سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • satyr
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 1229

ضرر جز لاینفک بازار بورس هست
    اینو که به خودتون بقبولونین دیگه از ناراحتی ها و افسوسهای بعدی در امان خواهید بود و البته سلامتی شما هم به خطر نخواهد افتاد قدر سلامتی خودتون رو بدونید
    اگر حرفه ای به بورس میپردازید نه باید از سود کردن اونقدر خوشحال بود ونه ازضرر غمگین و عصبی.اینو باید یاد بگیریم

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

با درود

فک کنم
      اواخر سال 84 بود که کروی در قیمت 400 خریده بودم بعدش کروی تا 1200 تخت گاز رفت و خوشحال بودم که سود هنگفتی دست میاد و هر روز هدفم را بیشتر میکردم و میگفتم میشه 2000 میفروشم
      اوضاع سیاسی هم خوب بود و مشکلی وجود نداشت،فردای اون روز اولین تحریم بین الملی ایران کلید خورد،تمام فعالیت های هسته ای ایران رو شده بود،بعدش هم جرج بوش لعنتی هم آن سنخنرانی مشهور رو در کنگره کرد و ایران را محور شرارت در منطقه خواند،وای چه روزی بود بورس اونروز،از در و دیوارش خون میریخت،کروی یک کله تا 200 تومن سقوط کرد و یک ضرر سنگین و حسرت از طمع بی مورد...

بعدش یه مدت به خودم استراحت دادم...
      سال 86 بود که دوباره وارد بازار شدم،کگل 1000 تومانی خریدم و در قیمت 2500 تومن فروختم و اولین منفعت رو دشت کردم
      بعد سنگین وارد ملی مس 400 تومنی شدم و در قیمت 800 فروختم و یواش یواش از اون به بعد به قول خودمون راه افتادم....

سال 91 سال خوبی برای من بود
      سالی که بندر 100 تومانی بیشترین سود رو بهم داد
      مگسال 700 تومنی خریدم
      شراز 400 تومنی خریدم 490 خارج شدم
      شبریز 400 تومنی خریدم 700 خارج شدم
      کنور 2200 خریدم 3500 خارج شدم و....

و بیشترین ضرر ومعادن و قپیرا و غبشهر بهم زدن :(
      ....

انشاا... سال 92 بهترین سال بورس خواهد بود ;;)

چقدر حرف زدم :D
      آخرین ویرایش توسط ata007؛ 2013/03/28, 23:07.

نظر

• Fmoradi
        كاربر فعال
        • Nov 2011
        • 279

خيلي از اساتيد بورس از ضررهاشون نمينويسند و تازه واردا فكر ميكنن چه اساتيدي هستن بنظر من اگه جناب ساده ضرر كرده خيلي از اين اساتيد هم ضرر كردن اما به صلاح خود نميدانند كه بنويسند جالبه همشون تو كف وارد شدن تو سقف هم خارج شدن اكثرا تك سهم بودن و فلان و بيسار اما يه جمله از يكي تجار زنجان شنيدم كه يادم نميرود
        و ان جمله اين بود دنبه اش كجاست؟(اشاره به گوسفندي كه ميگن پروار شده اما با اب نمك فقط معدش از اب زيادي پر شده و چون دنبه ندارد به اصلاح به فروشندش ميگفتن دنبه اش كو

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2934

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
          خيلي از اساتيد بورس از ضررهاشون نمينويسند و تازه واردا فكر ميكنن چه اساتيدي هستن بنظر من اگه جناب ساده ضرر كرده خيلي از اين اساتيد هم ضرر كردن اما به صلاح خود نميدانند كه بنويسند جالبه همشون تو كف وارد شدن تو سقف هم خارج شدن اكثرا تك سهم بودن و فلان و بيسار اما يه جمله از يكي تجار زنجان شنيدم كه يادم نميرود
          و ان جمله اين بود دنبه اش كجاست؟(اشاره به گوسفندي كه ميگن پروار شده اما با اب نمك فقط معدش از اب زيادي پر شده و چون دنبه ندارد به اصلاح به فروشندش ميگفتن دنبه اش كو
          علی رغم رشد خوب شاخص بسیاری از سهامداران هنوز در ضرر های بزرگی هستند .
          البته خاصیت بورس همینه چون عملکرد سهامداران و استراتژی انها با هم فرق دارد سود و زیان آنها هم شبیه هم نیست .
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• داش مهدی
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 595

دوستان و بزرگوارانی که اعتقاد دارن ضرر بورس رو باید از بورس جبران کرد، به نظر من یه حرف کاملا غلطیه. و بیشتر منو یاد قماربازی میندازه که همه زندگیشو صرف قمار میکنه به امید اینکه ضررشو جبران کنه.

