سهام عدالت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

پاسخ : سهام عدالت

?فروش سهام عدالت توسط کارگزاری ها در خارج از تایم بازار آنهم بصورت تجمیع شده در قیمت پایانی همان روز

میرصانعی دبیر کل کانون کارگزاران:

? مالک سهام عدالت به سایت کارگزاری مراجعه می کند و با وارد کردن کد ملی و شماره همراه ثبت شده در سایت خصوصی سازی، وارد قسمت سهام عدالت می‌شود.

?سهامدار در این بخش می‌تواند پرتفوی خود را مشاهده کرده و تا سقف ۳۰ درصد از ارزش کل سبد را برای فروش انتخاب کند.

?کارگزاری کلیه سفارش‌های فروش همه مالکان سهام عدالت را به قیمت بازار اخذ کرده و تا ساعت ۱۴ آن روز به منظور تجمیع به سپرده‌گذاری مرکزی ارسال می‌کند.

?سپرده گذاری تا پایان آن روز دارایی سهام به اندازه سفارشات ارسالی هر کارگزار را در کد اختصاصی آن شرکت ایجاد می کند.

? کارگزار روز کاری بعدی از ساعت ۱۲:۴۵ الی ۱۴ سفارشات فروش تجمیع شده را در هر نماد به قیمت پایانی همان روز وارد سامانه می‌کند و اهالی بازار می‌توانند به قیمت پایانی آن روز معاملاتی سهام مورد نظر را خریداری کنند.
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• niki
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 248

سلام دوستان من الان سبد سهام عدالت خانواده خودم را مشاهده کردم برای هر یک سبد متفاوتی چیده اند با تعداد متفاوت ارزش امروز سبد خودم 8 میلیون تومان است البته که من از یک میلیون تومان مبلغ 540 هزار تومان واریز کرده بودم
      آخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/05/30, 11:53.

نظر

• امیرحمزه
        عضو عادی
        • Dec 2015
        • 223

با سلام خدمت دوستان
        برای شما عزیزان ایا سهام عدالت تو حساب کاربری تون نشسته ؟مگه قرار نبود تو پرتفوی شما تو کارگزاری بشینه

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
          سلام آیا سایت یا روش فروش سهام عدالت ازطزیق آنلاین مشخص شده یانه ؟ تشکر
          مشخص نشده.
          ولی یک صحبت‌هایی شده که بدون مراجعه به بانک هم بتوان فروخت.
          بانک ملت در تارنمای خودش کاری کرده که مردم دیگر نیازی نداشته باشند بیاییند بانک. احتمالا دیگر بانک‌ها هم به زودی این کار را انجام خواهند داد.

میزان دقیق دارایی‌های هر کس به ریز (نماد و تعداد سهام) در خود تارنمای سهام عدالت فراهم شده (البته برای کسانی که مستقیم انتخاب کرده‌اند) می‌توانید نگاه کنید.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

جزئیات فروش سهام عدالت از طریق کارگزاری‌ها/ سفارش‌های فروش وارد چرخه معاملات عادی بورس نمی‌شود

دارندگان سهام عدالت می‌توانند با مراجعه به کارگزاری‌ها و سایت منتخب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اقدام به فروش تک تک سهام شرکت‌ها در کارگزاری‌ها کنند.

• ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۰

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مشمولان سهام عدالت در حالی از امروز (شنبه) می‌توانند قسمت یا تمامی 30 درصد از سهام خود را به‌فروش برسانند که ارزش روز دارایی‌های آنها از طریق سایت اعلامی از سوی شرکت سپرده‌گذاری به‌نشانی sahamedalat.ir قابل مشاهده است.بر این اساس دارندگان سهام عدالت می‌توانند پس از انتخاب روش مستقیم در سامانه سهام عدالت به دو صورت اقدام به فروش سهام خود کنند؛
            • نخست می‌توانند تا 13 خرداد با مراجعه به یکی از شعب بانکی که شماره شبای آن را برای دریافت سود وارد سامانه سهام عدالت کرده‌اند، به‌صورت یکجا 30 درصد از سهام خود را به‌فروش برسانند
            • یا اینکه با مراجعه به کارگزاری‌ها و سایت منتخب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اقدام به فروش تک تک سهام شرکت‌ها در کارگزاری‌ها کنند.

در توضیح چگونگی فروش سهام عدالت در کارگزاری‌ها باید گفت مالک سهام عدالت به سایت کارگزاری مراجعه می‌کند و با وارد کردن کد ملی و شماره همراه ثبت‌شده در سایت خصوصی‌سازی، وارد قسمت سهام عدالت می‌شود.سهامدار در این بخش می‌تواند پرتفوی خود را مشاهده و تا سقف 30 درصد از ارزش کل سبد را برای فروش انتخاب کند.کارگزاری نیز کلیه سفارش‌های فروش همه مالکان سهام عدالت را به‌قیمت بازار اخذ و تا ساعت 14 آن روز به‌منظور تجمیع به سپرده‌گذاری مرکزی ارسال می‌کند.سپرده‌گذاری تا پایان آن روز دارایی سهام به‌اندازه سفارشات ارسالی هر کارگزار را در کد اختصاصی آن شرکت ایجاد می‌کند.کارگزار روز کاری بعدی از ساعت 12:45 الی 14 سفارشات فروش تجمیع‌شده را در هر نماد به‌قیمت پایانی همان روز وارد سامانه می‌کند و اهالی بازار می‌توانند به‌قیمت پایانی آن روز معاملاتی سهام مورد نظر را خریداری کنند.

------------------------

من نرم افزارشان را گرفتم...
            در خود تارنمای سهام عدالت (sahamedalat.ir) از اینجا:

همان‌گونه که می‌بینید در توضیحات خود برنامک نوشته قابلیت فروش...
            ولی اصلا گزینه فروش ندارد.

