سهام عدالت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirabbas2011
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 651

    #46
    شاپور محمدي معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی :

    در 100 روز آینده یکی از مهم ترین
    برنامه هاي دردستوركارعملیاتی سازی معاملات سهام عدالت و آزادسازی این سهام است.

    نظر

    • amirabbas2011
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 651

      #47
      پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

      عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفت‌و‌گو با افکارنیوز؛


      تحقیق و تفحص از سهام عدالت به زودی در صحن مجلس


      در سهام عدالت شائبه‌هایی در مورد برخی مدیران مطرح است که با این تحقیق و تفحص جزئیات موضوع برای مردم مشخص می‌شود.





      گروه سیاسی - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تحقیق و تفحص از سهام عدالت در این کمیسیون مصوب شده است و به زودی برای تصویب نهایی در صحن علنی مجلس اعلام می‌شود گفت: این بحث را آقای موسوی‌نژاد نماینده دشتستان مطرح کرده است و در ابتدا بحث تحقیق و تفحص از وزارت اقتصادی بود که سپس در قالب تحقیق و تفحص از سهام عدالت مطرح و در کمیسیون مصوب شد.

      یه گزارش
      افکارنیوز؛ محمدرضا پورابراهیمی اظهار کرد: از جمله محورهای این تحقیق و تفحص نحوه انتخاب هیئت مدیره، پاداش‌ها، وضعیت هزینه‌های سهام عدالت و نحوه ارتباط مدیران این موضوع با دولت و مسئولین دولتی است.
      وی افزود: در سهام عدالت شائبه‌هایی در مورد برخی مدیران مطرح است که با این تحقیق و تفحص جزئیات موضوع برای مردم مشخص می‌شود.

      نظر

      • amirabbas2011
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 651

        #48
        پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

        چالشهای میراثی که ازدولت احمدی نژادباقی ماند/دلایل آزاد نشدن سهام عدالت چیست؟!




        ارزش کل سهام عدالت به 120هزار میلیارد تومان معادل 40 میلیارد دلار رسیده است؛ این موضوع چالش جدید و جدی را پیش روی دولت قرار داده است، چرا که نحوه مدیریت این دارایی ها موضوع بحث برانگیزی خواهد شد. کارشناسان هشدار می دهند خطر دولتی شدن این دارایی ها به شدت احساس می شود.





        اقتصاد ایران آنلاین: ارزش کل سهام عدالت به 120هزار میلیارد تومان معادل 40 میلیارد دلار رسیده است؛ این موضوع چالش جدید و جدی را پیش روی دولت قرار داده است، چرا که نحوه مدیریت این دارایی ها موضوع بحث برانگیزی خواهد شد. کارشناسان هشدار می دهند خطر دولتی شدن این دارایی ها به شدت احساس می شود.
        خبر آزادسازی سهام عدالت واکنش‌های متفاوتی را برانگیخت و بسیاری از فعالان و دست‌اندرکاران بازار سرمایه درخصوص آن به اظهارنظر پرداختند.
        آزادسازی سهام عدالت در حالی به گفته رییس سازمان خصوصی‌سازی تا سه ماه آینده انجام خواهد شد که هنوز مشکلات بسیار زیادی برای آزادسازی آن وجود دارد. درعین حال، دولت در لایحه بودجه سال آینده ایجاد صندوق سهام عدالت را پیش‌بینی کرده است که به نظر می‌رسد نمایندگان مجلس با این طرح موافق هستند.
        به گزارش هفته نامه بورس، تشکیل این صندوق اما از نظر تعاونی‌ها دارای اشکال‌های اساسی است و از نظر قانونی نیز به مشکلاتی برخورد می‌کند. با این حال، راه‌حل‌هایی نیز برای آن پیشنهاد شده است و با تصویب مجلس، مشکلات قانونی آن نیز از بین خواهد رفت. به هر حال، تا زمانی که مردم پول نقدی از قبل سهام عدالت دریافت نکنند، سهام عدالت برای آنان مفهومی نخواهد داشت. آزادسازی بخشی از سهام عدالت که 30 درصد آن در فاز نخست عملیاتی خواهد شد، شاید از اتفاق‌های مهمی باشد که در حوزه سازمان خصوصی‌سازی و بازار سرمایه طی سال‌های اخیر خواهد افتاد. سهام عدالتی که تاکنون نفعی برای سهام‌داران آن به همراه نداشته است و به‌گفته مسئولان سازمان خصوصی‌سازی به یکی از دغدغه‌ها و مسایل و مشکلات بزرگ پیش روی دولت تبدیل شده است.
        با وجود این، هنوز هیچ‌کس به‌طور واقعی مالک سهام عدالت نیست، یعنی هیچ‌یک از دارندگان سهام عدالت نمی‌توانند آن را بفروشند.
        نخستین واگذاری سهام عدالت به هفت سال پیش باز می‌گردد؛ زمانی که سهام برخی از شرکت‌های دولتی که در لیست واگذاری بودند، به سبد سهام عدالت اختصاص یافت. با این وجود، با گذشت این مدت هنوز هم سهام عدالت با ابهام‌هایی مواجه است.
        بخشی از سهام شرکت‌های گروه دو به سهام عدالت تخصیص یافته که از این بخش، برخی از آنها قیمت‌گذاری و قطعی شده است و برخی هنوز تخصیص نیافته‌اند و وارد بورس نشده‌اند، بنابراین قیمت قطعی آن نیز مشخص نیست و برای اینکه قیمت قطعی این شرکت‌ها مشخص شود، باید حتما وارد بورس شوند. یکی از مشکلات اصلی بر سر راه سهام عدالت و آزادسازی آن به شرکت‌های سرمایه‌پذیر در بحث سهام عدالت باز می‌گردد؛ در حال حاضر 15 شرکت سرمایه‌پذیر سهام عدالت قیمت ندارند و وارد سبد سهام عدالت نشده‌اند. همچنین هنوز شناسایی مشمولان سهام عدالت به پایان نرسیده است. با وجود اینکه قرار بود سهام عدالت شش دهک درآمدی را شامل شود، در نهایت هفت دهک جمعیتی را شامل شد و هنوز کار شناسایی آخرین مشمولان دریافت سهام عدالت یعنی کارگران فصلی و ساختمانی به پایان نرسیده و ستاد شناسایی مشمولان سهام عدالت کار خود را به پایان نرسانده است.
        در حال حاضر، 41 میلیون نفر مشمول سهام عدالت هستند، اما با ورود کارگران ساختمانی شمار آنان به 50 میلیون نفر خواهد رسید. همچنین 44 هزار میلیارد تومان سهام به بخش سهام عدالت تخصیص داده شده و قیمت روز آن 120 هزار میلیارد تومان است، اما پول آن توسط مشمولان به دولت پرداخت نشده است و این پول باید از محل سود سهام عدالت به دولت پرداخت شود. بر این اساس، 30 شرکت سرمایه‌گذاری استانی و 30 شرکت تعاونی سهام عدالت وجود دارد.
        به هر حال پیش از آزادسازی سهام عدالت، باید به ایرادها و ابهام‌های فراوان، کلان و کلیدی آن پاسخ داد تا در نهایت شاهد آزادسازی بخشی از سهام عدالت که اقساط آنها وصول شده و یا قابل تخصیص هستند، باشیم و به نظر می‌رسد دولت با همکاری مجلس با جدیت به دنبال آزادسازی سهام عدالت در سال جاری است.
        رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اعلام اینکه آزادسازی سهام عدالت ازطریق صندوق‌های قابل معامله امکان‌پذیر است، گفت: در حال حاضر با توجه به اینکه صندوق‌های قابل معامله یا ETFها، صندوق‌های آتی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری مشترک و صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس راه‌اندازی شده است، آزادسازی سهام عدالت ازطریق آنها می‌تواند انجام شود. وی با تاکید بر اینکه اجرای این طرح از نظر بازار سرمایه منعی ندارد، تصریح کرد: البته اجرایی شدن آن نیازمند قانون است و باید در این زمینه تصمیم‌گیر باشد.
        اما ایجاد صندوق سهام عدالت که در لایحه بودجه 93 پیش‌بینی شده است، با انتقادهایی نیز همراه بود و اشکال‌هایی به آن مطرح شده است و یکی از این موارد، بورسی بودن سهمی است که در این صندوق‌ها وجود دارد و در عین حال مشخص شدن قیمت سهام آنهاست.
        می‌توان با فروش بخشی از سهام موجود در سبد سهام عدالت، مبلغ 34 هزار میلیارد تومان مطالبه دولت از سبد سهام عدالت را تسویه کرد و با توجه به اینکه دولت در حال حاضر با کسری بودجه زیادی مواجه است، این رقم می‌تواند بخش زیادی از مشکلات دولت را حل کند.از دیگر ابهام‌های موجود، مدیریت این صندوق به صورت کلان است. در حال حاضر بزرگترین ابهام موجود در نوع و نحوه‌ مدیریت این طرح است که هنوز نگرانی‌هایی را درخصوص دولتی شدن سهام عدالت ایجاد می‌کند.
        کارشناسان هشدار می دهند خطر در کمین سهام عدالت است که مبادا این میزان سهام در اختیار دولت یا نهادهای شبه دولتی قرار بگیرد.