واقعیت اینه که بعضی ها اصلا برای بورس ساخته نشدن، در مورد این دوستان مثل "جلو ضرر را هر جا بگیری منفعته" مصداق پیدا میکنه.

شکر خدا بورس واسه من هم نون داشته و هم آب، یا بهتر بگم هم از توبره میخورم هم از آخور.

بزرگترین سود رو در بورس از حد ضرر 5 درصدی و همین تاپیک مدیریت سرمایه استاد هالی بردم.

ضرر هم تا دلتون بخواد کردم که بیشترینش در بازگشایی نمادها و جمع کردن صف های فروش بوده( طوری که خودمو تو این دو مورد منع کردم)

یه چیز دیگه هم بگم که تاپیکهایی مثل امروز چه کردید؟ چرا؟ برای من مثل سم میمونه و در عوض کار دوستان ادافی مون رو (ترید شبانه ) خیلی میپسندم.

امیدوارم دوستان هم در بورس پرسود باشن، لااقل ضرر نکنن.
            مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• علی بابا
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 972

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
              با درود

فک کنم
              اواخر سال 84 بود که کروی در قیمت 400 خریده بودم بعدش کروی تا 1200 تخت گاز رفت و خوشحال بودم که سود هنگفتی دست میاد و هر روز هدفم را بیشتر میکردم و میگفتم میشه 2000 میفروشم
              اوضاع سیاسی هم خوب بود و مشکلی وجود نداشت،فردای اون روز اولین تحریم بین الملی ایران کلید خورد،تمام فعالیت های هسته ای ایران رو شده بود،بعدش هم جرج بوش لعنتی هم آن سنخنرانی مشهور رو در کنگره کرد و ایران را محور شرارت در منطقه خواند،وای چه روزی بود بورس اونروز،از در و دیوارش خون میریخت،کروی یک کله تا 200 تومن سقوط کرد و یک ضرر سنگین و حسرت از طمع بی مورد...

بعدش یه مدت به خودم استراحت دادم...
              سال 86 بود که دوباره وارد بازار شدم،کگل 1000 تومانی خریدم و در قیمت 2500 تومن فروختم و اولین منفعت رو دشت کردم
              بعد سنگین وارد ملی مس 400 تومنی شدم و در قیمت 800 فروختم و یواش یواش از اون به بعد به قول خودمون راه افتادم....

سال 91 سال خوبی برای من بود
              سالی که بندر 100 تومانی بیشترین سود رو بهم داد
              مگسال 700 تومنی خریدم
              شراز 400 تومنی خریدم 490 خارج شدم
              شبریز 400 تومنی خریدم 700 خارج شدم
              کنور 2200 خریدم 3500 خارج شدم و....

و بیشترین ضرر ومعادن و قپیرا و غبشهر بهم زدن :(
              ....

انشاا... سال 92 بهترین سال بورس خواهد بود ;;)

چقدر حرف زدم :D
              سلام دوستان
              عجب برکتی کرد این تاپیک
              جناب ata007 و 13661366 و احتمالا بقیه دوستان
              ضررهای سنگینی را گفتن مثلا کروی 1200 تا 200 و ...
              برای تجربه کم من سوال ایجاد شده که ایا هیچ فرصت خروجی فراهم نشد؟!!!؟
              و یا دور از بازار بودید و یا هر روز امید برگشت! داشتید؟!؟
              راستش کمی ترسیدم !
              ممنون
              سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

در اصل توسط alijon پست شده است View Post
                سلام دوستان
                عجب برکتی کرد این تاپیک
                راستش کمی ترسیدم !
                ممنون
                سلام علی جان
                والاه اون زمون اینترنت اینجور معاملات آنلاین نبود که...
                کروی یه کله اومد تا 800 یه کوچولو فرصت خروج در این قیمت داده بود که مهلت ندادن خروج کنیم و سهم دستمون موند ...
                نه نترس،ترس نداره فقط کمی در معاملات احساسی نباش

یه روز یه مقاله میخوندم که افراد متاهل در بورس موفق تر از افراد مجرد هستند
                چون افراد مجرد احساساتشون از منطق جلو میزنه ولی افراد متاهل اکثرا" محتاط هستند و .... مسئولیت پذیر....

