پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
    فعلا این شرکت ازادگان بی توجه به همه موارد داره فقط میفروشه....

شرکت هم که چوب بی لیاقتی میدرشو خانم سخت باز میخوره....خانم دکتر مطمئن باشید سال اینده بنده در جلسه از کسانی خواهم بود که خواستار برکناری شما است

این همه خرج کردید خط شکلات اون وقت با 10% دارین کار می کنین؟!! هیچ کجای تهران هم که محصول رتیا رو نداره....لیاقت غپینو ایا فقط حضور شکلات رنگارنگ در مغازه ها است که به جای باقیمانده پول به ادم بدن؟؟؟

قیمت هم که جای گفتن نداره....

اعتراض سهامداران آزادگان و اعصبانیتشون هم که توی همه سایت ها پیچیده...

سهامداران عمده حقیقی در حال خروج از سهم...

به جرات میتونم بگم سهم در بدترین وضعیت خودش طی یکسال گذشته است....

ادم میمونه چه باید کرد... /:.weirdsmiley.:/
    با درود
    دوست عزیز
    در مورد خط تولید شکلات باید عرض کنم ، این خط فقط یک خط بسته بندیه و متأسفانه شکلات فله‌ای از کشور همسایه ، ترکیه خریداری میشه و فقط در شرکت قالب گیری و بسته بندی میشود ، که این موضوع باعث شرمندگی میباشد . تازه این موضوع در قبال تأخیر در راه اندازی این خط تولید و بالا رفتن بهای تمام شده این خط از اهمیت زیادی برخوردار نمیباشد ، همانطور که خط تولید آدامس وایت با بی درایتی مدیران بعد از 10 سال وقفه به بهره برداری رسید ، و با کلی ضایعات در هنگام راه اندازی ، فعلا با حد اقل ظرفیت تولید میکند . در مورد ضایعات آدامس باید عرض کنم که یک مورد آن 60 تن بوده که در سالن سوخاری قدیم ( به دلیل مخفی کاری) انبار شده بود . شاید جالب باشد که بدانید جعبه های بسته بندی آدامس بدون قند و قندی در کشور ترکیه تولید شده . موضوع حائز اهمیت به جز رانت خروج ارز و تضعیف صنعت چاپ در کشور ، این است که این جعبه ها به دلیل اشتباه فاحش چاپی غیر قابل مصرف میباشد ، در قسمت ترکیبات روی جعبه های آدامسهای قندی از شیرین کننده های مصنوعی استفاده شده و روی جعبه های آدامس های رژیمی (بدون قند ) شکر!! چاپ شده .
    جالب این است که پروژه پیتزا که در مجامع پی در پی مطرح میشود ، اصلا قابل راه اندازی نمیباشد . دقیقا هزینه ای که چندین سال قبل برای خرید این خط تولید شده + خواب پول ، همه و همه ، هیچ . و به تازگی با مدیریت شرکت زنجیره ای بوف برای واگذاری این خط صحبتهایی شده بود که به نتیجه نرسید .
    اعتراض آزادگان بیمورد نیست ، فقط با پنهان کاری در گزارشات و وعده آینده ، آزادگان را گمراه میکنند .
    تقریبا اردیبهشت ماه سال جاری بود که تعدادی از آزادگان کفن پوش به محل شرکت مراجعه کرده بودند که باز هم با وعده و وعید که درست میشود و ما در حال سامان دادن امور هستیم و مدیریت قبل مقصر بوده و ... آنها را راهی کردند .
    در مورد پنهان کاری در گزارشات که باید بگویم مدیریت مالی شرکت صنعتی مینو ( آقای صالح محمدی ) بسیار کاربلد میباشند . مثلا در مورد شرکت قند خرما مینو که از زیر مجموعه های این شرکت میباشد ، تقریبا باید اعلام برشکستگی میکردند که با یک افزایش سرمایه این موضوع را منتفی نمودند .
    یا این که تأثیرمالی تولید شکلات جدید (رتیا) را در گزارش 9 ماهه ندیده بودند ، این در صورتیست که هزینه های این خط تولید اعم از مواد اولیه ، دستمزد و سربار و استهلاک این خط را در گزارشات لحاظ نموده بودند . که معمولا این پنهان کاری برای نشان ندادن سود قبل از مجمع و استفاده از آن در افزایش سرمایه میباشد .
    دوست عزیز همانگونه که قبلا هم عرض کرده بودم با رفتن جناب آقای مهندس نعمت پرور و همچنین استعفای آقای مهندس هوشنگ نژاد ، مدیریت شرکت به سمت سرپرستی سوق پیدا کرده و با باند بازی شرکت اداره میشود که تقریبا خانم سخت باز بعد از مدیر مالی (آقای صالح محمدی) تصمیم گیرنده میباشد و این امر هم دقیقا بخاطر نقش اساسی مالی در حسابسازی و مخفی کاری در هزینه های از بین رفته میباشد .
    در سال گذشته یک دزدی بزرگ در شرکت رخ داد ، که کار به نیروی انتظامی و قوه قضائیه و آگاهی هم کشیده شد . ولی شاید به دلیل اینکه رد پای افراد گروه خودی در این موضوع نمایان شد . پرونده بسته شد . البته با بریدن سر بعضی از سرپرستان رده پایین واحدهای فنی .
    شرکتی با این همه سابقه متأسفانه با این رویه محکوم به شکست میباشد .
    گماردن افراد نالایق و صرفا به دلیل گروه بندی در شغلهای کلیدی ، تضعیف و یا به انزوا کشیدن مدیران لایق دقیقا به همان دلیل از مشخصه های آشکار ضعف مدیریت این مجموعه میباشد .
    فکر کنم تا اینجا هم خیلی جلو رفتم ، به دلیل اینکه در مجموعه مینو مشغول میباشم ، اجازه دهید از اعداد و ارقام و مسائل دیگر صرف نظر کنیم . دکتر بورسی عزیز بنده نیز فقط به دلیل شرکت در مجامع مقداری سهم دارم ، امیدوارم در مجمع آینده شما را زیارت کنم .
    این مطالب برای دلسرد کردن سهامداران غپینو نمیباشد ، که روند مسیر خود را طی میکند و با پنهان کاری در گزارشات قطعا به سهامداران لطمه در کوتاه مدت نخواهد خورد .
    فقط خواستم بگویم که در دراز مدت نمیشود روی این مجموعه حساب کرد.