        فضای مجلس آماده آزادسازی سهام عدالت

        محمد رضا پورابراهیمی نایب‌رییس كمیسیون اقتصادی مجلس (موافق): مجلس به‌شدت دنبال آزادسازی سهام عدالت است زیرا سهام عدالت به جز ایجاد عدم‌شفافیت در اقتصاد، ناكارآمدی برای بنگاه اقتصادی، ایجاد حیف و میل اموال دولتی و بی‌خاصیت بودن برگه‌های سهام عدالت چیزی ندارد ضمن آنکه سالانه بین 20 تا 25 میلیارد به اعضای هیات مدیره‌های تعاونی سهام عدالت در كشور پرداخت می‌شود. این واگذاری حتما باید صورت بگیرد تا هم دولت به منابع جدیدی دست یافته و هم مردم از مزایای آن بهره‌مند شوند. در لایحه بودجه سال 93 دولت، ایجاد صندوق سهام عدالت پیش‌بینی شده است كه این صندوق سازوکار اجرایی آزاد‌سازی‌ سهام عدالت بوده و مجلس با راه‌اندازی آن موافق است.
        درصورتی ‌كه اقدام‌های جدی صورت گیرد، آزاد‌سازی‌ سهام عدالت در سال‌جاری ممكن می‌شود اما اگر در لایحه بودجه موضوع سهام عدالت آورده شود، آزادسازی آن به سال آینده موكول خواهد شد. در غیراین صورت با طرح دوفوریتی در مجلس به تصویب می‌رسد. فضای مجلس آماده آزاد‌سازی‌ سهام عدالت است و مردم نیز از آزاد‌سازی‌ آن استقبال می‌كنند.