نظر

• آرش و نوید
                  ستاره دار(16)
                  • Oct 2011
                  • 778

سلام دوستان
                  عجب برکتی کرد این تاپیک
                  راستش کمی ترسیدم !
                  ممنون

فرمایش یکی از بزرگواران همیشه در گوش من است:
                  هیچ وقت نزار دستات برای بالا رفتن سهم به نشانه دعا بالا بره
                  که اگه رفت ، اونجاست که .............
                  دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

چند تا نكته
                    سهمي كه زيان داشته باشه زياد خريد نشه حتي اگر قيمتش 2 برابر بشه مگر با رانت باشه يا درآمدن از زيان
                    تو خريد سهمي كه تو كف تاريخيه ترديد نكن 20 درصد سبد
                    سهمي كه پي به اي زير 2 باشه حتما بخر در صورتيكه سودش مداروم باشه نه براي يك سال منظورم عملياتي باشه نمونه اش شيران و وآتي نمي دونم چرا استفاده نكردن هي داد زدن بخريد هي گفتن بخريد و هي .... كو گوش شنوا
                    سهمي كه زياد رشد كرده نخر مگر براي نوسان و در صورت ريزش سريع خروج حتي اگه بره بالا
                    سبدتو شلوغ نكن مثل من از خريد و فروش مدام بپرهيز به اساتيد نگاه نكنيد اينها موشون تو بازار سفيد شده و استاد نوسانگيري شدن كار ما نيست
                    بهتره اگه سرمايه زيادي داري از چند نفر هم كمك بگيري و هزينه شو بپردازي
                    در هر صورت فروشنده پشيمان خيلي بهتر از خريدار پشيمانه
                    www.mahak-charity.org

نظر

• 13661366
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 243

سلام دوستان
                      عجب برکتی کرد این تاپیک
                      راستش کمی ترسیدم !
                      ممنون
                      با سلام
                      تا دلت بخواد فرصت فروش میداد رو هر قیمتی که بخوای ولی بنده رو اون موقع جو سهامداری به هر قیمتی گرفته بود. ولی یکدفعه یک مسایلی پیش اومد بین رییس جمهوری و ..... و گروه انحرافی که ربطش دادند به سهام خودرویی و اونجا بود که سریعتر پایین اومد.

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

درود بر دوستان

این خاطره بورسی منه خوندنش امیدوارتون میکنه

بنده با یه اطلاعات کم وارد بورس شدم یعنی اوایل تابستان سال قبل بود که با بورس آشنا شدم و یه چند روز بعد از عرضه بیمه ملت کارمو شروع کردم

کارگزار من بانک اقتصاد نوین بود و به صورت اینترنتی کار می کردم و آنلاین نداشتم

روزی که بیمه ملت روی 135 تومن صف فروش بود بنده 2 میل ریختم به حساب کارگزار و گفتم که تایید کن که میخوام بخرم ..خلاصه اونام تایید کردن ولی برای تایید شدن، بنده همون روز سه چهار بار زنگ زدم نتیجش این شد که این بنده خداها این 2 میل بنده رو دوبار تایید کردن و همون روز 4 میل تو حساب من بود ...تا اینجا رو داشته باشید تا بریم سراغ تریدی که کردم

روز قبل از معامله تصمیم گرفته بودم که قشیر بخرم یادمه اون روز قشیر 380 تومن بود یه نگاه به قشیر کردیم دیدیم منفیه گفتم وللش یه چند روز دیگه میخرم بزار یه نوسان با این پول باد اورده بگیریم ببینیم چی میشه ..الغرض 3 تومن از این پول رو بیمه ملت خریدم و 294 تا شپدیس روی 3340 تومن که همون روز باز شده بود .....همون روز تو تالار بودم یه پیرمرد اومد و یه فال برام گرفت نتیجه فال این بود که سرمایه شما افت شدیدی می کند و باید از این کاری که در پیش گرفتی جلوگیری کنی ( به جان خودم راست میگم ) منم نه گزاشتم نه برداشتم یه نگاه عاقل اندر سفیه بهش کردمو دوتا تیکه بارش کردم، بنده خدا ناراحت شد و رفت ....... سرتون رو درد نیارم این بیمه ملت میومد پایین و شپدیس هم میومد پایین قشیر میرفت بالا به حساب کارگزار هم نگاه میکردم 2 میل قرمز رنگ تو حسابم بود خلاصه ما هم میسوختیم قشیر رسید به 700 شپدیس رسید به 2900 و بیمه ملت هم رسید به 110 تومن ...

