لاميران ( فلامي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • كهكشان
    عضو عادی
    • Dec 2012
    • 111

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
    در گزارش سالانه هیئت مدیره آمده است که این شرکت 30 درصد مصرف تیغ ایران را در اختیار دارد و تولید کننده انحصاری نیز هست .
    از ریسکهای این شرکت میتوان به قاچاق راحت و آسان تیغ از مرزهای غربی اشاره کرد که باعث شده شرایط رقابتی برای شرکت سخت گردد
    اما الان و با توجه به بالا رفتن دلار و افزایش قیمت شدید تیغهای خارجی مزیت رقابتی شدیدی برای این شرکت بوجود امده است که باعث رشد روزافزون سودآوری این شرکت شده است
    موجودی فولاد این شرکت در طی چند دوره گذشته اصلا تغییری نداشته که نشان میدهد در حال حاضر فقط کار شرکت شده واردات تیغ نیم ساخته و سپس بسته بندی و فروش آن

چون واردات بصورت قطع بصورت انبوه صورت میگیرد و همچنین بصورت نیم ساخته تیغها وارد میگردد با وجودی که این واردات با نرخ دلار آزاد صورت میگیرد محصولات این شرکت قیمتهای رقابتی تری را با محصولات خارجی میتوانند در طی این مدت پیدا کنند که رشد سود اوری این شرکت گواه بر این ادعا میباشد زیرا براحتی میتوانند برای خودشان افزایش نرخ بگیرند مثلا پارسال همین تیغ 90 تومنی رو 36 میفروخته در سه ماهه اول پارسالش
    ممنون از توضیحاتت!
    هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

سهم با جنمی است و چراغ خاموش سودهای خوبی را تقدیم می کند.طی هفته پله ای خرید داشتم .فکر کنم اصلاحش دیروز تمام شد و از شنبه صف خرید است. افت چند روز قبل هم برای بز خری حق تقدمش بود و دلیل دیگری نداشت. من یکبار از خط تولید این شرکت دیدن کرده ام ، واقعا تکنولوژی بسیار دقیق و ظریفی دارد که باعث هیجان ادم می شود. هر چند که قدمت ان به چند دهه قبل بر می گردد و خیلی بروز نیست و ماشین آلات تولیدیش قدیمی اند ولی برایم خیلی جالب بود.
      آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/02/28, 11:26.

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

در ادامه پست قبلی این نمودار هم قابل توجه است.فلامی حمایتهای چند باره را در 1475 ریال داشته است و خرید در این قیمت ها بدون ریسک است.

نظر

• هادی129
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 296

در اصل توسط ahmad پست شده است View Post
          در ادامه پست قبلی این نمودار هم قابل توجه است.فلامی حمایتهای چند باره را در 1475 ریال داشته است و خرید در این قیمت ها بدون ریسک است.

س پیام خصوصی رو چک کنید

نظر

• aminian
            كاربر فعال
            • Oct 2012
            • 663

امروز هم برای چندمین روز متوالی قیمت حق تقدم بیشتر از 100 تومان با سهم فاصله داره که خود گویای رشد سهم در آینده میباشد

افرادی که روند معاملاتی سهم رو دنبال کنن متوجه شدن سهم بشدت خشک شده و فروشنده بسیار کمی چه در منفی و چه در مثبت داره

نظر

• aminian
              كاربر فعال
              • Oct 2012
              • 663

دوستان این چند مدتی رو که قیمت دلار بالا رفته در نظر بگیرید
              شما حساب کنید چندین سال دلار بطور مصنوعی پایین نگه داشته شده بود در حدود 1000 تومان
              که این باعث شده بود صنایعی که در داخل رقیب خارجی داشته باشند بعلت تورم حداقل20 درصدی توان رقابت با محصولات خارجی رو نداشته باشن چون نرخ دلار بطور مصنوعی و توسط دولت ثابت نگه داشته میشد
              شما فرض کنید یه تلویزیون رنگی برا چند سال قیمتش 200 هزارتومان بود
              هر سال تورم و افزایش حقوق مردم بود ولی قیمتش تغییر نمیکرد که این باعث شده بود صنایع داخلی اصلا توان رقابت با خارجی ها رو نداشته باشن( منهای بحث در مورد تکنولوژی تولید و کیفیت)
              حالا که دلار رفته بالا و واقعی شده
              باید دنبال این چنین صنایعی بود
              مثل همین فلامی خودمون
              آبسال یا بموتو و ...

