سهام عدالت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تمام
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 14648

پاسخ : سهام عدالت

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
    در هر صورت چون بحث پول هست و افراد صاحب این سهام اکثر نیاز به پول دارند و تخصصی در سهامداری ندارند این سهام عدالت یک ریسک سیتماتیک جدید و بلای جان بورس خواهد بود.
    30 درصد 30 درصد فروختن نفس بورس را به نظر من می گیره
    فروش بلوکی بهترین روش برای این سهام خواهد بود ولی همه حقوقی ها و شرکت ها مثل کرکس منتظر لاشه ارزان قیمت این سهام هستند به نظر می رسه حاظر به پرداخت قیمت منصفانه برای خرید این سفره ی پهن شده نیستند.
    دیشب در برنامه خبر مقدار ریالی قابل فروش در سهام عدالت را 20 هزار میلیارد تومان اعلام کردن
    البته به نرخ 1 خرداد
    و الان حدودا 20درصد ریزش داشتن
    میشه 16هزار میلیارد
    اون وقت حجم معاملات روزانه 20تا25 هزار میلیارد میرسه
    و در ضمن از 10 میلیون نفر ممکنه فقط 5درصد برن بانک و تقاضا بدن
    در کل به نظر من بحث سهام عدالت فقط روانی است نه واقعی
    خدا خواست و ما توانستیم
    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      در هر صورت چون بحث پول هست و افراد صاحب این سهام اکثر نیاز به پول دارند و تخصصی در سهامداری ندارند این سهام عدالت یک ریسک سیتماتیک جدید و بلای جان بورس خواهد بود.
      30 درصد 30 درصد فروختن نفس بورس را به نظر من می گیره
      فروش بلوکی بهترین روش برای این سهام خواهد بود ولی همه حقوقی ها و شرکت ها مثل کرکس منتظر لاشه ارزان قیمت این سهام هستند به نظر می رسه حاظر به پرداخت قیمت منصفانه برای خرید این سفره ی پهن شده نیستند.
      دیشب در برنامه خبر مقدار ریالی قابل فروش در سهام عدالت را 20 هزار میلیارد تومان اعلام کردن
      البته به نرخ 1 خرداد
      میشه 16هزار میلیارد
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سرمایه گذار
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1925

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
        البته به نرخ 1 خرداد
        میشه 16هزار میلیارد
        در هر صورت توی این قضیه کرونا خودم از رادیو شنیدم فروش طلا توسط خانواده ها برای رفع نیاز مالی خیلی زیاد شده .این که پول نقد و هر خانواده هم بالا 5 نفر (طبقه کارگر) می فروشند و می زند به زخم زندگی
        شلوغ هم میشه بانک ها مثل کد گرفتن در کارگزاری ها
        این از من یادگاری بماندن ببینید کی گفتم
        آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11252

دوبند آخرش جالب بود!!
          6- ممکن است بین زمان درخواست فروش تا مدیریت انجام کامل فروش توسط کارگزاری حسب شرایط بازار تاخیر زمانی داشته باشد. جای هیچ گونه نگرانی نمی باشد چرا که طبق مصوبات سازمان بورس کارگزاری ها موظف هستند به بهترین قیمت و زمان ممکن حسب صلاحدید شرایط بازار بگونه ای فروش را انجام دهند که آسیبی به بازار و مشتریان وارد نشود.

7- پس از فروش سهام مبالغ حاصل از فروش پس از دو روز کاری به شبای معرفی شده و تایید شده به نام خودتان که در سامانه سهام عدالت قبلا ثبت کرده اید توسط کارگزاری واریز می گردد. البته بنا به درخواست خود شخص مبلغ حاصل از فروش می تواند در حساب وی نزد کارگزار باقی مانده تا امکان خرید بعدی با همان مبلغ را در بازار بورس داشته باشد.

