"وضعيت بازار امروز و پيش بيني بازار فردا"

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Nov 2025
    • 1422

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
    جناب اراک بورس عزيز
    از اينکه عنوان کرده ايد سهامتان را با ضرر فروخته ايد بسيار متاسف شدم
    البته اين سئوال مطرح است که چه زماني اقدام به فروش کرده ايد؟ آيا در همين يکي دو روز گذشته و يا قبلتر؟
    به هر حال اميدوارم که با فروکش کردن دردسر هاي سياسي شاهد رونق دوباره بازار باشيم که البته با صحبتهاي رهبري در ديدار با مجلسيان قدري اين مناقشات فروکش کرد که البته به نظر بنده فعلا" ابن فروکش يک طرفه است و هنوز طرف مقابل ( دولت ) عکس العملي را نسبت به آرامش مجلسيان از خود نشان نداده است و بنده نيز از بواسطه همين آرامش مقطعي امروز و تنها به ديد نوسان گيري قدري وارد بازار شدم ( با خريد غدير و رانفور )ولي به نظرم اگر بازار بتواند تا اواخر خرداد ماه به سلامت طي طريق کند در اينصورت است که خودم با تمام سرمايه وارد بازار خواهم شد و اميدوارم شرايطي بر بازار حاکم گردد که همه دوستاني که دچار ضرر و زيان شدند به روزهاي پر سود خود بازگشت نمايند.
    اریانای عزیز
    ممنون از مطلبتون
    نکته مهمی رو اشاره کردید و اونم واکبش طرف مقابل ( هست )
    که متاسفانه با شناختی که از تغکر طرف مقابل داریم در این که واکنش مطلوبی نشان بده باید شک کرد
    اصولا این تفکر با ایجاد دعوا و بی نظمی و هرج و مرج به اهداف خودش نائل می شه و بر خلاف نظام ( یا وابستگان نظام ) که قصد ایجاد دعوا برای رسیدن به اهدافش رو داره دولت دقیقا همین دعوا هدفشه
    بنابراین یک قدم جلوتره

نظر

• باربد
      Banned
      • Nov 2025
      • 3256

دیروز طی مطلبی گفتم اگر قراره اقدامی بشه باید قبل از اخر هفته بشه
      فردا احمدی نزاد میاد و مصاحبه میکنه
      این بار شک نکنید حرفهای رهبری را تایید میکنه
      که غیر از این چاره ای نداره
      احمدی نزاد و دار و دسته الان امادگی ترک قدرت را ندارند
      چیزی که در صورت مخالفت با رهبری طی ک ماه اینده امکان داره همه چیز را برای دولت بر باد فنا بدهد
      چیزی که هست اینه که الان به صورت ظاهری مجبورند بخندند
      تاکید میکنم ظاهری
      این یعنی باز این تنش سر باز میکند
      و ان زمان را میتوان جدال اساسی یا اصلاح اصلی شاخص دانست