ارادتمند
    آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• alof
      عضو جدید
      • Jan 2014
      • 8

با توجه به ضمیمه اطلاعات شرکت ... حدس من اینه که تا دو هفته اینده یک اتش بازی درست و حسابی داریم.....

در صورتی که سهم از 550 عبور کنه سیگنال فوق قوی از خودش صادر می کنه......
      یه شایعه دیگه هم که بوش میاد اینه که امروز گزارش افزایش سرمایه 80% سهم میاد روی کدال....(البته شایعه هست دیگه بهتره بهش توجه نکنیم):.thumbsupsmileyanim
      دکتر تو آتش بازی فرروختی؟ قسم ..... یا دم خروسو

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

با سپاس از جناب فروهر عزیز....
        واقعا لطف فرمودید اطلاعات خودتونو بدون هیچ گونه منتی در اختیار بنده و مابقی دوستان قرار دادید....

یه سوال حالا چرا همون رتیا رو دیگه تولید نمی کنن... نه تنها توی تهران بلکه در هیچ شهری دیگری شکلات ها توزیع نشده...
        به واسطه شغلم در همه شهر ها رفت و امد هستم ... تنها تنها در بیرجند اون هم چند تا مغازه شکلات رو دارن....جای سواله حالا چرا بیشتر توزیع نمیشه....البته حدس من اینه که فصل گرمه و خریدارا تمایل دارن فصل های سرد شکلات بخرن ولی دیگه خداییش برند بهتریه نسبت به چیچک و هزار تا از این برند های مسخره....

من همچنان سعی می کنم تا مهر ماه با سهم باشم....
        متاسفانه انتطارات رو براورده نکرده تا الان .... احتمالا هم با این رویه ای که پیش رفتن فکر میکنم ازادگان دیر یا زود دنبال یه نفر برای بلوکی بگرده و تماما از سهم خارج بشه...
        خروج ازادگان از سهم یعنی پرواز سهم....حتی اگر هم تغییر بنیادی در سهم رخ نداده باشه.....!!!
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mohsen kaveh
          عضو فعال
          • May 2011
          • 474

واقعا لطف فرمودید اطلاعات خودتونو بدون هیچ گونه منتی در اختیار بنده و مابقی دوستان قرار دادید....

