266 برای 92 اعلام خواهد کرد مبارک دوستان و خودم
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
توقف نماد معاملاتي شركت نفت ايرانول در نماد شرانل1 [COLOR="#FF0000"]92/2/10[/COLOR] 08:20
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت نفت ايرانول (شرانل1)، به دليل تعديل با اهميت پيش بيني سود سال 1392، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
بازگشايي نماد معاملاتي شركت نفت ايرانول در نماد شرانل1 92/2/7 10:58
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت نفت ايرانول (شرانل1)، پس از ارائه اطلاعات واقعي، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50درصد،امروز شنبه مورخ 07/02/1392 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
سه روز پیش که میخواستند باز کنند این تعدیل با اهمیت کجا بود؟! عملا 3 روز باز کردند تا بروبچ سازمان بورس هم ناخنکی به سهم زده باشند و بعد اعلام کنند. واقعا که شفافیت اطلاعات به این میگن.
نظر
-
اصولا باید 2850 ریال اعلام کنند که فکر میکنم همین حدود باشه ولی باز قطعا و قطعا میگم سود 92 شرانل 3500ریال خواهد بود فروش و قیمت فروش محصولاتش عالی است با در نظر گرفتن این که زیر مجموعه تامین اجتماعی است و نیاز دارن که این سهم را ببرند 17000ریال تا شجم و هلدینگ نفت و گاز تامین را بدهند به ملت و تا 3 هفته دیگر مجمع سود نقدی دارد بنابراین قیمت 17000 ریال را میتوانیم متصور باشم قطعادر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
با سلام کسی از دوستان از زمان مجمع خبر دارد که چه تاریخی می باشد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
عطا....... یه چند مدتی هست زدی تو کار رانتامنتالی ها :D:D ....... من همیشه این نوع تحلیل رو دوست دشتم از تکنیکال و فاندا منتال بهتره :D
ایول داداش ادامه بده .... وجودت لازمه ... شما قلب تپنده ی بورسی هستی :*بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
خوب اگه 266 اعلام کنه که دور از انتظار هم نیست رنج قیمتی منطقی سهم باید بین 1490 - 1900 تومن باشه
بخدا الان گلبم گرفت:O:O;)
نظر
-
با سلام کسی از دوستان شماره تلفن بخش سهام ایرانول را دارد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
با سلام امروز قیمت سهم نفت بهران از مرز 1700 تومان گذشت و تا مجمع خود را به 2 هزار تومان می رساند اگر گفته ها سود اعلامی 260 تومان دست باشد تا روز مجمع قیمت این سهم نباید زیر 1600 تومان باشد فقط کافیه مرز روانی 1200 تومان شکسته شود که این بار این اتفاق رخ می دهد و راحت بعد از عبور باید درصد بخورد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postعطا....... یه چند مدتی هست زدی تو کار رانتامنتالی ها :D:D ....... من همیشه این نوع تحلیل رو دوست دشتم از تکنیکال و فاندا منتال بهتره :D
ایول داداش ادامه بده .... وجودت لازمه ... شما قلب تپنده ی بورسی هستی :*
نظر
نظر