زمانی که ملت از 135 به 110 رسید بنده بارها و بارها درخواست فروش دادم ولی چون دیر وارد سیستم میشد عملا هیچ فایده ای نداشت تا اینکه رسید به 110 و برگشت روی 115 فروختم پول حاصل از فروشش فردا ساعت 10 ریخته شد به حسابم ( تروخدا سرعت عملشون رو ببینید) اما چه فاید سرمایه بنده شده بود یک میلیونو دویست تومن با مابقی پولی که تو حساب مونده بود کرماشا خریدم روی 415 تومن شپدیس هم داشتم....کرماشا روی 440 تا 420 بازی می کرد ما هم اومدیم نوسان بگیریم یه روزی مثل امروز روی 436 تومن اردر فروش گذاشتیم که فردا رو 423 تومن بخریم امروزساعت 10 صبح اردر وارد کردیم فردا اردر فروشمون ساعت 8:45 دیقه تو سیستم دیدیم (همون قیمت و همون تعداد) همونجا درخواست رو کنسل کردیم منتها تا ساعت 10 صبح درخواست اعمال نشد تا اینکه کرماشا ما به فروش رفت و از اون به بعد کرماشا یه کله تا 570 رفت و مام حسابی سوختیم ولی شپدیس رو داشتیم اونجا بود که به فکر انلاین افتادیم و سری به کارگزاری مفید تو شیراز سر زدیم و ثبت نام کردیم تا کد آنلاین بهمون بده شپدیس هم رو قیمت 3200 فروختیم و تقاضای وجه کردیم که یه هفته طول کشید تا پولم رو بهم دادند و دوهفته هم طول کشید تا کد آنلاین بگیرم نا گفته نمونه که تو این دو هفته بازار شدیدا صعودی بود و ما میسوختیم

ادامش جالبه و درس عبرت های خوبی داره ......
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

بعد که کد گرفتیم دوتا ترید کردم یکی غپینو 150 تومنی و یکی کرماشا 570 تومنی که غپینو تو 330 خالی کردم و کرماشا رو باهاش موندم و ضررام تقریبا صاف شد و یه خورده به خودمون بالیدیم و سرمایه هنگفتی که قسمتیش قرض بود رو وارد بورس کردیم با این پول غبشهر خریدیم 10 درصد افت کرد بسته شد 20 درصد پایین تر باز شد یعنی داشتم میمردم میشه گفت دو روز تمام غذا نخورم خواب هم نداشتم و سردرد شدید داشتم با یه بغض سنگین تو گلوم ... تمام اشتباهاتی که یه تریدر میتونه بکنه من تو خرید غبشهر انجام دادم و تمام بدشانسی که تو یه بازگشایی میتونه رخ بده برا غبشهر رخ داد ....... سر دردها استرس هاش روانیم کرده بود کفر میگفتم فحش میدادم ... یه پاکت سیگار برا تسکین خودم خریدم که برا اولین بار سیگار بکشم ولی دوستام جلوم رو گرفتند ... اون دوران رو که یادم میاد بغضم میگیره خیلی خیلی برام سنگین بود به هیچ وجه برام قابل تحمل نبود پول قرضی بود دو ماه خواب سرمایه و بعد 20 درصد هم افت اشک من نوعی با این همه قسی القلبی داشت در میومد ( تقریبا 10 ساله که گریه نمیتونم بکنم ) خلاصه سرمایه رو شکوندیم کردیم 4 تا سهم که طرفی که پول بهمون قرض داده بود گفت پولمو میخوام .. غبشهر تو صف فروش قفل بود و ثباغ هم بسته بود وفقط کرماشا و کبافق داشتم بنده به ناچار کرماشا و کبافق رو که از شکوندن مقداری از غبشهر تو سبد داشتم مجبور شدم بفروشم ... کرماشا رو 720 و کبافق رو 1560 مجبوری فروختم که از فردا کبافق یه کله تا 1800 و کرماشا تا 900 رفت و باقی مونده طلبشو فردا با فروش غبشهر دادم (هرچی عجز و ناله کردم که یه هفته دیگه پولت رو میدم گفت نه نمیشه چک دارم ) ما هم یخورده پول گزاشتیم رو پولش به خاطر اینکه ابهت پوشالیمون نترکه و بهش دادیم که یعنی سود کردم .... یعنی دیگه داشتم میمردم اعصاب و روانم کامل از دست داده بودم لاغر و نحیف شده بودم عصبی و پرخاشگر شده بودم و از اعصاب خوردیم کسی دور و برم نمیومد شکمم فقط با چای پر میشد و تقریبا تنها شده بودم و تنها همدمم بغضی بود که سنگین میشد و نمیترکید و دردم رو دوچندان میکرد ......... ناچار از غبشهر های باقی مونده اومدم باز شکوندم و کهمدا شکربن و غپینو و غمارگ خریدم که بعد از غبشهر و غمارگ وزن اصلی سبدم کهمدا شد این هم روی 250 خریدم این سهم رفت تا 270 اضافه کردم بعد بسته شد تعدیل داد و منتظر اعداد 320 بودم که بعد از بازگشایی رسید به 220 به نظر شما از بنده چیزی میمونه .... یک چشم گود رفته، جسم ضعیف، تنهایی، خوابم شده بود 2 ساعت تعداد سهام سبدم از ترس بسته شدن زیاد کرده بودم و رصد همشون روانیم کرده بود و تمرکزم رو به هم ریخته بود قدرت تصمیم گیری نداشتم و توی سهما فریز شده بودم تا اینکه شپنا باز شد و همون روز ثباغ هم باز شد و زدم به سیم آخر و هرچی توی سبدم داشتم به جز غمارگ و غبشهر فروختم و شپنا رو زمان بازگشایی خریدم بعد از اون دیگه دوستان در جریان کار من و خرید و فروش های من هستند یعنی هر اتفاقی برام افتاده تو همین تاپیک یاد داشت کردم......