یه سوال حالا چرا همون رتیا رو دیگه تولید نمی کنن... نه تنها توی تهران بلکه در هیچ شهری دیگری شکلات ها توزیع نشده...
          به واسطه شغلم در همه شهر ها رفت و امد هستم ... تنها تنها در بیرجند اون هم چند تا مغازه شکلات رو دارن....جای سواله حالا چرا بیشتر توزیع نمیشه....البته حدس من اینه که فصل گرمه و خریدارا تمایل دارن فصل های سرد شکلات بخرن ولی دیگه خداییش برند بهتریه نسبت به چیچک و هزار تا از این برند های مسخره....

متاسفانه انتطارات رو براورده نکرده تا الان .... احتمالا هم با این رویه ای که پیش رفتن فکر میکنم ازادگان دیر یا زود دنبال یه نفر برای بلوکی بگرده و تماما از سهم خارج بشه...
          خروج ازادگان از سهم یعنی پرواز سهم....حتی اگر هم تغییر بنیادی در سهم رخ نداده باشه.....!!!
          ازادگان برای خراب کردن سهم ودرامدن سرو صدای سهامدران رنج منفی میکشید . امروز که خردیار اومده توی سهم جرا ت نمیکرد صفو بده. به نظرم اون خبر خوبی که منتظرش بودیم نزدیکه
          من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

در اصل توسط alof پست شده است View Post
            دکتر بورسی (Dr.boursi)جان فکر کنم مینو هاتو فروختی که این همه تبلیغ منفی میکنی.
            باز هم بهتان و تهمت از طرف یه کاربر تازه وارد به قدیمی تر ها!!!
            مطمئن باش 80% سبدم غپینو هست....
            وقتی میانگینت 650 باشه و ببینی قیمت سهامت هی داره هر روز میاد پایین تر کمی ناراحت نمیشی!!! قیمتی که از سال پیش تا حالا توی همین رنج بوده ...
            سهمی واقعا الان با این پی به ایی مسخره و قیمت مسخره تر نیاز به تبلیغ منفی داره؟!!!
            یعنی با تبلیغ منفی من قراره پایین تر از اینی که هست هم بره؟!!!

لطفا قبل از این که هر حرفی بزنید حداقل سابقه 6 ماهه قبل ادم رو هم مطالعه بفرمائید...

نظر

• arminfar
              عضو فعال
              • Mar 2014
              • 479

با درود
              دوست عزیز وقتی شکلات وارداتی باشه ، وقتی مشکل ارز هم داشته باشیم ، فکر میکنید هزینه بهای تمام شده نمیره بالا و تولید این محصول به صرفه هست ؟ !
              دارند رو تولیدات خودشون کار میکنند تا ببینند میتونند با فرمولاسیون خودشون از این دستگاهها خروجی بگیرند .
              آزادگان از وضعیت مدیریت شرکت بسیار ناراضی هستند و فکر کنم هیئت امناء آزادگان در صدد تغییراتی تو پارس مینو باشند ، که امیدوارم اینطور بشه ، چون نارضایتی پرسنل هم از وضع موجود کم نیست .
              امیدوارم هر چه زودتر تصمیماتی که به نفع مجموعه و سهامداران باشه اتخاذ کنند .
              ارادتمند آرمین فروهر

نظر

• arminfar
                عضو فعال
                • Mar 2014
                • 479

با درود
                باز هم اعتراض به شکل دسته جمعی آزادگان در مقابل شرکت پارس مینو .
                صبح روز دوشنبه مجددا آزادگان که سهامدار شرکت پارس مینو میباشند ، جهت اعتراض در مقابل شرکت تجمع ، اقدام به مسدود نمودن جاده مخصوص نموده و به داخل شرکت رفتند . نکته جالب اینکه اینبار خواست این سهامداران دریافت دویست میلیون تومان برای هر سهامدار در مقابل فروش کلی شرکت بود .
                در مورد بدهی ارزی ، تا آنجایی که این حقیر مطلع میباشم ، تبدیل بدهی ارزی به ریالی به مبلغ ارز تبادلی سال 91 می باشد ، که هنوز قطعی نشده ولی اقدامات زیادی انجام گرفته . که با این حساب حدود 20 میلیارد به بخش بدهی های ترازنامه افزوده خواهد شد .
                باید دید که بعد از توافق با بانک ، چکونه در ترازنامه لحاظ میگردد .
                ارادتمند
                آرمین فروهر

