کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاثیر انتخابات ریاست جمهوری و رئیس جهمور آینده بر بورس
امیدوارم مقتدرانه با همین اختلاف آرا آقای روحانی رای حداکثری را به خودش اختصاص بده که این خودش کلی معنا و مفهوم داره و مهمترینش اینه که به حکومت بگه : این مردم هستند که حماسه ها را رقم میزنند و بیشتر مردمی تر اندیشه و سیاست کنند.در ضمن از آقایان هاشمی و خاتمی و عارف نیز باید تشکر کرد که با رای اول وقت خودشون به مردم روحیه دادند.ضمنا یه تشکر خاص هم باید از آقای ولایتی کرد که با اون مناظره جلیلی و قالی باف را به چالش کشید تا باعث بشه نشون بده در جبهه اصولگراها چه اختلافات و کم کاری هائی صورت گرفته.(از مدیریت محترم هم خواهش میکنم رنگ آی دی من را هم به رنگ سال یعنی بنفش تغییر بده با تشکر)
[FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]
البته نکته بسیار عجیب اینست که ساعت 7.30 صبح است و فقط ارا 1.8 میلیون اعلام شده!!!
مگه میشه بعد از گذشته اینهمه مدت فقط 1.8میلیون شمرده و تائید شده باشه
امیدوارم برنامه ای در کار نباشه
البته نکته بسیار عجیب اینست که ساعت 7.30 صبح است و فقط ارا 1.8 میلیون اعلام شده!!!
مگه میشه بعد از گذشته اینهمه مدت فقط 1.8میلیون شمرده و تائید شده باشه
امیدوارم برنامه ای در کار نباشه
چه میشه گفت!؟
بعد از 7 ساعت تازه آمار 800 هزار رای!
سلام. من خودم از كسايي بودم كه سرصندوق بوديم! ملت وحشتناك شركت كرده بودن! مجال استراحت نداشتيم واقعا! شمارش هم معمولا از حساسيت بالا برخوردار هست. دقت توي شمارش باعث تأخير ميشه. چيزي به عنوان قصد و عمد دخيل نيست. شواراي شهر و روستا هم مانع بيشتري در آرا رياست جمهوري ميشه! أن شاء الله تا غروب امروز اكثر آرا شمارش ميشه و فقط حوزه هاي بزرگ مي مونه!
پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نتیجه یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد/ اعلام نتیجه تا دقایقی دیگر
بخش داخلی الف، 25 خرداد 92
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۷:۳۶
خبرنگار الف کسب اطلاع کرد که کار شمارش آرا یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به پایان رسیده و بر خلاف اغلب پیش بینی ها نتیجه نهایی آن در مرحله اول مشخص شده است.
با وجود این خبر که صحت آن به تأیید مراجع ذیصلاح نیز رسیده است، الف به دلیل آن که تنها مرجع قانونی اعلام نتایج انتخابات، ستاد انتخابات کشور است، از اعلام نام رییس جمهور منتخب خودداری نموده و منتظر می مانیم تا دقیقی دیگر این خبر مهم در اطلاعیه ستاد انتخابات اعلام شود.
نظر