پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • برزیل
    Banned
    • Jul 2025
    • 415

گزارش شفاف سازی غاذر فرداباعث میشه غپینوهم عرضه کنندگان زیادی داشته باشه ازترس شفاف سازی شایدفرصت فروش باشه

نظر

• برزیل
      Banned
      • Jul 2025
      • 415

در اصل توسط برزیل پست شده است View Post
      گزارش شفاف سازی غاذر فرداباعث میشه غپینوهم عرضه کنندگان زیادی داشته باشه ازترس شفاف سازی شایدفرصت فروش باشه
      مثل کوه استواره خودغاذرصف شدچه برسه به این عجب اشتباه فکرکردم

نظر

• 2691
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 320

--------------

نظر

• 2691
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 320

به نظر فردا با مقاومت 280-283 درگيره.در صورت عرضه زياد شناسايي سود عاقلانه به نظر مي رسد.

نظر

• tom cruise
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 4756

هر چی ورق زده می شود هیچ تحلیلی از سهم وجود ندارد ... نه تعیین سودی نه میزان فروشی.................
            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
            tom cruise in face book

نظر

• کریم زاده
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 66

جناب مختاري با سلام و خسته نباشيد، از اين سهم اهداف نجومي به گوش ميرسه ، لطف مي كنيد مجدد بررسي فرماييد؟

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

حیف این تایپک نیست که بره صفحه ی 2 >:d<

دوستانی که غپینو دارن نگران حجم مبنای امروز نباشن
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• محمدرضا مرادی
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

لیدر غذایی ها شده!

ما که این رو نداریم ولی ازش خواهش میکنیم همچنان بتازد...

غشان - وبشهر ما هم دنبالش:d
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

غپینو :
                    شرکت سودش رو از 26.3 به 29.4 افزایش داد .
                    یعنی تعدیل 11%+
                    اصلا این همه سرو صدا رو متوجه نشدم به چه علت بود. خب مثل غبشهر میومد تعدیلشو میگفت دیگه

اینم از مهندسی گروه :
                    بستن غمارگ
                    بستن غپینو
                    افت نسبی گروه
                    اعلام زودتر تعدیل غپینو
                    بازگشایی فردای غپینو
                    بازگشایی غمارگ ، بعد غپینو و ترکیدن گروه و استارت مجدد

نظر

• برزیل
                      Banned
                      • Jul 2025
                      • 415

بنظرم فرداصف فروش سنگینی درانتظاراین سهمه بااین سوداعلام شده

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
                        غپینو :
                        شرکت سودش رو از 26.3 به 29.4 افزایش داد .
                        یعنی تعدیل 11%+
                        اصلا این همه سرو صدا رو متوجه نشدم به چه علت بود. خب مثل غبشهر میومد تعدیلشو میگفت دیگه

اینم از مهندسی گروه :
                        بستن غمارگ
                        بستن غپینو
                        افت نسبی گروه
                        اعلام زودتر تعدیل غپینو
                        بازگشایی فردای غپینو
                        بازگشایی غمارگ ، بعد غپینو و ترکیدن گروه و استارت مجدد
                        محسن جان سلام
                        خوبي داداش
                        خيلي کم پيدا شدي ، دنبال تحصيل و دانشگاهي فکر کنم
                        محسن جان اين مقايسه غپينو با غبشهر يا مارگارين قياس مع الفارق نيست ؟؟؟(میان ماهِ من تا ماهِ گردون،تفاوت از زمين تا آسمان است)
                        درسته که اين سهم رو ندارم ولي در آن زمان خيلي در موردش تحقيق کردم از دوستان عمده حقيقي
                        همگي متفق القول بر اين باور هستند که پارس مينو بالاي 240 تومان ارزش خريد ندارد
                        آيا تا به حال فکر کرده ايد خروج شرکت قاسم ايران ، فکر کنم سرمايه گذاري بهمن و ......... به چه خاطر بود ؟؟؟
                        تمامي طرح هاي توسعه از قبيل آدامس وايت و شکر خرما و ...... با زيان روبرو شده اند ، اون گروه دنياي بورس هم فعلا درش گيرکرده اند اساسي
                        سودهاي 120-140 توماني آقاي (پ م) به 29.4 تقليل پيدا کرده
                        تحليل ها و گفت گوهاي جالبي رو درسايت همسايه (بورکس) در مورد اين سهم از زبان بزرگان بازار زده شده
                        آيا فکر نميکنيد اين سهم زياد چاق شده باشد ؟؟؟ چرا که هر رشدي علاوه بر تکنيکال زيبا براي صعود در برهه اي از زمان براي تداوم رشد خود نيازمند اخبار بنيادي مناسب و عالي مي باشد
                        اين فاکتور آيا در مورد غپينو صدق مي کند ؟؟؟

