نفـت پاسارگــــاد ( شپاس )
Collapse
X
-
افزایش نرخ قیر در کمیته پتروشیمی مجلس بررسی می شود
عضو هیئت رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به اینکه افزایش نرخ فرآوردههای نفتی از جمله قیردر کمیته پتروشیمی مورد بررسی قرار میگیردگفت: کمیسیون صنایع ومعادن مجلس در مورد چرایی افزایش قیمت قیر و دیگر فرآوردههای نفتی با وزیر نفت و مدیران این وزارتخانه کلیات را مورد بررسی قرار داده و در این مورد از آنها پاسخ خواسته است.
محمدرضا خانمحمدیخرمی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به اینکه در مورد افزایش قیمت قیر کمیسیون صنایع و معادن ورود یافته، گفت: شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی در مورد افزایش قیمت قیر در کشور استدلالهایی از جمله تورم و افزایش نرخ ارز را دارند که البته به نظر نمیرسد منطقی باشد، بنابراین در این مورد کمیسیون صنایع و معادن مجلس به طور ویژه ورود یافته است.
نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث نرخ فرآوردههای نفتی در کمیته پتروشیمی مورد بررسی قرار میگیرد، افزود: کمیسیون صنایع ومعادن مجلس در مورد چرایی افزایش قیمت قیر و دیگر فرآوردههای نفتی با وزیر نفت و مدیران این وزارتخانه کلیات را مورد بررسی قرار داده و در این مورد از آنها پاسخ خواسته است.
وی در ادامه افزود: در شرایط کنونی باید از شرکتهای پتروشیمی و نفتی کشور بیشتر حمایت شده و کمبودها و مشکلات آنها مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان با تقویت این بخش از افزایش بیمورد قیمتها جلوگیری کرد.
عضو هیئت رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس با انتقاد از عدم برنامه ریزی منسجم بر روی قیمت کالاهای اساسی کشور خاطر نشان کرد: در شرایط کنونی به میزانی که از کود کشاورزی حمایت میشود، دیگر کالاهای اساسی از جمله قیر، مورد حمایت و توجه مسئولین مربوطه قرار نگرفته است.
در حال حاضر قیمت قیر در کشور در دوماهه اخیر افزایش فزایندهای داشته به طوری که این موضوع در امر مسکن و راه و آسفالت سازی نیز در تاثیر گذار بوده و به کمبود نقدینگی در این بخش دامن زده است./درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
فردا گروه پالايشگاه دوباره صف خريد خواهد شد.احتمالا امروز بزنند زير شپاس و .....
گروه خودرو و بانک متوقف شد.
گرچه با برداشتن تحريم ها بايد همه گروهها بالا برند.خودرو سيمان بانک تجهيزات پالايشگاه پترو سنگ اهن و.......
بايد به صف فروش شپاس و شراز و شبريز حمله کنيم.
نظر
-
من واقعا در عجبم هر چی حساب کتاب میکنم درست از آب در نمیاد!
الان 6روز از عرضه اولیه میگذره،کلا 30 میلیون سهم عرضه شده،اما من الان که حساب کردم دیدم تو این 6 روز 32 میلیون سهم معامله شده!یعنی 2 میلیون بیشتر از عرضه اولیه؟چطوریه؟فقط داریم کارگزاری ها رو پولدار میکنیم،واسه چ انقدر خریدو فروش میکنیم؟
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postمن واقعا در عجبم هر چی حساب کتاب میکنم درست از آب در نمیاد!
الان 6روز از عرضه اولیه میگذره،کلا 30 میلیون سهم عرضه شده،اما من الان که حساب کردم دیدم تو این 6 روز 32 میلیون سهم معامله شده!یعنی 2 میلیون بیشتر از عرضه اولیه؟چطوریه؟فقط داریم کارگزاری ها رو پولدار میکنیم،واسه چ انقدر خریدو فروش میکنیم؟
دلار کشيد بالا 3400تومان
.................................................. .......
یک فعال بازار آتی سکه در گفتوگو با فارس خبر داد
شایعه لغو تحریمهای سوئیفت بانکی/ معاملهگران سکه همه فروشنده شدند
خبرگزاری فارس: یک فعال بازار آتی سکه از احتمال حذف تحریمهای سوئیفت علیه ایران خبر داد و گفت: همین عامل باعث شده است تا مردم و صرافیها همه فروشنده ارز و سکه باشند و منجر به سقوط قیمت سکه شده است.
