پارس مينو ( غپينو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa_sh
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 37

پاسخ : پارس مينو ( غپينو )

در اصل توسط amin88 پست شده است View Post
    معین ازادگان غپینو می فروشه غمینو رو میخره جالبه

البته خود صنعتی مینو روی غمینو فروشنده و روی پارس مینو خریدار هست.

نظر

• mostafa_sh
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 37

دوستان سلام من دیروز کلی در مورد اینکه در سایتها در مورد معین آزادگان بد صحبت میشه و متهم به فروش به دوست و فامیل خودشون هستند با کسی که تلفن شرکت را جواب میداد حرف زدم و البته گفت حتما به مسئول مربوطه منعکس میکند گه گویا کمی خجالت کشیدند البته فعلا

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

داره غمینو و غپینو رو شارژ می کنن تا غصینو رو بالا بفروشن....
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mkhezri1355
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 35

غپینو پس از شکست خط روند نزولی در تایم فریم روزانه با افزایش تقاضای بازار در یک روند صعودی قرار گرفت و شکست مقاومت مهم 5000 ریال از دیگر نکات مهمی بود که سهم را در یک شرایط بهتر نموداری قرار داد.

در حال حاضر سهم تا محدوده 5800 ریال که مقاومت مهم سهم می باشد رشد کرده و با زدن کندل نزولی بزرگ تا محدوده مقاومت شکسته شده 5000 ریال نیز عرضه شده است. از دید اندیکاتور ایچیموکو سهم در حال حاضر در ابر نزولی قرار دارد ولی ابر آینده صعودی می باشد. قرار گرفتن کیجونسن در یک خط مستقیم و سایه های کندل ها نشان دهنده بی تصمیمی خریداران و فروشندگان دارد. در صورتی که سهم در محدوده فعلی با افزایش تقاضا بتواند از ابر خارج شود و برای سهم یک الگوی ABC را در نظر بگیریم و C را محدوده 5000 ریال بدانیم سهم می تواند در صورت عبور از مقاومت 5800 ریال تا محدوده 6260 ریال رشد کند. حد ضرر سهم نیز محدوده 5000 ریال می باشد. با این وصف ریسک به ریوارد سهم در بازه میان مدت قابل تایید می باشد.
          آخرین ویرایش توسط mkhezri1355؛ 2014/09/23, 16:09.

نظر

• mkhezri1355
            عضو عادی
            • Sep 2012
            • 35

نظر

• amin88
              کاربر فعال
              • Jan 2013
              • 134

جالبه معین ازادگان خرید کرده دیروز ادم سر در نمیاره چیکار میکنه

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

یا پسر خاله ها و دختر عمه ها خریدشون تکمیل شده یا می خواد بازار سازی کنه و تو صف خرید بفروشه. (احتمال میدم اولی باشه)
                أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

خداوند مشکلات روانی جامعه رو خودش انشالله حل و فصل کنه!!!
                  یه صلواتی عنایت بفرمائید/:.yead.:/

نوسان معکوس با پول این ازاده ها....
                  بله مال جیب خودش که نیست از جیب این ازاده ها است و هر جوری که بخواد نوسان معکوس می گیره....ازاده ها هم که هیچی....صداشون در نمیاد به جای اعتراض به فروش سهام ...می گن بسته پفک و بیسکویت به درب منازل ارسال شود.....

نظر

• amin88
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 134

منتظر شدن حجم مبنا پر بشه بعد صف رو چیدند واقعا فروشنده نداره به زور میشه جمع کرد سهم رو اگه معین آزدگان نبود چطور اینا جمع میکردن

نظر

• smm
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 61

سهم تو ناحیه ی بسیار حساسیه. روند صعودی در حال آغاز هست و میانگین های متحرک سیگنال خرید را در صورت تثبیت تو این ناحیه صادر می کنند. شاید خرید معین آزادگان هم برای همین موضوع بوده. پول جدید وارد سهم شده، اما هنوز جونی نداره
                      مدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشه‌های هم لذت ببریم

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

رنج منفی 3 فردا از عهده هیچ کودنی الا معین ازادگان بر نمیاد...
                        دقیقا روزی که غمینو داره صف میشه....

داشتن حقوقی باشرف واقعا یک پی به ایی میارزه.....

