درضمن سهمی با 600میلیون سهم شناور 10 میلیون یعنی صفر>:D<
نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسلام . نمیدونم کدوم حقوقی میفروشه .......ولی اگه به کد بر و بچ خودش نزنه .....>> گوسفندی بیش نیست ..............اینو بفروشه چی میخواد بخره !!! (-:
من بهتون قول میدم همین الان اگه حسابرسی بشه کل سود 490 تومنی تحقق یافته ...............
هنوز 113 روز دیگه مونده تا پایان سال مالی که اگه 500-550 هزار تن دیگه بفروشه 700 تومن میسازه .....
و اگه 700 بسازه 650 رو تقسیم میکنه ......پس فروش در این قیمت ها توجیهی نداره جز اینکه پول لازم بود!!
تا مجمع با سهم هستم .......
پلوله هم متوقف شد ....و گرنه روی 260-250 و بالاتر میفروختم با 500 درصد سود (- : به جاش شپاس میخریدم ........هر چی بخری شپاس کمه (-:
شپاس قبلا در یک 6 ماه بالای 1 میلیون تن میفروخت ...ببینیم چه میکنه تا عید ......
==============
500000 تن تقسیم بر 110 روز ..* 7 ===>> هفته ای 32 هزار تن بفروشه 500 هزار تن دیگه میتونه بفروشه و 700 تومن رو بسازه (-:
دولت نمیتونه بشینه که قیر قیمتش افت کنه .........و با ثبات قیمت ها حجم فروش شرکت بالاتر میره .....
یه ماه دیگه صبر کنیم برای تعدیل میبنده......قبل گزارش 9 ماهه باید ببنده برای تعدیل اگه مشکل خاصی پیش نیاد....
با سودمجمع اگه بخوام حساب کنم احتمالا برای سال بعد سهم با پی بر ای 2.4 در حال معاله است ..هاهاآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/05, 21:30.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب این هفته هم فروش خوبی داشت و پیش بینی ما رو از یک هفته فروش محقق کرد و گویا بیشتر هم فروخته .......ما که سنگین خریدیم انداختیم کنار و سود مجمع رو هم میگیریم .....سهم ما با نصف پی بر ای بازار در حال معامله است ...
یه ماه دیگه صبر کنیم برای تعدیل میبنده......قبل گزارش 9 ماهه باید ببنده برای تعدیل اگه مشکل خاصی پیش نیاد....
با سودمجمع اگه بخوام حساب کنم احتمالا برای سال بعد سهم با پی بر ای 2.4 در حال معاله است ..هاها
ارزش دفتری سهم چقدره؟
میشه از ارزش دفتری برای خرید سهم استفاده کرد؟
نظر
-
در اصل توسط .MOHSEN. پست شده است View Postسلامارزش دفتری سهم چقدره؟میشه از ارزش دفتری برای خرید سهم استفاده کرد؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/06, 11:20.///
نظر
-
آمار ها بر اساس سایت بورس کالا :
از اول سال تا به امروز : 1/322/451 تن فروخته ........
ببینیم تا 3 ماه و نیم اینده چند تن دیگه میفروشه
هر هفته امار ها رو به روز میکنیم..
=====
باید صبور بود و سهامداری کرد با این سهم........من این سهمو مفت نمیفروشم .....آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/06, 19:54.///
نظر
-
نقل از موی عاقل
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postتاپیک شپاس رو پیدا نکردم ولی ربط مطلب در اینه که قبلا نوشتم با امدن فیاض بخش به شستا(مدیر بسیار قوی)زیر مجموعه های تامین اجتماعی که مغفول مانده اند متحول خواهد شد.
شکبیر هم یکی از همین شرکتهاست.تامین اجتماعی سهامدار عمده شکبیر است.
= = = = = === === = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
مدیرعامل جدید نفت پاسارگاد منصوب شد
اقتصاد > صنعت - امروز طی مراسمی مدیرعامل جدید بزرگترین شرکت تولید کننده قیر در خاورمیانه معارفه شد.
مدیر عامل جدید شرکت نفت پاسارگاد منصوب شد ، بزرگترین تولید کننده قیر خاورمیانه و از مهمترین و پر چالش ترین شرکت های تابعه شستا در 2 سال اخیر با تغییرات پی در پی مدیریتی آسیب های جدی دیده است و به نظر می رسد پس از صد روز از استقرار دولت گرچه با تاخیر ولی با بررسی همه جوانب مدیر عامل جدید منصوب شده است، محسن دلاویز پیش از این معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی بوده است.