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11252

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            البته به نرخ 1 خرداد
            میشه 16هزار میلیارد
            درود
            ارزش ریالی 30درصد عدالت بالای150هزارمیلیارد هست اگر20درصد هم میانگین ریزش داشته باشه بازهم بالای100هزارمیلیارد و برایند بیش از یک هفته حجم معاملات فعلی بازار هست

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              درود
              ارزش ریالی 30درصد عدالت بالای150هزارمیلیارد هست اگر20درصد هم میانگین ریزش داشته باشه بازهم بالای100هزارمیلیارد و برایند بیش از یک هفته حجم معاملات فعلی بازار هست
              عددی که گفتم توسط نماینده سازمان بورس اعلام شد

هرچند که اگر حساب کنید بازم میبینید 20 هزار میلیارد تومان درست است
              حساب کنید

10 میلیون نفر از 49 میلیون ثبت نام به روش مستقیم انتخاب کردن
              میشه 20% از کل
              از این مقدار هم فقط میتونن 30% بفروشن
              یعنی اگر ارزش کل سهام عدالت با رقم بالایی که شما گفتی باشه یعنی 500 هزار میلیارد
              بازم 20% ازش میشه 100 هزار میلیارد و 30% از این عدد میشه 30 هزار میلیارد تومان
              ...
              ولی ارزش فعلی سهام عدالت 350 هزار میلیارد تومان است
              و 20% ازش میشه 70 هزار میلیارد تومان
              و 30% از این عدد میشه 21 هزار میلیارد تومان
              در نتیجه اعداد نماینده سازمان که در شبکه خبر اعلام کرد درست است

ولی اعداد شما صحیح نیست
              آخرین ویرایش توسط تمام؛ 2020/05/25, 18:59.
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• میلاد سودی
                ستاره دار (1)
                • Apr 2020
                • 1034

جزئیات نحوه فروش سهام عدالت در شبکه بانکی | ۱۰ میلیون نفر روش مستقیم آزادسازی را انتخاب کردند - همشهری آنلاین

در خصوص تایید و ادامه صحبت های جناب تمام
                بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• Amir.tala
                  ستاره دار (2)
                  • Dec 2015
                  • 3146

تا اینجا 2 تا بحث مبهم داریم .یکی اینکه این 30 درصد به صورت تناسبی از کل پرتفوی یک شخص به فروش میره یا خیر؟اگر آره اون سهمهای که 30 درصدشون کمتر از 1 سهم میشه وضعشون چیه؟مثل حپترو که به هر نفر 2 سهم میرسه در کل پرتفوی....

دوم اینکه اینا دارند در مورد 2 سهم اشتباه می کنند و این 2 سهم بورسی نیستند.یعنی ظاهرا در تابلوی بورس و فرابورس درج شده اند اما عرضه اولیه نشده اند.پس 36 شرکت بورسی و فرابورسی نداریم 34 شرکت داریم.(حالا یا من اشتباه می کنم یا اونا)

نظر

• Amir.tala
                    ستاره دار (2)
                    • Dec 2015
                    • 3146

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                    تا اینجا 2 تا بحث مبهم داریم .یکی اینکه این 30 درصد به صورت تناسبی از کل پرتفوی یک شخص به فروش میره یا خیر؟اگر آره اون سهمهای که 30 درصدشون کمتر از 1 سهم میشه وضعشون چیه؟مثل حپترو که به هر نفر 2 سهم میرسه در کل پرتفوی....

دوم اینکه اینا دارند در مورد 2 سهم اشتباه می کنند و این 2 سهم بورسی نیستند.یعنی ظاهرا در تابلوی بورس و فرابورس درج شده اند اما عرضه اولیه نشده اند.پس 36 شرکت بورسی و فرابورسی نداریم 34 شرکت داریم.(حالا یا من اشتباه می کنم یا اونا)

ظاهرا دوستان گفتند که آمار 36 شرکت بورسی و 13 شرکت غیر بورسی صحیح هست.بنابراین در هر پستی که من گفتم 34 و 15 هست،اشتباه گفته ام.

غیر بورسیها:پتروشیمیهای ارومیه.خوزستان.بوعلی.تبریز.بندرامام.بیستون شهرکهای صنعتی رشت.البرز.کاوه و دخانیات و سابیرومگاموتور و مشانیر(که 13 شرکت هستند)

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3146

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      من فکر می کنم(مطمئن نیستم)که بترانس جز سبد سهام عدالت نیست و با یک شرکت دیگه اشتباه کرده اند.

یک شرکت در سبد عدالت هست به نام نیرو ترانس که سهام کلیش 500 میلیون سهمه و در بورس هم نیست.(باز هم میگم شاید اشتباه کنم)
                      این نیرو ترانس با نماد بنیرو در بورس هست که بدینوسیله اصلاح می کنم.

