پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa_sh
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 37

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
    این حقوقی هم اگه واقعا قصد و غرضی نداره و فقط نیتش فروشه، آگهی بلوک فروش بزنه اگه خریدار پیدا نشد بیاد اینطوری گند بزنه .
    دوست عزیز اگر بخواهد بلوکی بفروشه پس چه جوری جیب دوست و فامیل های خودشون پر بشه بیشرف تو روز روشن داره دزدی میکنه دزدی که فقط از دیوار بالا رفتن نیست.

نظر

• mostafa_sh
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 37

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
      تماس بی فایده است همین الان 20 دقیقه با بخش حقوقی و غیره و وامور سهام صحبت داشتم می کردم...می گن به ما ربطی نداره....تصمیمات بالاتری هاست....
      دوست عزیز مثل اینکه چندان بی تاثیر هم نبود.

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

معلوم هست توی هیئت مدیره این سهم چه خبره!!!
        میان توی منفی میدن بعد رنج تا صف خرید می کشن!!!

خدا!!!!!
        من به خدا موندم !!!

حالا باز معین ازادگان می بینه سهم مثبت دشه مثه یه موش ترسو پنهان میشه و تا چند روز سهم نمیفروشه!!!
        بعد که منفی شد مثه یه شیر خونخوار میوفته به جون سهموووووو ادامه ماجرا....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ناظم
          عضو فعال
          • May 2011
          • 508

صف خرید شد

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

این حقوقیه کیه !!!!حقوقی سهم رو صف خرید کرد.....

نظر

• daryadel120
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 578

دوستان سهم را بالا نخرید ... من شنیدم سهم تعدیل منفی داره ... البته خدا داند ...
              برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• mkhezri1355
                عضو عادی
                • Sep 2012
                • 35

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                دوستان سهم را بالا نخرید ... من شنیدم سهم تعدیل منفی داره ... البته خدا داند ...
                نه بابا!!! دلت برای ما میسوزه واقعا.... یا دوست داری بیاد پایین خرید کنی؟

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                  http://tahlil.refahbroker.com/news/detail/2024
                  با این تحلیل کارآفرین انگار سودی که من بدست آوردم حداکثر سود بوده؟! /:.ph34r-smiley.:/
                  بانک رفاه افزایش قیمت محصولات رو برای شش ماهه دوم و شهریور ماه در نظر نگرفته(احتمالا تا زمان نوشتن گزارش افزایش اعلام نشده بوده)....که از این محل افزایش قیمت فروش می تونه تعدیل داشته باشه..
                  خود شرکت افزایش قیمت مواد اولیه رو 20% در نظر گرفته که تا کنون عملی نشده مثلا در مورد روغن هنوز موافقت نشده و تا موافقت کامل که اولا 15% هست و نه 20% !!! و تائید موافقت 2 ماه زمان میبره که خود این بر سود شرکت خواهد افزود به واسطه کاهش بهای تمام شده محصول....

علاوه بر اینها عمده سود امسال شرکت از بابت شکلات جدید میباشه که تا الان به علت فصل گرم تولید ان متوقف شده است.... و بعد از مهر تولیدات از سر گرفته خواهد شد....

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

اپدیت هفتگی سهم...

سهم بعد از شکستن کانال نزولی وارد فاز خنثی شده...

با توجه به واگرایی مثبتی که سهم ایجاد کرده انتظار افزایش قیمت سهم رو دارم....