        صندوق سهام عدالت و 3 اشکال اساسی

        محمدجواد شیخ عضو کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت (مخالف): ایجاد صندوق سهام عدالت که در لایحه بودجه 93 پیش‌بینی شده است، سه اشکال اساسی دارد؛ به‌طوری که باید سهمی که در صندوق وجود دارد، بورسی باشد در حالی که هنوز بسیاری از شرکت‌های سهام عدالت وارد بورس نشده‌اند. همچنین صندوق‌ها براساس NAV ‌ محاسبه می‌شوند در حالی که NAV ‌ شرکت‌های غیربورسی قابل محاسبه نیست؛ بنابراین باید سهام شرکت‌های غیربورسی در بورس پذیرش شده و کشف قیمت شود تا در ارزش‌گذاری صندوق مورد محاسبه قرار گیرند. افزون‌بر این، سبد صندوق‌های سرمایه‌گذاری هیچ کدام هلدینگ نیستند در حالی که ترکیب سبد سهام عدالت شبیه هلدینگ است؛ به‌طوری که سهام عدالت 36 درصد مس، 30 درصد فولاد مبارکه، 50 درصد سیمان داراب و 95 درصد پالایشگاه تهران را در اختیار دارند در حالی که صندوق سرمایه‌گذاری وجود ندارد که 95 درصد یک شرکت را در اختیار داشته باشد.
        سومین مشکل ایجاد صندوق سهام عدالت این است که در شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی مردم دخالت نداشته و مشکلاتی که در ارتباط با مجمع عمومی دارند، برای صندوق‌ها نیز وجود دارد لذا دارندگان صندوق‌های مشاع هیچ‌گونه دخل و تصرفی در اداره صندوق ندارند. این در حالی است که دسترسی برخی افراد به بورس سخت است و باید اقدام‌هایی صورت گیرد تا این افراد نیز بتوانند سهام خود را معامله کنند نه اینکه سهام آنها به وسیله دلالان به فروش برسد.
        برای این کار باید شرکت‌های تعاونی شهرستانی خدمات سهام‌داری ارایه کنند به طوری که با راه‌اندازی صندوق، واحدهای این صندوق به شرکت‌های تعاونی شهرستانی داده شود.
        در حال حاضر، روال کنونی شکل گرفته و 30 شرکت سرمایه‌گذاری استانی و 30 شرکت تعاونی ایجاد شده است و اگر صندوقی برای سهام عدالت ایجاد شود، آن صندوق از نظر اقتصادی بزرگ شده و بزرگ‌تر از دولت می‌شود زیرا 44 هزار میلیارد تومان ارزش پرتفوی سهام عدالت بوده و 120 هزار میلیارد تومان قیمت روز آن است.
        باید آزادسازی سهام عدالت توسط سازمان خصوصی‌سازی و وزارت اقتصاد عملیاتی شود زیرا تا مردم وجه نقد دریافت نکنند، سهام عدالت برای آنها مفهومی ندارد. برای آزادسازی سهام عدالت می‌توان سهم‌های بزرگ سبد سهام عدالت همچون ملی مس، ذوب‌آهن و مخابرات را به منظور طلب دولت و به‌عنوان وثیقه نگه داشت و سهم‌های کوچک را آزاد و در بازار معامله کرد.
        به این ترتیب، باید بخشی از شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت در بورس کشف قیمت شوند زیرا در حال حاضر بازار تشنه عرضه است و پول و اشتیاق وجود دارد اما سهمی در بازار نیست؛ این در حالی است که عرضه‌های جدید می‌تواند جلوی حبابی شدن بازار را بگیرد.
        افزون‌بر این، بهتر است براساس سهمی که در سهام عدالت وجود دارد، یک بخشی از سهام به فروش برسد به طوری که از 120 هزار میلیارد تومان ارزش سهم، 15 هزار میلیارد تومان فروخته شده و کل سهام عدالت آزاد شود که اگر این اقدام‌ها صورت گیرد، ممکن است آزادسازی سهام عدالت تا پایان سال ممکن شود.

        حل مشکلات اقتصادی ازطریق صندوق سهام عدالت

        مصطفی امید قائمی ایده‌پرداز اولیه طرح صندوق سرمایه‌گذاری سهام عدالت (موافق): به اعتقاد من، این اقدام که همه سبد سهام عدالت را به صورت یک سبد بزرگ درآوریم، یک طرح خوب و موفق خواهد بود. قسمت عظیمی از پرتفوی اعضا به مقدار حدود 100 هزار میلیارد تومان از ارزش بازار در قالب سهام عدالت بلوکه شده است. به این معنی که نه خرید و نه فروش می‌شود و با این تغییر می‌تواند مورد معامله قرار بگیرد. این طرح می‌تواند به بازار سرمایه کمک زیادی کند و موجب می‌شود این پرتفوی وارد بازار شود. همان‌طور که اطلاع دارید پرتفوی به مراقبت نیاز دارد. پرتفویی که تحت مدیریت قرار نگیرد، با آسیب‌های متفاوتی مواجه است. اگر پرتفوی سهام عدالت که از سهام صنایع متفاوت تشکیل شده است مورد مراقبت قرار نگیرد، وارد بازار نشود و مورد معامله قرار نگیرد، به‌زودی با مشکلاتی مواجه می‌شود. برای بهینه‌سازی و اصلاح پرتفوی همواره به تیمی مدیریتی در بخش‌های متفاوت این پرتفوی، نیاز است که فقدان آن درخصوص سهام عدالت محسوس است.

        همه این موانع با تشکیل صندوق سهام عدالت مرتفع می‌شود. از طرفی برخی انتقادهایی را مطرح می‌کنند که برخی از سهام هنوز بورسی نشده‌اند. این سهام تاکنون قیمت‌گذاری نشده‌اند که در طرحی درخصوص صندوق سهام عدالت، به‌راحتی می‌توان به حساب بدهی دولت منظور کرد و پس از مدتی می‌توان آن را قیمت‌گذاری کرد. به نظر می‌رسد این صندوق هیچ مشکل خاصی درخصوص ترکیب سهام‌داران پیدا نمی‌کند. صندوق امکان این را دارد که سهام‌داری را وارد و خارج کنند و ازطریق سازوکار‌های مختلف، امکان دسترسی سهام‌داران به صندوق سهام عدالت وجود دارد. به‌عنوان مثال، ازطریق راه‌های متفاوت دسترسی به بازار سرمایه ایجاد شده است از قبیل برخی از شعب بانک‌ها که خدمات بازار سرمایه را ارایه می‌دهند. همین‌طور دسترسی‌هایی که آن‌لاین و یا ازطریق نمایندگی کارگزاری‌ها ممکن می‌شود. به‌طور کلی، بستر مناسبی برای شکل‌گیری این صندوق فراهم شده است و اگر این طرح اجرایی شود، می‌تواند در حل بسیاری از مشکلات اقتصادی موثر باشد و به کاهش فقر در سطوح جامعه منجر شود. از طرفی به‌عنوان ابزار سرمایه‌گذاری مطرح و به مقدمه‌ای برای آشنایی بیشتر مردم با بازار سرمایه و فرهنگ سهام‌داری تبدیل می‌شود.

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #49
          پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت


          آزاد سازی سهام عدالت از زبان وزیر اقتصاد



          وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت:‌ دولت هنوز طرحی در مورد آزاد سازی سهام عدالت و تعاونی‌های آن را ارائه نکرده و وضعیتش در آینده مشخص می‌شود.
          فارس: علی طیب‌نیا در مورد انتقاد بخش تعاون از رویکرد دولت نسبت به این بخش اظهار داشت: دولت یازدهم به بخش تعاون اعتقاد دارد و آن را یکی از ارکان اقتصاد می‌داند.



          وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به این که تعاونگران با خروج تعاونی از سهام عدالت مخالف بوده و آن را خلاف قانون می‌دانند، نظر دولت در این راستا چیست، تصریح کرد: هنوز طرح‌های دولت در مورد سهام عدالت اعلام نشده است که بخواهند با آن مخالفت کنند.