نظر

• آريانا
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 599

در اصل توسط روشن پست شده است View Post
        آریاناعزیز
        سلام:
        چندنکته قابل توجه می باشد.
        - حداقل سه دهه که بازار بورس ایران همراه وبراساس مسائل سیاسی فعالیت داشته است.
        - موضوعاتی مانند هسته ای وتحریم ها درزمان بنظر خیلی شدید تراز مسائل امروز بود وگذت وبازار باآن کنارآمد.
        - مسئله انتخابات سال گذشته وحاشیه های ازنظر داخلی بسیار مهم بود لکن جامعه وبازار آن دوران رانیز گذراند.
        - وجود افرادی مانند موسوی وکروبی ازنظر اهمیت وتاثیر گذاری آنها درمسائل سیاسی ازجایگاه برتری نسبت به اطرافیان رییس جمهور برخورداربودن لکن امروز...
        - ازنظر اکثر دوستان تکنیکال و....بازار بعد ازفروردین نیاز به یک اصلاح داشت که هم زمان شد بامسائل سیاسی واین روزها به اصطلاح انحرافیون جایگاه وپشتوانه ای درحاکمیت دارند.
        -.........
        درنتیجه بازار بورس ایران به این قبیل مسائل عادت کرده واگر چه مسائل سیاسی حرف اول رادرایران می زندلکن عمر مسائل سیاسی چند روز بیش نیست ومقاومت افراد حتی رییس جمهور نیز بیش ازآنچه دریک ماه گذشته اتفاق افتادنیست و بنظرم مشکل اساسی بازاربورس ایران کم سوادی ویابیسوادی درصد قابل توجهی ازسهامداران می باشد وعمدتا باکمال معذرت ازجنابعالی وسایر دوستان به مثال پریدن یک بز ازجوی آب است که سایز بزها بدنبال آن می پرند بعنوان مثال سهمی که فردا میتواند باقیمت بالاتر درسرایط 4درصد منفی بفروشدامروز اقدام به فروش می کند
        دوست عزيز فرمايشات شما متين اما تمام مواردي را که بازگو کرديد به هيچ عنوان قابل قياس با وضعيت سياسي يک ماه گذشته نبوده و نخواهد بود چرا که مواردي را که شما برشمرديد برخورد گروه حاکم با دول خارجي و يا با گروههاي بي قدرت داخلي بوده اما وضعيت امروزه بحث برخورد دو گروه قدرتمند و حاکم بر جريانات سياسي است و همين است که باعث بي اعتمادي فعالان از بازار شده است در صورتي که قبلا" بحث ايجاد بي اعتمادي نبود بلکه بحث ترس از جرانات سياسي خارجي بود و با گذشت چند روزي ترسهاي ايجاد شده برطرف مي گشت و بازار دوباره روال عادي خود را پي ميگرفت اما اکنون ترس فعالان بازار از بي اعتمادي آنها به وضعيت اقتصادي جامعه در کليه ابعاد آن از جمله بورس مي باشد و همچنين از آنجائيکه اکثريت فعالان حقوقي بازار را دولتي ها تشکيل مي دهند لذا هنوز نمي توان به برگشت بازار اميدوار بود و شايد وضعيت امروز را بتوان به آرامشي قبل از طوفان توجيه نمود که البته اميدوارم اين طوفان هرگز رخ ندهد به هر حال مجددا" عرض ميکنم که در حال حاضر بايد با احتياط کامل با بازار برخورد کرد و با مثبت شدن يک روزه بازار نبايد مجددا"رفتار احساسي را در خود بوجود بياوريم همان رفتاري که شما از آن به عنوان بي سوادي و يا کم سوادي ياد کرده ايد.

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

: جناب اريانا با ضرر در منفي ترين بازار فروختم.حرفهاي شما راهنماي ما در اين كوره راه بورس بوده و هست. به مثبت ديروز هم نميشه دلخوش كرد و اوضاع سياسي هم كه فكر نكنم با لجاجتي كه محمود هميشه داشته حل بشه. در سايت ياهو هم مثل اينكه چند روز پيش زده بودند احمدي نژاد تهديد به استعفا كرده بوده
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• روشن
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 103

