سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : سرمایه بچه های بورسی و مبلغ درامد ماهیانشون از بورس چقدر است ؟

فقط یک تجربه شخصی به دوستانی که تازه وارد بورس شدن را میگم
    در بورس ایران با نوسان گیری به هیچ جایی نمیرسین
    فقط سهم خوب و آینده دار را بخرید و به دید بلند مدت نگه دارین

نظر

• عارف
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 229

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
      فقط یک تجربه شخصی به دوستانی که تازه وارد بورس شدن را میگم
      در بورس ایران با نوسان گیری به هیچ جایی نمیرسین
      فقط سهم خوب و آینده دار را بخرید و به دید بلند مدت نگه دارین
      به نظرم نوسان گیری در بورس بجز اینکه منجر به سود کمتر یا زیان بیشتر میشه به سلامت جسم و روان هم خیلی ضربه میزنه.

معمولا آدم ها با افزایش سن باید پخته تر بشن و رفتارهاشون نرمال تر بشه ولی به شخصه وقتی چند نفر از آشنایان و دوستانی که در این چند سال نوسان گیری میکردند، رو می بینم که نسبت به چند سال پیش خیلی وضعیتشون از نظر روانی وخیم شده و رفتارهای فعلیشون اصلا نرمال نیست.

دوستان نوسان گیر نمی دونن که هر چی پول درمیارن رو در نهایت باید خرج دوا و دکتر برای مداوای امراض جسمی و روانی که از نوسان گیری نصیبشون میشه بکنن.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام به همگی،
        یک ماه گذشت ، گفتم برای خودم و بقیه کارنامه ام رو بذارم:
        الان 87 تومن نقد دارم
        8 تومن قرض گرفتم
        2 تومن قرض دادم
        ============
        پس الان 81 تومن دارم که نسبت به ماه قبل (78.5 تومن) حدودا 3 درصد افزایش داشته در مدت 25 روز ( سالانه 47 درصد ، که زیاد بد نیست ، البته شنیدم یه سهامدار موفق باید 100 درصد سود کنه ، مخصوصا در این بازار پر رونق!!!)
        اینم سبدم:
        [ATTACH=CONFIG]842[/ATTACH]
        45 درصد خودرویی - 30 درصد بانک - 12 درصد اخابر
        اشتباهاتی که کردم :
        فروش زود هنگام وپارس
        فروش زود هنگام وبوعلی

کارهای درستی که انجام دادم:
        نگهداشتن خودرو و سایر خودرویی ها
        فروش وکار
        فروش وبملت

سایر کارها:
        فروش وتجارت (فقط برای اینکه سبد خلوت بشه + اینکه سهم رشد خوبی کرده بود)
        فروش کگل ( برای اینکه تعداد سهامم رو کم کنم + سهم کنده و در این بازار خوب ، فکر کردم رشد زیادی نخواهد کرد)

هنوز به خودرویی های گروه امیددارم و همچنان فکر می کنم تا پایان سال سود خوبی بکنم ( البته در اولین زمان سهم خودرو رو خواهم فروخت ، یه احساسی بهم می گه زیادی رشد داره می کنه)
        به وبصادر هم خیلی عالی به نظر می رسه ، انگار ضرری درش نیست و هر چه پیش بیاد غیر از سود نخواهد بود

تا ماه بعد
        یا علی
        سلام
        کارنامه ی یک ماهه ی من:

دارایی:

الان 78 تومن تو بورس دارم
        (8 تومن قرض گرفتم
        2 تومن هم قرض دادم
        نقدینگی هم صفره)

سود و ضرر :
        9 میلیون از سرمایه ام رو از دست دادم! ، یعنی 10 درصد ضرر !!! اونم در یک ماه!!!

سبد فعلی:
        Capture.PNG

خرید و فروش هام:
        فروش وسینا در 322 تومن
        فروش وصنعت در 326 تومن
        فروش خودرو در 333 تومن
        خرید وساپا در 169 تومن
        خرید وساپا در 159 تومن

اشتباهاتم در این ماه:
        اینکه به موقع از سهم خارج نشدم ، که این بر می گرده به بی تجربگیم ،
        تجربه:دفعه ی بعد که بی دلیل بازار سه روز منفی خورد ، تمام سهام خودم رو نقد می کنم و 2 درصد ضرر اضفیش رو هم میدم(حق کارگزار و مالیات) و وقتی که بازار 3 روز مثبت شد یا اینکه 2 هفته گیج می خورد وارد میشم(به نظرتون درسته؟)

