سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "heydar"
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 7493

سلام دوستان
    سال 91چند درصد تونستید سود کنید؟
    آیا تونستید همگام با تورم ارزش پول خود رو حفظ کنید؟

نظر

• رضاکریمی
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 250

با سلام خدمت همه اساتید
      من فعلا بیست روزه با 500 تومن شروع کردم تا تجربه کسب کنم:"> دعا کنین :x
      البته خیلی وقته دمو کار میکنم:-B
      امیدوارم به کمک اساتید این سایت زود راه بیافتم و با خیال راحت سرمایم رو افزایش بدم
      [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
      [/CENTER]

نظر

• mokhlas
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 301

سلام
        من هم سال 89 با سرمایه 1 میلیون شروع کردم
        سهام های هم که بعدش شروع کردم فولاد 285 و شپنا 591 تومانی که اولش فقط در فولاد مقداری سود کردم وحتی شپنا را در 570 فروختم
        مدتها هم فقط در بورس نظارگر بودم الان خدا را شکر 6.5 میلیون شده.خدا ان شا الله به همه کمک کنه که خوب بتونند سهامداری کنند
        هيچ ثروتي چون عقل، و هيچ فقري چون ناداني نيست. هيچ ارثي چون ادب، و هيچ پشتيباني چون مشورت نيست. حضرت علی(ع)

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

سلام دوستان

من یه شفاف سازی کنم ... خوشبختانه روزگار و تقدیر دست به دست هم دادند و پول قبلیمون دوباره به حسابمون برگشت ......

البته برگشت این پول قبل از عید صورت گرفت و خوشبختانه خریدهای خوبی انجام دادم ولی یادم رفت که در تاپیک بیان کنم

خریدهایی که داشتم سبدی شد بدین شکل

شپنا 35 درصد

غبشهر 25 درصد

شراز 20 درصد

شرانل 20 درصد

ماه قبل یه خورده ضرر دادیم و سرمایه به 18400000 تومن رسید که علتاش یکی خروج بدموقع به علت اجباری که پیش اومد بود و دیگریش افت شرانل
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

ما که اینقد تو این بورس لعنتی گند زدیم که خجالت میکشیم بگیم چه کار کردیم

ای کاش زمان به عقب برمی گشت...اون موقع به ولای علی پامو تو بورس نمیزاشتم

از نام تحلیلگر که زیر اسمم خورده خجالت میکشم
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ata007
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 6291

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post

سامان جان شکسته نفسی نفرمایید.. :D

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                سامان جان شکسته نفسی نفرمایید.. :D
                ای عطا جون...دست رو دلم نزار که دلم خونه

نظر

• علی بابا
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 972

سلام و ارزوی سلامتی برای شما
                  یادش بخیر پارسال وقتی وارد این فروم شدم فقط تاپیک شما را دنبال می کردم
                  به قول یکی از دوستان سال گذشته سال مبتدی ها بود
                  چون سهامداری کردن و سودهای خوبی بردن
                  تا انجا که من هم دیدم درست فرمودن
                  چون خیلی از بزرگ از سهم ها خارج شدن
                  من با ماندن در سهم ها سود خوبی بردم
                  انشالله اجر تحلیل های دوستان نزد خدا محفوظه

یا علی
                  سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

سامان کلا پسر شوخیه.
                    از این شوخیا نکن سامان جون، بچه ها جدی میگیرن
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بنان
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 840