پيشاپيش ممنون

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                          محسن جان سلام
                          خوبي داداش
                          خيلي کم پيدا شدي ، دنبال تحصيل و دانشگاهي فکر کنم
                          محسن جان اين مقايسه غپينو با غبشهر يا مارگارين قياس مع الفارق نيست ؟؟؟(میان ماهِ من تا ماهِ گردون،تفاوت از زمين تا آسمان است)
                          درسته که اين سهم رو ندارم ولي در آن زمان خيلي در موردش تحقيق کردم از دوستان عمده حقيقي
                          همگي متفق القول بر اين باور هستند که پارس مينو بالاي 240 تومان ارزش خريد ندارد
                          آيا تا به حال فکر کرده ايد خروج شرکت قاسم ايران ، فکر کنم سرمايه گذاري بهمن و ......... به چه خاطر بود ؟؟؟
                          تمامي طرح هاي توسعه از قبيل آدامس وايت و شکر خرما و ...... با زيان روبرو شده اند ، اون گروه دنياي بورس هم فعلا درش گيرکرده اند اساسي
                          سودهاي 120-140 توماني آقاي (پ م) به 29.4 تقليل پيدا کرده
                          تحليل ها و گفت گوهاي جالبي رو درسايت همسايه (بورکس) در مورد اين سهم از زبان بزرگان بازار زده شده
                          آيا فکر نميکنيد اين سهم زياد چاق شده باشد ؟؟؟ چرا که هر رشدي علاوه بر تکنيکال زيبا براي صعود در برهه اي از زمان براي تداوم رشد خود نيازمند اخبار بنيادي مناسب و عالي مي باشد
                          اين فاکتور آيا در مورد غپينو صدق مي کند ؟؟؟

پيشاپيش ممنون
                          سلام بابی جان
                          در حد وسعمون در خدمت دوستان هستیم
                          ادامه تحصیل رو هم فعلا بوسیدیم. تا بعد
                          قیاس مع الفارق که هست . من هیچ وقت از مسائل بنیادی غپینو - غمارگ - غاذر و ... حرفی نزدم. البته به مسائل بنیادیشون تقریبا واقف بودم. ولی وقتی میدیدم غبشهر با اون بنیادی ، نصف غاذررشد میکنه، خب منم دنبال سود هستم. میرم غاذر میخرم.
                          بنده فقط با توجه به وضعیت گروه ، وضعیت معاملات هر یک و وضعیت تکنیکی نظراتم رو میگفتم . استراتژی هم که انتخاب کردم، خرید از بهترین های گروه یعنی غمارگ- غاذر- غپینو بود .چون نمیخواستم با بستن یکی از اونها ، کل سرمایم بلوکه بشه . در حال حاضر 70% از غمارگم مونده. 50% غاذرم . 10% غپینو

یه چیزی که به من اثبات شده ، اینه که هر سهمی الزاما به اون چیزی که استحقاق داره ، نمیرسه . مثلا به گمان بسیاری از دوستان، بهترین سهم گروه غبشهره . بلکم لیدر بازاره:-/ ولی بنظرشما ممکنه غبشهر بره تا 2000 ، بعد بقیه گروه بشینن و نگاه کنن؟! شما اگر بخواهید روند گروه رو ببینید ، باید لیدر رو بشناسید. غبشهری که دمش به دم غمارگ گره خورده ، چطور لیدریه!
                          راجع به سفته بازی یه عده تو این گروه هم با شما موافقم . ولی به هر حال اونها از نظر اخلاقی مسئول هستند . ولی خریداران ، خودشون مسئول تریدهاشون هستن . به زور که کسی اونهارو مجبور به خرید نکرده بود. آدم خودش عقل داره ، فکر داره ، بره تحقیق کنه و سهام بخره .
                          به شخصه غپینو رو خریدم . درکنار بقیه سود کردم. ولی اون روز آخر زدم بیرون و دنبال مقصر و ... هم نگشتم . والا رانت مانت نداشتیم .علت خروجم هم سیو کردن سود بود. هم دیده بودم وقتی سهمی معاملات سنگینی داشته ، بعدش بسته . ترسیدم. مثل غمارگ که روز آخر حجمش بالا بود. مثل غالبر که روز آخر 1میلیون معامله شد .
                          چیزی که برام مشخص شده ، دخل و تصرف سازمان توی این گروهه . گیرش به قندیها پارسال ، بعد رشد ده برابریشون شروع شد . ولی به اینها از همون رشد 70% شروع شد .از اولش هم با رشد این گروه مشکل داشت . این یه هفته ای گیج بودم که استراتژی سازمان روی غمارگ چیه .
                          غمارگو بستن . بعدش غپینو رو بستن . گروه روبه کما بردن . حالا غالبر-غگرجی رو تو این جو بد باز میکنن . میمونه وضعیت بازگشایی مجدد دو غول اصلی ، یعنی غمارگ و غپینو
                          اگر تا فردا وضعیت گروه به همین منوال باشه ، گروه تمومه کارش
                          اما اگر معاملات رو فردا صبح متعادل کنن، بعد غپینو - غمارگ باز بشه، رالی آخر رو خواهیم داشت و دیگه الفاتحه
                          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2012/10/23, 11:43.

نظر

• بابي چارلتون
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 993

خيلي آقايي محسن جان :)

نظر

• محمدرضا مرادی
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

چرا دیروز بازش نکردن بنظرتون؟!
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

برخی از سهم های غذایی واقعا ارزنده هستند و حقشان رشد بود
                                اما برخی دیگر فقط با جو و سفته بازی بالا اومدند
                                چه شد غپینویی که تا چند ماه پیش در 140تومان صف فروش بود به بالای 300تومان رفت بدون اینکه تغییر اساسی در شرکت رخ داده باشه
                                امیدوارم غپینو زود جمع بشه تا دوستانی که احتمالا در قیمت بالا خریدند هم متضرر نشند و این مطلبم صرفا مربوط به غپینو نیست و کلی میگم.
                                عده ای هم با وجود اگاهی از سفته بازی متاسفانه به تعریف و تمجید میپردارند....
                                جالب است که عده ای که دارای پول زیاد هستند و سهم را حرکت میدهند لقب استادی هم میگیرند!!!
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X