سهام عدالت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zxcvdepo
    عضو جدید
    • Mar 2020
    • 15

پاسخ : سهام عدالت

دوستان سلام

عجب گرفتاری شدیما؛
    من دو هفته است که تلاش میکنم توی سیستم سهام عدالت کارگزاری مفید وارد بشم اما هنوز موفق نشدم. اول به شماره موبایل گیر میداد (درحالی که قبلا توی سجام همین شماره را داشتم). حالا هم که شماره موبایل را به نام خودم کردم، هنوز اذیت میکنه و همون آزارها سرجاشه و میگه موبایلت اشتباهه!!!

دوستان راه حلی ندارید ....؟؟
    خیلی ممنون

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط zxcvdepo پست شده است View Post
      دوستان سلام

عجب گرفتاری شدیما؛
      من دو هفته است که تلاش میکنم توی سیستم سهام عدالت کارگزاری مفید وارد بشم اما هنوز موفق نشدم. اول به شماره موبایل گیر میداد (درحالی که قبلا توی سجام همین شماره را داشتم). حالا هم که شماره موبایل را به نام خودم کردم، هنوز اذیت میکنه و همون آزارها سرجاشه و میگه موبایلت اشتباهه!!!

خیلی ممنون
      سلام.
      از یک کارگزاری دیگر یا حتی از برنامک (اپلیکیشن) یک بانک استفاده بفرمایید! (لزومی ندارد حتما با کارگزاری خودتان سهام عدالتتان را بفروشید.)
      ----------------------
      اگر همه جا همین مشکل هست:
      بروید ببینید سهام عدالتتان را با چه شماره همراهی ثبت کرده‌اید. شاید با آن کار راه بیافتد.
      ----------------------
      اگر باز هم نشد می‌توانید بروید شماره همراهتان را در سجام تغییر دهید. شاید (یک وقت دیدید) درست شد.
      ----------------------
      ویرایش: اگر نشد بروید روی شماره همراهتان «تغییر مالکیت» انجام دهید. احتمالا به نام یک فرد دیگر است این شماره و هنوز به نام خودتان نزده‌اید.
      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/11, 21:11.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• farasat
        عضو عادی
        • May 2011
        • 57

در اصل توسط zxcvdepo پست شده است View Post
        دوستان سلام

عجب گرفتاری شدیما؛

خیلی ممنون
        سلام .من هم برای چند نفر که پیگیر سهام عدالتشون هستم با همین مشکل روبرو هستم و از طرق کارگزاریهای دیگه و بانکها هم نتونستم کاری بکنم در نهایت با تماس با چند جا قول دادن در هفته آینده درست بشه .

نظر

• Cloner
          عضو جدید
          • Jun 2020
          • 8

سلام دوستان این خبر حقیقت داره؟ :

ضرر آنهایی که روش مستقیم سهام عدالت را انتخاب کردند

نظر

• Cloner
            عضو جدید
            • Jun 2020
            • 8

سلام دوستان کسانی که سهام عدالت شون را غیرمستقیم آزاد کردند در آینده میتوانند سهامشون را بفروشند؟

نظر

• niki
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 248

در اصل توسط farasat پست شده است View Post
              سلام .من هم برای چند نفر که پیگیر سهام عدالتشون هستم با همین مشکل روبرو هستم و از طرق کارگزاریهای دیگه و بانکها هم نتونستم کاری بکنم در نهایت با تماس با چند جا قول دادن در هفته آینده درست بشه .
              سلام , ارادت
              متاسفانه هر کاری میکنند فعلا کسی سهمی نفروشد آن هم به روش مستقیم و در بازار
              وعده زیاد است اما اجرایی شدن هم مرد عمل میخواهد
              من با کارگزاری آگاه هم صحبت کردم میگفتند فعلا باید تحمل کنید تا ببینیم چه زمانی امکان اجرای وعده بزرگان عملیاتی میشود
              نظرم خودم : اگر پرتفوی سهام عدالت فرد در سایت سهام عدالت رویت میشود , خیالتان راحت باشد , فعلا کاری به سهم نداشته باشید , الحمدالله بازار هم که خوب است و رو به رشد

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

دوستانی که سهام عدالتشون رو فروختن پولش چی شد؟؟
                اومد به حسابشون؟؟؟