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

با توجه به مفروضات کارشناسی، سود هر سهم شرکت پارس مینو 1243 ریال برآورد می شود.

بورس نیوز قدیمی‌ترین پایگاه خبری حوزه بورس و بازار سرمایه ایران

در این تحلیل عمده سود حاصله رو ناشی از عدم افزایش و یا افزایش جزئی مواد اولیه در نظر گرفته است....

بریم یک بند پیش بینی این کارگزاری رو دقیق تر بخونیم...
                          همانطور که مشاهده می کنید برای محصولات گروه ویفر،اسنک و پلت و آدامس شیک افزایش 5 درصدی و برای محصولات گروه بیسکویت و چوب شور‌ و شکلات قدیم، افزایش 10 درصدی و برای گروه پفک، شکلات جدید و آدامس وایت، به ترتیب 8 ، 15 و 12 درصدی نرخ فروش در شش ماهه دوم در نظر گرفته شده است.

خوب حداقل در مورد بیسکویت می دونم که حداقل 22% بوده ...

خودم دارم پیش بینی رو بر اساس قیمت افزایش 20% محاسبه می کنم....

تعدیل بسیار بسیار بیش از اینها ست....
                          آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/01, 15:05.

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

خوب با توجه به این که اقای سعید خدایی کارشناس تحلیل بورس نیوز رقم افزایش نرخ رو در نطر نگرفته است و
                            بعضا برای محصولات گروه ویفر،اسنک و پلت و آدامس شیک افزایش 5 درصدی
                            و برای محصولات گروه بیسکویت و چوب شور‌ و شکلات قدیم، افزایش 10 درصدی
                            و برای گروه پفک، شکلات جدید و آدامس وایت، به ترتیب 8 ، 15 و 12 درصدی نرخ فروش در شش ماهه دوم در نظر گرفته شده است.

و از طرفی می دونیم که همین الان قیمت بیسکویت بالای 20 % افزایش گرفته(منبع سوپری سر کوچه!) و برای مابقی محصولات نیز افزایش 20% رو در نظر گرفته ام....
                            طبق تحلیل افزایش نرخ مواد اولیه به صورت زیر محاسبه شده و من تغییری در اونها ندادم...
                            یعنی افزایش نرخ روعن 10%
                            بلغور 5%
                            درب و ظرف 20%
                            شکر 18%
                            مالتیتول و مانیتول همان نرخ شرکت
                            کارتن هم 15% افزایش قیمت در نظر گرفتم

قیمت سود هر سهم با فرض تولید مفروشه شرکت در سال 93 برای خط شکلات جدید که زیاد هم نیست عدد 362 تومن به دست اومد....

لازم به ذکره که شرکت تولیدات شکلات جدید رو 460 هزار کیلو دیده در صورتی که دستگاه جدید توانمندی تولید 5/5 میلیون کیلو رو داره و تنها بر این اساس فرض کنیم که با 9% ظرفیت و نه بیشتر کار کنه!!!

سهم سه برابر قیمت امروز جای رشد داره و این سهم پدیده بورس 93 خواهد شد...

حالا معین ازادگان هر قصدی که داره رنج منفی بزنه ....حالا یا سیاست شرکت معین ازادگان اینه یا می خواهد خدای ناکرده جیب برخی ها رو پر پول کنه....(که البته بعید هست!!!)...
                            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/01, 15:49.

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

قیمت زیر ساقه طلایی کرم دار شرکته...

لطفا برید سر کوچه ببینید 1200 تومن شده یا نه..../:.happysmiley:./

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

یه نگاهی به صورت مالی سه ماهه شرکت اگر بندازیم می بینیم که از محل تهیه مواد اولیه ارزان شرکت میتونه تعدیل خوبی رو اعلام کنه...

دو محصول روغن و جعبه بیشترین تاثیر رو توی سود دهی شرکت دارند که در مورد جعبه شرکت نسبت به پیش بینی 80% کمتر خریداری کرده و روغن رو 11% ...

راحت تر بگم سهم در صورتی که قیمت کارتن با همین قیمت باقی بمونه تا اخر سال میتونه تنها 502 ریال به ازای هر سهم تعدیل مثبت اعلام کنه!!! فرض کنید!!!/:.happysmiley:./
                                آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/10/02, 13:13.

نظر

در حال کار...
                                X