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

مهندس قدری:پیش بینی رشد 30درصدی هرساله نسبت به سال گذشته تا 10سال آینده

مهندس قدری:پیش بینی رشد 30درصدی هرساله نسبت به سال گذشته تا 10سال آینده

در ادامه ی گفتگوهای اختصاصی با مدیران هلدینگ اقتصادی و خودکفایی آزادگان، مصاحبه ی خبرنگار روابط عمومی خودکفایی با مدیر عامل شرکت صنعتی خرمدره را میخوانید :
                      مهندس قدری ضمن بیان اینکه شرکت خرمدره عمده تولیدات در محصولات آردی ست به عبارت دیگر کیک و ویفر و بیسکویت از عمده تولیدات این شرکت محسوب می شود، اظهار داشت:
                      این شرکت با استعداد روزانه 370 تن و 200 محصول در حال فعالیت است و بعنوان شرکت اصلی محسوب میشود و کلیه ی شرکت های گروه از شرکت های زیرمجموعه محسوب میشوند.
                      وی با اشاره به اینکه استعدادهای رشد و شکوفایی به طور کامل در این شرکت ها هنوز تبلور نیافته است افزود: در سالهای آینده استعدادهای رشد و شکوفایی در گروه صنعتی مینو باقی است. آنهایی که علاقه مند به سرمایه گذاری در سهام این شرکت ها هستند تا 5 سال اینده توسعه و سرمایه گذاری در این شرکت ها طرح موضوع و اجرا خواهد شد و فرصت سرمایه گذاری وجود دارد.
                      ایشان در ادامه بیان داشت: بهره برداری از محصولات فعلی و بازاریابی محصولات جدید از استراتژی های مهم ماست.
                      مدیرعامل شرکت خرمدره، نمودارهای مالی را نشان دهنده ی رشد 30 درصدی نسبت به سال گذشته عنوان کرد و افزود: این رشد کماکان ادامه دارد و پیش بینی ما این است که تا ده سال آینده این رشد 30 درصدی هر سال نسبت به سال گذشته ادامه داشته باشد.
                      مهندس قدری با اشاره به اینکه در حوزه صادرات هم توسعه بازار نسبت به سال گذشته 2 برابر شده است، اظهار داشت: این موضوع نشان دهنده ی این است که زمینه صادرات اگر صحیح اجرا شودمزیت رقابتی در بازارهای جهانی را داریم. کما اینکه در آمریکای شمالی، کشورهای اروپایی، آسیای جنوب شرقی، آسیای میانی، و حتی امارات و دبی محصولات شرکت ما وجود دارد.
                      وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری بر سیاست های اقتصاد مقاومتی گفت: ما همواره در تولیدات با نگرش بیرونی با تکیه بر استعدادها و ظرفیت های داخلی فعالیت میکنیم.
                      ایشان در پایان به سهامداران توصیه کرد که صرف نظر از نواسانات بازار یک روند رشد نسبی را برای سهام شان در نظر بگیرند.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
                        تنها دلیلی که سهم میتونه تعدیل منفی بده ...
                        بدهی ارزی شرکت هستش....

شرکت 31 میلیون یورو با نرخ 1600 تومن گرفته و قراره که با نرخ 1900 تومن پسش بده....اگر چه 19 میلیارد تومن پرداخت کرده....

که توی نامه شرکت هم به اون اشاره شده است....
                        در صورتی که بانک رفاه موافقت نکنه بایستی با ارز 3300 تومن پس بده که تفاوت ان یه چیزی حدود 43400 میلیارد تومن و زیانی حدود 103 تومن به ازای هر سهم میباشه!!!!

یعنی سهم دیگه چیزی برای رو کرن نداره....

شاید ما بی خبریم و معین ازادگان یه چیز هایی میدونه که داره میلیاردی عرضه می کنه!!!!

ببینیم این خبری که قرار بوده تا پایان مرداد اعلام کنن چی شده؟ .....

یه چیزیو نمی دونم...دوستان که می دونن و به مسائل مالی اشنا هستن لطفا پاسخ بدن که ....
                        شرکتی که سود انباشته داره ایا می تونه زیان برای هر سهمی شناسایی کنه یا نه؟!!
                        آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/09/22, 15:52.

نظر

• alof
                          عضو جدید
                          • Jan 2014
                          • 8

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          تنها دلیلی که سهم میتونه تعدیل منفی بده ...
                          بدهی ارزی شرکت هستش....

شرکت 31 میلیون یورو با نرخ 1600 تومن گرفته و قراره که با نرخ 1900 تومن پسش بده....اگر چه 19 میلیارد تومن پرداخت کرده....

که توی نامه شرکت هم به اون اشاره شده است....
                          در صورتی که بانک رفاه موافقت نکنه بایستی با ارز 3300 تومن پس بده که تفاوت ان یه چیزی حدود 43400 میلیارد تومن و زیانی حدود 103 تومن به ازای هر سهم میباشه!!!!

یعنی سهم دیگه چیزی برای رو کرن نداره....

شاید ما بی خبریم و معین ازادگان یه چیز هایی میدونه که داره میلیاردی عرضه می کنه!!!!

ببینیم این خبری که قرار بوده تا پایان مرداد اعلام کنن چی شده؟ .....

یه چیزیو نمی دونم...دوستان که می دونن و به مسائل مالی اشنا هستن لطفا پاسخ بدن که ....
                          شرکتی که سود انباشته داره ایا می تونه زیان برای هر سهمی شناسایی کنه یا نه؟!!
                          اولا حدود نیمی از بدهی پرداخت شده و مابقی اگر با اون یورو هو حساب شود با توجه به اقساطی بودنش حداکثر 10 تومان منفی خواهد شد.

نظر

• mohsen kaveh
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 474

دوست عزیز فکر میکنم از این بابت تو حسابها ذخیره گرفته. متن نامه هم نشان از خبر مثبت میده تا خبر منفی
                            من سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./

نظر

• amin88
                              کاربر فعال
                              • Jan 2013
                              • 134

معین ازادگان غپینو می فروشه غمینو رو میخره جالبه

نظر

• mkhezri1355
                                عضو عادی
                                • Sep 2012
                                • 35

واگرایی مثبت در نمای هفتگی....

دوستان کسی سود مجمع را دریافت نموده؟
                                آخرین ویرایش توسط mkhezri1355؛ 2014/09/23, 09:47.

نظر

در حال کار...
                                X