نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهران
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 442

پاسخ : نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )

اساتید نگهداری کنیم یا بفروشم خسته شدم:((

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

در اصل توسط مهران پست شده است View Post
      سلام دوست عزیز سهمی که در این بازار به این خوبی معامله میشه رو میخواهید بفروشید!!!

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط مهران پست شده است View Post
        بازدید از شرکت نفت پاسارگاد

توافق مدیران شرکت نفت پاسارگاد و هیأت خارجی برای صادرات محصول

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، یک هیأت تجاری بین المللی جهت بازدید از شرکت نفت پاسارگاد به ایران سفر نموده و از این شرکت بازدید نمودند. این هیأت خارجی با حضور در دفتر مرکزی نفت پاسارگاد و مذاکره با مدیرعامل شرکت، خواهان همکاری گسترده تجاری شده و تمایل خود را برای عقد قرارداد و شروع همکاری ابراز نمودند. گفتنی است این هیأت طی بازدید از کارخانه تهران شرکت نفت پاسارگاد، این شرکت را شرکتی پیشرو و توانمند خوانده و توان علمی و مهندسی پرسنل شرکت نفت پاسارگاد را ستودند.

==============

این خبر مال 5 روز پیشه......بازار چمیدونه این سهم چیه .....همون طور که سبحان - داسوه - دفارا رو نمیدونست چیه .......:D 6 ماه دیگه معلوم میشه که ما سهمی با پی برای 3 خریدیم:D

بزارید همکاری های این هیات تجاری شروع بشه .....بعد ملت برن دنبال سهم های سفته بازی... شپاس در 2500الی 2700 معرفی شد ....یک سود مجمع بگیرید سهم در میاد 2000 تومن:D

کف سهم 3000 فعلا اینم گذاشتیم برای اینکه اگه حقوقی ای خواست اتیش به مالش بزنه یا سهمو بیاره پایین که بز خری کنه
        =======

55 درصد سبد من فعلا شپاس
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/18, 21:30.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20669

من میگم ظرفیت تولید این شرکت بالای 4/5 میلیون تنه :

همین الان در وب سایت رسمی شرکت ظرفیت تولید شرکت ها جمعا 3.4 میلیون تنه بدون لحاظ طرح های توسعه ای

ظرفیت نفت پاسارگاد اراک در وب سایت 530 هزار تن اومده که در بورس کالا از اوایل سال تا امروز 704 هزار تن فروخته ......یعنی 30-40 درصد بالاتر از اون چیزی که در وب سایت درج شده

========

سال اینده سال خوبی برای این شرکته .....مخصوصا اگه صادرات با این هیات تجاری بین المللی قوت بگیره
          ///

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            من میگم ظرفیت تولید این شرکت بالای 4/5 میلیون تنه :

همین الان در وب سایت رسمی شرکت ظرفیت تولید شرکت ها جمعا 3.4 میلیون تنه بدون لحاظ طرح های توسعه ای

ظرفیت نفت پاسارگاد اراک در وب سایت 530 هزار تن اومده که در بورس کالا از اوایل سال تا امروز 704 هزار تن فروخته ......یعنی 30-40 درصد بالاتر از اون چیزی که در وب سایت درج شده

========

سال اینده سال خوبی برای این شرکته .....مخصوصا اگه صادرات با این هیات تجاری بین المللی قوت بگیره
            آقا میثم نمیدونم چرا ارزش جایگزینی این سهمو دوستان حساب نمیکنند؟/.:biggrinsmiley.:/کلی زمین واملاک داره/:.rolleyessmileyani
            آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2014/01/18, 22:24.

نظر

• مهران
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 442

اینم شناور سهم 9427000 کاملا دقیق یعنی 1.5 درصد شناور داره

نظر

• A-Mohammadi
                کاربر فعال
                • Feb 2013
                • 341

با توجه به شرایط اسیلاتور الیوت سهم در موج 4 ام اصلاحی قرارداره ، حمایت مهم کانال صعودی حاکی از اتمام اصلاح قیمتی سهم میباشد. در صورت عبور از مقاومت 3400 تومان اهداف سهم در شروع موج 5 محدوده 4000 و 4500 تومان خواهد بود مقاومت نزدیک سهم 3770 میباشد. 17 بهمن از نظر زمانی برای سهم دارای اهمیت میباشد.

