سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ebi1352
    عضو عادی
    • Mar 2012
    • 151

این مطلب رو من تو فروم همسایه نوشته بودم گفتم شاید بیربط نباشه اینجا هم بیارمش.

ضرر وحشتناک و سنگین من برمیگرده به حدود هشت ، نه سال قبل ،الانم هم از نظر خودم آماتورم ولی اونوقتا دیگه یک چیزی فراتر از آماتور بودم . یادمه

سهم ونفت بود و همینطور داشت میرفت بالا تا 700 ، 800 هم رسید .من هم جوگیر، سریع وام بگیر وتک سهم ونفت شو و ... بقیشو هم همهتون میدونین دیگه.

سهم هی اومد پایین ما هی خودمونو دلداری میدادیم .سرتونو درد نیارم سهمی رو که به هفتصد و خرده ای خریده بودم

به صد و خرده ای بعد از مدتهای طولانی فروختم.ضربه ای شدید که باعث ترس و قهر من از بورس به مدت هفت ، هشت سال شد.اما دلایلش:

1- به عنوان آماتور در خریدهای قبلیم خوب سودی می کردم بنابراین فکر کردم همیشه این سود هستش.

2- بابت خرید این سهم با اون قیمت بسیار بالاش که در تاریخ خود سهم هم بی سابقه بود وام با درصد بالا گرفتم.

3- تک سهم بودم.

4- در هر ریزشی خودمو راضی می کردم که بالاخره بالا می ره (نداشتن حد ضرر).

البته اینم بگم اون زمانا خرید سهم واسه ما شهرستانیا مکافاتی داشت ، برای هر خرید باید می رفتیم تهران کارگزاری

و بر می گشتیم همین هم مزید علت بود که جلو عکس العمل سریعترمونو بگیره مخصوصاً من که کارمند هم هستم و اون زمان

تو جنوب مشغول خدمت بودم.

سرتونو درد آووردم ببخشید.
    [/B][/B]

نظر

• Fmoradi
      كاربر فعال
      • Nov 2011
      • 279

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
      جناب مرادی،کنجکاوم بپرسم اصلاً شما در سال 91
      با روند پالایشیها همراه شدید یا خیر؟
      شبندر 200 تومنی شراز و شبریز 400 تومنی هیچ وقت وسوسه تان نکرد!؟
      بنظرمن هنوز هم برای همراه شدن با پالایشیها دیر نشده;)

سيزده شما بخير
      من شبريز رو از ٢٣٥ تومن شراز رو در ٤٠٠ شبندر ٢٦٠ تومن وارد شدم كه دو موردش توي تاپيكم در بوركس وشته شده اما قضيه ورود و خروج من نيست مثله اينكه وقتي باقطعيت توصيه ميكنيم دلايل تكنيكي و فاندي هم بگيم بهتره

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
        سيزده شما بخير
        من شبريز رو از ٢٣٥ تومن شراز رو در ٤٠٠ شبندر ٢٦٠ تومن وارد شدم كه دو موردش توي تاپيكم در بوركس وشته شده اما قضيه ورود و خروج من نيست مثله اينكه وقتي باقطعيت توصيه ميكنيم دلايل تكنيكي و فاندي هم بگيم بهتره
        ممنون.برای شماهم خیر باشه
        قیمتهای خریدتون که عالی بوده،شاید فروشهاتون زمان مناسبی نبوده
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• Fmoradi
          كاربر فعال
          • Nov 2011
          • 279

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
          ممنون.برای شماهم خیر باشه
          قیمتهای خریدتون که عالی بوده،شاید فروشهاتون زمان مناسبی نبوده

فك كنم شما ميخواي كلكل كني مگه شما از فروشهاي من خبر داري
          برادر من من وقتي مينويسم كه با كدام تحليل اين امر دو وجه داره اول اينكه ببينم شايد تحليلي وجود داره كه من خبر ندارم دوم اينكه توصيه با اين شدت سهم به ديگران پيامدهاي خودشو داره معمولا پي بر ايي اين سهام بالاست پس اگه خبري بشه ميريزن كه جلوشو نميشه گرفت در حال حاضر فقط پول پشت سهمه كي خارج بشه مسئله است
          من اگه بخوام براي خريد سهم چيزي بنويسم اين كارو نميكنم اگه هم بخوام سفته بازي كنم با سرمايه ام اين كارو ميكنم اگه كارخونه پشكل هم باشه بالا ميره فقط مسئله اينه كه من اينكاره نيستم كه با پول اينچنيني زندگي كنم

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
            سلام دوستان

من یه شفاف سازی کنم ... خوشبختانه روزگار و تقدیر دست به دست هم دادند و پول قبلیمون دوباره به حسابمون برگشت ......