کارهای درست این ماه:

اینکه تونستم دو سه روز وضعیت بازار رو درست شناسایی کنم و وقتی که بازار گیج می زد و بین مثبت و منفی مردد بود رو بعضی سهم ها نوسان بگیرم و این باعث شد که منفی اون روز روی کل سهمام صفر بشه

یا علی
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 839

سلام
          کارنامه ی یک ماهه ی من:

دارایی:

(8 تومن قرض گرفتم
          2 تومن هم قرض دادم
          نقدینگی هم صفره)

سود و ضرر :

یا علی
          درود دوست عزیز
          کارنامه تون همچین بد هم نبوده!
          این یک ماه کسیکه نقد نبوده خیلی سبد تاپی داشته باشه فقظ زیاد ضرر نکرده باشه!!!
          همه مث هم
          اکثر حرفه ای ها هم این یه ماه مث من و شما حداقل 10 درصد ضرر داشتن
          حالا یکی از اصل سرمایش یکی از سودهای قبلیش
          در مورد خروج باید بگم: حالا که معما حل شده این حرفو میزنین وگرنه خروج خیلی راحت نیس
          اگه خروج میکردین و این 2 هفته سهما به جای 10-20 درصد افت حرکتشون بالا بود چی؟
          درضمن سبد خیلی خوبی دارین
          اگه حداقل 6 ماه سهامداری کنین یه گین خیلی خوب میگیرین

نظر

• Mesbah68
            عضو فعال
            • Sep 2013
            • 346

جناب میثم گویا تاریخ اساسا تکرار شده است 8/11/91 تا 8/11/92 یک نوع تفکر و استراتژی درباره یک مشکل تکراری...................خیلی با حاله نه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• Mesbah68
              عضو فعال
              • Sep 2013
              • 346

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              فعلا در این بازار سرمایمون رو حفظ کنیم کار کردیم (-: وقتی بازار نخواد سهم بخره سهم با پی بر ای زیر 5 هم ارزش خرید نداره .........مگه اینکه با دید بلند مدت بخریم ....که منم اصلا حوصله بلند مدت رو ندارم ........که البته همون رو هم میشه پایین تر خرید .....

من الان در فکر اینم که بازار مشکلش چیه ......ابا بالایی داره یا نه !!!!

جناب میثم گویا تاریخ اساسا تکرار شده است 8/11/91 تا 8/11/92 یک نوع تفکر و استراتژی درباره یک مشکل تکراری...................خیلی با حاله نه ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به نظرم الان نقد بودن بهترین کار میتونه باشه .......شاخص جونی برای بالا رفتن نداره !!!!!! این پرسشنامه دولت از پتروشیمی که با ارزشون چی کار میکنن میتونه جلوی رشد پتروشیمی ها رو بگیره .اگه قرار باشه ارزشون بیاد در مرکز مبادلات ..........:(

البته از اون طرف هر چی ارز کمتر عرضه بشه دلار در بازار ازد بالاتر میره با سرعت بیشتری !!!!!

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام
                کارنامه ی یک ماهه ی من:

دارایی:

(8 تومن قرض گرفتم
                2 تومن هم قرض دادم
                نقدینگی هم صفره)

سود و ضرر :

سبد فعلی:
                [ATTACH=CONFIG]967[/ATTACH]

خرید و فروش هام:
                فروش وسینا در 322 تومن
                فروش وصنعت در 326 تومن
                فروش خودرو در 333 تومن
                خرید وساپا در 169 تومن
                خرید وساپا در 159 تومن

اشتباهاتم در این ماه:
                اینکه به موقع از سهم خارج نشدم ، که این بر می گرده به بی تجربگیم ،
                تجربه:دفعه ی بعد که بی دلیل بازار سه روز منفی خورد ، تمام سهام خودم رو نقد می کنم و 2 درصد ضرر اضفیش رو هم میدم(حق کارگزار و مالیات) و وقتی که بازار 3 روز مثبت شد یا اینکه 2 هفته گیج می خورد وارد میشم(به نظرتون درسته؟)

کارهای درست این ماه:

اینکه تونستم دو سه روز وضعیت بازار رو درست شناسایی کنم و وقتی که بازار گیج می زد و بین مثبت و منفی مردد بود رو بعضی سهم ها نوسان بگیرم و این باعث شد که منفی اون روز روی کل سهمام صفر بشه

