.

وی با بیان اینکه "در شرایط امروز، جامعه دانشگاهی به وظیفه و رسالت تاریخی خود عمل خواهد کرد"، گفت: ما شانه به شانه نخبگان سیاسی همچون سیدمحمد خاتمی و علیاکبر هاشمی رفسنجانی امید را به قلوب مردم باز خواهیم گرداند، چراکه فعالان فکری و دینی نیز همگام با دیگر فعالان، خواهان حضور عقلانیت در جامعه هستند و باور دارند که تاکنون آرمان‏های سیاسی و اجتماعی جز از طریق بکارگیری روش‏های مدبرانه محقق نشده است و نخواهد شد.

این عضو انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران ادامه داد: دانشجویان در کنار دیگر صنوف و اقشار هوشمندان به یاد دارند که در تاریخ کشورمان ناامیدی از سازوکارهای مردمسالاری، خواسته اصلی جریان‏های غیرمردمی بوده است. امروز صندوق‏های رای برای مردم، صندوقچه‏ای از دردهای آنهاست که روندهای غلط و نابخردانه را گوش زد می‏کند.

محمد رهبری، اقدام عارف در کنارهگیری از انتخابات را نمادی از نگرش اصلاحطلبان به عرصه سیاست دانست و گفت: در ایام انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مساله مهم دیگری بر مردم آشکار شد و آن اینکه تحقق منافع مردم، آرمان اصلاحطلبان است و صرفا شعار جریان اصلاحطلبی نیست.

وی این اقدام عارف را فداکارانه و اصلاحطلبانه توصیف کرد و افزود: در این برهه سرنوشت‏ساز، منش اصلاحطلبی اثبات کرد که تحقق منافع ملی بر قدرت‏طلبی ارجحیت دارد و دکتر محمدرضا عارف به خوبی بر این مهم وقوف پیدا کرد. ایشان برای تحقق منافع عمومی مردم، جسورانه و مدبرانه از صحنه انتخابات کناره‏گیری کرد؛ تصمیمی که در سرنوشت ایران اسلامی بی‏تاثیر نخواهد بود و ماندگار خواهد شد و در اذهان خواهد ماند.

این فعال دانشجویی تصریح کرد: امروز نیاز است دانشجویان، دیگر اقشار جامعه را با خود همراه کنند و امید را برای حضور نخبگان و چهره‏های حداکثری در عرصه‏های مختلف زنده کنند. امروز هوشمندی دانشگاهیان می‏تواند تهدیدهای برخی از جریان‏ها را به فرصتی مغتنم بدل کند و امید است که بذرهای امید در دل همگان زنده مانده باشد. امروز ما دانشجویان در کنار دیگر دلسوزان جامعه همچون خاتمی و هاشمی رفسنجانی میایستیم و با اعتماد به تشخیص و انتخاب آنها، شعله امید را در دلها زنده نگه میداریم.

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

فقط خدا خدا میکنم این پست سه ماه پیشم درست از اب دربیاد... ;)

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      یه پست یادگاری...

به نظر من احتمال اینکه حسن روحانی رییس جمهور بعدی باشه خیلی بالاست...;)
                      در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
                      اگر خاتمی و یا رفسنجانی کاندید ریاست جمهوری نشوند فقط و فقط به حسن روحانی رای میدهم.
                      اقا امروز نظر من و شما چقدر به هم نزدیکه...;)

ضمن اینکه فکر میکنم تاثیرش روی بورس و اقتصاد هم خیلی مثبت باشه،به خاطر اینکه حسن روحانی یه دیپلمات کار کشته و کاربلده و میتونه روابط با اونور رو ردیف کنه...;)
                      در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                      خیلی ضعیفه که حسن بشه
                      شما هستید ما هم ان شالاه باشیم وببینیم
                      از نظر شناخته شده بودن و سبد رای فعلی موافقم باهاتون اما یه احساسی بهم میگه نظر بالایی ها روی حسنه!;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• mkamyab
                        عضو عادی
                        • Jan 2011
                        • 268

شهر را بنفش کرده ایم
                        شهری که ریشههایش سبز بود،
                        گلهای ارغوانی داده است.

نظر

• Giallorossi
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 218

هر کدوم رو روستاها بیشتر کار میکردن احتمال درومدنشون بیشتر بود
                          مثل کاری که ان کرد
                          حداقل 15 میلیون رای روستاییان هست!

نظر

• Giallorossi
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 218

اینجا اهوازه
                            ساعت 3.30 صبح
                            خیابونا همچنان ترافیک شدیده
                            رضایی اینجا خیلی تبلیغ کرده،بختیاری ها هم اینجا زیادن
                            ولی رای اکثر مردم روحانی هستش
                            یه چیز هم اینجا بگم،بر عکس اون چیزی که صدا سیما از اهواز نشون میده اینجا زیاد عرب نیست،یعنی هستن ولی تو یه سری از مناطق خاص هستن،اکثرا مناطق دور افتاده و پایین شهر،تو خیابون یا اکثر جاهای شهر که قدم میزنی همه مردم عادی هستن،عرب هم باشن عرب باکلاسن نه این عربهایی که صدا و سیما نشون میده!
                            اینجا قومیت های زیادی زندگی میکنن،از جمله بختیاری،دزفولی،شوشتری و قومیتهای غیر خوزستانی که منم جز این دسته ام.
                            کلا نمیدونم چرا صدا و سیما انقدر اصرار داره مردم اهواز رو عرب نشون بده!

نظر

• zafar3000
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1243

روحانی در میان هواداران مشهدی وارد ورزشگاه شهید بهشتی شد

تمام خیابانهای منتهی به ورزشگاه از میدان فردوسی به جانباز مشهد به دلیل ازدحام بیش از حد هواداران بسته شده است. شعرهایی همچون " ای ایران" و همراه شو عزیز" در ورزشگاه طنینانداز شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، حسن روحانی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری لحظاتی پیش در میدان فردوسی این شهر مورد استقبال هواداران و حامیان خراسانی خود قرار گرفت.

این کاندیدای ریاستجمهوری هم اکنون وارد ورزشگاه شهید بهشتی مشهد شد و با استقبال هواداران خود به ایراد سخنرانی پرداخت.

گزارش خبرنگار فارس حاکی از این است که در سالن ورزشی شهید بهشتی مشهد، هم اکنون هواداران روحانی با شال و دستبندهای بنفش و پوسترهای روحانی همراه با کلید حمایت خود را از این کاندیدای ریاست جمهوری اعلام میکنند.

هواداران روحانی با شعارهای «روحانی روحانی حمایتت میکنیم»،«آزادی اندیشه بیروحانی نمیشه»،«صل علی محمد روح بهشتی آمد»، «درود بر خاتمی سلام بر روحانی»از کاندیدای خود حمایت میکنند.

تمام خیابانهای منتهی به ورزشگاه از میدان فردوسی به جانباز مشهد به دلیل ازدحام بیش از حد هواداران بسته شده است.

شعرهایی همچون " ای ایران" و همراه شو عزیز" در ورزشگاه طنینانداز شده است.

همچنین حامیان روحانی در ورزشگاه پلاکاردهایی با مضمون" روحانی دولت تدبیر و امید" و عکسهای "هاشمی رفسنجانی و خاتمی و روحانی" و دسته گلهای بنفش را در دست دارند.

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که سر به توی دارد
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X