سهام عدالت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : سهام عدالت

من هنوز سهام عدالتم رو نفروختم.
    ولی از اولین روزی که بازش کردم تا الان 3.200 اومده روش.
    روز اول 8200 بود الان 11.800 شده.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3146

اولین واریزی ناشی از فروش 30 درصد سهام عدالت انجام شد.(توسط سامانه سعدی)

تا به امروز فروش سهام با این درجه ابهام ندیده بودم....چی فروختن؟کی فروختن؟به کی فروختن؟چند فروختن؟پولش چرا اینقدر دیر داره واریز میشه؟چرا 20 درصد پول از 30 درصد واریز شده؟بقیش کی واریز میشه؟

هنوز که هنوزه من نمیتونم برای سهام عدالت مادرم در سامانه فارابی یا مفید درخواست فروش بگذارم........اشکال در شماره موبایل......خداییش فضا رفته بودیم الان رسیده بودیم.

نظر

• niki
        عضو عادی
        • Jun 2011
        • 248

سلام ارادت
        آن هایی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند میتوانند هر کارگزاری را که دوست داشتند برای فروش سهام خود انتخاب کنند لذا باید اول مرحله سجام که شامل ثبت نام و تاییدیه است را طی کنند وبعد در کارگزاری مدنظر ثبت نام کنند , خوب اگر هر کارگزاری را انتخاب کردید دیگر نمیتوانید در کارگزاری دیگر ثبت نام کنید و اینکه سبد سهام عدالت هیچ ربطی به پرتفوی بورسی شما ندارد مثلا اگر شما فولاد در پرتفوی خود دارید و در سبد عدالت هم دارید اینها دو سهم مجزا خواهد بود , مرحله بعد شما میتوانید تا 30% از سبد را انتخاب کنید برای فروش و اگر فروش برود مبلغ در حسابی که در سجام اعلام کرده اید واریز خواهد شد
        نکته آخر تا ساعت 1.55 سه شنبه مورخ 3 تیر 1399 اجازه فروش برای کارگزاریها باز نشده است لذا به نظرم فعلا کارهای ثبت نام و انتخاب کارگزاری را انجام دهید اما سهام برای فروش را انتخاب نکنید بگذارید هر زمان اجازه فروش را سازمان به کارگزاری داد براساس وضعیت روز هر سهم آن 30% را از سبدتان انتخاب کنید الحمد الله فعلا که هر روز ارزش سبد سهام عدالت در حال رشد است
        یک مطلب دیگر اینکه من هنوز نتوانسته متوجه شوم سهام غیر بورسی سبد عدالت شامل کدام سهم ها میشود
        دوستدارتان

نظر

• Amir.tala
          ستاره دار (2)
          • Dec 2015
          • 3146

.................................................. .................................................. ....

نظر

• Amir.tala
            ستاره دار (2)
            • Dec 2015
            • 3146

در اصل توسط niki پست شده است View Post
            سلام ارادت
            آن هایی که روش مستقیم را انتخاب کرده اند میتوانند هر کارگزاری را که دوست داشتند برای فروش سهام خود انتخاب کنند لذا باید اول مرحله سجام که شامل ثبت نام و تاییدیه است را طی کنند وبعد در کارگزاری مدنظر ثبت نام کنند , خوب اگر هر کارگزاری را انتخاب کردید دیگر نمیتوانید در کارگزاری دیگر ثبت نام کنید و اینکه سبد سهام عدالت هیچ ربطی به پرتفوی بورسی شما ندارد مثلا اگر شما فولاد در پرتفوی خود دارید و در سبد عدالت هم دارید اینها دو سهم مجزا خواهد بود , مرحله بعد شما میتوانید تا 30% از سبد را انتخاب کنید برای فروش و اگر فروش برود مبلغ در حسابی که در سجام اعلام کرده اید واریز خواهد شد
            نکته آخر تا ساعت 1.55 سه شنبه مورخ 3 تیر 1399 اجازه فروش برای کارگزاریها باز نشده است لذا به نظرم فعلا کارهای ثبت نام و انتخاب کارگزاری را انجام دهید اما سهام برای فروش را انتخاب نکنید بگذارید هر زمان اجازه فروش را سازمان به کارگزاری داد براساس وضعیت روز هر سهم آن 30% را از سبدتان انتخاب کنید الحمد الله فعلا که هر روز ارزش سبد سهام عدالت در حال رشد است
            یک مطلب دیگر اینکه من هنوز نتوانسته متوجه شوم سهام غیر بورسی سبد عدالت شامل کدام سهم ها میشود
            دوستدارتان
            در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
            ظاهرا دوستان گفتند که آمار 36 شرکت بورسی و 13 شرکت غیر بورسی صحیح هست.بنابراین در هر پستی که من گفتم 34 و 15 هست،اشتباه گفته ام.