.................................................. ..........................
گويا اين خبر هم فعلا شايعه بود.
البته اگر درست بود بازم خوب بود چون پالايشگاهها و شپاس که قير صادر مي کنه.با صادرات بيشتر سوداوري بيشتري هم خواهد گرفت.
فعلا هم که با دلار اتاق بازرگاني يعني0 245تومان 900تومان خواهد ساخت تو سال 1392
حالا اگر دلار اتاق بازرگاني بيشه 2000تومان باز با صادرات بيشتر بخاطر حذف تحريمها بيشتر از 900تومان خواهد ساخت.
حذف تحريمها يعني کل بازار بايد صف خريد بشه.
پالايشگاهها-بانکها-پتروها-تجهيزات -سيمان و.........
فردا دوباره اقبال بر مي گرده رو شپاس ولي وجدانن ديگه براي خريد شپاس بانکها را نفروشيد خود بانکها هم رشد خوبي خواهند کرد.پول اضافه را بريزيد تو شپاس.
شايد فردا شبريز هم ببنده واسه تعديل 92
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postاستاد کیانوش
امروز تعدادی شپاس اضافه کردم و تصورم این است از فردا باید تا رسیدن به قیمت عرضه اولیه پله ای اضافه کنم.
هر چند ممکن است با حمایت حقوقی از فردا روندش مثبت شود.
به قول شما شپاس طلای سیاه است و به قول خودم شرانل طلای نوک مدادی!!!!
از دوستی شنیدم که علت کاهش امروز دلار - رد شدن هواپیمای جان کری از آسمان ایران و شهر شما!!! بوده
اگه توافق شود کلا اقبال بازار سرمایه بالا رفته و سهام دلاری هم با آزاد شدن پتانسیل افزایش حجم صادراتی روند سودآوری شان افزایش می یابد.
منتظر شبندر - شپنا و شتران هستیم تا با اقتدار لیدری بازار را دوباره به عهده بگیرند - ارزش جایگزینی اینها با ارز مبادله ای برگ برنده اینهاست.
ايکاش اين هواپيما مي نشست تا ببينيم حرف حساب اين بي معرفتها چيه.
شوخي کردم.
اگر اشتي کنان راه بيفته و اين امريکاييهاي زور گو ديگه به ما کاري نداشته باشند.و امنيت بازار سرمايه بالا بره و صادرات شرکتهاي صادراتي حتي با دلار 2000تومان هم پي به اي شرکتها را تا 15هم بالا خواهد برد.
انوقت کسي براي سرمايه گذاري به مسکن و پرايد و شلغم و چغندر فکر نخواهد کرد.
انوقت اگر سهم بيشتر داشته باشي بهتر ميتوني ازدواج کني.
فکر کنم فردا شپاس خريد داشته باشه.
نظر
-
امروز نیز گروه پالایشگاهی و نفتی با فشار عرضه ها روبرو شدند.افزایش عرضه ها در نمادهای این گروه ادامه یافت تا اینکه خبر توقف شراز برای ارائه اطلاعات مالی مهم برای سال 92 باعث شد که خریدها نیز در این گروه افزایش یابد تا جایی که شاوان تا محدوده درصد مثبت نیز پیش رفت و صف فروش شپاس نیز جمع آوری شد.
در نمادهای پالایشی در حالی افزایش یا کاهش نرخ دلار بازار آزاد تاثیری چندانی در سوددهی آنها ندارد و این شرکت ها بودجه های مالی 92 خود را بر اساس دلار 2100 ال 2130 تومان تهیه می کنند، که بحث دخالت دولت در بحث قیمت گذاری فرآورده های پالایشگاهی باعث افزایش فشار فروش در نمادهای این گروه شده است.البته انتشار اولین بودجه همراه با تعدیل مثبت در این گروه می تواند تا حدودی معاملات مثبت را به این نمادهای این گروه بازگرداند.