میخوام منم بفروشم. منتها نمی دونم پولش کجا میره.
                دوستانی که آگاه هستند هم لطفا راهنمایی کنند. پول حاصل از فروششون چی شد؟؟؟
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

کسانی که آگاه هستند چطوری فروش یک جا رو زدند.
                  واسه من همچین گزینه ای نداره.
                  آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2020/06/14, 10:23.
                  اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                  شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

♦️فروشندگان سهام عدالت ۱۶ درصد ضرر کردند

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت:
                    ?کسانی که ۱۰ خرداد اقدام به فروش سهام عدالت کردند حدود ۱۶ درصد متضرر شدند.
                    ? تاکنون بیش از ۵۲۰ میلیارد تومان به حساب مشمولان واریز و تسویه شده است و ۲۰۰ میلیارد تومان باقیمانده نیز تا روز‌های آینده واریز می‌شود.
                    ?علت واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان به حساب فروشندگان ۳۰ درصد سهام این است که از ابتدا میزان دارایی (سهام) آن‌ها پائین بوده است.

پی‌نوشت: برای من که همان روز نخست درخواست فروش زدم خبری نشده هنوز...
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3146

خداییش عقل هیچکس نمیرسه که چی به چیه....

نظر

• eps
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2019
                        • 435

میلیونها دارنده کارت سهام عدالت سرگردانند/طرح دو فوریتی مجلس برای تعیین تکلیف

سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت با بیان اینکه 2 میلیون نفر از دارندگان کارت پرس شده سهام عدالت سرگردان هستند و در سامانه سهام عدالت به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، اعلام کرد: برای تعیین تکلیف این افراد لایحه دو فوریتی ارائه کرده‌ایم.

اکبر حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد این که 2 میلیون نفر از سهامداران عدالت با وجود داشتن کارت پرس شده سهام عدالت در سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی به عنوان سهامدار شناخته نمی‌شوند، گفت: در طرح 50 میلیون نفری سهام عدالت داشتن مغایرت 5 درصدی طبیعی است.

در طرح هدفمندی یارانه‌ها و تخصیص کمک معیشتی هم این خطا وجود دارد.
                        وی گفت: سهام عدالت که از سال 85 آغاز شد در آن زمان به اندازه امروز توسعه فضای مجازی وجود نداشت، بنابراین مغایرت به صورت ناخواسته ایجاد می‌شود، اما انتظار بود در پایان طرح سهام عدالت مغایرت‌گیری شود و بر اساس گزارش تعاونی‌های شهرستانی و دبیرخانه سهام عدالت این مغایرت‌ها برطرف شود. در حالی که این کار انجام نشد.
                        سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در پاسخ به این پرسش که آیا مشکل این 2 میلیون نفر دارنده کارت سهام عدالت قابل حل است، گفت: گرچه برخی این مدیران سازمان خصوصی سازی اعلام کرده بودند که ملاک عمل فقط سامانه سهام عدالت سازمان خصوصی سازی است، اما در اطلاعیه‌ رسمی سازمان خصوصی سازی این مسأله اصلاح شد و اذعان کردند که حق با سهامداران دارای کارت پرس شده عدالت است.
                        حیدری اظهار داشت: یک طرح دو فوریتی با پیشنهاد کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت و به وسیله نمایندگان مجلس تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد و آقای پورابراهیمی به عنوان پیشنهاد دهنده این طرح در مجلس بود که طرح با قید دو فوریت تقدیم هیأت رئیسه مجلس و اعلام وصول شده است.به گفته وی،‌براساس طرح مجلس،‌ اگر دولت بتواند، طرح سهام عدالت را برای باقیمانده جمعیت کشور گسترش دهد. چون در حال حاضر دعوت‌نامه‌های سهام عدالت در دست 5 میلیون ایرانی قرار دارد که اکنون به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند و 2 میلیون نفر از این افراد حتی کارت پرس شده سهام عدالت با بارکد و کد 24 رقمی دارند، اما در سامانه مزبور به عنوان سهامدار عدالت شناخته نمی‌شوند.
                        به گفته حیدری، دعوت‌نامه سهام عدالت در دست 5 میلیون نفر است، اما کار ثبت نهایی آنها صورت نگرفته است و در حین بررسی لایحه دعوت‌نامه‌ها صادر شده اما تکمیل نشده است. این افراد مشمول سهام عدالت بودند و باید راهکار ویژه‌ای برای آنها در نظر گرفته شود تا آنها هم جزو سهامداران عدالت تلقی شوند.
                        سخنگوی کانون شرکت‌های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت در پاسخ به این پرسش که طبق گفته رئیس سازمان خصوصی سازی دولت سهم جدیدی برای عرضه به مردم در قالب سهام عدالت ندارد، گفت:‌ والله اعلم، دولت دارایی دارد و اگر خواستند من می‌توانم ثابت کنم. مجلسی‌ها این مسأله را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در نظر گرفته‌اند و به خاطر این طرح دو فوریتی اعطای سهام عدالت به جاماندگان را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تقدیم هیأت رئیسه کردند.
                        به گفته وی، کسانی که کارت پرس شده سهام عدالت در دست دارند، این جزو حقوق مکتسبه آنان است و باید دولت پاسخگو باشد. کسی که برگه پرس شده سهام عدالت دارد، باید سهام عدالت به او داده شود و در ابتدای طراحی سهام عدالت قرار بود، به 6 دهک‌ پایین درآمدی جامعه، سهام عدالت داده شود و به نظر من باید تا احقاق حق این افراد تلاش کنیم.
                        حیدری این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم گفت که ما حق نداریم، به خاطر قصوری که در ساختارها بوده، اکنون به خاطر حل مسأله سهام عدالت این 2 میلیون نفر صورت مسأله را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ پاک کنیم و بگوییم هر کسی در سامانه سهام عدالت حضور دارد، سهامدار عدالت است و هر کس نیست حقی ندارد.
                        وی گفت: شنیده‌ام اقداماتی انجام شده و حتی شکایتی به دیوان عدالت اداری ارائه شده و آرائی اخذ شده است. امیدواریم از طریق مجلس این مسأله حل شود.