دوست عزيز فرمايشات شما متين اما تمام مواردي را که بازگو کرديد به هيچ عنوان قابل قياس با وضعيت سياسي يک ماه گذشته نبوده و نخواهد بود چرا که مواردي را که شما برشمرديد برخورد گروه حاکم با دول خارجي و يا با گروههاي بي قدرت داخلي بوده اما وضعيت امروزه بحث برخورد دو گروه قدرتمند و حاکم بر جريانات سياسي است و همين است که باعث بي اعتمادي فعالان از بازار شده است در صورتي که قبلا" بحث ايجاد بي اعتمادي نبود بلکه بحث ترس از جرانات سياسي خارجي بود و با گذشت چند روزي ترسهاي ايجاد شده برطرف مي گشت و بازار دوباره روال عادي خود را پي ميگرفت اما اکنون ترس فعالان بازار از بي اعتمادي آنها به وضعيت اقتصادي جامعه در کليه ابعاد آن از جمله بورس مي باشد و همچنين از آنجائيکه اکثريت فعالان حقوقي بازار را دولتي ها تشکيل مي دهند لذا هنوز نمي توان به برگشت بازار اميدوار بود و شايد وضعيت امروز را بتوان به آرامشي قبل از طوفان توجيه نمود که البته اميدوارم اين طوفان هرگز رخ ندهد به هر حال مجددا" عرض ميکنم که در حال حاضر بايد با احتياط کامل با بازار برخورد کرد و با مثبت شدن يک روزه بازار نبايد مجددا"رفتار احساسي را در خود بوجود بياوريم همان رفتاري که شما از آن به عنوان بي سوادي و يا کم سوادي ياد کرده ايد.
            باسلام:
            گفتارشما متین می باشد لکن گروه به اصطلاح انحرافی فاقد بینه اجتماعی بوده ودرچند سال گذشته باسیاست های پوپولیستی (تقسیم پول)اندک جایگاهی کسب کرده اند که مردم هم به آن واقف شده وپول رامی گیرند ازطرفی...می دهندوشما ملاحظه می کنید که به رییس جمهور می گویند اگر میخواهی به قم بیایی آقای خاص راهمراتان نیاوریدویا تهدیدی میشود درصورت عدم حمایت روحانیت عمر حکومت شما کمتر ازهفته ای نخواهد بودو.......وسوال بنده آیا نقش وجایگاه هم اکنون رییس جمهور به مانند دوماه پیش می باشد؟؟؟؟ وتاچندروز گذشته بنده نیز شاید بیش ازجنابعالی وسایر دوستان این دغدغه راداشتم لکن حاکمیت هرروز ابزار های قدرت ازجمله اقتصاد راازگروه به اصطلاح انحرافی اخذ می نماید وموضع گیریهای چند روز گذشته ازجمله رییس سازمان بورس بنظرم ازمصدایق آن می باشددرنهایت قبول دارم عقل شرط موفقیت دربازار فعلی رااحتیاط پیشنهاد می نماید.

نظر

• آريانا
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 599

باسلام:
              گفتارشما متین می باشد لکن گروه به اصطلاح انحرافی فاقد بینه اجتماعی بوده ودرچند سال گذشته باسیاست های پوپولیستی (تقسیم پول)اندک جایگاهی کسب کرده اند که مردم هم به آن واقف شده وپول رامی گیرند ازطرفی...می دهندوشما ملاحظه می کنید که به رییس جمهور می گویند اگر میخواهی به قم بیایی آقای خاص راهمراتان نیاوریدویا تهدیدی میشود درصورت عدم حمایت روحانیت عمر حکومت شما کمتر ازهفته ای نخواهد بودو.......وسوال بنده آیا نقش وجایگاه هم اکنون رییس جمهور به مانند دوماه پیش می باشد؟؟؟؟ وتاچندروز گذشته بنده نیز شاید بیش ازجنابعالی وسایر دوستان این دغدغه راداشتم لکن حاکمیت هرروز ابزار های قدرت ازجمله اقتصاد راازگروه به اصطلاح انحرافی اخذ می نماید وموضع گیریهای چند روز گذشته ازجمله رییس سازمان بورس بنظرم ازمصدایق آن می باشددرنهایت قبول دارم عقل شرط موفقیت دربازار فعلی رااحتیاط پیشنهاد می نماید.
              خوشحالم که حضرتعالي نيز به اوضاع نامطلوب فعلي واقف هستيد اوضاعي که شايد براي ورود تمام عيار به بازار قابل اتکا نباشد.