نظر
-
بک مقام سازمان حمایت به مهر اعلام کرد:
مصوبه جدید کارگروه کنترل بازار / پرونده تخلفات شرکت پالایش و پخش و 4 پالایشگاه به دادگستری رفت
یک مقام مسئول در سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان از مصوبه جدید کارگروه کنترل بازار برای کنترل نرخ فرآوردههای نفتی خبرداد و گفت: با توجه به اینکه افزایش قیمت فرآوردههای نفتی باید با مجوز کارگروه کنترل بازار صورت گیرد، از این موضوع تخلف و هم اکنون پرونده شرکت ملی پالایش و پخش و 4 پالایشگاه به وزارت دادگستری ارسال شده است.
محمدحسین مولاخواه در گفتگو با مهر از مصوبه جدید کارگروه کنترل بازار برای کنترل نرخ فرآوردههای نفتی خبرداد و گفت: با توجه به اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی برای افزایش قیمت فرآوردههای نفتی خود در بازار، باید از کارگروه کنترل بازار مجوز دریافت میکرده، این کارگروه در مصوبهای که به تازگی داشته، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مکلف به تشکیل پرونده تخلف شده است.
مدیر کل نظارت بر کالاهای غیرفلزی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان افزود: قیمت فرآوردههای نفتی در دی ماه سال جاری 77 درصد افزایش را تجربه کرد، این در شرایطی است که علیرغم آن، مطابق با بررسی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، در بهمن و اسفندماه در مجموع 10 درصد دیگر به این قیمتها افزایش یافت، بنابراین در طول مدت سه ماه، قیمت فرآورده های نفتی 90 درصد افزایش یافت که این امر بی ثباتی قیمتها و عدم برنامهریزی را در پی داشت.
وی تصریح کرد: براساس مصوبه کارگروه کنترل بازار، سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان مکلف شده است که برای پالایشگاهها و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی، پرونده تخلفاتی تشکیل دهد که در این رابطه، پرونده تخلف برای 4 پالایشگاه به ارزش 45 میلیارد تومان تشکیل شده است؛ این پرونده هم اکنون به وزارت دادگستری ارسال شده تا این وزارتخانه با ابزارهای قانونی در اختیار، به این تخلف رسیدگی کند.
مولاخواه با اشاره به تاثیرپذیری تولیدکنندگان روغن موتور از این افزایش قیمت، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش مواد اولیه کارخانجات تولیدکننده روغن موتور، ناچار به افزایش 30 درصدی قیمت شدهاند اما اگر قرار باشد که مجدد افزایش قیمت مواد اولیه صورت گیرد، در ایام پایانی سال همزمان با رونق سفرهای نوروزی، این امر به ضرر مصرف کنندگان بوده و منجر به بروز مشکلاتی برای حمل و نقل عمومی کشور می شود.
وی، سپس به قیمت مصوب روغن موتور پرداخت و تصریح کرد: با توجه به افزایش 30 درصدی قیمت روغن موتور، مردم باید بدانند که قیمت مصوب روغن موتورهای بنزینی 4 لیتری با توجه به کیفیت آن بین 23 هزار تومان تا 26 هزار تومان و برای روغن موتورهای دیزلی که 20 لیتری است، باتوجه به کیفیت بین 84 تا 93 هزار تومان تعیین شده است.
به گفته مولاخواه، مردم اگر روغن موتور را با قیمتی بالاتر از این خریداری کردند، مراتب را با شماره تلفن 124 به بازرسان سازمان حمایت اطلاع دهند.
وی اظهار داشت: امیدواریم وزارت دادگستری با ابزار قانونی خود، کاهش قیمتها را صورت دهد.
مدیر کل نظارت بر کالاهای غیرفلزی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: هر ماهه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی باید نرخ فرآوردههای ویژه نفتی را در بورس جهت مصارف داخلی اعلام کند، بنابراین افزایش قیمتها با عاملیت این شرکت صورت گرفته و پرونده این شرکت به دادگستری ارایه میشود.
نظر
-
امار 11 ماهه گمرک منتشر شد که برای قیر به شرح زیر می باشد
در شش ماه اول سال به طور میانگین 170 هزار تن ماهانه به ارزش 503 دلار به ازای هر تن
مهر ماه 257 هزار تن
ابان ماه 190 هزار تن
اذر ماه 140 هزار تن
دی ماه 114 هزار تن
بهمن ماه 169 هزار تن به ارزش 514 دلار به ازای هر تن
نظر
نظر