غیر بورسیها:پتروشیمیهای ارومیه.خوزستان.بوعلی.تبریز.بندرامام.بیستون شهرکهای صنعتی رشت.البرز.کاوه و دخانیات و سابیرومگاموتور و مشانیر(که 13 شرکت هستند)

نظر

• niki
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 248

امیر آقا سلام , ارادت
              بابت اطلاع رسانی ممنون
              سوال دارم خدمتت آیا تعداد سهام هر فرد از شرکت های غیر بورسی مشخص است البته فقط جهت اطلاع وگرنه که الان به کارمان نمی آید , خوب من باید چواب تمام پیرمرد و پیرزن های فامیل را بدهم /:.rolleyessmileyani
              دوستدارت

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3146

در اصل توسط niki پست شده است View Post
                امیر آقا سلام , ارادت
                بابت اطلاع رسانی ممنون
                سوال دارم خدمتت آیا تعداد سهام هر فرد از شرکت های غیر بورسی مشخص است البته فقط جهت اطلاع وگرنه که الان به کارمان نمی آید , خوب من باید چواب تمام پیرمرد و پیرزن های فامیل را بدهم /:.rolleyessmileyani
                دوستدارت

ببین قطعا با محاسبه مشخص است.ولی فرآیند اونها مثل بورسیها نیست که به هر فردی مقداری از این 13 شرکت غیر بورسی بدهند.فر آیند اینطوریست که این شرکتها رو می دهند به شرکتهای سرمایه گذاری استانی و اونوقت به ازای سهم هر نفر ، از سهام شرکتهای سرمایه گذاری استانی می دهند به هر شخص.بعد که شرکتهای سرمایه گذاری استانی اومدند تو بورس میشه سهامشون رو خرید و فروش کرد.

نظر

• ms. mousavi
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2018
                  • 129

چرا حق تقدم سهام عدالت صفر است؟

سخنگوی طرح آزادسازی سهام عدالت, حسین فهیمی:
                  ?همه حقوقی که سهام‌دار عادی برای حق تقدم سهام دارد، مشمولان سهام عدالت نیز دارند.
                  ?در مورد حق تقدم در سهام عدالت باید گفت که در فروش توسط خود سهام‌دار و فروش توسط شرکت هیچ مشکلی وجود ندارد اما اگر بخواهند از آن استفاده کنند، شرایط آن قبل از زمان سررسید اعلام خواهد شد.
                  ?به طور کلی می‌توان سه کار با حق تقدم انجام داد. می‌توان آن را فروخت یا می‌توان استفاده کرد یا اینکه هیچ اقدامی انجام نداد تا شرکت تجمیع شود و بفروشد و پول آن را پرداخت کند.

نظر

• Amir.tala
                    ستاره دار (2)
                    • Dec 2015
                    • 3146

سعدی امروز دومین واریزی رو انجام داد که 2 مبلغ بود.

برای من در کل شده 4.500.000 تومان!

به نظر شما باز هم هست؟من میگم برای 1 میلیونیها،حداقل باید 6 میلیون تومان بریزند.

کل بانک تجارت بانک صادرات و فولاد و قسمتی از فارس را فروخته اند.

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3146

دوستانیکه 30 درصد سهام رو از طریق کارگزاریها فروختند،آیا پولی براشون واریز شده؟اگر شده چقدر؟

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دوستانیکه 30 درصد سهام رو از طریق کارگزاریها فروختند،آیا پولی براشون واریز شده؟اگر شده چقدر؟
                        آگاه صفر ریال.
                        «محمد حسین» هستم.
                        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• joniur
                          عضو عادی
                          • Jan 2020
                          • 83

من از طریق کارگزاری کیان تقریبا 27 درصد سبدم رو برای فروش گذاشتم چند هفته پیش، و هفته گذشته تقریبا مبلغ 550 هزار تومان به حسابم واریز شد.

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

سلام دوستان گرامی یه سئوال فنی داشتم اگر از بین شما تجربه انجام آن را داشت و من رو راهنمایی کنه ممنون می شم.با گوشی خودم که سیگنال روی آن نصب هست میشه برای کسی دیگر تایید احراز هویت در سجام انجام بدهم یا باید فرد مورد احراز گوشی خودش باشه(شماره تلفن)
                            متشکرم
                            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• ms. mousavi
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2018
                              • 129

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                              سلام دوستان گرامی یه سئوال فنی داشتم اگر از بین شما تجربه انجام آن را داشت و من رو راهنمایی کنه ممنون می شم.با گوشی خودم که سیگنال روی آن نصب هست میشه برای کسی دیگر تایید احراز هویت در سجام انجام بدهم یا باید فرد مورد احراز گوشی خودش باشه(شماره تلفن)
                              متشکرم
                              سلام بله میشه مشکلی نداره
                              یه کد به شماره خود فرد پیامک میشه که باید وارد کنید

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

تایید می‌کنم. من هم شنیده‌ام می‌شود و مشکل ندارد. (برای یک نفر هم این‌گونه تا نصفه‌ی کار رفتیم و مشکلی نبود.)
                                «محمد حسین» هستم.
                                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

در حال کار...
                                X