نظر

• روشن
                عضو عادی
                • Mar 2011
                • 103

خوشحالم که حضرتعالي نيز به اوضاع نامطلوب فعلي واقف هستيد اوضاعي که شايد براي ورود تمام عيار به بازار قابل اتکا نباشد.
                باسلام:
                همچنان که قبلا نوشتار شد ازمشکلات اساسی کم سوادی یابیسوادی تنها درزمینه تکنیکال یافاندامنتال نمی باشد بلکه درکشوری که حرف رادرتمام زمینه ها مسائل سیاسی می زند چند درصد دوستان همکار بورسی اعم ازتکنیکالیست وفاندامنتالی درارایه نظرات ملاحظات سیاسی رانیز لحاظ نموده واعلام نظر می کنند البته بنده ازهمه دوستان دراین زمینه بی سواد ترهستم و امیدوارم این نوشتارمنجر به بازگشایی دیدگاهی برای همه گردد تا درارایه نظرات تمام جوانب کارشناسی ترو....لحاظ وارایه نظرشود.

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3171

باسلام:
                  باسلام
                  ببخشيد سياست هاي پوپوليستي (تقسيم پول) را بيشتر توضيح فرماييد
                  چه ارتباطي دارد؟

نظر

• روشن
                    عضو عادی
                    • Mar 2011
                    • 103

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                    باسلام
                    ببخشيد سياست هاي پوپوليستي (تقسيم پول) را بيشتر توضيح فرماييد
                    چه ارتباطي دارد؟
                    باسلام:
                    دوست عزیر سیاست های پوپولیستی ویاعوام فریبی دراقتصاد مباحث مختلفی دارد ودردانشگاهها ساعت فراد بحث می نمایند که ازین عریضه خارج می باشدولکن جنابعالی بعنوان مثال میتوانی شعار هاوگفتاردولت درزمینه بازارسرمایه(بورس) راملاحظه نمایید درحالیکه باواقعیات اختلاف فاحشی دارد

نظر

• iq_son
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 705

سلام استاد آریانای عزیز
                      دوست خوبم در این بازار من خوب از نصیحتتون نتونستم بهره ببرم
                      ولی باز شکر خدا یه 10 15 درصدی جلو افتادم یا به قولی کم ضرر کردم!
                      همون موقع که سیگنال دادید 50 % نقد شدم و در منفی پله ای خریدم باز هم از راهنمایی های شما دوست ارزشمند خودم کمال تشکر رو دارم!
                      همیشه شاد و پیروز باشید
                      سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• آريانا
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 599

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                        سلام استاد آریانای عزیز
                        دوست خوبم در این بازار من خوب از نصیحتتون نتونستم بهره ببرم
                        ولی باز شکر خدا یه 10 15 درصدی جلو افتادم یا به قولی کم ضرر کردم!
                        همون موقع که سیگنال دادید 50 % نقد شدم و در منفی پله ای خریدم باز هم از راهنمایی های شما دوست ارزشمند خودم کمال تشکر رو دارم!
                        همیشه شاد و پیروز باشید
                        دوست خوبم شما لطف داريد
                        ضمنا" عرض کنم که همانطور که قبلا" عرض کردم ديروز غدير و رانفور را براي نوسان گيري خريد کردم و قصد دارم که فردا از غدير خارج شوم و اگر صف خريدش پايدار ماند نوش جون خريدارها.رانفور را هم بايد فردا بررسي کنم و ممکن است که همين تصميم را براي اين سهم نيز بگيرم.