          طیب‌نیا افزود: در آینده نزدیک برای چگونگی وضعیت سهام عدالت و تعاونی‌های آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

          پیش از این پورابراهیمی نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از طرحی برای آزاد سازی سهام عدالت در قالب صندوق‌های سرمایه گذاری در بازار بورس خبر داده بود که رئیس اتحادیه سهام عدالت از غیرقانونی بودن آن سخن گفته بود.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #50
            پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

            بررسی آزاد سازی معاملات سهام عدالت در کمیسیون ویژه تولید ملی/موافقت مجلس با آزاد سازی

            عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ،گفت: طرح آزاد سازی خرید و فروش سهام عدالت در کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت براصل 44 قانون اساسی در حال بررسی است.

            موسی الرضا ثروتی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت درباره موضوع خرید و فروش سهام عدالت ،افزود: برای آزاد سازی معاملات سهام عدالت مقرر شده بود که ابتدا اصل مبلغ سهام عدالت از محل سود سالیانه آن تسویه شود، البته اقشار آسیب پذیر مانند خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی از تخفیف 50 درصدی در این زمینه برخوردار هستند.

            نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس تنها با آزاد سازی خرید و فروش بخشی از سهام عدالت که اصل مبلغ سهام آن تسویه شده موافق است، بطور مثال در صوریتکه به خانواده‌ای معادل چهارمیلیون تومان سهام ارائه شده باشد آن خانوار تنها مجاز معامله آن بخش از سهام است که مبلغ آن تسویه شده است.

            این نماینده مردم در مجلس نهم درباره مکانیزم آزاد سازی سهام عدالت گفت: یکی از راهکارها برای خرید و فروش سهام عدالت ارائه آن در بورس است بنابراین در صورت مهیا شدن شرایط آزاد سازی معاملات این سهام، خانوارها می توانند در بازار عرضه و تقاضا سهام خود را به فروش رسانند.

            وی با اشاره به طرح نمایندگان مجلس در خصوص آزاد سازی سهام عدالت گفت: براساس طرحی که در کمیسیون ویژه تولید ملی و نظارت براصل 44 قانون اساسی در حال بررسی است خرید و فروش آن بخش از سهام عدالت که اصل مبلغ آن تسویه شده، آزاد میشود.

            ثروتی افزود: اگر نمایندگان مجلس بخواهند طرح آزادسازی معاملات سهام عدالت را سریعتر مورد بررسی قرار دهند باید در این خصوص 50 امضا جمع شود تا این طرح در اولویت کاری قرار گیرد.

            عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس درباره نظر دولت و وزیر اقتصاد در خصوص آزاد سازی سهام عدالت گفت: تا آنجایی که اطلاع دارم دولت و وزیر اقتصاد و امور دارایی با کلیات موضوع آزاد سازی خرید و فروش سهام عدالت موافق هستند./
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • amirabbas2011
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 651

              #51
              پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

              مخالفت با آزادسازی سهام عدالت


              یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با اشاره به جلسه بعدازظهر امروز (شنبه) این کمیسیون، از مخالفت با پیشنهادی برای آزادسازی سهام عدالت خبر داد.











              اسماعیل جلیلی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق پیشنهاداتی درباره نحوه مدیریت سهام عدالت از جمله موضوع آزادسازی سهام عدالت مطرح شد که به دلیل مغایرت قانونی با قانون برنامه پنجم و همچنین قانون سهام عدالت با آن مخالفت شد.

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #52
                پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                راه‌اندازي سيستم معاملاتي سهام عدالت

                مديرعامل شركت سپرده‌گذاري مركزي از طراحي نرم‌افزار سهام عدالت به نام «پيكور» خبر داد و گفت: راه‌اندازي سيستم پس از معاملات بورس به‌منظور راه‌اندازي سيستم سهام عدالت به تاخير افتاده است.

                حامد سلطاني نژاد در گفت‌و گو با «ايسنا»، به راه‌اندازي سيستم معاملاتي سهام عدالت اشاره كرد و گفت: براي اينكه سهام عدالت در بازار سرمايه قابل خريد و فروش باشد، بايد سيستم جديدي طراحي و تجهيز شود كه اين سيستم در حال طراحي است و مشكلي از نظر فني و تكنولوژي براي طراحي آن وجود ندارد.
                وي افزود: سيستم معاملاتي سهام عدالت از ابتدا براي مديريت حجم انبوهي از سهامداران طراحي شده و طبق همان برنامه در حال پيشروي است و با مذاكراتي كه صورت گرفته اين سيستم طراحي و اجرا مي‌شود.
                وي در مورد زمان راه‌اندازي اين نرم‌افزار گفت: راه‌اندازي اين نرم‌افزار بستگي به زمان‌بندي نهادهاي متولي دارد، به طوري كه وزارت اقتصاد و ساير نهادهاي متولي طبق وظيفه بايد اطلاعات كل سهامداران را داشته باشند زيرا اطلاعات اين جامعه از سهامداران قرار است در بورس و فرابورس نگهداري شود.
                وي ادامه داد: بنابراين شركت سپرده‌گذاري مركزي در خصوص زمان انجام معاملات سهام عدالت تصميم گيرنده نيست، زيرا اين شركت، سيستم سهام عدالت را بعد از آماده‌سازي به متوليان ارائه مي‌كند و متوليان بايد در خصوص زمان آزاد‌سازي سهام عدالت تصميم‌گيري كنند.
                سلطاني‌نژاد در‌خصوص امكان اضافه شدن 45 ميليون نفر به جامعه سهامداران گفت: در دنيا تجربه اين موضوع وجود داشته و در سيستم معاملاتي ما نيز اين امكان وجود دارد كه بتواند حجم انبوهي از سهامداران را تجزيه و تحليل كند.
                مديرعامل شركت سپرده‌گذاري مركزي عنوان كرد: اين سيستم بايد طوري طراحي شود كه بتوانيم هر لحظه از آن گزارش دريافت كنيم و داشبوردهاي نظارتي را روي آن مشاهده كنيم؛ همچنين وضعيت كلي سهامداران و تغييرات به وجود آمده را ببينيم.
                وي با بيان اينكه پرتفوي سهام عدالت پرتفوي خوبي است و صنايع خوبي در آن حضور دارند، تصريح كرد: هدف اصلي از طراحي سهام عدالت اين بود كه وارد بازار سرمايه شود و قيمت آن به وسيله عرضه و تقاضا تعيين شود، بنابراين قطعا بازار‌سازي براي سهام عدالت به وجود خواهد آمد و قيمت واقعي آن كشف خواهد شد.
                به گفته سلطاني‌نژاد، اگر سهام عدالت به صورت صندوق نيز وارد بازار شود باز هم قيمت آن از طريق عرضه و تقاضا تعيين مي‌شود و در اين صورت NAV صندوق نيز افشا خواهد شد. وي در ادامه يادآور شد: در اين راستا راه‌اندازي سيستم پس از معاملات بورس به دليل طراحي و راه‌اندازي سيستم سهام عدالت به تاخير افتاده است، زيرا راه‌اندازي سيستم پس از معاملات زمانبر بوده و اطلاعات بايد از سيستم قديم به سيستم جديد منتقل شود، بنابراين روند پيشرفت آن كند شده تا بتوانيم ابتدا سيستم معاملاتي سهام عدالت را راه‌اندازي كنيم.
                وي نام سيستم معاملاتي سهام عدالت را «پيكور» اعلام و عنوان كرد: سيستم معاملاتي سهام عدالت به اسم پيكور نامگذاري شده و اولويت شركت سپرده‌گذاري مركزي راه‌اندازي پيكور است اين در حالي است كه راه‌اندازي آن بستگي به زمان‌بندي ارائه شده دارد زيرا سهام عدالت يك پروژه ملي بوده و افراد مختلفي درگير آن هستند و بحث‌هاي مربوط به آن فني و زمانبر است. سلطاني‌نژاد ادامه داد: علاوه‌بر طراحي سيستم پيكور، سيستم پس از معاملات سهام عدالت نيز در حال آماده‌سازي است و هماهنگي‌هاي لازم با بانك‌هاي مختلف و دفاتر اسناد رسمي در حال انجام است تا بعد از آمادگي و هماهنگي با نهادهاي متولي راه‌اندازي شود. به گفته وي اين سيستم مشكل خاصي نداشته و راه‌اندازي آن بستگي به نظر نهادهاي تصميم‌گير دارد.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • amirabbas2011
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 651

