سرمايه گذاري مسكن شمالغرب ( ثغرب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد ساده
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 934

با توجه به عدم رشد سهم و خوردن به بازار سراسر قرمز...این سهم رشدی نکرد...
    تکنیکال گروه ساختمانی نیز کاملا مستعد رشدن...
    به نظرم ثغرب رشد شارپ و مناسبی را تجربه نماید...

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

استارت امروز ساختمانی ها اون هم با حجم مناسب کل گروه،آلارم خرید را صادر کرد
      من هم سریع رو 220و پایین تر خریدم لیدر گروه قطعا ثغرب است

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

ثغرب حداقل 285 تومان می ارزد
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• roohe-khashen
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2270

این حقوقی ثغرب هم داستان غم انگیزی داره ها مثل این ندید بدیدها عرضه میکنه بابا بزار سهم جون بگیره نفسشو بریدی 10%بااتر هم میتونی بفروشی اه اه
          دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• taherishahram
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 708

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
            این حقوقی ثغرب هم داستان غم انگیزی داره ها مثل این ندید بدیدها عرضه میکنه بابا بزار سهم جون بگیره نفسشو بریدی 10%بااتر هم میتونی بفروشی اه اه
            فکر کنم با این فروش و این حجم معامله واسه روزهای اینده همچین فشار فروشی نداشته باشیم
            A man should get to bleed in peace

نظر

• yousef
              عضو فعال
              • May 2011
              • 808

کلا در ثغرب 28.8 میلیون سهم برای معامله وجود داره(بقیه اش دست ثمسکن هست)....در معاملات امروز بیش از 7.55 میلیون سهم یعنی 26 درصد از 28.8 میلیون سهمش با غلبه کامل خریدار بر فروشنده معامله شد(مصداق غلبه خریدار باقی ماندن 1.5 میلیون صف خرید بعد از عرضه وحشتناک سهم بود)...اگه نگاهی به معاملات روزهای قبل ثغرب در ماه خرداد بندازین(به غیر از امروز) می بینین که میانگین فروش سهم توسط حقیقی ها 4481 سهم و میانگین خرید سهم توسط حقیقی ها 17315 سهم بوده یعنی خریداران بسیار قوی تر از فروشندگان بودن واین نکته بسیار مهمیه....اگه شنبه هم ثغرب پرقدرت ظاهر بشه (که به نظرم همین طور بشه و فشار فروش هم مثل امروز نبوده و فقط بعضی نوسان گیران به فکر خروج خواهندبود)برای ادامه صعودش در روزهای بعد کار بسیار راحت تری پیش رو داره و روند صعودیش کاملا تایید میشه....به هر حال با نگاهی به معاملات روزهای اخیر ثغرب به وضوح مشخصه که خریدارای قوی وارد سهم شدن ومطمئنا هدف این خریداران یک نوسان کوچک 5 یا ده درصدی نیست....ضمنا ثغرب دربین نمادهای ساختمانی به همراه آ اس پ کمترین p/e رو داره....اگه بازار بخواد به ساختمانی ها مثل سیمانیها p/e بالاتری بده قغرب یکی از سهم های بسیار پربازده ساختمانی خواهد بود....

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

با نگاهی به سایتهای مختلف دیده میشه نگاهها به گروه ساختمان جلب شده و اگه فردا بتونن برای سومین روز متوالی روند خوبی داشته باشن مطمئنا توجه بازار به این گروه مغفول و رشد نکرده بیشتر جلب میشه....با توجه به معاملات روزهای سه شنبه وچهارشنبه که شاهد حضور خریداران قوی و افزایش حجم معاملات در مثبت کامل و حجم صفهای خرید سنگین بر جای مانده در بعضی نمادها بودیم به نظر میرسه فردا هم شاهد معاملات مثبت و پرحجمی در نمادهای ساختمانی باشیم که اگه این اتفاق بیفته تا حدود زیادی روند صعودی گروه ساختمان تایید شده و از روز یکشنبه باید شاهد هجوم بازار به این گروه باشیم...خودم در نمادهای ساختمانی ابتدا ثغرب و سپس ثشرق و آ س پ رو میپسندم گر چه همه ساختمانیها در قیمتهای فعلی ارزنده هستند.

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

....سهامدار عمده و به نوعي سياستگذار اصلي هر سه سهم ثغرب و ثشرق و ثتران شرکت سرمايه گذاري مسکنه.گر چه نبايد صرفا با توجه به p/e کنوني معامله کرد ولي به نظر ميرسه با توجه به اينکه هر سه سهم هم گروه بوده و سهامدار عمده شون هم يکسان هست بايد p/e نزديک به هم داشته باشن (به دليل احتمال اعلام سود بالا در سال مالي بعد توسط ثشرق ميشه p/e ثشرق رو حداقل يک واحد بالاتر از ثغرب و ثتران در نظر گرفت ).در پايان معاملات روز چهارشنبه p/e ثغرب و ثتران و ثشرق به ترتيب 3.13 و 4.68 و 5.66 بوده و به نظر ميرسه ثغرب خيلي بيشتر بايد رشد کنه و بتونه به p/e ثتران دست پيدا کنه و به همين دليل ثغرب در قيمتهاي زير 300 تومن (يعني p/e حدود 4)بسيار براي خريد جذابه. ببينم اين جذابيت خريد رو فردا بازار متوجه ميشه يا نه!...یادآوری میکنم eps ثغرب 746 ریاله (فعلا)

نظر

• باراد
                    عضو جدید
                    • Mar 2012
                    • 10

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                    4 شنبه هرچی داشتن فروختن بعدش صفش سنگین شد دیگه نداشت بفروشه
                    از شنبه روندش صعودی

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

من توسط یه دوستی با یه سهامدار حقیقی بسیار فعال ثغرب در ارتباطم ایشون تو این یکی دو هفته اخیر با 2 کد تا محدوده 1 درصد بطوری که رو تابلو نره داره ثغرب میخره چهاشنبه هم با یک کد دیکه 630000 تا دوباره ثغرب خریده البته 100 درصد اطلاعات رانتی از شزکت داره این بابا تا پایان تابستان از ثغرب 500 تومنی صحبت میکنه.....

