کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شخارک بهترین گزینه است برای شرکت در مجمع ..........امسال میتونه 900تومان سود بسازه و 700هم 91 وقیمتش عالیه
مپنا و فاذر با دید بلند مدتی خیلی خوبه .............................
بد شانس که نه ولی نوسانگیر خوبی هستید
مخلصیم
سلام ......
شرانل شاید تو کوتاه مدت به اندازه خارک ارزنده نباشه ولی میان مدت و بلند مدتش یه سر و گردن از خارک بلندتره ....
خارک اندی سال هست که طرح توسعه ای چیزی نداشته و سودش رو نرخ دلار و یا تغییر قیمت های جهانی تغییر میداده ......
اما شرانل در حال حاضر 5 تا طرح توسعه داره که البته سال قبل هم 5 تا داشت که دوتاش به بهره برداری رسید و امسال دوتای دیگه اضاف کرده .....
اینقدر سود مخفی که توی شرانل هست تو هیچ گزارشی نیست ......
سود طرح توسعه ها رو ندیده ...... سودی که بابت تغییر نرخ خوراک درحال پیگیری هست رو ندیده .... فروش ساختمونش رو ندیده و از همه مهمتر نرخ های فروشش کاملا کذایی هست و اثر افزایش قیمت محصولات رو در گزارش جدیدش ندیده .... گروه نفتی ها ارز رو به قیمت مبادله ای برا واردات میگیرند و ارز حاصل از صادراتشون رو به قیمت دلار آزاد میفروشند ..... اینو میتونی از گزارشای بهران و ایرانل بفهمی ...... همین مورد تسعیر نرخ ارز سود شرکتا رو فضایی میبره بالا و همین دلیلی هست که اقبال برای شبهرن زیاده چون سودشو تا محدوده 800 میاره بالا .....
شرانل سه تا ضعف داره ....
1- شناور بالاش
2- نداشتن حامی (البته ظاهرا یه نفر پیدا شده که داره حمایت میکنه )
3- مدیران بی کفایت ( از گزارشای چکش کاری شده میشه فهمید )
این سه مشکل سهم رو مثل یه میتی کرده که هر کی از راه رسید یه لگد بهش میزنه ....
در حالی که خارک میشه گفت پر جربزه ترین مدیرا رو داره و معمولا جزء اولین شرکتایی هست که میاد و تسعیر دلاراش با ارز آزاد رو اعلام میکنه ......
این سهم آینده خیلی روشنی داره (روشن تر از خارک ) و به این راحتی نمیشه گفت با یه سهم دیگه تعویض کنید ....
البته اینم قبول دارم که خارک به دید مجمع تو مقطع فعلی جزء برترین های بازار هست ......
خارک امروز در قیمت 2450 داره معامله میشه و شرانل در قیمت 1000 ...... منتظر میمونیم تا آینده بیاد .....
شرانل شاید تو کوتاه مدت به اندازه خارک ارزنده نباشه ولی میان مدت و بلند مدتش یه سر و گردن از خارک بلندتره ....
خارک اندی سال هست که طرح توسعه ای چیزی نداشته و سودش رو نرخ دلار و یا تغییر قیمت های جهانی تغییر میداده ......
اما شرانل در حال حاضر 5 تا طرح توسعه داره که البته سال قبل هم 5 تا داشت که دوتاش به بهره برداری رسید و امسال دوتای دیگه اضاف کرده .....
اینقدر سود مخفی که توی شرانل هست تو هیچ گزارشی نیست ......
سود طرح توسعه ها رو ندیده ...... سودی که بابت تغییر نرخ خوراک درحال پیگیری هست رو ندیده .... فروش ساختمونش رو ندیده و از همه مهمتر نرخ های فروشش کاملا کذایی هست و اثر افزایش قیمت محصولات رو در گزارش جدیدش ندیده .... گروه نفتی ها ارز رو به قیمت مبادله ای برا واردات میگیرند و ارز حاصل از صادراتشون رو به قیمت دلار آزاد میفروشند ..... اینو میتونی از گزارشای بهران و ایرانل بفهمی ...... همین مورد تسعیر نرخ ارز سود شرکتا رو فضایی میبره بالا و همین دلیلی هست که اقبال برای شبهرن زیاده چون سودشو تا محدوده 800 میاره بالا .....