                  #53
                  پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                  کاتب عضو كميسيون تلفيق:اظهار داشت: دولت در لایحه بودجه پیشنهاد داده بود صندوقی تحت عنوان صندوق سرمایه‌گذاری سهام عدالت طراحی شود که کلیه درآمدهای مربوط به سهام عدالت در این صندوق نگهداری و برای سرمایه‌گذاری و درآمد - هزینه این اعتبارات و وجوه برنامه‌ریزی کند که کمیسیون تلفیق با این پیشنهاد دولت به چند دلیل مخالفت کرد.

                  نظر

                  • amirabbas2011
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 651

                    #54
                    پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                    حامدسلطاني ن‍ژادمديرعامل شركت سپرده گذاري مركزي: از طراحي نرم افزار سهام عدالت به نام پيكور خبرداد

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #55
                      پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                      دولت قبل با سهام عدالت مردم را بدهکار کرد

                      عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان این که دولت زمانی که سهام عدالت را به مردم واگذار کرد که بهای سهام های شرکت های خریداری شده را نپرداخته بود گفت: دولت قبل با توریع سهام عدالت آن را نسیه به مردم فروخت و آنان را بدهکار شرکت ها کرد.

                      قاسم عزیزی در گفت وگو با خبرنگار سرویس اقتصادی خبرگزاری خانه ملت،درخصوص اجرای طرح سهام عدالت اظهار کرد:در زمان واگذاری این سهام شرکت هایی تحت عنوان شرکت سهامی کار گزاری سرمایه داران وجود داشت که توسط شرکت سهام عدالت خریداری شد.

                      نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با بیان این که دولت در زمان توزیع سهام عدالت بهای سهام شرکت های خریداری شده را نپرداخته بود ادامه داد:در ابتدا بورس که سهام واگذار شد دولت می بایست بهای سهام شرکت های خریداری شده را از طریق سود حاصل شده می پرداخت اما نتوانست این اقدام را انجام دهد.

                      وی با بیان این که تا زمانی که دولت بدهی خود را با شرکت های خریداری شده تسویه نکند سودی به سهام داران پرداخت نمی شود گفت:دولت قبل با توزیع سهام عدالت آن را نسیه به مردم فروخت و مردم را بدهکار شرکت ها کرد.

                      عضو کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه طرح آزادسازی خرید و فروش سهام عدالت توسط سازمان خصوصی سازی بیان کرد: تا زمانی که دولت بدهی خود را با شرکت هایی که سهامشان در بورس خریداری کرده است را پرداخت نکند امکان آزاد سازی وجود ندارد.

                      وی افزود:زمانی که دولت بدهی خود را به شرکت های مذکور تسویه کند تکلیف سهام از باب واگذاری و پرداخت سود به سهام دارن مشخص می شود و مالکان می توانند سهامشان بفروشند و از سودش بهره کافی را ببرند.

                      عزیزی تاکید کرد:تا وقتی دولت اصل بدهی خود را بابت خرید سهام شرکت ها خریداری شده پرداخت نکند افرادی که دارای سهام عدالت هستند بدهکار محسوب می شوند.

                      وی با بیان این که دولت زمانی که سهام عدالت را به مردم واگذار کرد که اصل بدهی خود را نپرداخته بود ابراز کرد:دولت با این اقدام در اصل سهام عدالت را به مردم نسیه فروخت تا از محل سودش مبلغ اسمی را به سهامداران پرداخت کند.

                      نماینده مردم شاز‍ند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تا زمانی که دولت بدهی خود را شرکت هایی مذکور تسویه نکند طبق قوانین هیچ مالکیت بر آن نمی تواند داشته باشد.

                      وی با بیان این که اگر قرار است سهامی آزاد شود باید اول بهای آن پرداخت شود تا شرکت سهام عدالت بتواند به آزاد سازی سهام ها در این رابطه اقدام کند خاطر نشان کرد: اگر شرکتی سهامش خریده شود ولی بهایش پرداخت نشود از روند اصلی خود باز خواهد ماند چون شریکی را پیدا کرده که هیچ پولی نیاورده است.