البته برگشت این پول قبل از عید صورت گرفت و خوشبختانه خریدهای خوبی انجام دادم ولی یادم رفت که در تاپیک بیان کنم

خریدهایی که داشتم سبدی شد بدین شکل

شپنا 35 درصد

غبشهر 25 درصد

شراز 20 درصد

شرانل 20 درصد

ماه قبل یه خورده ضرر دادیم و سرمایه به 18400000 تومن رسید که علتاش یکی خروج بدموقع به علت اجباری که پیش اومد بود و دیگریش افت شرانل
            مجددا سلام

سرمایه ما تو این ماه پر برکت از 18400 به 21400 رسید که میشه بازدهی حدود 16 درصدی رو کل سبد البته اگر شراز و شرانل باز بودند بازده کل سبد یه خورده بالاتر میرفت ...

سبد این ماه من به قرار زیر هست

شسینا 24 درصد

فارس 21 درصد

خبهمن 21 درصد

شراز 17 درصد

شرانل هم 17 درصد

ماه قبل شپنا رو به دو قسمت تقسیم کردم و یک قسمت رو دادیم به خبهمن و قسمت دوم رو دادیم به فارس و غبشهر هم فروختیم و تبدیل به شسینا کردیم

از سبد جدید شسینا تو ضرر هستم که البته اگه یه 4 درصد بزنه میریم تو سود ..... شرانل هم که از قبل دارم و رو این سهم تقریبا دو میل ضرر دارم ....

در مورد بازدهی باید بگم که بازدهی من زیاد جالب نبوده تقریبا میشه گفت روی قسمتی از سبد که باز بوده 28 درصد سود کردم که با توجه به بازار مثبت این ماه بازدهیم متوسط رو به ضعیف بوده :(...

انشالله که این ماه برای همه دوستان پر بارتر و پپر برکت تر باشه:x:x
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• yosef
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 440

با سلام
              آقا میثم تاپیک خوبی درست کردی . من بطور اتفاقی دیدمش که بالا اومده بود . پستهای دوستان را مطالعه کردم و لذت بردم . شاید خیلی ها تمایل به افشای عملکرد خود نداشه باشند اما من بیلان عملکرد خود را از ابتدای ورودم به بورس تا کنون را گذاشته ام.
              لازمه که بگم تا قبل از شبندر کلاً تو ضرر بودم و سودی که کسب کردم ، بیشتر آن از شبندر بود و هست ، البته از رمپنا ، وغدیر و فولاد هم کسب سود کردم اما نه به اندازه شبندر. بقول معروف من هرچه دارم از شبندر دارم. خداوند شما و شبندر را در پناه خودش نگه دارد. آمین
              آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

یوسف جان ..مبارک باشه ..........سود خوبیه ......سعی کن اول به فکر حفاظت از سود باشی و بعدش به فکر دوبل کردن .......

شبندر هم خودش بالا رفت هم پول هایی که ازش میاد بیرون سایر سهام رو مثبت میکنه .......

حال اگه فارس بتونه 100 درصد رشد کنه پولی که از فارس ازاد بشه .............برای شاداب نگاه داشتن بازار خوبه;)
                من از خدامه فارس دوبل بشه قیمتش........تا پول هایی که ازش ازاد میشه بعدا بیاد سمت گروه های دیگه و گروه های دیگه رو هم بالا ببره .......
                ///

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  یوسف جان ..مبارک باشه ..........سود خوبیه ......سعی کن اول به فکر حفاظت از سود باشی و بعدش به فکر دوبل کردن .......

شبندر هم خودش بالا رفت هم پول هایی که ازش میاد بیرون سایر سهام رو مثبت میکنه .......

حال اگه فارس بتونه 100 درصد رشد کنه پولی که از فارس ازاد بشه .............برای شاداب نگاه داشتن بازار خوبه;)
                  من از خدامه فارس دوبل بشه قیمتش........تا پول هایی که ازش ازاد میشه بعدا بیاد سمت گروه های دیگه و گروه های دیگه رو هم بالا ببره .......
                  ...میثم....بیا اینجا بنویس ببینم تو بعد از اینهمه نوسانگیری الان سرمایه ات چنده؟؟؟...راست بنویسیااا...
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• yosef
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 440

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

ممنونم آقا میثم
                    البته شما نمایش آخر را میبیندید ، من در اواسط کارم در بورس سرمایه ام به نصف رسیده بود . اما با استفاده از تجارب کسب شده و راهنماییهای دوستانی چون شما و به لطف یزدان پاک تونستم ضرر را به سود تبدیل کنم.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                      ...میثم....بیا اینجا بنویس ببینم تو بعد از اینهمه نوسانگیری الان سرمایه ات چنده؟؟؟...راست بنویسیااا...
                      والا من الان سهامم بسته هست همش یا قفله فقط کمی سدور دارم که بازه که اونم زیاد نیست .بیشتر پولم تو زاگرس خوابیده روز اخر اومدم فروش بزنم که بست لامسب ......انشالله بعد از گره های پی در پی (سیمان بهبهان ) و بازگشایی نماد های بسته (زاگرس و واتی ) اعلام میکنم و دریافت سودهای مجمع !!!

فعلا همون سرمایه قبلی ما رو در نظر بگیرید با 10 درصد سود ....تا ببینیم چی میشه ......امیدم به سبهان که پولمو دوبل کنه ...