به نظر می رسد انتصاب محسن دلاویز بیش از هرچیز در راستای اثبات پایبندی علی ربیعی به شعار پاکدستی در مجموعه های اقتصادی زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و از سویی دیگر با این گونه چینش های مدیریتی فیاض بخش مدیر عامل جدید شستا تلاش می کند، از حاشیه هایی که به شدت به این بزرگترین هلدینگ سرمایه گذاری کشور آسیب زده است ، فاصله بگیرد.
دلاویز پیش از این در سمت هایی چون معاون برنامه ریزی و توسعه شستا، معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری ، معاون منابع انسانی و پشتیبانی شرکت سرمایه گذاری ایران خودرو، مدیر عامل شرکت بازرگانی صندوق بازنشستگی کشوری حضور داشته و همچنین ، سخنگویی سازمان انرژی اتمی،مدیرکل حوزه ریاست ،مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی،مدیرکل تشکیلات روش ها و تحول اداری و مشاور رییس سازمان انرژی اتمی و ریاست هیات مدیره شرکت لوله سازی اهواز، کارخانجات تولیدی تهران و عضویت در هیات مدیره شرکت های مختلف از جمله ذوب آهن اصفهان، بازرگانی صندوق بازنشستگی بخشی از پیشینه مدیریتی ایشان است
نظر
-
امروز شپاس مقاومت 3400 رو پشت سر گذاشت
روند میانی کانال صعودی هم لمس شد
هدف بعدی 4100
روند سهم مناسبه
امروز فرصت خوبی بوجود اومد امیدوارم دوستان استفاده کرده باشند
موفق شدم مقداری از دیگر سهامم رو بفروشم و تبدیل به شپاس کنم
خرید تو 3 درصد انجام شد، سهم تو 4.47 بسته شد
ما فقرا را 1.47 در روز خرید عالی است /.:biggrinsmiley.:/
یاد آوری کنم بانکهای محترم بعد از 30 روز 1.66 سود زورکی میدهند
نظر
-
-
با سلام
یک سه هته ای لپ تاپ مب تاپو اینترنتو گذاشتم کنار که سهامداری کنم ...فعلا یه 22 درصدی به ما داده .........(تک سهم شپاسم) بانک هر یک سال اینقدر بازدهی میده که ما در 30 40 روز ازش کشیدیم .....
هنوز هم میگم 60 درصد سهام بازار ارزش خریدن نداره و الکی بالا میره و بعد پشیمانی به همراه داره مگر با دید نوسان در حالی که این سهم با سود سال اینده با پی بر ای زیر 4 در حال معاملست ..........و با سود مجمع بازدهی 100 درصدی داره نگهداریش تا یک سال اینده .....
وقتی ما میگیم 100 درصد بازدهی یعنی در واقع سهم 150 درصد داره در صورت گرفتن پی بر ای 8 (-:
در هر حال همچنان نظرم روی همان سهام شیراز - پاکسان - شپاسه ........که پاکسان هم 3 روزی هست صف شده......چون داره به مجمعش نزدیک میشه .........شپاس هم نزدیک مجمع 4 ماه اینده دیدنی میشه .......فعلا داره روی 3300 کف میسازه ......
بازار هم بره روی سهام در پیتش.........سهم ما نیاز به حامی هم نداره چون بازار خودش میدونه چی بخره و سهمی که ارزش داره خود به خود بالا میره .......
مدیر عامل جدید خودش یکی دو واحد پی برای رو میبره بالا دلیلیش هم سود سال بعده که با مدیریت خوب میشه 1000 و بالاترشو بسازه.......
ضمنا حواسمان به پتایر و پکویر هم هست ......از غپاک هم این روزها خوب میگنآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/17, 21:06.///
نظر
-
یک 4 درصد دیگه خورد دیروز (-:
شنبه حدود 17 هزار تن قیر نفت پاسارگاد در بورس کالا عرضه میکنه .......... هنوز آذر تمام نشده (-:
90 روز دیگه تا پایان سال مالی مونده .....اگه بتونه جمعا یک میلیون هشتصد هزار تن بفروشه خوبه ....... 400 هزار تن دیگه بفروشه خوبه ...حالا اگه بیشتر بفروشه عالیه ....
پیش بینی میشه سهم به زودی ببنده ...نهایت تا 3 هفته دیگه به نظرم برای تعدیل بسته میشه .........
سهم های دیگه بازار کم کم شفاف سازی هاشون میاد (-:
سال اینده مشخص میشه سود کردن در بورس مثل امسال راحت نیست و بورس بچه بازی نیست ......مگر اینکه دلار دوباره صعودی بشه .......پس سهام بنیادی بخرید .....
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/12/19, 16:54.///
نظر
نظر