بنظر من بزرگترین اشتباه تو بورس تحت تاثیر قرار گرفتن پستها و پیشنهادهای مختلفه و در نتیجه معاملات پی در پی من یادمه یکی دو سال پیش فکر کنم تو همین سایت بود که بهترین روش برای خرید سهام را به نوع شکار شیرها تشبیه کردم یک حیوان درنده مثل شیر در کمال آرامش میشینه شکارهایی که در مقابلش هستند را بدقت نگاه میکنه بعد اون شکاری که از هر نظر قابل دسترسی هست را انتخاب میکنه و سپس بسمت شکار یورش میبره حالا در بین مسیر اگر ده تا شکار دیگه از کنارش رد بشن اصلا بهشون توجه نمیکنه و با تمام قدرت بسمت شکار انتخاب شده میره و در نهایت موفق هم میشه در بورس هم باید تمام پستها از هر کاربری در مورد هر سهمی را بخونی و البته به پستهای کاربران ویژه بیشتر اهمیت بدی بعد ببینی بازار به چه گروه و سهمی داره توجه میکنه سپس چند سهم مورد توجه را انتخاب بکنی و به بررسی بنیادی اون سهام بپردازی ودر نهایت از بین چند سهم انتخاب شده یکی را که اول از نظر بنیادی شرایط خوبی را داره انتخاب و سپس زمان خرید آن را تکنیکالی معین کنی و سپس به خرید اون اقدام کنی و زمان لازم را صرف نگهداری اون سهم بکن نه اینکه تا فردا فلان کاربر یه سهم معرفی کرد فوری با فروش اون به خرید سهم معرفی شده اقدام کنی اینکار یعنی آتیش زدن به سرمایه ست حالا اگر از مسائل بنیادی سهم یا گزارشات سهم سر در نمیاری خیلی از کاربران این سایتها هستند که در نهایت محبت و انسانیت اطلاعاتشون در مورد سهم انتخاب شده را در اختیار شما میگذارن و راهنماییت میکنن مثل همین دوست عزیزمون جناب ساده ساده که تو چند پست قبلی شکسته نفسی میفرمایند شما اگر برنامه بذاری که ماهی 2تا 4درصد سود بگیری میشه سالی 100 درصد اگر سهمی را با این دقت خریداری بکنی مطمئنا خیلی زود به 8 درصد سود قابل انتظار رسیدی و زمان زیادی فرصت داری تا سهم بعدی را انتخاب کنی بدون اینکه عجله کنی و تحت تاثیر سهام معرفی شده توسط کاربران مختلف بشی و در نهایت دچار زیان با این روش من بارها شده از سهامی که با دقت انتخاب کردم ماهیانه تا 20 - 30 درصد سود کردم اما همانطر که گفتم بزرگتری آفت سرمایه خرید و فروش پی در پی سهم است که متاسفانه اغلب به این کار دست میزنند من اغلب میبینم کاربرانی که خیلی هم تو سایتها فعالن هر روز پست میزنن که امروز فلان سهمو خریدم نمیدونم سرمایه این دوستان نامحدوده که هر روز سهم میخرن یا نه هر روز سهم عوض میکنن خوب این بنظر من اصلا خوب نیست من شخصا تو این سایت جزو قدیمیها هستم اما تعداد پستهام شاید به انداره کاربران جدید هم نباشه اما هر روز تمام تاپیکهارم مطالعه میکنم مال تمام سایتهارو بعد با روش خودم خرید میکنم تا اینجام الحمدالله سالیانه بالای 200 درصد سود کردم امیدوارم دوستان هم از یک روش منطقی و بدور از احساسات و جوزدگی به خرید و فروش سهم بپردازند تا سود دلچسبی از این بازار بیرحم بدست بیارن ... موفق باشید...

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        سامان کلا پسر شوخیه.
                        از این شوخیا نکن سامان جون، بچه ها جدی میگیرن
                        کدوم شوخی مصطفی جون...به زودی همه چیز روشن میشه

بهت بگم من فقط از شدوص و شسینا سود کردم و بقیه تریدهای من همش زیان بوده باورت میشه؟

عملا سود این دو تا خاکستر شد رفت که هیچ تو زیان سنگینی هم رفتم

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

آفتی که تو این بورس بلای جون من شدو بزارید واستون بگم تا درس عبرت بشه واستون...گفتن واقعیت شهامت میخاد که خدارو شکر اینقد مرد هستم که واقعیتو بگم

هیچ وقت ازین شاخه به اون شاخه نپرید و دنبال سود کوتاه مدت نباشید...همین دو عامل ضربه سنگینی به من زد

هی اومدیم سهمی رو تو مقاومت خریدیم تو حمایت فروختیم رفتیم سراغ یه سهم دیگه...اونم به همین منوال خریدیمو فروختیم و فقط جیب کارگزارو پر کردیم و جیب خودمونو خالی...خیلی زحمت میکشیدیم سهمو یر به یر میدادیم بره

ازتون فقط میخام به تحلیلتون پایبند باشید و فقط دید بلند مدت داشته باشید...راز موندگاری تو بورس همینه

همین اصل ساده رو من یکی در خیلی از موارد رعایت نکردم و الان دارم چوبشو میخورم

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

آفتی که تو این بورس بلای جون من شدو بزارید واستون بگم تا درس عبرت بشه واستون...گفتن واقعیت شهامت میخاد که خدارو شکر اینقد مرد هستم که واقعیتو بگم