یا علی
                سلام

کارنامه ی بنده در یک ماه اخیر:
                ( باقی دوستان هم اگه اینکار رو بکنن خیلی خوبه ، کلی توش تجربه هست که می تونیم با هم سهیم بشیم )

دارایی:
                70 تومن
                (8تومن قرض گرفتم و 2 تومن قرض دادم و نقدینگی هم ندارم )

سود و ضرر:

باز هم 8 تومن ضرر----یعنی 10 درصد ضرر

سبد فعلی من:

دارایی 921126.PNG

اشتباهاتم در این ماه:
                • اینکه فکر کردم کف یک سهم یک مقداری است و از اون بیشتر نمی تونه افت کنه. ( وساپا و خزامیا )
                • اینکه روی سهمی که شناختی ازش نداشتم خواستم نوسان بگیرم ( خگستر )
                • اینکه نحوه ی رفتار سهم رو در سال های قبل نسبت به افزایش سرمایه دیده بودم و همینطور با توجه به اینکه افزایش سرمایه سهم در بازار منفی داشت انجام میشد می دونستم که باز هم افت شدیدتر از میزان افزایش سرمایه خواهد داشت ولی در آخر به تحلیل خودم اطمینان نکردم.
                • اینکه در بازار منفی سراغ سهم های با ریسک بالاتر اومدم. ( باید بجای سهم های خودرویی روی اخابر و وبصادر و حتی ومعادن کار می کردم )

کارهای درست این ماه:
                • فکر نکنم این ماه کار درستی کرده باشم.فقط تجربه کسب کردم!!!
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام

کارنامه ی بنده در یک ماه اخیر:
                  ( باقی دوستان هم اگه اینکار رو بکنن خیلی خوبه ، کلی توش تجربه هست که می تونیم با هم سهیم بشیم )

دارایی:
                  70 تومن
                  (8تومن قرض گرفتم و 2 تومن قرض دادم و نقدینگی هم ندارم )

سود و ضرر:

باز هم 8 تومن ضرر----یعنی 10 درصد ضرر

سبد فعلی من:

[ATTACH=CONFIG]1283[/ATTACH]

اشتباهاتم در این ماه:
                  • اینکه فکر کردم کف یک سهم یک مقداری است و از اون بیشتر نمی تونه افت کنه. ( وساپا و خزامیا )
                  • اینکه روی سهمی که شناختی ازش نداشتم خواستم نوسان بگیرم ( خگستر )
                  • اینکه نحوه ی رفتار سهم رو در سال های قبل نسبت به افزایش سرمایه دیده بودم و همینطور با توجه به اینکه افزایش سرمایه سهم در بازار منفی داشت انجام میشد می دونستم که باز هم افت شدیدتر از میزان افزایش سرمایه خواهد داشت ولی در آخر به تحلیل خودم اطمینان نکردم.
                  • اینکه در بازار منفی سراغ سهم های با ریسک بالاتر اومدم. ( باید بجای سهم های خودرویی روی اخابر و وبصادر و حتی ومعادن کار می کردم )

کارهای درست این ماه:
                  • فکر نکنم این ماه کار درستی کرده باشم.فقط تجربه کسب کردم!!!

سلام

کارنامه ی بنده در مدت اخیر :

دارایی:
                  63.5 تومن
                  (8تومن قرض گرفتم و 2 تومن قرض دادم و نقدینگی هم ندارم ، یک 8 تومان و یک 5 تومان دیگر هم مجبورم ببرم از بورس )

سود و ضرر:

باز هم 6.5 تومن ضرر----یعنی 10 درصد ضرر

سبد فعلی من:

اشتباهاتم در این ماه:
                  • فکر نکنم اشتباهی کرده باشم ، خوب بازار است و افت کرده ، ولی طوری نبوده که من بتوانم آن را پیش بینی کنم ، یعنی اگر برگردم به دو سه ماه قبل باز همین کار را می کردم و سهمم را نمی فروختم.
                  • البته یکی از اشتباهاتم این بود که روند قیمت یک سهم را ( وساپا را ) به خوبی پیش بینی کردم ولی بخاطر طمع آن را ( در 169 تومان که قرار بود می فروختم ) نفروختم و همینطور بعد از اینکه از قیمت مورد نظر من برای نوسانگیری پایین آمد باز هم نفروختم و فکر کنم این بخاطر لجبازی الکی و پایمردی در حرف زده شده بود که تبعاتش هم معلوم شد .