شرانل سه تا ضعف داره ....
1- شناور بالاش
2- نداشتن حامی (البته ظاهرا یه نفر پیدا شده که داره حمایت میکنه )
3- مدیران بی کفایت ( از گزارشای چکش کاری شده میشه فهمید )
این سه مشکل سهم رو مثل یه میتی کرده که هر کی از راه رسید یه لگد بهش میزنه ....
در حالی که خارک میشه گفت پر جربزه ترین مدیرا رو داره و معمولا جزء اولین شرکتایی هست که میاد و تسعیر دلاراش با ارز آزاد رو اعلام میکنه ......
این سهم آینده خیلی روشنی داره (روشن تر از خارک ) و به این راحتی نمیشه گفت با یه سهم دیگه تعویض کنید ....
البته اینم قبول دارم که خارک به دید مجمع تو مقطع فعلی جزء برترین های بازار هست ......
خارک امروز در قیمت 2450 داره معامله میشه و شرانل در قیمت 1000 ...... منتظر میمونیم تا آینده بیاد .....
باسلام وعرض ادب
بنده هم مقطع فعلی رو عرض کردم .......................... دقت فرمایید ............. به هیچوجه به عدم ارزندگی شرانل مطلبی ننوشتم
شناور شخارک نسبت به شرانل زیاده ................... ولی صاحاب داره
نقدشوندگی شخارک نسبت به شرانل زیاده ................ دقت ............
سیاست تقسیم سود شخارک معلومه 90٪ ولی شرانل معلوم نیست
نسبت پی بر ای شخارک کمه ولی شرانل زیاده ....................دقت ........................
بنده باتوجه به موارد فوق الذکر شرکت در مجمع شخارک را توصیه کردم
جناب طیبب خارک در یک بازار منفی ایتقدر مفت باز شد که شما می توانید پیشنهاد تعویض هر سهمی رو با خارک به دید مجمع بدید .....
این مواردی که گفتید دقت کنید و حسن خارک رو گفتید من هم همین موارد اما در قالب معایب شرانل گفتم .....
در مورد خارک باهاتون هم عقیده هستم ......
اما تعویض شرانل با خارک خیر .... چون پتانسیل های نهفته شرانل خیلی بیشتر از خارک هست که با ورود یه بازیگر میتونه راه میان مدت و بلند مدت رو تو کوتاه مدت طی کنه که البته نیازمند یه بازار بی حاشیه هست ....
سیاست تقسیم سود زیر مجموعه های تامین معمولا بالاست (90 درصد)
طبق محاسبات دوستان در سایت همسایه تنها 60 میل از سهم دست سهامدار حقیقی مونده.
دیگه سهم داره خشک میشه(خشک شده داره می سوزه:D)
امیدوارم حواستون بهش باشه که بعدا افسوس نخورید.
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
با این که سهامدار این شرکت هستم ولی شدیدا حالم بهم میخوره فکر کنم 8500 کف سهم بسته بشه یعد تا 10000 ریال بالا بیاد 2 هفته زمان لازم است کاش این انتخوابات زمان دیگر برگزار میشد
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
سلام
تحلیل دوستان صاحب نظر برای چند روز کاری بعد ایرانول چیست؟
تعدیل های آتی کی اعلام می شوند؟
تاریخ مجمع حدودا چه زمانی است؟
با مجمع بمانیم یا نه؟
ممنون از پاسخ دوستان
دوست عزیز تصمیم نهایی با خودت ولی با یک مقایسه بین شرانل و شرکتهای همردیف خودش بیشتر پی به ارزشهای این سهم میبری. شرانل الان باید روی 1800 معامله شود . به دید بلند مدت یکی از بهترین سهمهای بازاره شاید بازدهی بالای 200 در پایان سال جاری دور از ذهن نباشد برای این سهم
نظر