نفت ایـرانـــول ( شرانل )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیران
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 242

در اصل توسط محمد راد پست شده است View Post
    شنبه فکر کنم زیر 1000 باز شه.....
    اگه با p/e شنفت باز شه باید 1740 باز شه و اگه با p/e شبهرن بخواد باز شه باید 1206 قیمت بخوره اونوقت شما زیر 1000 رو از کجا اوردی

البته جو روز بازگشایی سهم خیلی مهمه و شاید حرف شما درست در بیاد...

نظر

• محمد راد
      عضو عادی
      • Mar 2013
      • 53

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
      چجوری حساب کردی به این قیمت رسیدی؟؟؟

یه ذره به من یاد میدی؟

من سواد بورسی ندارم..........

با p/e چند حساب کردی؟

شبهرن یا شنفت؟
      =))=))

اسرار الهی رو بنده به کسی یاد نمیدم...

زیادخودتون رو درگیر این p/eها نکنید مال شنفت 10 هست ماله شبهرن نزدیک هفت مال اینم که 5.5

1934*5.5=1063
      یه دونه هم سود مجمع امسال که 150 هست رو بش اضافه کنید میشود حوالی 1200

بین همون 1100 و 1200 بازگشایی خواهد شد

حرکت سهم بعد اون خواهد بود اگه خدا قبول کنه البته..

منتهی با توجه به جو بازار گفتم..

نظر

• مجیدشمسعلی
        كاربر فعال
        • Aug 2025
        • 643

شرانول و تعدیل مثبتی دیگر

نفت ایرانولسود هر سهم سال جاری خود را از 1616 ریال به 1934 ریال افزایش داده است و با تعدیل مثبت 19.5 درصدی روبرو شده است.افزایش سود شرکت به دلیل مجوز اخذ شده از سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در خصوص افزایش نرخ فروش انواع روغن های موتور و روغن های صنعتی به میزان 30 درصد می باشد
        افزایش نرخ فروش محصولات باعث افزایش فروش شده است این در حالی ست که بهای تمام شده ی شرکت تغییری نکرده است.شایان ذکر است شرکت سود واقعی سال 91 خود را نیز به تازگی 2225 ریال اعلام کرده بود که نسبت به آخرین پیش بینی ( 1547 ریال) با رشد خوبی همراه شده بود
        پرشین تحلیل-1392

آخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2013/05/09, 15:46.

نظر

• sinashavandi
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 364

پس به نظر میرسه با قیمت 1410 تومن بازش کنند که در این صورت سود کسایی که موقع بازگشایی قبلی سهم رو خریدن میشه 20%
          نوش جون خریداراش

نظر

• Fundamental
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 697

زمانی که روی 980 تومان در این تاپیک عرض کردم این سهم حداقل 50% تعدیل دارد !

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

من فکر کنم با ورود نفت و گاز تامین و عرضه قیمت پایین پتروشیمی خراسان اصولا باید سهم به قیمت 14000 ریال بازگشایی و با توجه به نزذیکی مجمع که اواخر خرداد است به قیمتهای بالای 15000 ریال هدایت شود البته به قول دوستان جو بازار و این مساله کاندیداها مهمه شخصا منتظر خبر حضور رفسنجانی هستم
              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• بورس تبریز
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 464

حالا یه چیز جالب من فکر میکنم حالا که تعدیل زیر 20 درصد بوده شایدم این مالگیر بیاد و بدون نوسان باز کنه اون وقت چی بچه ها ؟ صف خرید میشه تو قیمت 11850 ریال مثلا ؟
                در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
                یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• محمدسعید
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 263

اون سری که 40 در صد تعدیل داشت 20 درصد افزایش داشت
                  لابد این سری که 19.5 درصده 10 درصد افزایش قیمت داره
                  اگه شنبه جو بازار مثبت باشه، بخصوص پالایشگاهی ها و ... احتمالا 1250 کف قیمتیش باشه

راستی کسی به این موضوع فکر نکرده که سازمان بورس چون از جو بازار تو هفته پیش خبر داشت شرانل رو گذاشت که این هفته باز کنه؟
                  دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• Aiming
                    ستاره دار(18)
                    • Jul 2012
                    • 2641

یه بندی تو گزارشش اومده که درامد حاصل از سرمایه گذاری ها صفر درنظر گرفته شده در صورتی که شرکت صاحب 100% شرکت روانکاران احیا اصفهان هست و تو صورتهای احیا سپاهان هم رشد سوداوری مناسب بوده ..(سود 90 نسبت به 89 نزدیک 18% رشد داشته حالا افزایش سود سال 91 به 90 ؟؟):-/

ولی جالبه شرکت هیچ سودی از این بابت در گزارش در نظر نگرفته که خودش افزایش سوداوری برای شرانول میتونه داشته باشه که تو گزارش نیامده..

وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• yousef
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 808

....شرانول و گزارش بسيار بسيار صادقانه!!!؟؟؟

1-سود سالهاي 88 و 89 و 90 و 91 و
                      پيش بيني 92
                      به ترتيب 329 و 574 و 761 و 2225 و
                      1934
                      رياله ( تازه 30 تومنش غیر عملیاتیه واگه اونو کم کنیم میشه حدود 164 تومن !)...اصلا چه ايرادي داره هر سال رشد سود داشته باشه و سود 91 نسبت به 90 حدود 192 درصد رشد داشته باشه ولی سود 92 خیلی کمتر از 91 باشه و مثلا 222 تومن بشه 164 تومن !؟

2-فروش سال 92 با 42 درصد افزايش نسبت به سال 91 پيش بيني شده ولي سود عملياتي هر سهم 21 درصد کاهش يافته و سود عملیاتی از 280 تومن 91 شده 220 تومن در 92!( بد نیست سود عملیاتی 92 بهران رو نسبت به 91 مقایسه کنین )...جديدا تو ایرانول اين طور شده که به ازاي هر 10 درصد افزايش فروش 5 درصد از سود عملياتي کم ميشه و اگه 200 درصد رشد فروش داشته باشي سود عملياتي ميشه صفر!...