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                  با درود
                  باز هم اعتراض به شکل دسته جمعی آزادگان در مقابل شرکت پارس مینو .
                  صبح روز دوشنبه مجددا آزادگان که سهامدار شرکت پارس مینو میباشند ، جهت اعتراض در مقابل شرکت تجمع ، اقدام به مسدود نمودن جاده مخصوص نموده و به داخل شرکت رفتند . نکته جالب اینکه اینبار خواست این سهامداران دریافت دویست میلیون تومان برای هر سهامدار در مقابل فروش کلی شرکت بود .
                  در مورد بدهی ارزی ، تا آنجایی که این حقیر مطلع میباشم ، تبدیل بدهی ارزی به ریالی به مبلغ ارز تبادلی سال 91 می باشد ، که هنوز قطعی نشده ولی اقدامات زیادی انجام گرفته . که با این حساب حدود 20 میلیارد به بخش بدهی های ترازنامه افزوده خواهد شد .
                  باید دید که بعد از توافق با بانک ، چکونه در ترازنامه لحاظ میگردد .
                  ارادتمند
                  آرمین فروهر
                  با تشکر
                  جالبه که قبلا ازادگان کمتر از 250 میلیون راضی نبوند و الان شده 200 میلیون و در نهایت فکر کنم همون 120 میلیون مد نظر رو بهشون بدن.
                  قضیه اینا کی حل میشه معلوم نیست....

نظر

• arminfar
                    عضو فعال
                    • Mar 2014
                    • 479

با تشکر
                    جالبه که قبلا ازادگان کمتر از 250 میلیون راضی نبوند و الان شده 200 میلیون و در نهایت فکر کنم همون 120 میلیون مد نظر رو بهشون بدن.
                    قضیه اینا کی حل میشه معلوم نیست....
                    درود دوست عزیز
                    این قضیه آزادگان حل نمیشه ، بلکه هر دفعه با قول و وعده سر خرمن و یک بسته محصول شرکت ، موضوع رو به آینده آرمانی و خیالی موکول میکنند.
                    ارادتمند
                    آرمین فروهر

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

حقوقی لجن یعنی همین ...
                      این ازادگان عوضی چهار روز سهم صفه یکدونه سهم نمیده....
                      به محض این که داره روی منفی 4 فردا معامله میشه شروع میکنه به دادن سهم....

یک هدف تنها میشه حدس زد...
                      اوردن قیمت به پایین برای بلوکی.....

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

اپدیت نمودار قبلی...

خط سبز خط روند نزولی سهمه که شکسته شده....
                        خط خاکستری روند احتمالی سهمه که من براش متصورم...
                        خط ابی هم نشان از واگرایی و افزایش تقاضا برای سهم می باشه....
                        (البته واگرایی که گفتم منظورم معنی روتین واگرایی نیست بلکه عدم تطابق نمودار ها با همه)

به شخصه امروز 90% سبد رو غپینو کردم...(اگر چه می دونم کار درستی نیست).

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

خواسته های این معترضین در روز 3 شهریور اینا بوده...

- "برگزاری هرچه سریع تر مجمع فوق العاده برای تصحیح مفاد اساسنامه

2- تضمین و اجرایی شدن ورود سهام آزادگان به بورس تا آخر شهریور

3- بررسی و راهکار عملی منظور نمودن سهام به همسرانی که بعد از آزادی آزادگان ازدواج کردند .

4- تقسیم فوری سهام بی نام تا پایان شهریور

5-الویت اکید برای استخدام فرزندان آزادگان و حتی خود آزاده

6-بررسی و راهکارعملی فروش تمامی اموال غیر رمولد و تقسیم بین آزادگان که بالغ بر 300 ملیاردتومان می باشد.

7-تغییر و ترمیم نمایندگان فعلی شرکتخودکفایی

8-تصویب اهدای بسته محصولات شرکت مینو به سهامداران

9-بازدید های مستمر آزادگان از شرکت های تولیدی برابر مقررات به عنوان سهامدار

10- حضور و همکاری کارگروه متخصص امین اموال جهت شفاف سازی دارایی های نمایان و پنهان تا مرحله فروش کامل در کنار شرکت خودکفایی آزادگان"

اینجاست که باید گفت من دیگه حرفی ندارم...
                          شماره 8 خیلی جالبه.... بسته محصولات!!!