با رشد غمارگ و غبشهر و شپنا و سود مجمع ثباغ ضرر بنده در پایان سال 91 به صفر رسید ..... ولی ضرر روانی ای که از بابت غبشهر تحمل کردم هنوز که هنوزه همراهمه .......

البته این ضررها درس های زیادی بهم داد و چیزهای زیادی یاد گرفتم که در یه فرصت مناسب اگه اعتباری از بنده باقی مونده باشه براتون مینویسم
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• Fmoradi
                            كاربر فعال
                            • Nov 2011
                            • 279

دوستان اگه اجازه بدين از نگاه خودم يه راهنمايي كنم
                            بنظر بنده براي سهام خريدن هيچ محدوديت حداقلي در بورس نيست اما براي وقت گذاشتن حداقلي وجود دارد اگه اينطوري شروع كنم بهتره يه نفر امروز روز اگه مجرد باشه به روزي بيست هزار تومن و اگه متاهل باشه به حداقل روزي ٥٠ هزار تومن نياز داره پس ميبايست به اين درامد برسه
                            براي افراد با سطح سرمايه زير يكصد ميليون تومان نياز است كه كار ديگري به عنوان شغل وجود داشته باشه وگرنه عمرشو تو بورس ميبازه موهاش زود سفيد ميشه و از زندگي ميافته ناراحتي اعصاب ميگيره و هزار مطلب ديگه بنابراين اگه با حتي اين ميزان سرمايه تو بازار هستيد باز هشتاد ميليون رو روي سهام با فاند خوب بزاريد كه سود خوبي هم پخش ميكنن و با بقيه اون بازي كنيد هيچ نوسان گيري در تاريخ بورس جهان من نديدم كه با نوسان سرمايه دار شده باشه نوسان بازي فقط قماره و ديگر هيچ
                            به دوستان بزرگوارم كه به لحاظ سني فقط كوچكترند توصيه ميكنم وقت خود را روي بورس و خواندن تاپيكها نذاريد چون بعدا فقط حسرت دارد
                            بزاريد از كساني كه با پوكر اشنا هستن مثالي بزنم شايد شبكه هاي مسابقات رو ديده باشيد براي كسي كه ژتون كمي در مقابل حريف داره نسبت باخت اون دو واحد بيشتر از نسبت ژتونهاست چرا ؟
                            خوب معلومه چون در صورت ال اين كردن يعني خوندن تمام ژتون هاي روي ميز در صورت باخت نفر با دارايي كمتر يعني تمام شدن بازي اما طرف مقابل هنوز شانس روي ميز ماندن رو داره يك واحد براي استرس خارج شدنه يك واحد براي محدويت در بلوف زدنه در ٩٤ درصد قضيه معمولا طرف با سرمايه كمتر ميبازه و بيرون ميره
                            اين قضيه در بورس به همين شكله شما با سرمايه كم نميتونيد مثل افراد با سرمايه زياد فكر كنيد و يا مثل حقوقي پس بازنده هستيد بنابراين اكيدا توصيه ميكنم با سرمايه كم
                            فقط روي سهام خوب پول بزاريد و بريد دنبال كارتان هر چي كه هست
                            مدتي كه به فروم ها سر ميزنم ميبينم افرادي هستن كه از صبح تا شب پاي فروم هستن گويي كه كار ديگري ندارند در مورد همه سهام نظر ميدن تمركز كمي دارند و از فرصت بازار استفاده نميكنن
                            در مورد فروم خوندن نيز الگويي وجود دارد كه اميدوارم دوستان صاحب نظر نظر بدن من هم نظر شخصي خودم رو مينويسم اما باز تاكيد ميكنم زندگي يعني خوب در بياري خوب به خودت برسي و به اندازه هم پس انداز كني و در غم ديگران نيز شريك شوي