نظر

• eps
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2019
                        • 435

توضیح سازمان خصوصی‌سازی درباره مراجعه دارندگان سهام عدالت به بانک‌ها

سازمان خصوصی‌سازی با صدور اطلاعیه‌ای در خصوص انتشار خبری در برخی خبرگزاری‌ها با عنوان «کدام گروه سهامداران عدالت می توانند به بانک مراجعه کنند » توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرآنلاین، در این اطلاعیه آمده است: همانگونه که قبلا اعلام شد سهامدارانی که قصد فروش ۳۰ درصد از سهام خود را دارند ابتدا باید در سامانه سهام عدالت روش مستقیم را انتخاب و سپس جهت فروش به شعب بانکی که شماره شبای آن حساب را در سامانه معرفی کرده‌اند مراجعه کنند و با تکمیل فرم‌های مربوط نسبت به تکمیل سفارش فروش ۳۰ درصد از سهام عدالت خود و تعهد نامه مربوطه اقدام نمایند.

بر این اساس اطلاعات افرادی که روش مستقیم را انتخاب کرده‌اند در اختیار بانک‌های عامل قرار خواهد گرفت.

در بخش دیگر این اطلاعیه اعلام شده: سهامدارانی که به سامانه سهام عدالت مراجعه نکنند به صورت خودکار روش غیر مستقیم برای آنها انتخاب می‌شود، این دسته از سهامداران نیز می‌توانند با مراجعه به بانک مربوطه که قبلا شبای حساب آن بانک را جهت دریافت سود معرفی کرده‌اند نسبت به ثبت سفارش فروش سهام خود در شرکت سرمایه گذاری استانی اقدام کنند و موضوع فروش سهام این افراد به برگزاری مجمع و افزایش سرمایه شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی و پذیرش آنها در بازار سرمایه موکول می‌شود.

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

سلام , ارادت
                          دوستان یک خواهش لطفا اگر لیستی از شرکتهای بورسی و غیربورسی سهام عدالت همراه با تعداد سهام هر سهامدار کسی دارد اینجا در تاپیک قراردهد ممنونم
                          درضمن تعدادی از شرکتهای موجود در سبد سهام عدالت یا افزایش سرمایه داده اند یا در حال انجام این امر می باشندمثلا هنوز تعداد سهام افزایش حاصل از افزایش سرمایه ایران خودرو و سایپا در سبد تغییر نکرده است

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3146

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                            سلام , ارادت
                            دوستان یک خواهش لطفا اگر لیستی از شرکتهای بورسی و غیربورسی سهام عدالت همراه با تعداد سهام هر سهامدار کسی دارد اینجا در تاپیک قراردهد ممنونم
                            درضمن تعدادی از شرکتهای موجود در سبد سهام عدالت یا افزایش سرمایه داده اند یا در حال انجام این امر می باشندمثلا هنوز تعداد سهام افزایش حاصل از افزایش سرمایه ایران خودرو و سایپا در سبد تغییر نکرده است
                            برای اولین بار در کل فضای مجازی و غیر مجازی:

هر سهامدار 1 میلیونی(بقیه میتونن با یک تناسب ساده خودشون حساب کنند مثلا 492 هزار تومانیها یا 532 هزار تومانیها):(عددها به خاطر گرد شدن با تلرانس +_1 می باشد)

1-آلومینیوم ایران 58 سهم
                            2-ایران خودرو 113 سهم
                            3-بانک تجارت 3362 سهم
                            4-بانک صادرات 2633 سهم
                            5-بانک ملت 563 سهم
                            6-پارس سوییچ 17 سهم
                            7-پالایشگاه بندرعباس 215 سهم
                            8- پالایش نفت تهران 1156 سهم
                            9-پالایش نفت شیراز 7 سهم
                            10-پالایش نفت اصفهان 383
                            ادامه دارد تا 34 شرکت......
                            11-پالایش نفت تبریز 75 سهم
                            12- پتروشیمی مارون 90 سهم
                            13- پست بانک 30 سهم
                            14-چادرملو 437 سهم
                            15- حمل و نقل پتروشیمی 2 سهم
                            16-سایپا 73 سهم
                            17- سرمایه گذاری توسعه صنعتی 23 سهم
                            18-سرمایه گذاری رنا 6 سهم
                            19-سیمان داراب 17 سهم
                            20-سیمان دشتستان 15 سهم
                            ادامه دارد تا 34 شرکت
                            این برای 20 شرکت بورسی هست.بقیه فایل الان در دسترسم نیست.