واقعا بسته شدن سهم خیلی بده مخصوصا اینگه بعد یکی دو ماه الافی پایین تر یا رو قیمت قبلی باز بشه !!!! تنها چیزی که به ما ضرر میزنه همین بسته بودن سهامه .......

=============
                      ///

نظر

• Smart
                        عضو عادی
                        • Mar 2013
                        • 212

من دو سه شب پیش گفتم با خودم
                        مرد حسابی اینهمه به مردم میگی توصیه میکنم تو بورس نیاین مگر اینکه 4 چشمی حواستون جمع باشه و اطلاعات کسب کنین
                        و به همه میگی با اندکی سود یا سربه سر تو بورس موندم چون معتادشم
                        حالا بیا 1 جمعو تفریق کن ببین کارنامت چطوره؟
                        نشستم وجمع زدم
                        حاصل کار 33% سود نقذ شده و 22% نقد نشده بود
                        هنوز نمیتونم باورش کنم
                        شاید برای خیلی ها این کم باشه
                        اما من که همیشه خیال میکردم سربه سر یا با کمی سود هستم هنوز باورش سخته!

دوستان بگن این کارنامه تو مدت 15 ماه خرید وفروش مستقیم خودم چطوره ؟

نظر

• BEN_HUR
                          عضو جدید
                          • Jul 2012
                          • 1

پست های جالب و مفیدی رو اینجا خوندم. یاد داستان اون مردی افتادم که تخم مرغ می خرید شونه ای 1000 و می فروخت شونه ای 300 و بعد از مدتی گفتند میلیاردر شده ، پرسیدند مگه میشه، چطوری میلیاردر شد ، گفتند آخه طرف اولش تیلیاردر بود.
                          من از مرداد 91 به توصیه همکارم ، یک میلیون تومن به دید مجمع فولاد خریدم 251 و رسما وارد بورس شدم . سود مجمع که به حساب ریخته شد رفتم بانک ، مثل یه شوالیه قهرمان سینه جلو سر بالا گفتم سود سهامم رو میخوام بگیرم . حالا چقدر بود 120 تومن ولی خوشحال بودم چون پولی بود که جدای از حقوق ماهیانه میگرفتم .
                          بچه ها سوالی که دارم اینه که اگر سهامداری بهتره پس حد ضرر چی میشه، چه موقع باید سهامداری کنیم و چه موقع باید به حد ضررها پایبند باشیم
                          [SIZE=2][B][COLOR="#000080"]وقتي ارزش ها عوض مي شوند، عوضي ها با ارزش مي شوند.[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• yosef
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 440

اگر هفته آینده حجم مبنا داده شود ، چهارشنبه شبندر را در قیمت 10000 ریال خواهیم دید . >:D<

نظر

• yosef
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 440

ببخشید نمیدونم چرا پست شبندر اشتباهی آمد اینجا . شاید هم قسمت بود تا این تاپیک بیاد بالا ! :D

نظر

• morry joon
                                عضو جدید
                                • Apr 2013
                                • 17

در غمهای بزرگ شجاع باش و در غمهای کوچک, صبور. وقتی این کار سخت روزانه ات را به پایان بردی, با آرامش به خواب برو. خدا بیدار است. ویکتور هوگو

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم در سایت بورسی......
                                اول اینکه از اشنایی با شما و سایت شما احساس خوبی به من دست داد.چون دیروز هم که ثبت نام کردم اولاینجارو خوندم!اونم علت داره!علتشم یکی مطالب زیباش هست و یکی پدید آورنده اون که اینقدر بی معرفته که نیومد اینجارو به من معرفی کنه!:(
                                بله همین اقا میثم شمارو میگم......:D البته یکی از دوستان صمیمی منه اذیتش نکنین.بریم سراغ اصل مطلب!
                                مرتضی هستم و از اسفند 89 کلید زدم.....خیلی دلم خونه.مثل همون آقای ساده ی شما.اقا اصن کلا این ورودی های 90 طبق گفته خبرگزاری فارس بدشانس ترین سهامدارای تاریخ بورس هستند.من هم مثل همه.شاید کمتر کسی تو سن و سالهای ما با 55 میلیون ضرر بتونه ادامه بده تو بورس ولی کاری که شده.اینو بگم امکان داره یکی امسال وارد شده باشه و از من و شما بازدهی بیشتری کسب کرده باشه و اینو بدونین در بلند مدت همه چی مشخص خواهد شد.من بادی نیستم که با این بیدا بلرزم:D

خیلی از سهمارو خرید و فروش کردم.....بزرگترین اشتباهم این بود همون اول مبلغ بالایی رو به بورس وارد کردم.ازین بابت خودمو نمی بخشم چون تصمیم احمقانه ای هست.بیشترین ضررهارو سایپای 360 تومنی 90 صدرای لعنتی کامای 2700 تومنی!قشکر و حق تقدم ها به من وارد کردند!
                                سرمایه بورسی بنده 5.5 میلیون هست.که اونم از فروش لپ تاپ و موتور به دست اوردم و هنوز بدهکارم بابت اون اشتباهات....امیدوارم سرتون رو درد نیاورده باشم.هوای این آقا میثم مارو داشته باشین:*

نظر

در حال کار...
                                X