                      عزیزی در خصوص اصلاح طرح سهام عدالت از سوی مجلس گفت:چون سهام واگذار شده است دیگر نمی توان از مردم پس گرفت تا مادامی که شرکت هایی که سهامشان واگذار شده بهای سهامشان پرداخت شود و آزاد سازی صورت بگیرد.

                      عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان این که اعتباری برای سهام عدالت در لایحه بودجه 93 در نظر گرفته نشده است یاد آور شد: دولت باید ازسود حاصل شده سهام شرکت های خریداری شده بدهی خود را بپردازد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #56
                        پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                        آغاز تحقیق و تفحص از سهام عدالت

                        نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: پس از پایان اجلاس بین المجالس اسلامی و همچنین پایان بررسی بودجه سال 93 روند اجرایی تحقیق و تفحص از سهام عدالت شروع می‌شود.

                        به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛محمدرضا پورابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور درمجلس از تقدیم طرح تحقیق و تفحص از سهام عدالت به هیئت رئیسه مجلس خبر داد.

                        وی ادامه داد: مدتی پیش این طرح در کمیسیون اقتصادی تصویب شد و در حال حاضر منتظر اعلام وصول هیئت رئیسه هستیم تا مراحل قانونی این تحقیق و تفحص به صورت رسمی آغاز شود.

                        نائب رئیس کمیسیون اقتصادی تصریح کرد: بررسی در خصوص چگونگی صدور مجوزها برای انجام فعالیت‌ها غیر از موارد مشمول سهام عدالت و نحوه انتخاب اعضای هیئت مدیره 64 شرکت واگذار شده، بررسی میزان پرداخت‌ها بابت حقوق، حق حضور و پاداش‌های سالانه، بررسی نحوه انتخاب اعضای هیئت مدیره و چگونگی ادامه فعالیت علیرغم گذشت بیش از چند سال و نحوه انتخاب کارگزارهای استانی از محورهای این تحقیق و تفحص است.
                        پورابراهیمی خاطرنشان کرد: پس از پایان اجلاس بین‌المجالس اسلامی و همچنین پایان بررسی بودجه سال 93 روند اجرایی تحقیق و تفحص از سهام عدالت شروع می‌شود./
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

                          #57
                          پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                          گزارش ایسنا از وضعیت سبد سهام عدالت؛


                          سهامداران سهام عدالت چقدر سود کردند؟



                          » سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس
                          کد خبر: 92120401959
                          یکشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲



                          درحالی پرونده سهام عدالت در مراحل پایانی خود قرار داشته و به گفته مسئولان قرار است تا پایان سال امکان خرید و فروش آن فراهم شود که آخرین وضعیت پرتفوی سهام عدالت نشان می‌دهد در حال حاضر 56 شرکت بورسی و غیر بورسی متعلق به 9 وزارتخانه در سبد سهام عدالت قرار دارند که با افزایش قیمت سهام شرکت‌های بورسی ارزش آن به بیش از 100 هزار میلیارد تومان رسیده است.
                          به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در حالی که این روزها پرونده سهام عدالت روی میز مسئولان دولت قرار دارد و هر روز خبرهای جدیدی از آن منتشر می شود که با اعلام افزایش ارزش برگه های سهام عدالت از یک به سه میلیون تومان ،45 میلیون مشمول سهام عدالت منتظر اعلام زمان فروش سهام عدالت هستند تا با مراجعه به بورس آن را به فروش برسانند اما این مردم فارغ از پروسه پیچیده فروش سهام عدالت، مایلند بدانند چه سهامی در دست دارند و سهامشان چقدر سود کرده است.
                          برای پاسخ به این سوال می توان گفت که هم اکنون 56 شرکت بورسی و غیر بورسی متعلق به 9 وزارتخانه در سبد سهام عدالت جای دارند که از میان آن‌ها شرکت‌های ملی مس، فولاد مبارکه و مخابرات از همه بزرگ تر هستند این در حالی است که با عرضه هلدینگ خلیج فارس در بورس نیز نام بزرگ ترین شرکت بورسی به لیست بزرگان سبد سهام عدالت افزوده می شود.
                          علاوه بر این در سبد سهام عدالت نام شرکتهای ملی پخش فرآورده‌های نفتی، ملی گاز ، دخانیات، سرمایه‌گذاری توسعه صنعتی ایران، پایانه‌های صادراتی مواد نفتی، کارخانجات مخابراتی ایران و هما جزو شرکتهای بورسی قرار دارند اما هنوز تکلیف این شرکت‌ها برای ورود به بورس یا فرابورس روشن نشده است و در ابهام قرار دارند.
                          فهرست 56 شرکت حاضر در سبد سهام عدالت

                          به این ترتیب تعداد شرکت‌های واگذار شده به سهام عدالت که بعد از ابلاغ بند ج اصل 44 قانون اساسی و با دو شرکت مس و فولاد آغاز شد، در حال حاضر به 56 شرکت رسیده است و ارزش آن نیز به دلیل رشد قیمت سهام شرکتها رشد کرده و حدود سه برابر شده و از 45 هزار میلیارد تومان به بیش از 100 هزار میلیارد تومان رسیده است.
                          بر این اساس در حال حاضر شرکتهای زیر مجموعه 9 وزارتخانه به سهام عدالت واگذار شده است به طوری که در حال حاضر 36 شرکت بورسی و 18شرکت غیربورسی شامل ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سابیر، خدمات مهندسی برق، شهرهای صنعتی کاوه، رشت، البرز، فولاد آلیاژی ایران، مگاموتور، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی جم، پتروشیمی مارون، پتروشیمی بیستون، پتروشیمی فجر، پتروشیمی خوزستان، پتروشیمی تبریز، پتروشیمی ارومیه، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی بندر امام و ملی حفاری ایران، در سبد سهام عدالت حاضر هستند.
                          شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نیرو و صنایع