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3146

ارزش امروز سبد بورسی سهام عدالت حدودا 565 هزار میلیارد تومان!

ارزش امروز سبد بورسی سهام عدالت 1 میلیونی حدودا 21 میلیون تومان!

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

? مهلت آزادسازی سهام عدالت فعلا ادامه دارد/ حدود ۱ میلیون نفر سهام خود را فروختند

حسین فهیمی سخنگوی طرح آزادسازی سهام عدالت:

?پیش از این اعلام شده بود که مشمولان سهام عدالت تا ۲۹ خرداد ماه فرصت دارند روش مدیریت مستقیم را برای سهام خود انتخاب کنند. این مهلت فعلا ادامه دارد و شنبه در جلسه شورای عالی بورس در مورد این که مهلت آزادسازی سهام عدالت تا چه زمانی ادامه داشته باشد، تصمیم گیری خواهد شد.

?تاکنون حدود ۲۰ میلیون نفر از حدود ۴۷ میلیون نفر مشمول سهام عدالت که در قید حیات هستند، روش مستقیم را برای مدیریت سهام خود انتخاب کردند. طبق آمار حدود یک میلیون نفر تاکنون سهام عدالت خود را فروختند.
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• Amir.tala
                              ستاره دار (2)
                              • Dec 2015
                              • 3146

فکر می کنم عملیات سایت samanese.ir متوقف شد تا یک گزارش جدید از آخرین اصلاحات ثبت شده در سایت گرفته شود و به وسیله آن سایتهای سپرده گذاری و کارگزاریها به روز شود.احتمالا خیلی از مشکلات از جمله تلفنها حل خواهد شد احتمالا از شنبه یا یکشنبه دوباره فعالیت سایت شروع بشه

نظر

• Amir.tala
                                ستاره دار (2)
                                • Dec 2015
                                • 3146

واریزیهای ناشی از فروش 30 درصد سهام عدالت کارگزاری فارابی از فردا شروع میشه....

ولی سهمهای خوب و گنده رو فروختند حالا دلیلشون چی بوده میتونه شنیدنی باشه

بانک صادرات و تجارت فارس ایران خودرو فولاد

نظر

در حال کار...
                                X