رشد سود آوری این سهام رو مد نظر داشته باشید و این صنایع هنوز در ابتدای شیب صعود قرار دارند
              و الان با شناسایی این گونه سهمها میتوان از رشد آینده آنها استفاده کرد

تحقیق بیشتر با دوستان

نظر

• كهكشان
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 111

دوستان این چند مدتی رو که قیمت دلار بالا رفته در نظر بگیرید
                شما حساب کنید چندین سال دلار بطور مصنوعی پایین نگه داشته شده بود در حدود 1000 تومان
                که این باعث شده بود صنایعی که در داخل رقیب خارجی داشته باشند بعلت تورم حداقل20 درصدی توان رقابت با محصولات خارجی رو نداشته باشن چون نرخ دلار بطور مصنوعی و توسط دولت ثابت نگه داشته میشد
                شما فرض کنید یه تلویزیون رنگی برا چند سال قیمتش 200 هزارتومان بود
                هر سال تورم و افزایش حقوق مردم بود ولی قیمتش تغییر نمیکرد که این باعث شده بود صنایع داخلی اصلا توان رقابت با خارجی ها رو نداشته باشن( منهای بحث در مورد تکنولوژی تولید و کیفیت)
                حالا که دلار رفته بالا و واقعی شده
                باید دنبال این چنین صنایعی بود
                مثل همین فلامی خودمون
                آبسال یا بموتو و ...

رشد سود آوری این سهام رو مد نظر داشته باشید و این صنایع هنوز در ابتدای شیب صعود قرار دارند
                و الان با شناسایی این گونه سهمها میتوان از رشد آینده آنها استفاده کرد

تحقیق بیشتر با دوستان
                متاسفانه تا وقتي سهمي جهش نكند بازار متوجه ارزندگي آن نمي شود و در همين مواقع گاها بعضي ها رو خسته ميكنه!

نظر

• bahary
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 2510

امروز هم برای چندمین روز متوالی قیمت حق تقدم بیشتر از 100 تومان با سهم فاصله داره که خود گویای رشد سهم در آینده میباشد

افرادی که روند معاملاتی سهم رو دنبال کنن متوجه شدن سهم بشدت خشک شده و فروشنده بسیار کمی چه در منفی و چه در مثبت داره

دوست عزیز جمع قیمت حق تقدم با احتساب مبلغ اسمی واریزی ( 1000 ریال ) به حساب شرکت با توجه به خواب سرمایه تا ثبت افزایش سرمایه و واریزی سهم جدید به حساب سهامدار معمولا باید پایینتر از قیمت روز سهم باشد و الا توجیهی برای خرید ندارد. در حال حاضر قیمت سهم کمتر از حق تقدم است ولذا خرید سهم در اولویت قرار دارد. قیمت سهم در 1475 حمایت قوی دارد.