------------------------

ارزش دارایی من را زده 76 میلیون ریال.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

من الان دارم از طریق کارگزاری آگاه اقدام می‌کنم:
              http://se.agah.com
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                من الان دارم از طریق کارگزاری آگاه اقدام می‌کنم:
                http://se.agah.com
                انگار واقعا شدنی است!
                دوستان توجه داشته باشند که دو حالت دارد: فروش ۳۰ درصد و فروش انتخابی! برای ما بورسی‌ها بهتر است که انتخابی بفروشیم...

------------------------

حالا دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند کدام را نگه داریم؟ (من بنیادی بلد نیستم.)

نه نماد نخست:
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

بنظرم انتخاب روش مستقیم اشتباه بوده.... چون شرکت های غیر بورسی اصلا رشد نکرده اند به همان قیمت 10 سال پیش باقی مانده اند (سرمان کلاه گذاشتن !!!!)

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

من واسه خودم رو از لینکی که جناب وحید گذاشتن تونستم ببینم.
                    اما برای پدر و مادرم رو نمی تونم ببینم. چون میگه شماره تلفن با کد ملی مطابقت ندارد.
                    پدر و مادرم شماره تلفن هایی که قبلا براشون توی سامانه سهام عدالت وارد شده بوده به نام خودشون نبوده
                    یه ماه پیش توی قسمت تغییر شماره تلفن من شماره تلفن هایی که به نامشون هست رو وارد کردم.
                    اما انگار نه انگار. با اینکه میرم چک می کنم و اون شماره های جدید هست ولی اینجوری میگه.
                    کلا همه چیزشون داغونه.
                    این لینکی هم که جناب محمدحسین فرستادین رو واسه خودم میخوام وارد بشم میگم خطا در سرویس . تماس با پشتیبانی سرویس ها
                    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/30, 12:44.
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• ابشار
                      عضو فعال
                      • Apr 2013
                      • 1426

من برای داداشم وخانمش که کارگزاری کشاورزی وصباجهادن میزنم چیزی نمیاره

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

خب منم وارد سامانه سهام عدالتم شدم. الان چیکار کنیم؟ بفروشیم؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
                        جناب محمدحسین؟ یه کوچولو با شما مقایسه کردم سبد خودم و
                        توی تعداد سهام اختلاف دارن. واسه شما مبلغ ریالیش چقدره؟
                        82,945,208
                        واسه من اینقدره.
                        از روی لینکی که جناب وحید کذاشتن میتونید مبلغ ریالی رو ببنیدا.
                        panel.sahamedalat.ir

نظر

• roya123
                          ستاره‌دار(3)
                          • Apr 2014
                          • 5587

من الکی اون یه دونه حپترو رو زدم واسه فروش.
                          دیدم که دو تا گزینه داره.
                          یکی اینکه انتقال مبلغ ریالی حاصل از فروش به شماره شبای بانکی
                          دوم انتقال به حساب کارگزاری (که زیر این نوشته بود در حال حاضر این امکان وجود ندارد.)
                          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/05/30, 12:48.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                            خب منم وارد سامانه سهام عدالتم شدم. الان چیکار کنیم؟ بفروشیم؟؟؟ /.:biggrinsmiley.:/
                            جناب محمدحسین؟ یه کوچولو با شما مقایسه کردم سبد خودم و
                            توی تعداد سهام اختلاف دارن. واسه شما مبلغ ریالیش چقدره؟
                            82,945,208
                            واسه من اینقدره.
                            از روی لینکی که جناب وحید کذاشتن میتونید مبلغ ریالی رو ببنیدا.
                            panel.sahamedalat.ir
                            76,665,885 ریال
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط ابشار پست شده است View Post
                              من برای داداشم وخانمش که کارگزاری کشاورزی وصباجهادن میزنم چیزی نمیاره
                              با همین پیوند کارگزاری آگاه که زده‌ام آزمایش کنید شاید بیاید...
                              (دوستان انگار ربطی به اینکه با کدام کارگزاری کار بکنیم ندارد... و هر کسی بخواهد از هر کارگزاری‌ای می‌تواند بفروشد... پس احتمالا این آگاه برای همه کار خواهد کرد...)
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                بنظرم انتخاب روش مستقیم اشتباه بوده.... چون شرکت های غیر بورسی اصلا رشد نکرده اند به همان قیمت 10 سال پیش باقی مانده اند (سرمان کلاه گذاشتن !!!!)

اصلا در سبد من که اعلام شده چیزی به نام سبد غیر بورسی نیست.
                                یا همین که شما می‌فرمایید: سرمان کلاه گذاشته‌اند. (که من از اول می‌دانستم و حتی اعلام هم کرده بودند! که خبرش را در همین جستار هم گذاشته بودم... و من گفتم برایم مهم نیست...)
                                یا این است که این غیر بورسی‌ها را برایمان تبدیل کرده‌اند به بورسی... (که باز هم سرمان یک مقدار کلاه گذاشته‌اند...)
                                یا این است که این غیر بورسی‌ها را بعدا به سبد ما می‌افزایند...

در هر صورت چون عده زیادی صدایشان در می‌آید احتمالا سر کسی کلاه نمی‌گذارند و کاری می‌کنند که هر دو روش مستقیم و غیر مستقیم یکسان در بیاید...
                                (باز هم می‌گویم... اگر کلاه هم سر آدم گذاشته باشند... با تجربه‌ای که من دارم... حتی دو ماه هم پول آدم دست خودش باشد بهتر از این است که بیست سی درصد اضافه شود ولی پولش دست کسی دیگر باشد آن هم در این شرایط و آن هم دست دولت!!!)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X