جالب میشه اگه بگذارند صف فروش بالای 3 میل برود و یکدفعه همه را ببلعند ان وقتکه روند برمیگردد و در بازار بحث صف خرید و قطره چکان در زبانها ....
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
درود بر دوستان ..
کم کم داریم به قیمت عرضه اولیه میرسیم ..
کاشکی دامنه نوسان رو بر می داشتند تا همه چیز زودتر معلوم میشد .... یکی از بزرگترین مشکلات بورس ما همین دامنه نوسانه بورس باید جاری باشه نه اینکه قفل باشه ....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
یه نکته ای که وجود داره اینه که وقتی یه سهم داره میاد پایین شرکت عرضه کننده سعی می کنه که وارد بشه و سهم رو جمع کنه اما شرانل این کار رو نمی کنه ...
این موضوع می تونه دو تا سنارییو داشته باشه:
1. واقعا سهم ارزش جمع کردن رو نداشته باشه!
2. شرکت خرد خرد سهم رو جمع کنه و منتظر باشه به کف قیمت برسه تا دوباره اون رو وارد بازار کنه و یه نقدینگی بسیار بالایی ایجاد کنه و در حقیقت دوبار یه سهم رو عرضه کنه!
دقت کنین شرانل هنوز سود آتی خودش رو اعلام نکرده در صورتی که می تونست زودتر سهم رو برای اعلام سود ببنده و حداقل از کاهش اون جلوگیری کنه! همچنین بحث افزایش قیمت هم در نرخ محصولاتش وجود داره ... پس بعید می دونم سناریوی اول درست باشه!
در مورد سناریوی دوم می تونیم یک هفته صبر کنیم تا سود سال بعد و موضوع افزایش قیمت مشخص شه ... اونوقت چقدر آدمهای جوگیر افسوس خواهند خورد!
نظر
-
من هم یک نکته رو بگم بهتره حقوقی هایی مثل استان قدس رضوی اسمشونو عوض کنند با عرضه های اول کار این حقوقی سهم علیرغم اینکه هم گروهاش رشد خوبی کردند به جای پول بک فول بک کرد بعد هم نشست به نگاه کردن دسته گلی که به اب داده بود دیدن این کارا و شارلاتان بازیها و چنین اسمی اعتقادات مدهبی مردم رو بیشتر به سخره میگیرد اسمشو بذاره استان قوصدعوضی
نظر
-
فردا یا پس فردا عرضه اولیه شرانل هستش جانمونین .............. =))
من امروز پله اول رو گرفتم بفیه اش هم روز عرضه
نظر
-
اصلا فکر نمی کردم مجبور بشم میانگین کم کنم
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postخبر فوری
عرضه هلدینگ خلیج فارس به سال بعد موکول شد
((((((((((((((( بقل از سایت همسایه. ضمنا خواجه هم فرموده که عرضه اولیه شخاس به سال اتی موکول شد .))))))))))))))
اینم در کنارش وزیر اقتصاد خبرداد:
هلدینگ خلیج فارس این هفته عرضه می شود
نیروگاه را بخش خصوصی احداث کرده 7 نیروگاه در دست احداث است، 18 نیروگاه واگذار شده و 26 نیروگاه نیز آماده واگذاری است.
البته شایدم نیاد ..میگی موثق بگید
=======================
نظر
-
شخلیج تا اخر هفته میاد ی عده سهامهاشون منفی شده دارن جو سازی میکنن بازار تا اخر این هفته منفی هست نخرید فقط تماشا کنیدالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط مات پست شده است View Postشخلیج تا اخر هفته میاد ی عده سهامهاشون منفی شده دارن جو سازی میکنن بازار تا اخر این هفته منفی هست نخرید فقط تماشا کنید*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
امروز, 14:34#1177
سيد ياسر شريعت
تحلیلگر
--------------------------------------------------------------------------------
تاریخ عضویت: Jun 2011محل سکونت: تهرانارسال: 3,069تشکر: 8,681تشکر شده 15,467 بار در 2,951 ارسال
3-وفارس هم خوب شد که مطرح شد تا یکسری سهامدارنما ها! سهم های هلو رو مفت تقدیممون کنند هروقت بیاد قدمش روی تخم چشم همون فروشنده های این چند روز! آخه مثلا برای شپاس نقد کردند الان چی کارش کردند؟ با 2درصد سود می فروشند در صف فروش
نظر
نظر