در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• مهران
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 442

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
                  با توجه به شرایط اسیلاتور الیوت سهم در موج 4 ام اصلاحی قرارداره ، حمایت مهم کانال صعودی حاکی از اتمام اصلاح قیمتی سهم میباشد. در صورت عبور از مقاومت 3400 تومان اهداف سهم در شروع موج 5 محدوده 4000 و 4500 تومان خواهد بود مقاومت نزدیک سهم 3770 میباشد. 17 بهمن از نظر زمانی برای سهم دارای اهمیت میباشد.

استاد ببخشید اونجایی که پایان موج 3 به نظر بنده موج 1و داریم موج 2رو تموم میکنیم و روع موج 3 هستیم

نظر

• مهران
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 442

دوستان گزارش 9 ماهه روی کدال 3816 پوشش داده اساتید یه نگاهیی بندازن

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

گزارش خوبی نیست/.:biggrinsmiley.:/ چون فروش واقعی به طور مساوی تقسیم نشده ........یعنی 421 هزار تن در 3 ماه ی سوم فروخته .....در هر حال در 12 ماهه سود اصلی امسال رو میبینیم

در پست های قبلی گفتم که تا به امروز کل سود پوشش داده شده تمام ....
                      این پوشش 9 ماهه بر اساس فروش 1 میلیون و 65 هزار تنه ...

تا امروز بالای 1/5 تن فروش داشته یعنی ....490 ت الی 520 تومن پوشش داده شده
                      سال بعد بالای 2 میلیوت تن فروش خواهد داشت....

====
                      با این تفاسیر هر کی دوست داره از سهم خارج بشه......ولی خوب من تا مجمع اضافه میکنم ...بازدهی سهم هم در حد 100 درصد هست تا یک سال اینده : امروز 225 تا دیگه خریدم در قیمت 3250.....

فردا هم 7200 تن دیگه در بورس کالا عرضه میکنه
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/21, 14:34.
                      ///

نظر

• mamadzar
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 396

گزارش خوبی نیست/.:biggrinsmiley.:/ چون فروش واقعی به طور مساوی تقسیم نشده ........یعنی 421 هزار تن در 3 ماه ی سوم فروخته .....در هر حال در 12 ماهه سود اصلی امسال رو میبینیم

در پست های قبلی گفتم که تا به امروز کل سود پوشش داده شده تمام ....
                        این پوشش 9 ماهه بر اساس فروش 1 میلیون و 65 هزار تنه ...

تا امروز بالای 1/5 تن فروش داشته یعنی ....490 ت الی 520 تومن پوشش داده شده
                        سال بعد بالای 2 میلیوت تن فروش خواهد داشت....

====
                        با این تفاسیر هر کی دوست داره از سهم خارج بشه......ولی خوب من تا مجمع اضافه میکنم ...بازدهی سهم هم در حد 100 درصد هست تا یک سال اینده : امروز 225 تا دیگه خریدم در قیمت 3250.....

فردا هم 7200 تن دیگه در بورس کالا عرضه میکنه
                        درود به آقا میثم گل

بازار فروشش بیشتر کجاهاس ؟! برای فروش بالای 2 میل سال دیگه به مشکل بر نمی خوره ؟
                        وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                          درود به آقا میثم گل

بازار فروشش بیشتر کجاهاس ؟! برای فروش بالای 2 میل سال دیگه به مشکل بر نمی خوره ؟
                          در صادرات که بیشتر کشورهای عربی جون امارات..

بودجه عمرانی 3 برابر شده.......
                          هیات تجاری بین الملی خودش اومده درخواست داده و از شرکت بازدید داشته ...
                          اوضاع تحریم ها بهتر میشه ....

