کـــیـوســــک مطبــــــــــوعــات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

نیم صفحه اول برخی از روزنامه ها

to continue, please follow me on my page

نظر

• آمن خادمی
      مدیر
      • Jan 2011
      • 5243

*** مشایی جمعه اعلام کاندیداتوری میکند

شنیده شد که برخي خبرها حاكياست اسفنديار رحيم مشايي روز جمعه براي كانديداتوري در انتخابات ثبت نام خواهد كرد. بهار نیوز نوشت؛ برخي فعالان رسانه اي در تيم روزنامه هاي دولتي اظهار داشته اند كه مشايي روز جمعه كه در روايات ديني، منتسب به ظهور حضرت وليعصر (عج) مي باشد در وزارت كشور ثبت نام و رسما اعلام كانديداتوري خواهد كرد. در عين حال برخي اخبار نيز حاكياست به جز مشايي دو سه نفر ديگر از نزديكان احمدينژاد نيز در همين روز اعلام كانديداتوري خواهند كرد. هنوز صحت ثبت نام مشايي در روز جمعه از سوي منابع رسمي و رسانه هاي نزديك به دولت تاييد نشده است.

*** همسر هاشمی: حاج آقا مطمئنا وارد عرصه انتخابات نمی شود

شنیده شد که عفت مرعشی مادر مهدی هاشمی رفسنجانی که برای شرکت در اولین جلسه دادگاه پسرش به دادگاه رفته بود، در جمع برخی از خبرنگاران گفت: اتهامات وارده به خانواده هاشمی و مرعشی وارد نیست. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ وی در مورد علت حضورش در دادگاه انقلاب اظهار داشت: بخاطر دادگاه مهدی هاشمی به اینجا آمده ام اما دادگاه را به وقت دیگری موکول کردند و از تاریخ بعدی برگزاری دادگاه اطلاعی ندارم. عفت مرعشی با اشاره به حضور آیت ا... هاشمی رفسنجانی در عرصه انتخابات بیان کرد: حاج آقا مطمئنا وارد عرصه انتخابات نمی شود.

مشایی: احمدی نژاد اینقدر از من تعریف کرد پدر مرا در آورد!

شنیده شد که اسفندیار رحیم مشایی در همایشی انتخاباتی در جمع اساتید و دانشجویان یزدی حاضر شد. در این همایش یکی از شرکت کنندگان گفت: آقای مشایی اگر بخواهید انتقادی به دکتر احمدی نژاد بکنید چه می گویید؟ شبکه ایران نوشت؛ مهندس مشایی در جواب ایشان گفت: «اگر بخواهم انتقاد کنم در میان این همه مزایایی که ایشان داشته اند سوء استفاده رسانه ای خواهد شد ولی یک انتقاد به خاطر شما میکنم؛ این آقای احمدی نژاد از بس از من تعریف کرد پدر مرا درآورد!»

***انصراف یک هنرمند از کاندیداتوری

شنیده شد که یکی از کاندیداهای شورای شهر چهارم استعفا کرد. اسماعیل آذر مجری کارشناس برنامه «مشاعره»درباره انصراف خود از انتخابات شورای شهر تهران گفت: ابتدا که من در شورا ثبت نام کردم میخواستم به کمیسیون فرهنگی بروم و آنچه را در ذهنم برای مردم در نظر دارم، از طریق این کمیسیون به انجام برسانم. مشورت هایی با دوستانم نیز داشتم و آنها این موضوع را تایید میکردند.

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

1- دلیلی برای رد صلاحیت مشایی نیست

بهمن شریف زاده، از چهره های حامی اسفندیار رحیم مشایی است.وی درباره واکنش دولت به ردصلاحیت احتمالی مشایی به روزنامه شرق گفت: هیچ دلیلی برای ردصلاحیت مشایی نیست و در صورت ردصلاحیت مشایی از طریق مطالبه مردمی اقدام میکنیم.

2- حسن روحانی:شاید حرفی بزنم که به مذافتان خوش نیاید

حسن روحانی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد کرج: اگر می خواهیم به علت بروز اتفاقات 88 که از آن به عنوان فتنه یاد می شود پی ببریم باید به دنبال ریشه های این اتفاق باشیم که مسئله اساسا از کجا شروع شد؟ آیا غیر از این بود که در مناظره تلویزیونی به کاندیداها علنا تهمت زده شد و صدا و سیما هم موضع مشخصی نگرفت؛ و حتی به کاندیداهای مورد اتهام هم درآن مقطع و پیش از برگزاری انتخابات؛ اجازه دفاع از خود را ندادند که اگر این اجازه را می دادند نتیجه انتخابات جور دیگری رقم می خورد.
        وی ادامه داد: اگر همچنان بعضی ها اصرار کنند که از لفظ فتنه در این رابطه استفاده کنند بنده هم مجبور می شوم خیلی از مسائل را که صلاح نمی بینم در این مقطع آن را بازگو کنم به زبان بیاورم، که ممکن است به مزاق خیلی ها خوش نیاید.