                          این در حالی است که 45.5 درصد از سهام شرکت‌های پارس سوئیچ، 48.6 درصد از سهام ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سایبر، 42 درصد از سهام خدمات مهندسی برق و 30.7 درصد از سهام نیرو ترانس از وزارت نیرو به همراه شرکتهایی همچون 21.3 درصد از سهام شهرهای صنعتی کاوه، 28.4 درصد شهر صنعتی رشت و 23 درصد از سهام شهر صنعتی البرز به همراه 25.57 درصد از سهام مپنا از وزارت نیرو و صنایع در این سبد جای دارند.
                          همچنین 50 درصد از سهام سیمان داراب،34 درصد از سهام سیمان دشستان،39.46 درصد از سهام فولاد آلیاژی ایران،30 درصد از سهام فولاد مبارکه، 36.9 درصد از سهام ملی مس، 20.7 درصد از سهام چادر ملو، 10.9 درصد از سهام گلهر، 30 درصد از سهام ایرالکو،30 درصد از سهام فولاد خوزستان از زیر مجموعه وزارت صنایع و نیز سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به همراه 0.93 درصد از سهام ایرانی تولیدی سایپا، یک درصد از سهام ایران خودرو، 23.3 درصد از سهام سرمایه گذاری توسعه صنعتی ایران،4.5 درصد از سهام سرمایه گذاری رنا و6.79 درصد از سهام مگاموتور در این سبد قرار دارند.
                          وزارت نفت بیشترین شرکت را به سهام عدالت واگذار کرد

                          اما در این میان وزارت نفت بیشترین میزان واگذاری سهام عدالت را به خود اختصاص داده و با 25 شرکت در صدر این سبد قرار گرفته است به طوری که از این وزارتخانه 40 درصد پالایشگاه‌ نفت بندر عباس، 40 درصد پالایشگاه لاوان، 40 درصد پالایشگاه تهران، 40 درصد پالایشگاه شیراز، 40 درصد پالایشگاه کرمانشاه،40 درصد پالایشگاه آبادان،40 درصد پالایشگاه شازند اراک،30 درصد پالایشگاه اصفهان،40 درصد پالایشگاه تبریز و40 درصد ملی پالایش فرآوردهای نفتی ،29 درصد حمل و نقل پتروشیمی، 40 درصد هلدینگ پتروشیمی خیلج فارس،10 درصد پتروشیمی تندگویان، 15 درصد پتروشیمی جم، 30 درصد پتروشیمی مارون، 30 درصد پتروشیمی بیستون، 30 درصد پتروشیمی فجر، 30 درصد پتروشیمی خوزستان، 10 درصد پتروشیمی تبریز،30 درصد پتروشیمی ارومیه، 30 درصد پتروشیمی بوعلی سینا ،30 درصد پتروشیمی بندر امام از زیر مجموعه ملی صنایع پتروشیمی به همراه 30 درصد ملی حفاری ایران،40 درصد پایانه های صادراتی نفتی و 40 درصد ملی گاز ایران از زیر مجموعه ملی نفت ایران در این گروه قرار دارند.
                          علاوه بر این از زیر مجموعه وزارت ارتباطات 20 درصد از سهام مخابرات و 35 درصد از سهام کارخانجات مخابراتی ایران ،از وزارت اقتصاد 40 درصد بانک‌ تجارت،40 درصد صادرات، 30 درصد ملت و 25 درصد پست بانک قرار دارند.
                          از وزارت راه نیز 40 درصد شرکت بورسی هواپیمایی هما و از وزارت صنایع و معادن 40 درصد شرکت دخانیات در سبد سهام عدالت جای گرفته اند.
                          بازدهی شرکت‌های سهام عدالت

                          با بهبود وضعیت بورس در سال جاری شرکتهای حاضر در سبد سهام عدالت نیز با افزایش قیمت مواجه شدند به طوری که آمارها همچنین نشان می‌دهد در یکسال اخیر همه صنایع بورس سودآور بوده‌اند و از میان کل صنایع بورس 13صنعت بازدهی 200 تا 438 درصدی را نصیب سرمایه‌گذاران خود کرده‌اند.
                          همچنین 24 صنعت دیگر بازدهی بین 15 تا 200درصد به ‌دست آورده‌اند. این اطلاعات به‌معنای آن است که بیشتر سهامداران بورس تهران و نیز سهامداران عدالت توانسته‌اند در یک سال گذشته حتی بازده بیشتری نسبت به میانگین بازده سرمایه‌گذاری در بورس به‌دست بیاورند.
                          در این میان گروه فنی و مهندسی که شرکت مپنا را در اختیار دارد بیشترین بازدهی را از بین صنایع بورسی کسب کرده و بازدهی 376 درصدی را نصیب سهامداران خود کرده است.
                          همچنین صنعت حمل و نقل با در اختیار داشتن شرکتهای کشتیرانی و حمل و نقل پتروشیمی در سبد سهام عدالت 256 درصد بازدهی و صنایع ماشین آلات و دستگاه برقی که شرکتهای پارس سوئیچ و نیرو ترانس را در دل خود دارد توانسته است از ابتدای سال تاکنون 221 درصد بازدهی کسب کند.
                          صنعت سیمان با در اختیار داشتن دو شرکت سیمان داراب و دشتستان در سبد سهام عدالت بازدهی 190 درصد، بانکها و موسسات اعتباری که 4 بانک تجارت،صادرات،ملت و پست بانک را در سبد عدالت دارد با 165 درصد و خودرو با داشتن شرکتهایی همچون ایران خودرو، سایپا و سرمایه گذاری رنا در سبد، 154 درصد بازدهی به دست آورده‌اند.
                          اما بازدهی بزرگ ترین صنعت سهام عدالت یعنی بازدهی صنعت فرآورده‌های نفتی با در اختیار داشتن شرکتهایی همچون پالایشگاه بندرعباس، لاوان، تهران، شیراز، کرمانشاه، آبادان، شازند، اصفهان و تبریز در سبد بازدهی 149 درصدی را نصیب سهامداران خود کرده اند.
                          همچنین صنعت محصولات شیمیایی با داشتن بزرگ ترین شرکت بورسی یعنی هلدینگ خلیج فارس بازدهی حدود 115 درصدی را نصیب سهامداران خود کرده و این صنایع از بازدهی 114 درصدی شاخص کل بورس پیشی گرفتند.
                          همچنین صنایعی همچون ارتباطات رادیویی به در اختیار داشتن شرکت مخابرات بازدهی 82 درصدی،استخراج کانه های فلزی با داشتن شرکتهایی چون چادرملو و گل گهر با کسب بازدهی 53 درصدی و فلزات اساسی با داشتن شرکتهایی چون فولاد مبارکه،ملی مس،آلومینیوم و فولاد خوزستان در سبد سهام عدالت و کسب بازدهی 32 درصدی در رتبه های بعدی قرار گرفته اند.
                          کمترین و بیشترین سهام ها