ضمنا 34 شرکت غلط است .36 شرکت بورسی داریم.

نظر

• eps
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2019
                              • 435

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                              سلام , ارادت

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3146

از روز شنبه مورخ دهم خرداد ماه ۹۹ دارندگان سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده اند می‌توانند، سهام موجود در پرتفوی سهام عدالت خود را مدیریت (خرید و فروش) کنند. به گزارش روابط عمومی سمات به نقل از سنا، دکتر حسن قالیباف اصل، سخنگوی شورایعالی بورس گفت: در جلسه مورخ ۹۹.۶.۳ این شورا آخرین وضعیت برنامه آزادسازی سهام عدالت بررسی و گزارش وضع بازار در دو هفته اخیر و سپس اقدامات انجام شده در خصوص روند اجرای آزادسازی سهام عدالت به شورا ارائه شد. دبیر شورایعالی بورس افزود: بر اساس اختیاری که در ابلاغیه مقام معظم رهبری به شورایعالی بورس تنفیذ شده، محدوده های زمانی مقرر شده برای فرآیند های آزاد سازی سهام عدالت بازنگری و مواردی تصویب شد. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: بر اساس مصوبات این شورا از روز شنبه مورخ دهم خرداد ۱۳۹۹ دارندگان سهام عدالت که روش مستقیم را انتخاب کرده اند می‌توانند، سهام موجود در پرتفوی سهام عدالت خود را مدیریت (خرید و فروش) کنند. دکتر قالیباف ادامه داد: با توجه به اعلام قبلی مبنی بر اتمام انتخاب روش سهامداری تا تاریخ هشتم خرداد ۹۹، این مهلت به مدت هفت روز (تا ساعت ۲۴ روز ۱۵ خرداد ۱۳۹۹) تمدید شد. رییس سازمان بورس افزود: دارندگان سهام عدالت می‌توانند از روز شنبه ۱۰ خرداد ماه لغایت سه شنبه ۱۳ خرداد ماه با مراجعه به بانک ها و مؤسسات مالی و اعتباری، درخواست سفارش فروش سهام خود را ارائه دهند. دکتر قالیباف افزود: پس از اتمام مهلت انتخاب روش سهامداری، از روز شنبه هفدهم خرداد، افزایش سرمایه شرکت های سرمایه گذاری استانی پس از طی تشریفات ثبت و متعاقباً فرایند پذیرش آن شرکت ها در یکی از بورس ها آغاز می شود. رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اضافه کرد: آزاد سازی سهام عدالت و انتخاب روش مستقیم، تشویق به فروش سهام نیست و مصوبات شورا با محور تشویق دارندگان سهام عدالت به نگهداری و استفاده از منافع آن است. دبیر شورایعالی بورس افزود: مردم عزیز در انتخاب روش مدیریت سهام عدالت دقت کنند. افرادی که به سامانه‌ سازمان خصوصی‌سازی مراجعه و روش سهامداری خود را انتخاب کنند امکان تغییر و ویرایش ندارند. به همین دلیل باید دقت کافی را در انتخاب روش مستقیم یا غیرمستقیم داشته باشند. دکتر قالیباف اصل افزود: قابلیت وثیقه گذاری و استفاده از کارت اعتباری و وام بانکی توسط مشمولان سهام عدالت نیز در شورایعالی بورس بررسی شد و موضوع اکنون منوط به بررسی، اعلام نظر و تصمیم گیری بانک مرکزی است.

یک کمی تاریخهای اعلام شده یک جوری نیست؟!!

تا 15 خرداد وقت هست که روش مستقیم رو اعلام کنند
                                از 10 تا 13 هم میشه درخواست فروش داد

خب؟تکلیف اونایی که در 14 و 15 روش مستقیم رو ثبت می کنند چی میشه؟!!!

کسی فهمید بگه........

نظر

در حال کار...
                                X