پتروشیمی خراسان(خراسان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط زيمنس پست شده است View Post
    من كه با دو تا كد خريدم
    یعنی چی با دو تا کد ؟ به هر شماره ملی فقط یک کد بورسی تعلق می گیره ولی می تونه با هر تعداد کارگزاری کار کند اما در عرضه اولیه بیش از تعداد تعیین شده برای انلاین ها از چند کارگزاری خرید انجام شود سیستم مرکزی معاملات باطل می کند و فقط اولین خرید را ثبت می کند.من این تجربه را دارم و باطل شدهاست .الان هم به حجم معاملات نگاه کنید کمتر از تعداد اعلام شده است و این یعنی کسانی که از چند کارگزاری خرید کرده اند را باطل کرده اند.

نظر

• alireza51
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 1205

سلام
      من با مفید کار می کنم.
      ثغرب را سیستم قبول نکرد ولی 2000 سهم خراسان را بلافاصله خرید.
      در زمان اوج ترافیک معمولا سرورها خوب جواب نمی دهند و کارگزاری مفید هم برای حل این مشکل باید سرور و پهنای باند مناسب داشته باشد که در اوج ترافیک چنین نیست.
      از این حرفها بگذریم دوستان لطف کنند در مورد خود سهم و مزایا و معایب آن بنویسند.
      موفق باشید
      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• MOSTAFA
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 989

با 3 کد از کشاورزی خریده بودم آنلاین الان دیدم همشون باطل شدن !!!!!!! یعنی چه ؟ عجب آدمایین

نظر

• زيمنس
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 147

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
          یعنی چی با دو تا کد ؟ به هر شماره ملی فقط یک کد بورسی تعلق می گیره ولی می تونه با هر تعداد کارگزاری کار کند اما در عرضه اولیه بیش از تعداد تعیین شده برای انلاین ها از چند کارگزاری خرید انجام شود سیستم مرکزی معاملات باطل می کند و فقط اولین خرید را ثبت می کند.من این تجربه را دارم و باطل شدهاست .الان هم به حجم معاملات نگاه کنید کمتر از تعداد اعلام شده است و این یعنی کسانی که از چند کارگزاری خرید کرده اند را باطل کرده اند.
          درسته ولي دو تا كد يكيش برا خودم بود يكي هم برا خانمم

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

بسیار بسیار مفت عرضه شد و سپردیم به شعبه مرکزی که هرچی کرمشون میرسه تخصیص بدن>:D<
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

کارگزاری من هم از رایان استفاده میکرد ولی بقدری مشتریان اعتراض کردن و تهدید به عوض کردن کارگزار، مجبور شد نرم افزار رو عوض کنه. الان از اون موقعی که از تدبیر استفاده میکنم دارم زندگی میکنم.
              من هم قبلا همین مشکلات رو با رایان داشتم و خیلی عرضه اولیه و حتی خرید و فروش های معمولی رو از دست میدام. همش هنگ میکردو...
              اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• alizare1982
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 590

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                2000 تا خریدیم
                تدبیر واقعا" خوبه
                اگه منظورت تدبيرپرداز هست كه منم با كارگزاري بانك سپه كار ميكنم با اين نرم افزار هست! ولي من نتونستم بگيرم! وقتي دستور خريد بهش دادم، گذاشت توي "در حال ارسال" !!! بعدشم Error داد!
                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                  درود؛

یک سوال! آیا اوره کالاییست که قیمت گذاری آن بصورت واحد انجام می شود؟ یا هر شرکتی اوره خود را به هر قیمتی مایل بود می فروشد؟
                  ممنون میشم دوستانی که مطلع هستند پاسخ دهند

نگاهی گذرا به صورت های مالی شخاس یا همون خراسان نشون میده اوضاع عملیاتی شرکت خوب بوده و بهتر هم شده (مثل اکثر پترو ها)
                  اما در گزارش 12 ماهه 91 سود رو حدود 150 تومان دیده و در گزارش پیش بینی 92 سود 91 رو 103 تومان! دیدم اکثر دوستان هم روی همین 103 دارند قیمت گذاری می کنند! این شرکت امسال 150 ساخته و سال آینده حدود 180-200 خواهد ساخت. اوضاعش شباهت زیادی به کرماشا داره و باید حدود 10% کمتر از کرماشا قیمت گذاری بشه. از لحاظ عملیاتی محصولات کم ریسکی داره همانند کرماشا. برای تضمین یک رشد 30 درصدی پس از عرضه به نظرم حدود 750 عرضه بشه مناسبه. تعداد سهام عرضه هم که نسبتا خوبه و برای انلاین ها هم می تونه خریدش خوب باشه

تا زیر 1000 تومان هم ارزش خریدن داره و بالای اون به نظرم کرماشا ارزنده تر خواهد بود. باید دید دوستان روی چه قیمتی نیت فروش دارند...
                  درود بر دوستان عزیز؛

10% اول رو مهمون خودم و سایر دوستانی هستید که قیمت اولیه 800 رو تا 720 پایین اوردند;)
                  قیمت خوبی عرضه شد، ترکیب سهامدار بهتر از شپاس و شرانله و فکر می کنم تا 30% اولیه به راحتی بالا بره بقیش با خداست!

احتمال زیاد مقداری تعدیل مثبت هم خواهیم داشت تا حدی که صعود تا 1000 تومان رو منطقی کند

خودم از کد خودم و خانومم فعلا 4000 تا خریدم. هم از رایان بود هم از تدبیر البته رایان کلا هنگ کرده بود و شانسی زدم! اما تدبیر خیلی شیک و تر تمیز اردر وارد کرد!
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Post
                    اگه منظورت تدبيرپرداز هست كه منم با كارگزاري بانك سپه كار ميكنم با اين نرم افزار هست! ولي من نتونستم بگيرم! وقتي دستور خريد بهش دادم، گذاشت توي "در حال ارسال" !!! بعدشم Error داد!
                    درسته،بعضی وقتها سرعت اینترنت هم مزید بر علت میشه

نظر

• عارف
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 229

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      خودم از کد خودم و خانومم فعلا 4000 تا خریدم. هم از رایان بود هم از تدبیر البته رایان کلا هنگ کرده بود و شانسی زدم! اما تدبیر خیلی شیک و تر تمیز اردر وارد کرد!
                      دوست عزیز امیدوارم جسارت نباشه

اینکه با دو تا کد خرید کردید به نظرتون کار درستی بوده؟

اون نفر آخری که کلیک کرده و گیرش نیومده به نظرتون حقش توسط کسانی که با بیشتر از یک کد خرید کردند خورده نشده؟

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط عارف پست شده است View Post

اون نفر آخری که کلیک کرده و گیرش نیومده به نظرتون حقش توسط کسانی که با بیشتر از یک کد خرید کردند خورده نشده؟
                        درود بر شما؛
                        خیر دوستانی که بنده رو می شناسند می دونند خیلی به این مسائل اعتقاد دارم و این رو خلاف اون قضیه نمی دونم به چند دلیل:

1- همسر بنده خودشون فوق لیسانس مهندسی مالی هستند و به بازار آشنایی دارند و به عنوان یک شخص حقیقی حق خرید داشتند که من براشون خرید کردم
                        2-من معمولا وقتی هر دو رو می زنم یکی هنگ می کنه و نمی خره این دفعه هم رایان هنگ کرد اما شانس من خرید رو انجام داده بود
                        3- زمانی که بنده خرید کردم هنوز حدود 5 میلیون عرضه باقی مونده بود
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• HaMaN
                          عضو جدید
                          • Apr 2013
                          • 9

دوست عزیز خرید سهم را بی خیال شو فقط دعا کن به جان آقا که از همه و همیشه مهمتره بلکه اعلام کنند نظرتان به نظرشان نزدیکتره!
                          احمد جان عزیز نظر بنده هم به نظر شما نزدیکه ;) :D
                          اما به کارگزاریم زنگ زدم و نتیجه گرفتم
                          امیدوارم هممون از این سهم سود خوبی بکنیم . . .

