نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 13661366
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 243

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
    فقط 1000 تا دونه خریده است.
    بعضی وقتا این 1000 تا خریدنا از 1 میلیون سهم خریدنا واسه سهم بهتره.............................
    این نوع فلش با حجم کم زدن اونم از نوع سبزش فقط و فقط واسه یک عده هست که حواسشون باشه که دیگه...........................

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

شپاس یکی از گزینه های کم ریسک نفتی هست که هم تو صنعت خوبی واقع شده و هم حجم صادرات دلاری خوبی داره که پیشنهاد میکنم دوستان حتما روش تامل داشته باشن ( البته دوستان میان و بلند مدتی )...یه مقدار حرکت نکردن قیمتش آدم رو اذیت میکنه ولی اگه صبر داشته باشی با توجه به فرابورسی بودنش و دامنه 5 درصدیش جواب صبرت رو میده

...آینده سهم روشنه...
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• taherishahram
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 708

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود؛

دوستان راجع به سهامدار عمده زود قضاوت نکنید. هلدینگ های شستا خیلی اجازه خرید ندارند چون اکثر شناوری هاشون خیلی پایینه و خریدار اصلی حقوقی صبا تامینه که زیر 1% هست و می تونه فعلا راحت جمع کنه

مجددا خاطر نشان می کنم قیمت 5000 رو در ذهن داشته باشید (البته دوستان سهامدار نه نوسانگیر)

با کسعدی با شما در سودیم و خرسند....سید دمت گرم
        شپاس هم فعلا داریم پله پله اضافه میکنیم ببینیم کی شروع میکنه به رشد......
        A man should get to bleed in peace

نظر

• dorrtaj
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 46

خرید ارزنده خودم درروزشنبه درقیمت 2700 تومن وانتظار حداقل 3000 تومن برای تارگت اول

نظر

• مهران
            عضو فعال
            • Jul 2012
            • 442

بد جوري داره اذيت ميكنه اميدوارم جواب صبر و بگيريم

نظر

• taherishahram
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 708

امروز هم شپاس اضافه کردیم ...
              A man should get to bleed in peace

نظر

• امیران
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 242

با خبری که امروز برای خوراک پتروشیمیا اومد فکر کنم فردا پول این گروه بیاد تو پالایشیا و اونوقت صف خرید شپاس و شبندر و شپاس دیدن داره..

درباره ی فروش امروز حقوقیم فکر کنم کد به کد بود به کد های شخصیشون و گرنه دلیلی نداشت رنج منفی بکشه و تو همون قیمتای بالای 3 درصد هم خریدار داشت.....

هنوز خیلی مونده بازار شپاس رو بشناسه.....ملت برن کربن 350 بخرن ما میریم شپاس میخریم.........

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

در اصل توسط امیران پست شده است View Post
                  با خبری که امروز برای خوراک پتروشیمیا اومد فکر کنم فردا پول این گروه بیاد تو پالایشیا و اونوقت صف خرید شپاس و شبندر و شپاس دیدن داره..

درباره ی فروش امروز حقوقیم فکر کنم کد به کد بود به کد های شخصیشون و گرنه دلیلی نداشت رنج منفی بکشه و تو همون قیمتای بالای 3 درصد هم خریدار داشت.....

هنوز خیلی مونده بازار شپاس رو بشناسه.....ملت برن کربن 350 بخرن ما میریم شپاس میخریم.........
                  بازار پتروشیمی ها در ماههای قبل برای خبر افزایش نرخ گاز مصرفی ریزش کرد و واکسینه شد . ضمنا انجمن صنفی هم گفته از نیمه دوم افزایش نرخ قابل اجراست.

نظر

• sourena
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 1080

واقعاً رو اعصاب بوده این سهم
                    من هفدهم و هجدهم از این سهم خسته شدم و فروختم
                    و با شبندر و شپنا عوض کردم
                    راستش فکر میکردم جواب بده ولی دیگه نه اینقدر!
                    متوسط فروش شپاس :2800
                    متوسط خرید شبندر و شپنا: 655 و 2300

به هرحال دیر یا زود باید راهش رو پیداکنه،سهم بسیار خوبیه و خودم هم به دوباره خریدنش فکرمیکنم
                    سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• jomong2
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 55

روند معاملاتی این سهم منو یاد زاگرس میندازه. البته زاگرس مدتها روی قیمت عرضه اولیه موند. یه مدت هم زیر عرضه معامله شد. عاقبت به خیر هم شد.
                      ولی تا عاقبت به خیر شدن خیلی زمان برد. این سهم، مال سهامدارای بلند مدته. من هم که آدمش نیستم.
                      با اینکه متوسط خریدم 2900 هست، فردا تو یه فرصت مناسب خارج خواهم شد.

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

با سلام سهام داره خوش نام به اسم صبا تامین وارد سهم شده این سهام دار تا بازدهی صد در صد نگیرد از سهم خارج نمی شود با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

درود؛
                          جناب اکبری و بقیه دوستان عزیز همراه

صباتامین سبدگردان سایر هلدینگ های تخصصی شستاست و در اکثر سهم ها بعنوان بازوی کمکی هلدینگ ها ظاهر میشه. اما اینکه به 1 درصد رسیده تعداد سهامش خیلی حرف ها در دل دارد!
                          به نظرم پاسخ خوبیه به اونهایی که می گفتند سهامدار عمده حمایت نمی کنه! علی الحساب 6 میلیون سهمش رو صبا جمع کرده! کلا 28 میلیون سهم کل سهام شناوره...
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                            درود؛
                            جناب اکبری و بقیه دوستان عزیز همراه

صباتامین سبدگردان سایر هلدینگ های تخصصی شستاسا و در اکثر سهم ها بعنوان بازوی کمکی هلدینگ ها ظاهر میشه. اما اینکه به 1 درصد رسیده تعداد سهامش خیلی حرف ها در دل دارد!
                            به نظرم پاسخ خوبیه به اونهایی که می گفتند سهامدار عمده حمایت نمی کنه! علی الحساب 6 میلیون سهمش رو صبا جمع کرده! کلا 28 میلیون سهم کل سهام شناوره...
                            با سلام خدمت شما آقای شریعت خسته نباشید با آمدن گزارش جدید می تواند سود سازی این شرکت را محک زد البته با رشد قیمتی مناسب با تشکر
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• صداقت2
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 704

شپاس 2700 تومانی خرید داره نه فروش

با آگهی عرضه تامین - پروازش را آغاز می کند.

با وجود سهام سبز در بازار بر خلاف جهت - ترجیح دادم شپاس اضافه کنم
                              .

شپاس شایسته سروری است!!!!!
                              صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Jul 2025
                                • 536

مدیرعامل شرکت بورس با اشاره به اینکه هلدینگ خلیج فارس 9 درصد ارزش بازار را به خود اختصاص داده است، اظهار داشت : در این عرضه رقابتی بین عرضه کننده و خریداران به وجود آمد به طوریکه دو طرف، فرصت اصلاح قیمت های پیشنهادی خود را به دست آوردند.

وی در خصوص عرضه های آینده در بورس اوراق بهادار تهران گفت : اقدامات لازم برای عرضه سهام هلدینگ نفت و گاز تامین انجام شده است که امیدوارم در آینده نزدیک سهام این شرکت وارد تالار شیشه ای شود.
                                آخرین ویرایش توسط negar؛ 2013/04/16, 22:09.

نظر

در حال کار...
                                X