با توجه به صف خرید شبندر وشپنا در معاملات فردا احتمال افزایش تقاضا در این سهم وجود دارد
نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )
Collapse
X
-
خدا رحمت کنه اموات را...
مرحوم دکتر شریعتی میگفت....
کسی یا چیزی رومیخواهید خراب کنید نیازی نیست بهش تهمت یا توهین کنید....
کافیست ازش بد دفاع کنید!!!
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
می بینم که دوستان خیلی عجول هستند و البته حق هم دارند چون وقتی
یک ساختار بر هیچ اصل و قانونی استوار نیست و سلیقه ها تعیین کننده اند
زیاد نمیشه روی سهامداری و تحلیل بنیادی تکیه کرد ولی با این همه اگر یک
نگاه گذرا به سهامی که تا به امروز خریدید و تکون نخورده و اینقدر بی حوصله
شدید که فروختید و یه سهم دیگه خریدید بیندازید ( سهامی که از بنیادی آنها
مطمئن بودید منظورمه ) خواهید دید که ارزش صبر و سهامداری چند ماهه را
داشتند و بهتر بود که به تحلیل خودتون ایمان می داشتید....چند نمونه که شاید
اصلا مقایسه بعضی از اونا با این شپاس با این عظمتش صحیح نباشه عرض میکنم:
غبشهر بین 1000 و 900 سهامدارها را ذله کرد
غمارگ هم بین 300 و 340 ......
شپارس دو سه ماه حوالی 170 و بیش از یک ماه حوالی 150 تومن اشک سهامدارها را در آورد
کفرا نزدیک به سه ماه زیر 300 تومن موند و تکون نخورد
پکویر سه ماه حوالی 165 یک ماه حوالی 200 و بیش از یک ماه بین 250 و 280 یک روز صف فروش و یک روز صف خرید....
و خیلی سهمهای دیگه.....
به امید ایام خوش برای همه دوستاندر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
مشکل اصلی شپاس اینه که قیمت فروش قیر رو مرجع دولتی تعیین میکنه و با وجودی که در بازار آزاد قیمت قیر سه برابر شده ، قیمت درب پالایشگاه افزایش چندانی نداشته و این موضوع باعث ایجاد رانت و دلالی برای عده ای شده و به جای سهامداران ، جیب واسطه ها پر پول گردیده و تا زمانی هم که نرخ آزاد نشه همین وضع ادامه داره
نظر
-
در اصل توسط BEHROUZ2012 پست شده است View Postمثل اینکه غیر از تحلیل بنیادی و فنی ، باید پارامترهای دیگه ای رو هم تحلیل کرد
این سهم فاند خوبی داره ، به همین خاطر هم توی چالش افتادم ، ولی چرا بالا نمیره من موندم
فقط میخوام زودتر از شرش خلاص شم
نظر
-
-
درود؛
دوستان راجع به سهامدار عمده زود قضاوت نکنید. هلدینگ های شستا خیلی اجازه خرید ندارند چون اکثر شناوری هاشون خیلی پایینه و خریدار اصلی حقوقی صبا تامینه که زیر 1% هست و می تونه فعلا راحت جمع کنه
مجددا خاطر نشان می کنم قیمت 5000 رو در ذهن داشته باشید (البته دوستان سهامدار نه نوسانگیر)آخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/04/14, 15:13.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر