شرانل در محدوده 1100 ارزش خرید دارد و قابلیت رشد حداقلی تا 1450 تومان را خواهد داشت
نفت ایـرانـــول ( شرانل )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postشرانل در محدوده 1100 ارزش خرید دارد و قابلیت رشد حداقلی تا 1450 تومان را خواهد داشت
شرانل در ازای هر 100% تعدیل مثبت حدود 10% اثر مثبت در قیمت سهم افراد متفرقه و 90% اثر مثبت برای صاحبان اصلی سهم دارد.عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
امروز با سیمانی عوضش کردم خیلی در جا زده بعد خسته کردن سهامداران دیگه وقتشه بکشه بالا
- - - Updated - - -[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
چه بازگشایی عالیی :x:D
باید دوباره اضافه می شد>:D<
تا زمانی که اینجوری سهم ارزنده رو پایین نگه میدارن ماهم استفاده میکنیم...موج سواری..B-)
این سهم نسبت به خیلی از سهم های مورد اقبال بازار که دارن رو قیمت پری معامله میشن مفته مفته...فقط حمایت ازش ضعیفه که اونم بازار بالاخره اجازه نمیده سهم خوب رو زمین بمونه ;)وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
با سلام با آمدن خبر های خوب بازار به رشد خود ادامه می دهد برای سهم های فرابورسی خیلی عالی می شود و این سهم می تواند از مقاومت 1200 تومان عبور کند و رشد زیادی داشته باشد با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
خیالم راحت شد ... سهمی که با تعدیلهای مکرر باز همون قیمت باز شد ... فردا میتونیم صف خرید را تماشا کنیم ... ولی فکر کنم حجم بالایی باید فردا معامله بشه ...در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
خیلی دوست دارم اون یارویی که تو قیمت 1126 تومن سهمشو فروخت رو ببینم
یه شرکت سرمایه گذاری حاضرم با این فرد بزنم عاشق استراتژیش شدم:p
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postفکر کنم عمر نوح بخواهد تا این قیمت به 1450 برسد.
شرانل در ازای هر 100% تعدیل مثبت حدود 10% اثر مثبت در قیمت سهم افراد متفرقه و 90% اثر مثبت برای صاحبان اصلی سهم دارد.
از امروز به بعد با هر تعدیل جهش قیمتی و با هر جو مثبت بازار رشد قیمتی را برای شرانل متصورم !!
بشخصه شرانل ندارم ... اما هر کدام از سهم هام زودتر به هدف برسن .. شرانل 1100 خواهم برداشت اگه رو 1100 باقی بمونهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
از وبلاگ بورس 3
شرانول و تکرار تاریخ :
درانتهای سال 91 شاهد تعدیلات مثبت زاگرس-شاراک-وکهمدا بودید در حالی که همه دوستان انتظاررشد سهم راداشتند سهمها میل به منفی شدن داشتند ومنفی شدند ولی بعد از مدتی شاراک 750تومنی شد1300کهمدا 220تومنی شد350زاگرس 1800تومنی شد2400!!!!!!
مافیای حاکم بربازار بهترین سهمها را به بدترین وضعیت می کشند وبعد از جمع آوری سهم را به قیمت واقعی خود می رسانند وخارج می شوند خاطرتان باشد همین شراز روزهای پایانی قبل ازبسته شدن به صف فروش در محوطه قیمتی 1200کشیده شد والان....
شرانول درابتدای همین پروسه قرار دارد خراب کردن سهم وبعد جمع کردن وبالا بردن.....
اطلاعیه شرکت رونگاه کنید بازبان بی زبانی می گوید سهامداران نفروشید تعدیلات مثبت درراه است فقط یکبار گزارش کامل بخونید
سود واقعی سهم بین 250تا270است وقیمت واقعی ان 1500تا1700
بشینید ونگاه کنید مافیای مورد نظر بااین سهم چه می کنند
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
از وبلاگ تحلیل بورس
نفت ایرانول سود هر سهم سال جاری خود را از ۱۶۱۶ ریال به ۱۹۳۴ ریال افزایش داده است و با تعدیل مثبت ۱۹٫۵ درصدی روبرو شده است.افزایش سود شرکت به دلیل مجوز اخذ شده از سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در خصوص افزایش نرخ فروش انواع روغن های موتور و روغن های صنعتی به میزان ۳۰ درصد می باشد
افزایش نرخ فروش محصولات باعث افزایش فروش شده است این در حالی ست که بهای تمام شده ی شرکت تغییری نکرده است.
شایان ذکر است شرکت سود واقعی سال ۹۱ خود را نیز به تازگی ۲۲۲۵ ریال اعلام کرده بود که نسبت به آخرین پیش بینی ( ۱۵۴۷ ریال) با رشد خوبی همراه شده بود
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Postخیلی دوست دارم اون یارویی که تو قیمت 1126 تومن سهمشو فروخت رو ببینم
یه شرکت سرمایه گذاری حاضرم با این فرد بزنم عاشق استراتژیش شدم:p
نظر
نظر