نظر

• taherishahram
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 708

بعد مدت ها فکر کنم نوبت حرکت این نماد هم رسیده باشه
                        امیدوارم عرضه بر روی این نماد کمتر و کمتر شه تا بشه به 270 رسید
                        A man should get to bleed in peace

نظر

• بنان
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 840

گروه ساختمان با انتخاب روحانی از همین امروز صبح که شمارش آرا به نفع روحانی بود یکی یکی صف خرید شدن حالا نوبت ساختمانه که راه سیمان را در پیش بگیره ضمن اینکه پی بر ای گروه ساختمان پایینترین پی بر ای بازارو داره دوستان این سایت از گروه ساختمان غافل نشید با توجه به پتانسیلهای این صنعت این گروه براحتی میتونه پی بر ای بالای7 - 8 بگیره. بنظر من ثغرب تو ساختمانیها نمونه است هم بخاطر بنیادی عالی هم پی بر ای بسیار پایین حدود 3 نسبت به گروه ضمن اینکه بزودی چند تا حقیقی و یک حقوقی میان بالای 1 درصد اینا تو این یکی دوهفته گذشته بی سر و صدا در حال جمع کردن سهم بودن آمار معاملات هم گویای این مسئله است البته تمام ساختمتنیها عالی هستند مثل ثشرق ثشاهد آ س پ ثامان.....

نظر

• infohamidphd
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 80

خرید تغرب
                            فکرکنم بهترین ساختمانی همین باشه
                            eps=74 تومن
                            بسیار عالیه
                            p/e=3

نظر

• بنان
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 840

دیدم یکی از دوستان تو سایت همسایه تحلیلی از ثغرب زده دیدم بد نیست دوستان این سایت هم ببینن ضمن اینکه بچه های این سایت ظاهرا ساختمانیهارو فراموش کردن رو سهمهای دیگه زوم کردن ساختمانیها در آغاز یه روند صعودی قوی و شارپ گونه هستند بنظر من از فرصت استفاده بکنید
                              اصل مطلب با نمودار در سایت تالار بورس و بورس بازان قابل مشاهده است

چند روزی هست که ساختمانی ها در مدار صعود قرار گرفتند من هم یه سودی تا حالا ازشون گرفتم یه مقدار ثغرب خریدم

اما تو یه حرکت احساسی دوشنبه نصف از سهمهام را به صف خرید فروختم که بعد از فروشم واقعا پشیمون شدم

یه تحلیلی داشتم روی شناور سهم که گفتم دوستانی که این سهم را دارن این تحلیل را ببینند شاید کمکی بهشون تو تریدشون داشته باشه

872

همون طور که تو تصویر میبینید شناور سهم در حال حاضر در حدود 28 میلیون سهم میباشد ( شناوری که دست سهامدارای حقیقی است )

نکته که واضح است از تاریخ 12 / 03 گروهی حقیقی (قسمت هایلایت سبز کم رنگ تصویر ) روی سهم فعال شده اند و شروع به جمع آوری در محدوده قیمت 220 تا 230 کردند که در این محدود زمانی و قیمتی حدود 26 میلیون از شناور سهم معامله شده
                              پس تقریبا سهم را خشک کردند و چیزی از سهم دست کس دیگه ای نیست و آماده حرکت شارپی به سوی قیمتهای بالای 300 تومن هست

در کل گروه آماده حرکت شارپی است اما نه همه گروه بعضی از سهمها که معاملاتش را نگاه میکردم مثله ثشرق تو چند روز اخیر فقط حقوقی ها فروشنده هستند تو این سهم تعداد فروشنده کم دارن سهم را به تعداد خریدار زیادی سهم را میفروشن (یعنی تعداد فروشنده کم حجم زیادی از سهم را دارن به تعداد خریدار زیاد میفروشن ) و تو بعضی از تاپیک های سایتهای همسایه از این سهم تعریف و تمجید زیادی میشه
                              نمیدونم قضیه چیه ؟....... برداشت و تحلیل با خود دوستان151 / شاید هم این تعداد فروشنده کم دارن اشتباه میکنن

نظر

• History
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 21

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                                دیدم یکی از دوستان تو سایت همسایه تحلیلی از ثغرب زده دیدم بد نیست دوستان این سایت هم ببینن ضمن اینکه بچه های این سایت ظاهرا ساختمانیهارو فراموش کردن رو سهمهای دیگه زوم کردن ساختمانیها در آغاز یه روند صعودی قوی و شارپ گونه هستند بنظر من از فرصت استفاده بکنید
                                اصل مطلب با نمودار در سایت تالار بورس و بورس بازان قابل مشاهده است

چند روزی هست که ساختمانی ها در مدار صعود قرار گرفتند من هم یه سودی تا حالا ازشون گرفتم یه مقدار ثغرب خریدم

اما تو یه حرکت احساسی دوشنبه نصف از سهمهام را به صف خرید فروختم که بعد از فروشم واقعا پشیمون شدم
                                سلام
                                به نظر میاد کار شما درست و منطقی بوده ، حالا بازار یه مقداری احساسی حرکت میکنه دلیل بر اشتباه بودن کار شما نیست
                                بزودی میبینین که میشه با قیمتی پایین تر از قیمتی که فروختین دوباره اون سهم رو بخرین
                                گذشته درگذشته

نظر

در حال کار...
                                X