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

با کمی تغییر من هم خیلی خیلی شبیه به علی کرمی بوده وضعیتم...;)

فقط من یه کم صبور تر بودم و یه کم خوش شانس تر...

غبشهر درس های زیادی به من داد:

1)هر سهمی تا هر جایی میتونه افت کنه،یادمه اونموقع که غبشهر شده بود 1300 به یکی از دوستام گفتم مگه میشه غبشهر بیشتر از این افت کنه!!!!وقتی شد 1100 گفتم دیگه عمرا از این پایین تر نمیاد،به 1000 که رسید گفتم 1000 کف غیر قابل نفوذ!اما دیدم که سهم رفت تا 920 تومن....هرچند من فقط اضافه کردم تو هر سقوطی و الان تو غبشهر هم توی سودم شکر خدا...;)

2)درسته که سهم با بنیاد خوب به قیمت خودش میرسه اما زمان و اعصابت رو ازت میگیره،پس حتما تکنیکال رو جدی بگیر،به خاطر غبشهر شد که من تکنیکال رو جدی گرفتم و شروع کردم به تمرین و تحلیل هام رو میدادم به یه دوست بزرگواری که خودش تکنیکال رو بهم یاد داده بود تا برام رفع اشکال کنه،شکر خدا باعث پیشرفتم شد...

3)تو روند نزولی سهم نخر حتی اگه طلا باشه!!!

4)منتظر معجزه نباش!

5)درصد هیچ سهمی تو سبد رو از 30 بالاتر نبر تحت هیچ شرایطی!!!

و خیلی درسهای دیگه....

ضمن اینکه به خاطر غبشهر چندتا دوست خوب هم پیدا کردم...;)

در کل امسال برای من که سال اولم بود(البته هنوز یک سال از شروع معاملاتم نگذشته) شامل 20 درصد سود مادی حدودا و یه دنیا سود معنوی بود...;)
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2188

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
                                بزاريد از كساني كه با پوكر اشنا هستن مثالي بزنم شايد شبكه هاي مسابقات رو ديده باشيد براي كسي كه ژتون كمي در مقابل حريف داره نسبت باخت اون دو واحد بيشتر از نسبت ژتونهاست چرا ؟
                                خوب معلومه چون در صورت ال اين كردن يعني خوندن تمام ژتون هاي روي ميز در صورت باخت نفر با دارايي كمتر يعني تمام شدن بازي اما طرف مقابل هنوز شانس روي ميز ماندن رو داره يك واحد براي استرس خارج شدنه يك واحد براي محدويت در بلوف زدنه در ٩٤ درصد قضيه معمولا طرف با سرمايه كمتر ميبازه و بيرون ميره
                                اين قضيه در بورس به همين شكله شما با سرمايه كم نميتونيد مثل افراد با سرمايه زياد فكر كنيد و يا مثل حقوقي پس بازنده هستيد بنابراين اكيدا توصيه ميكنم با سرمايه كم
                                فقط روي سهام خوب پول بزاريد و بريد دنبال كارتان هر چي كه هست
                                مثال فوق العاده عالی بود،کاملا این قضیه رو لمسش کردم تو این مدت...;)
                                تمام سال من بی تو...

نظر

در حال کار...
                                X