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

دوستان اون طور که خبرش داره میاد اینه که می خوان تا اخر شهریور اموال ازادگان رو چه توی بورس و چه غیر بورس حراج بزارن....(صحتش رو نمی دونم)
                            من حساب کردم دیدم این 20 میلیون سهم اگر بر تعداد ازادگان تقسیم بشه (43000) ازاده... میشه نفری 465 سهم که!!! چیزی نمیشه....اگر سهام ازادگان بخواد بیاد توی بورس ..مجبورا سهام مینو رو بکشن بالا تا قیمت سهام ازادگان بیاد بالاتر....پس هر خبری که خوبه باید توی این یک ماه رو کنن....

شخصا فکر نمی کنم سهام رو این مدلی خرد کنن.... احتمالا تا اخر شهریور هر چی که هست تموم میشه یا خرد کردن سهام یا عرضه به بورس یا فروش دارایی ها.... یا اتیش بازی که سهامدارا رو ترغیب به موندن در سهم بکنن...

شانس ما این مینو عجب سهم پر حاشیه ای شده ها....

مثه ادمی زاد داشتیم هر روز 4000 تا کرازی می خریدیم.... جو گیر شدیم....
                            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/08/27, 15:25.

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

اپدیت نمودار قبلی...

خط سبز خط روند نزولی سهمه که شکسته شده....
                              خط خاکستری روند احتمالی سهمه که من براش متصورم...
                              خط ابی هم نشان از واگرایی و افزایش تقاضا برای سهم می باشه....
                              (البته واگرایی که گفتم منظورم معنی روتین واگرایی نیست بلکه عدم تطابق نمودار ها با همه)

به شخصه امروز 90% سبد رو غپینو کردم...(اگر چه می دونم کار درستی نیست).
                              اپدیت هفتگی نمودار سهم....
                              همان طور که بیان شد و خط روند احتمالی سهم برایش ترسیم گردید.. مینو امروز بعد از پول پک توانست مقاومت تیم ملی خودش را !!!یعنی سطح 550 را با موفقیت سپری نماید...
                              خبر افزایش نرخ محصولات مینو که از پایان شهریور اعمال می گردد(برای عمده محصولات 20% افزایش نرخ گرفتن و برخی از محصولات حتی بیشتر بوده که مثلا ساقه طلایی 22% افزایش گرفته) سبب عبور سهم از این مقامت گردید... عبور از این مقاومت هم خوشبختانه با حجم بسیار بسیار بالا و بدون حضور حقوقی منفور یعنی معین آزادگان صورت پذیرفت....مال خوشون که نیست مال این آزادگان های طفلیه که 8 سال برای ما زحمت کشیدن بعد نتیجشو این حقوقی داره این مدلی به باد میده....بگذریم....

دوستان سطح 615 تا 630 مهمترین مقامت سهم در مقطع کنونیه که با انتشار خبر افزایش قیمت در بازار(این خبر افزایش نرخ رو هنوز خیلی ها در بازار نمی دونن) احتمال گذر از این مقاومت نیز زیاد می شود.... فقط نباید انتظار داشت که عمودی بره بالا....!!!
                              افزایش سرمایه سهم و خلاص شدن از شر حقوقی بی فکر یعنی معین ازادگان نیز انشالله طی شهریور و مهر صورت می گیره....
                              تولیدات نسبتا گول زننده رتیا هم امیدوارم از سر گرفته شود....

استراتژی شخصی بنده جهت کاهش ریسک سبک کردن مینو از 100 % سبد اصلی به 50% سبد جهت کاهش ریسک اختمالا طی مقامت های بیان شده است...(ولی همچنان در سبد های دوستانم با درصد بالا به دید پایان سال وجود خواهد داشت).

پیروز باشید....

نظر

• mkhezri1355
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 35

پتانسیل هایی که داره:
                                1- افزایش نرخ از شهریور
                                2- افزایش سرمایه حداقل 80 درصد از انباشته
                                3- طرح های توسعه ای که قبلا هزینه اون انجام شده و هر کدام هنوز، یا راه اندازی نشده و یا اینکه با 10 یا 20 درصد ظرفیت داره کار میکنه که در صورت مدیریت صحیح، میتونه باعث تعدیلات خوبی در سود سالهای آینده ایجاد کنه !
                                4- احتمال تعدیل مثبت تا 60 درصد، برای سال مالی 93 بدون درنظر گرفتن موارد بالا !!

هر کدام از اینها میتونه یک مقاومت سرسخت رو از پیش روی سهم برداره !!

نظر

در حال کار...
                                X