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام
                            تحلیلی بر پیش بینی سود 92 پترو خراسان
                            اولین پیش بینی 130 تومان

1- پیش بینی فروش اوره صادراتی 200,000 تن

پیش بینی فروش صادراتی بسیار محتاطانه می باشد فرض صادرات به میزان 265 هزار تن ( مازاد تولیدپیش بینی شده به پیش بینی فروش )

65 هزار تن با دلار 2500 تومان و اوره 390 دلاری با حاشیه سود 70 درصدی موجب افزایش سود به میزان 44,362 میلیون تومان

2-پیش بینی فروش اوره داخلی 295 هزار تن - نرخ فروش هر کیلو 420 تومان

صحبت از افزایش نرخ فروش داخلی هر کیلو تا 650 می باشد

فروش داخلی به نرخ 650 تومان موجب افزایش سود به مبلغ 67,850 میلیون تومان

3- پیش بینی فروش 20 هزار تن کریستال با نرخ هر کیلو 2800 تومان

آخرین نرخ مبادله شده کریستال در بورس کالا هر کیلو 3600 تومان می باشد

محاسبه فروش با نرخ 3600 تومان موجب افزایش سود به مبلغ 15,726 میلیون تومان

جمع افزایش سود سه بند بالا که بسیار متحمل می باشد جمعا" به مبلغ 125,602 میلیون تومان است که سود هر سهم پترو خرسان را 70 تومان افزایش می دهد و سود نهائی به 200 تومان می رسد.

پیش بینی نرخ گاز مصرفی 89 تومان
                            افزایش 100 درصدی نرخ گاز فقط 12 تومان از سود شخاس رو کم می کنه

در این تحلیل نرخ هر تن اوره صاداتی 390 دلار و نرخ تسعیر ارز 2500 تومان فرض شده هر گونه تغییر در نرخ جهانی اوره و نرخ تسعیر ارز بر سود پیش بینی شده تاثیر گذار می باشد.

شخاس در سه ماهه زمستان بالای 70 تومان سود ساخته است.
                            قیمت امروز 720 تومان با فرض تقسیم 120 تومان درمجمع قیمت تمام شده 600 تومان با سود حداقل 200 تومان p/e بعد از مجمع برابر 3 می شود.
                            سهامداری و شرکت درمجمع بهترین گزینه می باشد.
                            قیمت 720 تومان قیمت بسیار مناسبی برای عرضه اولیه محسوب می شود

موفق باشید

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام
                              مرحبا - احسنت
                              همکار من که کار.............. تمام کارگزاریها دست اونه
                              وقتی با راهنمایی من مزه عرضه اولیه رو چشید کارش شد همین
                              در روز عرضه اولیه های بعدی به تمام کارگزاری ها زنگ می زد لاون 10000 تا شرانل 10000 تا شپاس 10000 تا
                              آقا هر چی به گوش این آقا می خوندیم این کار اخلاقی نیست دور از انسانیت است تو گوشش نمی رفت
                              آقا این حق دیگران است به گوشش نمی رفت
                              خلاصه این آقا به ................. از مدار خارج شد
                              ولی برو ببین تو کارگزاریها چه خبره
                              یارو سهم نمی خره الا عرضه اولیه اونم با پارتی بازی
                              عرضه اولیه برای برادر - خواهر - مادر - عمه - خاله - در - دیوار و... می خره
                              واقعا" این نون ها خوردن نداره
                              شما هم که از دو تا کارگزاری خریدی به یکی از فامیل های این آقایون سهم نرسیده خیالی نیست
                              اینا چوبشو می خورند ما سعی کنیم کمتر از این کارها بکنیم
                              با تشکر از صداقت و راستگویی شما

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

من اگه کد داشتم با 10 تا کد میخریدم
                                حتی نمیذاشتم به دکتر هم برسه :D
                                یاد دوران جوانی بخیر=((

سهم احتمالا در 830 متعادل بشه
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X