هیچ وقت ازین شاخه به اون شاخه نپرید و دنبال سود کوتاه مدت نباشید...همین دو عامل ضربه سنگینی به من زد

هی اومدیم سهمی رو تو مقاومت خریدیم تو حمایت فروختیم رفتیم سراغ یه سهم دیگه...اونم به همین منوال خریدیمو فروختیم و فقط جیب کارگزارو پر کردیم و جیب خودمونو خالی...خیلی زحمت میکشیدیم سهمو یر به یر میدادیم بره

ازتون فقط میخام به تحلیلتون پایبند باشید و فقط دید بلند مدت داشته باشید...راز موندگاری تو بورس همینه

درود بر شما.
                            حرف شما تجربه فشرده مثبت بورسي است، كه مي تواند براي همه سودآور باشد.
                            به شخصه نديدم فرد نوسانگير كوتاه مدتي را كه در بازار از فرد سهامدار با حوصله (البته خريد در كف قيمتي) سود بيشتري را كسب كرده باشد.
                            سهامداري در شش ماه اخير حداقل دو برابر سود داشته است (بدون صرف وقت اضافي و استرس ناشي از معاملات).
                            حالا هم سهامي هستند، كه در بازه سه تا شش ماه آينده راحت 2 برابر در شرايط متعادل سود خواهند داد، اگر اين سهام سود ندهد، كل بازار و با نوسان گيري هم سودي نخواهد داشت.
                            فقط خريد و صبر و عدم توجه به خيلي از چيزها....
                            موفق باشيد.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Javad Paye
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2012
                              • 174

درست میگی شما. بنده سه تا سبد دارم که یکیش مال مادرمه. زیاد باهاش ترید نمیکنم. از برج 6 پارسال که 8.5 داشت با سه تا ترید سرمایش شده 25 تومن. ولی سبد خودم که نگم بهتره. سبد دیگه هم که مال یکی از نزدیکان بود تو ضرر بودم و مونده بودم چکار کنم که خانمم گفت هرچی برا مادرت گرفتی برا اونهم بگیر. با اینکار الحمدلله سبد به سود معقولی رسید.

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

درود ........ من هم یه چیزایی یاد گرفتم

یکی اینه که توی بورس یه شخص هر چند تحلیلگر خوبی باشه ولی یه تریدر موفق نیست چون تحلیل کردن خودش چندین نوعه که واقف به همه اونا بودن کار سختیه ی و این عدم اشراف ، ما رو مجبور میکنه که صبر کنیم و سهامداری کنیم ..... صبر

کی میتونه به همه اینا اشراف داشته باشه :-/

تحلیل بنیادی که تو یه باز و بسته شدن سهم نتیجه میده

تحلیل تکنیکال

رانتامنتال

شناسایی حرکت بازیگر سهم

تحلیل هایی که نتیجه همبستگی بین سهماست

اثرات سیاسی که میزان شدتش پی به ای بازار رو تغییر میده

اثر اخبار پیرامونی روی سهم که مثلا برا سیمانی ها این نوع تحلیل بیشتر به کار میاد برا گین گرفتن

اثرات گروه ها روی هم که اگه نتونی تشخیص بدی خواب سرمایه داره

و .......

تریدر ناموفق کسیه که از تمام سهمای بازار میخواد سود بگیره (و این یه جوری میشه گفت که شخص طماع هست و شخصی که طمع داره مستحق ضرره و همچنین دوستانی که تک سهم میشند اونام به نظر من تو دسته طماع ها هستند ) تو همین سایت بورسی یه چندتاشون که چه عرض کنم این مدلیند اینا کسایی اند که زیاد خرید و فروش می کنند و دائم در حال خرید و فروشند گرچه ممکنه تو کوتاه مدت یه سود خوبی بکنند اما تو بلند مدت حرفی برا گفتن ندارند علاوه بر این این عده استرس و اعصاب خوردی بیشتری هم باید تحمل کنند که این یکی خیلی بده امسال شانس آوردند که بورس رشد خوبی کرد وگرنه اکثرشون تو ضرر بودند

سهم رو اگه تحلیل کردی و خریدی باید صبر کنی اگه بازی خونیت خوب نیست و روند بازیگر رو نمیتونی تشخیص بدی باید صبر کنی . در آخر این سهم یا رشد پایدار داره و روزی سه چهار درصد مثبت میخوره و میره بالا یا اینکه میبنده و باز میکنه و با درصد بالا باز میشه و مزد صبرت رو میگری
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X