منفی امروز پول بک رو کامل میکنه و بعدش حرکت برای 220-230-240-290 تومان
پارس مينو ( غپينو )
Collapse
X
-
صف فروش جمع شد احتمالا منفی امروز آخرین منفی باشه خرید روی منفی گزینه مناسبی خواهد بودخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
یه نفر عرضه کرد توی منفی فرصت خرید داد
بشینید روی منفی کامل یه فروشنده داره که پول کم آورده برای خرید سهام دیگه ای روی منفی کامل دو دستی سهامش رو تقدیم میکنه به ماخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postیه نفر عرضه کرد توی منفی فرصت خرید داد
بشینید روی منفی کامل یه فروشنده داره که پول کم آورده برای خرید سهام دیگه ای روی منفی کامل دو دستی سهامش رو تقدیم میکنه به ما
بهتر توی صف خرید میتونه یه جحم مبنا رو بده تا سهم قفل نشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
[quote=2691;209851]با سلام و احترام
در مقايسه با غمارگ وضعيت غپينو چگونه است؟
وضعیت دوتایی خوبه فقط هر کدوم بازیگرای خاص خودشو داره بازیگرای غپینو چون هنوز به اندازه کافی جمع نکردن به روند آهسته و پیوسته اعتقاد بیشتری دارن اما این روند بعد شکسته شدن 190 تومان دیگه آهسته نخواهد بود زیر 190 فرصت خریده و فروش پله از 230 تومان به بالاخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
سلام
باید خبر را درست نوشت
گفتم برای خرید انصار زیر 200 تومنی به نقدینگی نیاز داشتم
از غپینو فعلا خداحافظی کردم
و معتقدم غپینو داره به 172 شکسته شده پولبک میکنه
خوب حالا شاید همین فردا انصاری که زیر 200 خریدم را بالاتر بدم بره و دوباره ......
خدا را چه دیدید دوست عزیز
گاهی برای برگشت یک سهم نیاز به تجدید قوا و نقدینگی است
مهم اینجاست بنده از 130 تومن با این سهم بودم
این سهم با بودن من و نبودن من بالا میره شک نکنید
خدا را شکر از این اخلاقها ندارم تا سهمی را میخرم از ان خوب بگویم و تا میفروشم بد بگویم
این سهم بالا میره و تحلیل بنده از ارزندگی سهم همچنان سر جاش است
گاهی بنا به شرایطی یک سهامدار مجبور به جابجایی در سبدش میشه
یعنی گاها شاید بنا به شرایطی سهمی که فروختیم را حتی بالا تر هم بخریم
این به شرایط کار با کارگزاری مربوطه بر میگرده
نمیدونم واضح گفتم یا خیر
بزودی غپینو را بالای 190 هم خواهید دیدآخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/09/24, 14:12.خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
من چند دقیقه نبودم. بلوکی زدن رو این قیمت ؟ خریدار و فروشنده رو کسی خبر داره دوستان ؟
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postمن چند دقیقه نبودم. بلوکی زدن رو این قیمت ؟ خریدار و فروشنده رو کسی خبر داره دوستان ؟
اين کامنت يکي از کاربرا در مورد غپينو هست
فردا چهارشنبه 6 مهر با تمام قدرت به صف خرید غپینو می رویم و هر عزیزی که فروشنده غپینو است از او می خریم و از وی تشکر می کنیم. فقط از فروشندگان می خواهیم پس از فروش سهام غپینوی خود اگر در آخر وقت بازار صف خرید را بر روی غپینو دیدند رضایت قلبی کامل داشته باشند تا خرید ما برکت دو چندان داشته باشد. (لازم به ذکر ما بر روی دو سهم غپینو و غاذر خریداریم)
نظر
-
صف غپينوووووووووووووووووووووووووووووووووووو
واي ، بچه يه بسته تخمه بيار ، از اين به بعد بايد تخمه بشکنيم و صف رو فقط تماشا کنيم :d:d:d
نظر
-
خوبه که گروه گنجی هر روز حجم مبنا رو میده البته اینا انشالله میخوان کامل خارج بشن پس این سهم یه بار دیگه فرصت خرید میده باید حواسا جمع باشهخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
تعدیل مثبت انتظاری غپینو
ﺷﻨﯿﺪه ﻣﯽ ﺷﻮد ﺑﺎ ﺑﮫﺮه ﺑﺮداری از طﺮﺣﮫﺎی ﺗﻮﺳﻌﻪ ﭘﺎرس ﻣﯿﻨﻮ، اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ در آﺳﺘﺎﻧﻪ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ ﻋﺎﯾﺪی ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﮫﯽ ﻗﺮار داﺷﺘﻪ و ﺑﻪ ھﻤﺮاه ﺻﻮرﺗﮫﺎی ﻣﺎﻟﯽ 6 ﻣﺎھﻪ ﺑﻪ ﺑﺎزار اﻋﻼم ﺧﻮاھﺪ ﮐﺮد.
اﻓﺰاﯾﺶ ﻧﺮخ ارز، ﻣﻨﺠﺮ ﺑﻪ اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ وارداﺗﯽ ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﻏﺬاﯾﯽ و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮐﺎھﺶ واردات و اﻓﺰاﯾﺶ اﻗﺒﺎل ﺑﺎزار ﺑﻪ ﮔﺮوه ﻏﺬاﯾﯽ را در ﭘﯽ داﺷﺘﻪ اﺳﺖ.
اﯾﻦ اﻣﺮ در ﻧﮫﺎﯾﺖ ﺑﻪ ﺑﮫﺒﻮد وﺿﻌﯿﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮوش، و اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ ﻓﺮوش ﻣﺤﺼﻮﻻت ﻏﭙﯿﻨﻮ اﻧﺠﺎﻣﯿﺪه اﺳﺖ.
اﯾﻦ روزھﺎ ﺑﺎزار ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ و ﻏﺬاﯾﯽ ﭘﺮ روﻧﻖ اﺳﺖ.
هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...
نظر
نظر