کارهای درست این ماه:
                  • به موقع سهم خزامیا را شناسایی سود کردم و بخش زیادی اش را فروختم ( در 170 تومن فروختم فکر کنم )
                  • نوسان های کوچک گرفتم
                  • سهم ارفع را الکی مفت نفروختم
                  • در عرضه اولیه شسپا شرکت کردم ( و البته برای خرید وساپا در 1840 تومان فروختمش )
                  • کسب کلی تجربه!!! یکی از بهترین کارها بود

تا دفعه ی بعدی یا علی
                  امیدوارم که همه مان سود های خوب و حلالی بکنیم

-------------------------------
                  پی نوشت:

از نقطه ی اوجی که می خواستم پیاده بشم و نشدم در چند ماه پیش حدودا 27 درصد در ضرر هستم - آن موقع بجای 63 تومان 88 تومان داشتم ---- حیف ، یادش بخیر یک خانه 80 تومانی در یکی از شهر های دور افتاده اطراف کرج شناسایی کرده بودم که می خواستم بخرم! 80 متر بود نوساز !!! آن موقع می توانستم 7 تومان بدهی ای هم که داشتم را راحت بپردازم!
                  امان از طمع
                  آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2014/06/23, 16:44.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام

یاد این جستار به خیر

متاسفانه وقت نمی کنم وگر نه همین طور این جستار را ادامه می دادم.
                    هم برای خودم خوب بود و هم برای بقیه :)

الان نسبت به آخرین نوشته ام یک مقدار خیلی کمی سود کردم (تقریبا صفر)

اشتباهات من:
                    با وجود اینکه بیشتر از نیم سال است که روش کار دولت بی تدبیر و بی لیاقت را می دانم، ولی بخاطر ترس و طمعی که دارم در قله هایی که شناسایی می کنم خروج نمی کنم. البته دفعه قبل این کار را کردم و حدودا 10 درصدی که بازار کرد را من نکردم. (البته باز هم بخاطر ترسی که داشتم یکی از سهم هایم را نفروختم (وساپا) و همین باعث شد در 5 درصد ضرر بازار شریک باشم.

کارهای درست:
                    تجربه خیلی خوبی کسب کردم. این تجربه ها را واقعا دوست دارم ولو اینکه یک مقدار هم بخاطرش ضرر داده باشم. تجربه هایی از قبیل اینکه حرف چه تیپ آدم هایی درست از آب در می آید و حرف چه نوع آدم هایی نه! حرف مدیران شرکت ها و حقوقی ها و سیاستمردان چه چیزهایی است و چه نوع تاثیراتی می تواند بگذارد. تجربه در مورد استراتژی چیدن سهم. (راستی شما راهکار ها و تجربیات و استراتژی هایتان چیست؟ کاش یک جستار داشتیم درش از استراتژی های معاملاتی مان می گفتیم)

دانشجویی و موارد علاقه دیگر اجازه نمی دهد زیاد در بورس فعال باشم.

امیدوارم 94/4/2 بیایم و بگویم که یکساله بیش از 22 درصد سود کرده ام. (نسبت به ارسال سال قبل همین موقع)

این هم سبدم:
                    43 وساپا
                    24 ثشاهد
                    9 دی
                    7 ومعادن
                    5 ثمسکن
                    4 خگستر
                    3 وبیمه
                    3 حکمت
                    0 ومعادنح
                    1 سخرم
                    سخرمح
                    رقم ها: درصد سرمایه ام در هر سهم
                    (فکر می کردم بیشتر بانکی داشته باشم /:.happysmiley:./:D)

اگر شد بعدا در این جستار یا یک جستار دیگر استراتژی های معاملاتی ام را می نویسم. (هر چند که زیاد بهش پیابند هم نیستم /:.winksmiley02.:/)

تصمیم هایی هم که دارم این است که : وساپا-دی-حکمت (و احیانا وبیمه) را کوتاه مدتی نوسان بگیرم. کمی به ومعادن و سهم های با پی بر ای پایین مثل ثمسکن اضافه کنم تا بتوانم از بورس مدتی فاصله بگیرم و به درس و مشقم بچسبم :)

امیدوارم موفق، شاد، تندرست، با ایمان، در آرامش و در نهایت پر پول باشید.@};-
                    یا علی@};-
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/04/29, 22:39.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

اگر بخواهم خلاصه استراتژی ای که الان دارم را بگویم این طور است:
                      خرید و سهامداری در سهام های بنیادی و کم ضرر (خوب اگر نوسان هم داد نوسان می گیرم ولی در سهم بنیادی)

======================

داشتم نوشته قبل را می دیدم، نگاه کردم دیدم اکثر ضرری که دادم در ومعادن و خگستر بوده.

