در اصل توسط ahmad پست شده است
مشاهده پست
لاميران ( فلامي )
جمع کردن
X
-
-

حالا دوستان خودتون میتونید براحتی متوجه شید که چطوری شرکت آمده قیمتهای خرید و فروششو طوری تنظیم کرده که حداقل تعدیلات رو برا ۶ ماهه بده
برا ۶ ماهه منظور بین برج ۹ تا ۱۲ هست
الان دلار چند ماهی هست که یه محدوده نوسانی بین ۳۰۰۰ تا ۳۵۰۰ نوسان میکنه
پس چه اتفاقی افتاده که تیغ ۳۷ تومنی رو الان ۶۹ تومن خریده
غیر از اینکه شرکت میخواست قیمت تموم شده محصولات رو خیلی بکشه بالا
و بدین وسیله تعدیل رو پایین اعلام کنه
باز شرکت امده برا سالانه قیمت خرید رو ۵۹ تومن فرض کرده
آخه ما دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو
نکته جالبتر در مورد قیمت فروش محصولات هست(منظورم تیغ صورت تراشی هست مه ۹۰ درصد محصصول شرکت هست)
آخه چطوری امدن این عدد ۸۳ رو در آوردن
وقتی قیمت سه ماهه ۹۰ تومن بوده چطوری آمدن با ۶ ماهه که ۸۳ تومن بوده میانگین گیری کردن و دوباره ۸۳ در آوردن و دوباره برا سالانه ۸۳ در نظر گرفتن
بازم نکته جالبتر اینه که حاشیه سود عملیاتی رو برا ۳ ماهه ۴۰ درصد برا ۶ ماهه۳۲ درصد و برا سالانشون ۲۳ درصد محاسبه کردن.
غیر از اینکه میخواستن تعدیل ندن و تعدیلات رو برا بعدا بزارن
راستی تو این گرونی و هرج و مرج
بنظر شما کدوم شرکت قیمت فروش محصولاتشو آورده پایین که این دومیش باشهآخرین ویرایش توسط aminian؛ ۱۳۹۲/۰۲/۰۶، ۱۵:۳۰.
نظر
-
از دست خودم بسیار عصبانیم که ۴ روز قبل بجای خرید کلید فروش را زدم و ناچار لسرما خریدم و توش گیر کردم و تا امروز نزدیک ۲ میلیون از سود فلامی عقب افتادم. چه سهم نازنینی بودو از دست رفت! البته خوشحالم که خریدار سهم من سود خوبی را می برد.در اصل توسط ahmad پست شده است مشاهده پستفلامی ۴ روز معاملاتی بالای خط روند صعودی بود. بنابراین میشه گفت صعود تا تارگت ۲۶۰۰ مانعی جلویش نیست.
نظر
-
فلامی برای امسال یه چیزی حول و حوش ۵۰ تومن میتونه بسازه
چون این سهم خیلی کوچیکه میتونه پی بر ای بالایی به خودش بگیره
میشه انتظار داشت که توی بلند مدت حداقل تا ۴۰۰ تومن رشد کنه
ولی بسته به شرایط بازار میتونه قیمتهای بالاتری رو هم به خودش ببینه
سهم هایی مثل فلامی بعضا پی بر ای بالای ۱۰ هم به خودشون میگیرنما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم
نظر
-
تکنیکال سهم خیلی قشنگ شده . به نظرم سهم وارد روند صعودی شدهفایل های ضمیمه شدهمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
.خداوکیلی فلامی هم سهامدار عمده داره فلوله ووسپه و حفاری هم سهامدار عمده دارند. وتوسم سهم رو به هر تعدادی که بخواهیم در مثبت کامل عرضه میکند.در اصل توسط mohsen kaveh پست شده است مشاهده پستتکنیکال سهم خیلی قشنگ شده . به نظرم سهم وارد روند صعودی شدهمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
فلامی تاچند روز دیگه باید پیش بینی سود سال ۹۳ رو اعلام کنه :شرکت نرخ خرید دلار طی سال ۹۲رو مبلغ ۳۳۸۵تومان دیده که به نظر علاوه بر اینکه طی سال ۹۲ باید تعدیلی از بابت نرخ ارز بده پیش بینی سال بعد رو هم تحت تاثیر قرار خواهد داد وباعث کاهش بهای تمام شده خواهد شد( با توجه به سرمایه کم شرکت هر ۱۰۰تومان کاهش قیمت دلار باعث افزاش ۴ تومنی سود شرکت میشود):.thumbsupsmileyanimمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
- ۸:۲۶:۳۰ - توقف نماد معاملاتي فلامي
به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت لاميران با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به ۱۳۹۳/۰۶/۳۱، متوقف شد. مديريت بازارمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
پیش بینی مضحکی ارایه داده برای اینکه سود رو کمتر نشون بده تا تونسته مقدار تولید رو کم پیش بینی کرده (خیر سرشون دلارکه رفته بالا تولید داخلی به صرفه تر شده). توی گزارش شش ماهه ونه ماهه سال ۹۲ هم همین بازی رو در اوردن میانگین مبلغ فروش نه ماهه ۹۲ کمتر از سه ماهه اول منتهی به ۹/۱۳۹۱ بود(که تازه رشد قیمتها شروع شده بود). این رو هم بگم طرح انتقال شرکت به قزوین همچنان پا برجاست (زمین سالهای قبل خریداری شده ) اونوقت نمیدونم این زمین خاوران رو میخوان چیکار کنندمن سهم میخرم پس هستم/:.tonguesmiley:./
نظر
-
منظورم علت توقف نماده و نتیجش چی شده؟ کسی خبری داره؟در اصل توسط H.J.RAD پست شده است مشاهده پستدوستان نظری در مورد فلامی ندارین؟
نظر

نظر