                          در سبد سهام عدالت دو شرکت سایپا و ایران خودرو با حدود یک درصد کمترین میزان سهام را به خود اختصاص دادند این در حالی است که سیمان داراب با 50 درصد و ساختمان سد و تاسیسات آبیاری سایبر با 48 درصد سهام بیشترین سهم را از آن خود کردند.
                          به گزارش ایسنا، در حالی زمان خرید و فروش سهام عدالت تا پایان سال اعلام شده است که مشمولان سهام عدالت باید بدانند زمانی می توانند نسبت به فروش سهام خود اقدام کنند که شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی بعد از اصلاح ساختار، افزایش سرمایه و تبدیل شدن به سهامی عام در فرابورس پذیرفته شده باشند.
                          سپس بعد از افزایش سرمایه و ورود شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به فرابورس، متناسب با اقساط واریزی و در نظر گرفتن تخفیف‌ها، سهام عدالت آزاد می‌شود.
                          علاوه بر این ضمن راه اندازی سامانه معاملاتی، باید برای هر یک از مشمولین سهام عدالت یک کد معاملاتی ایجاد شود تا برگه سهام عدالت امکان خرید و فروش پیدا کند زیرا خرید و فروش سهم در بازار سرمایه تنها با دریافت کد معاملاتی امکانپذیر است و بدون آن هیچ فردی نمی‌تواند در بورس خرید و فروش کند که با توجه به حجم عظیم 45 میلیونی مشمولان و ظرفیت‌های محدود نرم افزاری بورس فراهم کردن این امکان حداقل تا پایان سال بعید به نظر می رسد تا 45 میلیون سهامدار بتوانند پس از سال ها انتظار به راحتی برگه‌های خود را به پول نقد تبدیل کنند.
                          انتهای پیام
                          کد خبرنگار: 71266

                          برچسب : سهام

                          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                          نظر

                          • amirabbas2011
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 651

                            #58
                            پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                            حسن محمد تبارمعاون سامان خصوصی سازی:

                            درباره سرانجام وضعیت مشمولان سهام عدالت و زمان معاملاتی شدن سهام در بورس تأکید کرد: روند سهام عدالت متوقف نشده، بلکه تمام اقدامات آن در حال پیگیری است.

                            معاون سازمان خصوصی‌سازی با اشاره به اینکه طرحی در هیأت وزیران مبنی بر ایجاد صندوق قابل معامله بورسی (ای‌تی‌اف) سهام عدالت مطرح شده است، گفت: در صورت تشکیل این صندوق تمام مشمولان سهام عدالت به این صندوق پیوسته و سهام آنان تبدیل به واحدهای قابل معامله صندوق‌ها خواهد شد.

                            وی ادامه داد: پس از تصویب طرح جامع سهام عدالت که در هیأت وزیران مطرح شده است، لایحه‌ای به مجلس شورای اسلامی ارسال خواهد شد، تا پس از تصویب سازوکار جدید، سهام عدالت امکان نقد شدن داشته باشد.

                            محمد تبار گفت: در غیر این صورت طبق قانون قبلی مبنی بر ورود سهام عدالت به بورس با شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی پیگیری خواهد شد.

                            این مقام مسئول در سازمان خصوصی‌سازی درباره آخرین جزئیات روند پیگیری‌های سهام عدالت تأکید کرد: تاکنون اطلاعات مشمولان 24 استان به سپرده‌گذاری مرکزی و اوراق بهادار ارسال شده و این شرکت در حال تکمیل اطلاعات است.

                            نظر

                            • amirabbas2011
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 651

                              #59
                              پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                              تصمیمی درباره آزادسازی سهام عدالت گرفته نشده است


                              معاون وزیر اقتصاد با اعلام این که دولت با کلیات لایحه تشکیل صندوق سهام عدالت و تصویب قانون جدید موافق است، گفت: با توجه به ابلاغ سیاست کلی اقتصاد مقاومتی، سازمان خصوصی‌سازی در تلاش برای توانمندسازی بخش خصوصی است.

                              به گزارش اخبار بانك به نقل از فارس، سیدمیرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی ‌سازی در پاسخ به این سؤال که آیا درباره طرح تحقیق و تفحص نمایندگان مجلس از سهام عدالت اطلاعی دارید، اظهار داشت: سهام عدالت مجموعه مقرراتی دارد که بدیهی است مجلس شورای اسلامی می‌تواند موارد و سؤالات را از این بخش داشته باشد.

                              وی ادامه داد: کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت در رأس امور مربوط به سهام عدالت قرار دارد و به دنبال آن تعاونی شهرستانی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری ارکان و مجمع جداگانه‌ای دارد.

                              رئیس سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه، کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت و تعاونی‌های استانی بخش غیردولتی محسوب می‌شود، گفت: در مقطعی این شرکت‌ها با توجه به الزام قانون تشکیل شدند که هیچ ارتباط مستقیمی با دولت ندارند.

                              وی درباره آخرین جزئیات آزادسازی سهام عدالت و نظر هیأت دولت درباره تشکیل صندوق قابل معامله بورسی (ETF) سهام عدالت گفت: مجموعه دولت با تشکیل این صندوق موافق بوده، اما با توجه به حذف قانون مربوط به تشکیل این صندوق از لایحه بودجه سال ۹۳، باید در قالب لایحه جدیدی این بحث مطرح شود.

                              معاون وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه تاکنون تصمیم جدیدی درباره نحوه آزادسازی سهام عدالت گرفته نشده است، گفت: طبق روال گذشته اقساط این سهام به خزانه واریز می‌شود و هر موقع بدهی‌های دولت از این بخش تکمیل شود، پس از ثبت تمام شرکت‌های سرمایه‌گذاری در بورس، امکان آزادسازی طبق قانون قبلی امکانپذیر است.

                              نظر

                              • mbh686
                                ستاره دار (1)
                                • Mar 2013
                                • 265

                                #60
                                پاسخ : ســـــــــــــهام عدالت

                                یه پیشنهاد دارم برای اینکه ، مشکل .....حل بشه :

                                1- اسم سهامو از عدالت به ( زوروده ) تبدیل نمایند .
                                2- اسم سهامو از عدالت به ( ندید ) تبدیل نمایند .
                                3- اسم سهامو از عدالت به ( نمیخواهیم ) تبدیل نمایند .

                                نظر

                                در حال کار...
                                X