کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از اونم خیلی پایین تر میاد.650 شادی اروم بگیره احساسی بودن سهامدارا موج میزنه درش بازی پالایشی ها فعلا با چپوندن شبندر تموم شده ....... شبندر صف فروش بشه این چی میشه؟!!!
نمونش فرزین
راستش من خیلی این سهم رو خریدم! شاید بیش از 90% پرتفوم شده! و تا الان هم حدود 20% در ضررم! دیگه نمی تونم خرید کنم اما فروش هم نخواهم داشت! تا 6 ماه دیگه که قیمت سهم واقعی بشه!
کسانی که تا اینجای بازی با شرانل همراه بودن حتما به ارزش این سهم پی بردن و می دونن همه اینها فقط بازیه!
اما مشکلی که وجود داره و فقط هم مختص این سهم نیست اینه که بازارگردان توی ایران جایگاهی نداره! و خود حقوقی ها کار بازارگردانی رو انجام می دن! همینه که وقتی یه حقوقی بخواد بازی در بیاره می تونه هر بلایی خواست سر یه سهم در بیاره ... دقیقا مثل شرانل!
البته یک عده ای هم فروختند و برای خرید پایین در سایتها حقیقی ها رو بیشتر تشویق به فروش میکنند که ممکنه دستشون با حقوقی و باندی یکی باشه و دقت کنید میبینید علیرغم اینکه سهمو ندارن هر نوشته ای در سایتها راجع به اینو چک میکنند و فوری یک نرخ پایین میدهند جو را متشنج تر و هیجانی تر میکنند البته اینها تکی عددی نیستند که بتوانند خط دهند ولی وقتی با حقوقی یا باندی یکی شوند هیجان هست حمایت نیست سهم مییاد پایین قیمتش و اینا میگن دیدین گفتیم و کسب اعتماد و ادامه این سیکل معیوب البته همه سایتها رو گفتم قشنگ ای دیهای اجیر حقوقی مشخصند
راسته می گن هولدینگ خلیج فارس می خواد با قیمت 600 تا 900 بیاد به بازار؟؟؟؟؟؟ این واقعا فاجعه است! یعنی 3 برابر قیمت! بیچاره اونهایی که آتیش زدن به مالشون تا هولدینگ بگیرن!
.........................
راسته می گن هولدینگ خلیج فارس می خواد با قیمت 600 تا 900 بیاد به بازار؟؟؟؟؟؟ این واقعا فاجعه است! یعنی 3 برابر قیمت! بیچاره اونهایی که آتیش زدن به مالشون تا هولدینگ بگیرن!
.........................
اگه هلدینگ بالای 170تومان باز بشه ، یه دونه سهم هم نمی خرم .
دوستان به حجم عرضه ی اولیه اش دقت کنید . مثل فرابورس نیست 30 میلیون ، 70 میلیون .....
1 میلیارد 300 هزار سهمه . (حدوداً)
اگر بخواه بالا باز بشه ، خیلی سخت صف خرید میشه .
فقط می تونم بگم ، مثل عقاب حواستون به این سازمان نامرد بورس باشه ...... . .
خب خیالم راحت شد! پس می ذارم بیاد پایینتر باز می خرم!
این شرانول خیال اینکه با ضرر ازش خارج شم رو به گور می بره! :))
یا درست میشه و میره بالا یا تا ابد هستیم در خدمتش!
نظر