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

جناب آريانا سلام و شبتون بخير
                          من تماما نقد ام به غير از پاكسان و ثاخت سهم ديگه اي ندارم.
                          نظرتون در مورد سهام سيمان غرب و كرمان براي بند مدت چيه؟ دوستي هم در مورد سشرق سوال داره براي بلند مدت؟
                          سرمايه گذاري پرديس هم تو 130 براي نوسان و مياندمدت خوب است يا نه؟

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3171

باسلام:
                            دوست عزیر سیاست های پوپولیستی ویاعوام فریبی دراقتصاد مباحث مختلفی دارد ودردانشگاهها ساعت فراد بحث می نمایند که ازین عریضه خارج می باشدولکن جنابعالی بعنوان مثال میتوانی شعار هاوگفتاردولت درزمینه بازارسرمایه(بورس) راملاحظه نمایید درحالیکه باواقعیات اختلاف فاحشی دارد
                            باسلام
                            ببخشيد عرض بنده دررابطه با سياست هاي پوپوليستي(تقسيم پول)كه جنابعالي فرموده بوديد بود نه در رابطه با ساير رفتارهاي پوپوليستي.
                            در بعضي از كشورهاي اروپايي مثل آلمان براي خانواده ها در جهت تامين نيازهاي بچه هايشان پول نقد ميدهند و اينكه صرف تقسيم پول ايا ميتونه يك رفتار پوپوليستي محسوب بشه جاي بحث دارد.

نظر

• حامد
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 1490

5نکته و پیش بینی برای بازار هفته آینده

بازار پرنوسان هفته جاری به پایان رسید و در حالی تعطیلاتی نسبتا طولانی در پیش است که بازار با توجه به این که از شدت روند منفی تا شدت مثبت را در این هفته به چشم دید،، نگران تحولات هفته آتی است. می توان در این مورد نکاتی را ذکر کرد و پیش بینی هایی داشت:

1- تعطیلات پیش رو می تواند محل وقوع برخی اخبار و تحولات سیاسی باشد که بر روند بازار سرمایه در هفته آینده اثرگذار خواهد بود. این اثرگذاری می تواند از تاثیر مثبت تا منفی باشد.

2- پس از تعطیلات مذکور، روند برگزاری مجامع شدت می گیرد. در مدت 40 روز بیش از 100 شرکت بورسی باید مجامع عادی خود را برگزار کنند که اکثر مجامع مربوط به شرکت های مطرح و مهم خواهد بود. با توجه به این که روند منفی در روزها و هفته های اخیر سپری شده، تلاقی جدی تر با فصل مجامع می تواند محل استقبال از بسیاری سهام باشد.

3- بازارهای جهانی در دو هفته اخیر وضعیت مطلوبی داشته اند و تحلیل گران با توجه به نزدیکی به فصل تابستان، رونق نسبی را برای بازارها پیش بینی می کنند. اگر قیمت نفت و مواد خام روند صعودی را در پیش گیرند، گروه فلزات و نفت را باید جزء گزینه هایی دانست که اقبال بازار را به زودی به دنبال خود خواهد کشید.

4- افت گروه پیمانکاری در روزهای اخیر دور از انتظار بوده است. گرچه تحریم های اروپایی این افت را رقم زد اما عدم وجود حمایت جدی را شاید بتوان مهمترین علت این کاهش قیمت دانست. در این بین افت قیمتی تنها در نماد حفاری شمال چندان رخ نداد. به نظر می رسد با توجه به توقف نماد ماشین سازی اراک برای تعدیل عایدی، شایعات حول صنایع آذرآب برای تعدیل، افزایش سرمایه قریب الوقوع صدرا و پتانسیل های مپنا، بتوان بر این گروه حساب بهتری باز کرد. افت قیمت اخیر نیز می تواند جذابیت این سهام را بالا ببرد اما حمایت ها نیز باید پررنگ تر شود.

5- اگر بخواهیم مقطع زمانی فعلی را با دوره مشابه زمانی مقایسه کنیم، رونق فروردین با رکود اردیبهشت و خرداد پاسخ گرفته و حال می تواند به ماه تیر پر تقاضا برسد. با توجه به اصلاح نسبتا مناسب قیمت بسیاری از سهام، می توان به تکرار وقایع سال گذشته امید بست
                              زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                              اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

با اين قهر و آشتي كه محمود دوباره شروع كرده اوضاع درامه .

نظر

در حال کار...
                                X