3-سود ناخالص 91 حدود 34.3 فروش بوده و در سال 92 شده 20.65 درصد فروش!....در بهران سود ناخالص 91 و 92 به ترتيب 27 و 20 درصد فروش بوده يعني سود ناخالص 92 بهران 74 درصد 91 پيش بيني شده ولي سود ناخالص 92 شرانل 60 درصد 91 پيش بيني شده !...

4-در 3 ماه پاياني 91 شرانل انواع روانکار رو ليتري 2237 تومن فروخته و در پيش بيني 92 وبا مجوز اخیر افزایش قیمت 30 درصدی شده ليتري 2321 تومن يعني 3.7 درصد بالاتر!...باز هم بخوام مقايسه کنم بد نيست بدونين شبهرن نرخ فروش انواع روانکار رو براي 92 حدود22.1 درصد بالاتر از 3 ماه پاياني 91 گرفته .... چه ايرادي داره شبهرن بر اساس مجوز جدید نرخ فروش رو 22.1 درصد بالاتر از 3 ماه پاياني 91 بگيره و شرانل 3.7 درصد اصلا جديدا کشف شده 22.1=3.7!....

5-نرخ فروش پارافين توسط ايرانول و بهران در 12 ماه 91 به ترتيب ليتري 1083 و 1110 تومن بوده (بهران 2.5 درصد بالاتر بوده) ... در پيش بيني 92 نرخ فروش پارافين ايرانول و شبهرن به ترتيب 1560 و 1754 تومن پيش بيني شده ( بهران حدود 12.5 درصد بالاتر ) پس 2.5=12.5!....

6-درسال 91 نرخ فروش ضديخ ايرانول و بهر ان تقريبا برابر بوده ولي در پيش بيني 92 نرخ فروش ايرانول و شبهرن به ترتيب ليتري 4746 و 6154 تومن پيش بيني شده (بهران حدود 30 درصد بالاتر!)...

و......من اين گزارش رو باور کردم شما چطور ؟!

نظر

• sinashavandi
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 364

سرتا پای این گزارش فقط طوری چیده شده که سود عملا پایین تر از بیست درصد بشه وهرکاری کردن دیدن نمیشه کردنش 19/5 درصد تعدیل تا خدای نکرده از خرید سهم جا نمونن و تو قیمت مناسب واردش شن با این سهم حالا حالاها کار داریم ولی دل من به حال کسایی میسوزه که میخوان این سهمو مفت بفروشن به این اقایون کمتر از 1350 باز شه تک سهمش میشم تا با بازی کثیف اینا هم بازی شم

نظر

• Fundamental
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 697

در صورت بازگشایی زیر 1300 فرصت خرید و بالای 1500 فرصت فروش با توجه به تایم بسته ماندن سهم

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

سلام
                            با توجه به اینکه دفعه قبل با 44% مثبت فقط 20% بالا رفت و چند دقیقه بعد سقوط کرد به نظر دوستان ایندفعه با 19.5% مثبت چند باز می شود و صف میلیونی فروش چند دقیقه بعد گشایش تشکیل می شود؟
                            سوال مهمتر آنکه نگه داریم یا بدیم برود؟؟؟

ممنون از همه عزیزان
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• alireza51
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 1205

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                              در صورت بازگشایی زیر 1300 فرصت خرید و بالای 1500 فرصت فروش با توجه به تایم بسته ماندن سهم
                              سلام
                              این را نوشتی صاحبش می بینه و میانگین میگیره رو 1400 باز می کنه، آنوقت شما می مانید سر دو راهی!!!!!!
                              در ضمن بعضی دوستان نوشته اند بازی کثیف!!! به هر حال هر کسی به اندازه قدرت و توان مالی و رانتی خودش مانور می دهد، شانس ماست که ببریم یا ببازیم، خدا به همه سهامداران شرانل و شپاش صبر عطا کند.
                              عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                                سلام
                                با توجه به اینکه دفعه قبل با 44% مثبت فقط 20% بالا رفت و چند دقیقه بعد سقوط کرد به نظر دوستان ایندفعه با 19.5% مثبت چند باز می شود و صف میلیونی فروش چند دقیقه بعد گشایش تشکیل می شود؟
                                سوال مهمتر آنکه نگه داریم یا بدیم برود؟؟؟

ممنون از همه عزیزان
                                شرانل بازی شبیه شاراک دارد ! اگر دقت کنید اکثر بعد از عرضه اولیه این سهم منفی بوده است ! و شناوری زیادی داشته است ! تعدیل داده و طبق همان میزان باز نشده ! و این یعنی جم کردن سهم !
                                این بار هم اگر زیر 1300 باز شود به فکر خرید باشید و در صورت باز شدن بالای 1500 فرصت فروش تلقی میشود ! اما در صورت دید بلند مدت بازهم در حوالی 1500 فرصت فروش نمیباشد.

نظر

در حال کار...
                                X