خگستر را من 500-600 تومان خریدم!!!
                      ومعادن را هم در 420 تومان تا 400 تومان می خواستم بفروشم ولی نفروختم.
                      آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2015/04/29, 23:40.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

تمام سرمایه ماله خودم نیست.........کل سرمایه موجود در 5 فروردین 93.... 720 میل.......27 شهریور م3 618 میل........امروز کلا622.......میل.....بزرگترین ضرر عمرم317 میل بابت مهریه......البته از 27 شهریور تا الان322 میل سود کرده بودم...که نامبرده... دسترنجم را به یقما برد....تو این 2هفته هم 9800 ضرر دادم....ییه 2200 سمگا....یه 2900 اخابر....یه 2600 تابیکو.....امروزم یه 2100 تو فارک ح....بزرگترین ضد حال امروزم....وقتی بود که حقوقی فاراک 850...ح....رو تو درصد گذاشت............ووووووووولی بگم 60 درصد برتفوم شبلیه که شدیدا بش امید دارم........
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

سبد فعلیم...فنوال....شبلی.....حق کترام که خریدم بولشو ریختم......غاذر....خیلی کم البرز...........43 درصدم نقد
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                            تمام سرمایه ماله خودم نیست.........کل سرمایه موجود در 5 فروردین 93.... 720 میل.......27 شهریور م3 618 میل........امروز کلا622.......میل.....بزرگترین ضرر عمرم317 میل بابت مهریه......البته از 27 شهریور تا الان322 میل سود کرده بودم...که نامبرده... دسترنجم را به یقما برد....تو این 2هفته هم 9800 ضرر دادم....ییه 2200 سمگا....یه 2900 اخابر....یه 2600 تابیکو.....امروزم یه 2100 تو فارک ح....بزرگترین ضد حال امروزم....وقتی بود که حقوقی فاراک 850...ح....رو تو درصد گذاشت............ووووووووولی بگم 60 درصد برتفوم شبلیه که شدیدا بش امید دارم........

سلام می عزیز،
                            شما استراتژی ات چه ها است؟ فقط کوتاه مدتی؟ یا بلند مدت هم هستی؟ چند وقت هست تو بورسید؟

ممنون که شما هم ضررهایتان را می نویسید. اکثر دوستان همیشه در سودند/:.winksmiley02.://:.yead.:/ :^o
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

• mhjbours.........شما 82 امدی باید رضا قندی یادت باشه....چه ادم خوبی بود.....طبقه 2....کنار دفتر مستوفی باتوقش بود.........اقا این بنده خدا بزرگترین سودو به من رسوند...تو قنقش...........یادش بخیر سرمایه قنقش 500 میل بود....تو 3 ماه 250 درصد افزایش سرمایه از انباشته داد...با 250 نقدی...اگه درست یادم باشه.........

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

سلام می عزیز،
                                شما استراتژی ات چه ها است؟ فقط کوتاه مدتی؟ یا بلند مدت هم هستی؟ چند وقت هست تو بورسید؟

ممنون که شما هم ضررهایتان را می نویسید. اکثر دوستان همیشه در سودند/:.winksmiley02.://:.yead.:/ :^o
                                دادا تو این یه ساله فقط تو سهمایی که تجدید دارایی داشتن بلند مدت بودم..............از 82....ولی جسته گریخته...... 83 بود که تو وبترو ترکیدم..........بعد توسط یه دوستی تو تکنو تار دوباره کمر راست کردم................ولی اون موقع سن سالی نداشتم...و سرمایمم کم بود............بدترین ضررم حاج مموت زد بم........روز فبله انتخابات تا خر خره ثاباد گرفتم...اگه یادت باشه اون موقع میگفتن ماله تیمه هاشمی......با نصف سرمایه خارج شدم....اون موقع دامنه نوسان 5 بود........وثابادممیانگین 487 خرید داشتم که چهارشبه شد 525...............از شنبش بدبخت شدیم....

نظر

در حال کار...
                                X