نظر

• aminian
                    كاربر فعال
                    • Oct 2012
                    • 663

درسته کاملا
                    اینو که همه میدونن
                    منظورم اینه با وجودی که خواب سرمایه تو حق تقدم وجود داره ولی بازم حق تقدمش بیشتر از 100 تومن با سهم تفاوت قیمت دارد که این نشان از ارزندگی سهم داره
                    شاید اگر بازی این حق نبود سهم خیلی سریعتر راهشو پیدا میکرد
                    در اصل توسط ahmad پست شده است View Post

دوست عزیز جمع قیمت حق تقدم با احتساب مبلغ اسمی واریزی ( 1000 ریال ) به حساب شرکت با توجه به خواب سرمایه تا ثبت افزایش سرمایه و واریزی سهم جدید به حساب سهامدار معمولا باید پایینتر از قیمت روز سهم باشد و الا توجیهی برای خرید ندارد. در حال حاضر قیمت سهم کمتر از حق تقدم است ولذا خرید سهم در اولویت قرار دارد. قیمت سهم در 1475 حمایت قوی دارد.

نظر

• bahary
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 2510

تعدیل مثبت چشم گیر فلامی در راه است.مشابه سال گذشته فلامی معجزه می کند.گزارشات سه ماهه و 6 ماهه 91 را ببینید.

امروز هم 20000 خرید شد.
                      آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2013/04/06, 10:54.

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

سهم امروز وارد روند صعود شد.... البته من در روز های قبل با توجه به تایم فریم پایین وارد شده بودم.... اخه عادت ندارم سهمی رو از صف بخرم....
                        تحلیل تکنیکال و مقاومت ها در پست بعدی...
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• كهكشان
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 111

خريد خوبي كردي از اون سهمهاي بي سر و صدا و شگفت انگيز است.

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                            سهم امروز وارد روند صعود شد.... البته من در روز های قبل با توجه به تایم فریم پایین وارد شده بودم.... اخه عادت ندارم سهمی رو از صف بخرم....
                            تحلیل تکنیکال و مقاومت ها در پست بعدی...
                            اولین مقاومت سهم فارغ از جو بازار 177 و بعدی محدوده 198 خواهد بود... بنیادیشو نمی دونم ولی دوستان سود چشمگیری رو براش متصورن....
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• bahary
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 2510

سال قبل در تاریخ 28 /1 / 91 برای تعدیل بسته شد و روز باز گشایی با تعدیل مثبت85 درصدی بازگشایی شد. وضعیت امسال شرکت بمراتب از پارسال بهتر است . کاهش قیمت خرید مواد اولیه عمده شرکت که همه از داخل کشور تامین می شود و افزایش تولید و فروش تعدیل مثبت خوبی را به ارمغان می اورد. با افزایش قیمت دلار واردات تیغ مقرون به صرفه نبوده و بیشتر گرایش به خرید تولیدات داخل است.

نمودار صفحه قبل را هم مجددا تگاه کنید.

نظر

• golden
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 116

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                                اولین مقاومت سهم فارغ از جو بازار 177 و بعدی محدوده 198 خواهد بود... بنیادیشو نمی دونم ولی دوستان سود چشمگیری رو براش متصورن....

سلام دوستان
                                پارسال دلیل تعدیلش این بود که تو گزارشه سه ماهه 32 میلیون تیغ صورت تراشی سنواتی داشت که پیش بینی کرده بود تا آخر سال 7 میلیونشو بفروشه ولی بخاطر قیمت ارزونش تا 6 ماهه 16 تاشو فروخت و تو پیش بینی 1/28 کل 32 میلیون آماده فروش رو بعنوان فروش طی سال پیش بینی نمود.
                                اما سه ماهه اول امسال آماده مصرف تیغ صورت تراشی سنواتیش فقط 10 میلیونه که تو سه ماهه پیش بینی کرده 9 میلیونشو تا آخر سال میفروشه. بنابراین امسال میزان موجودی آماده مصرفش با میزان فروشش خیلی اختلاف نداره. پس دیگه از اون تعدیلا با اهمیت خبری نیست. زمن اینکه 94% از مواد اولیش رو دلاری میخره و 100% فروشش رو ریالی میفرشه که پارسال با نرخ 1500 دیده اما تو سه ماهه امسال به نرخ 3060 دیده.
                                بنابرین بعید میدونم تعدیل با اهمیتی داشته باشه

نظر

در حال کار...
                                X