منم امروز از صف فروش برداشتم...
پارس مينو ( غپينو )
Collapse
X
-
گروه غذایی به نظرم باز هم امسال کولاک خواهد کرد و باید تا پایان 92 دید چه رشدی می کنن این سهامها
من از گروه غذایی همچنان غپینو رو در صدر لیست خرید می کنم بعد غمارگ عبشهر غگل ...
انتظار سود بالای 80 از غپینو
تازه این سهم هنوز مجمع نرفتهB-):((:((:((ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
-
در اصل توسط سرداربورسی پست شده است View Postگروه غذایی به نظرم باز هم امسال کولاک خواهد کرد و باید تا پایان 92 دید چه رشدی می کنن این سهامها
من از گروه غذایی همچنان غپینو رو در صدر لیست خرید می کنم بعد غمارگ عبشهر غگل ...
انتظار سود بالای 80 از غپینو
تازه این سهم هنوز مجمع نرفتهB-):((:((:((شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
-
با توجه به افزایش نرخ مواد غذایی،سود شرکتهای تولید کننده مواد غذایی با افزایش چشمگیری مواجه خواهد شد
غپینو یکی از بهترینها در گروه صنایع غذایی بورس محسوب میشه
صف فروش چهارشنبه سهم فرصت مناسبی بود برای خرید با دید چند ماههما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
سلام
اولین حمایت این سهم بر روی قیمت فعلی می باشد که اگر شنبه نیز با صف فروش همراه باشد به سمت 260 و پس از آن 250 می رود که به احتمال زیاد از این نقطه باز خواهد گشت. اما در صورت شکستن این حمایت به سمت اصلی ترین حمایت خود که 235تا237 است می رود. فعلا وقت خوبی برای ورود نیست.
سهم از لحاظ بنیادی وضعیت خوبی رو می تواند شاهد باشد که فقط منتظر سیگنال تکنیکالی باشید
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
دوستان از 24-2-92 میتوانند به امور سهام شرکت مراجعه کرده و افزایش سهام خود را بگیرند>>>>>%33 افزایش سهام
تلفن :48831526آخرین ویرایش توسط Smart Trader؛ 2013/05/12, 17:01.[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
نظر