به حداقل 2.5 میل فروش سال بعد فک میکنم ....(.ظرفیت تولید قیر 4.5 میل )

7 درصد افزایش قیمت با دلار 2650 تومنی در قیر داخلی

===============

شرکت در بد ترین اوضاع خودش این گزارش رو داده .......اوضاع بودجه و صادرات بیشتر بشه حساب کنید دیگه .....
                          چند تا مدیر عامل عوض کرده یعنی بد عمل کردن و در بدترین حالت این سود رو ساخته پارسال 9 ماهه 1 میلیون و 700 هزار تن فروش داشته ........

=====
                          حاشیه سود ناخالص رو 20 درصد بگیرید .......یک محاسبه سادست ........

=======

این سهم مثل یک دونده مریضه ........تازه داره خوب میشه ........بعدش میتونه راه بره .......بعدش میدود..........باید بهش فرصت بدیم ......ما طبق معمول زود تر وارد شدیم.......
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/21, 17:09.
                          ///

نظر

• zereshkkk
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 3474

گزارش خوب هم داده باشه سازمان بورس ازشون خواسته اعلام نکنن مگه شبندر زمان گزارش 6ماهش یادتون نیست ؟!!!

نظر

• mamadzar
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 396

در صادرات که بیشتر کشورهای عربی جون امارات..

بودجه عمرانی 3 برابر شده.......
                              هیات تجاری بین الملی خودش اومده درخواست داده و از شرکت بازدید داشته ...
                              اوضاع تحریم ها بهتر میشه ....

به حداقل 2.5 میل فروش سال بعد فک میکنم ....(.ظرفیت تولید قیر 4.5 میل )

7 درصد افزایش قیمت با دلار 2650 تومنی در قیر داخلی

===============

شرکت در بد ترین اوضاع خودش این گزارش رو داده .......اوضاع بودجه و صادرات بیشتر بشه حساب کنید دیگه .....
                              چند تا مدیر عامل عوض کرده یعنی بد عمل کردن و در بدترین حالت این سود رو ساخته پارسال 9 ماهه 1 میلیون و 700 هزار تن فروش داشته ........

=====
                              حاشیه سود ناخالص رو 20 درصد بگیرید .......یک محاسبه سادست ........

=======

این سهم مثل یک دونده مریضه ........تازه داره خوب میشه ........بعدش میتونه راه بره .......بعدش میدود..........باید بهش فرصت بدیم ......ما طبق معمول زود تر وارد شدیم.......
                              ممنون از توضیحات کاملت آقا میثم .

در مورد مدیر جدیدش منم شنیدم . اینطور که می گن مدیر بسیار قابلیه .
                              وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

سه برابر روز کاری قبل از صف فروش خرید شد(یه مقدار پتروشیمی شیراز داشتم که فدای شپاس کردم) ........ببینیم کی کم میاره .........در هر منفی استقبال میکنم ........وبیمه دارم + گازلوله .....گازلوله تا دو ماه دیگه شاید باز بشه ......ار خدامه که منفی باشه این سهم ........سهم رو از یه سری چوپان با ضرر میخریم ..........چوپان چمیدونه سهم چیه .باید بره گوسفند بچرونه .....حقوقی 54 هزار تا فروخته ......

کف سهم رو قبلا 3000 تومن اعلام کرده بودم به خاطر بازار خراب میارم روی 2700 ....:D چه بالا بره این سهم چه پایین بیاد من سود میکنم....چون بالا بره ارزش پولم میره بالا ..بیاد پایین پول میریزم تو بورس از زیر سنگ هم شده جور میکنم:D........... خرید های پله ای ادامه داره و هدف 5000 تومن حداقل ....

بعدا در مورد پنهان کردن سود در همین صورت های مالی 9 ماهه توضیحاتی رو میدم ....که بهای تمام شده 100 هزار تن قیر فروخته نشده چقدر میشه و قطعا در صورت های مالی در بهای تمام شده اومده ولی در فروش نیومده......

یک ماه پیش و شاید بیشتر گفتم 60 درصد سهام بازار حباب داره .......حالا ملت تو صف فروش گیر کردن !!! و البته پاچه سهم خودمون رو هم گرفت:D
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2014/01/23, 17:23.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X