3- علی فلاحیان:از هاشمی قول گرفته ام

از هاشمی قول گرفته ام که اگر می خواهد بیاید ما نیاییم/ در کابینه خودم از احمدی نژاد و هاشمی استفاده نخواهم کرد چراکه معتقدم فردی که دو دوره ریاست جمهوری کشور را برعهده داشته نباید عضو کابینه دولت دیگری شود اما از تجربات آنها استفاده خواهم کرد.

نظر

• آمن خادمی
          مدیر
          • Jan 2011
          • 5243

نیم صفحه برخی از روزنامه پنج شنبه

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

***خاتمی:امیدوارم هاشمی بیاید
            جمعی از دانشجویان صبح امروز با سید محمد خاتمی دیدار و برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری از وی دعوت کردند.وی گفت:

-من کوچک ترین تردیدی در پیروزی اصلاحات در یک فضای منصفانه و منطقی ندارم. کوچکترین نگرانی از رأی اکثریت مردم ندارم.
            -جناب هاشمی اعلام کردند که آماده اند بیایند... امیدوارم این تصمیم عملی شود.

***اختلاف در"بی بی سی" درباره مشایی و خاتمی

در حالی که کارمندان بی بی سی معتقد به کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی هستند، مدیران ارشد بی بی سی فارسی معتقدند که اسفندیار رحیم مشائی بیشترین همخوانی را با خواسته های آنها دارد و بیش از خاتمی می تواند برای جمهوری اسلامی بحران ایجاد کند.

كاريكاتور روزنامه گاردين ازجراحي بيني درايران! :D:D:D

نظر

• آمن خادمی
              مدیر
              • Jan 2011
              • 5243

وقتی اصلاح طلبان با هاشمی رفسنجانی وارد گود می شوند
              گزارش روزنامه های طیف اصلاح طلب از آمدن یا نیامدن هاشمی!

نظر

• آذرآبادگان
                کاربر فعال
                • Dec 2012
                • 1140

عارف آمد پورمحمدی انصراف داد

محمدرضا عارف برای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد
                کناره گیری پورمحمدی از رقابت های ریاست جمهوری: من ثبت نام نمیکنم
                پورمحمدی: ابوترابی فرد را خودمان انتخاب کردیم( ابوترابی فرد کاندیدای ائتلاف پنج نفره که پورمحمدی نیز یکی از این پنج نفر هست )

(( واقعا حیف شد ، یکی از اشخاصی که می توانست سریال انتخابات را جذاب کند از دور خارج شد
                بی شک این سریال ، هیچ ثمره ای برای ملت ندارد ولیکن هر چقدر هنرپیشه های آن دریده تر و
                بی ملاحظه تر باشند به همان نسبت سرگرم کننده تر خواهد بود ...که امروز یکی از بهترین آنها
                کنار رفت))
                آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/05/10, 11:40.
                در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

خبرهای موثق دارم تا عصر امروز حتما اسفندیار رحیم مشایی به وزارت کشور میره تا ثبت نام کنه ;) ;)
                  خبرهای موثق دیگه ای هم هست که اعلام می کنم...;;);;);;)

نظر

• خودشکوفا
                    عضو فعال
                    • Aug 2025
                    • 1134

خانم آمن ماشالله روحیات خبرنگارانه قدرتمندی دارید... من هم مطالب شما رو دنبال می کنم....;;)
                    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                    (نيچه)

نظر

• آمن خادمی
                      مدیر
                      • Jan 2011
                      • 5243

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                      خانم آمن ماشالله روحیات خبرنگارانه قدرتمندی دارید... من هم مطالب شما رو دنبال می کنم....;;)
                      سپاس از شما جناب خودشکوفا :) لطف دارید ..@};-

زنگ تفریح انتخاباتی :D:D:D

ثبت نام برای ریاست جمهوری با درشکه!

در سفر تبلیغاتی محسن رضایی به استان فارس، در تابلوها و پوسترهای تبلیغاتی وی پرچم جمهوری اسلامی ایران به شکل عجیبی(وارونه) قرار گرفته است.

این خانم رئیس جمهور میشود؟

کاندیدایی با دشداشه و صندل

کاندیدای بدون شرح!

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

از شلوغی خانه هاشمی تا تست اعتیاد مشایی!!

***شنیده ها حاکی ازاین است که امشب خانه هاشمی شلوغ بوده و به احتمال زیاد ایشان فردا ثبت نام می کنند.

*** درخواست آیات عظام سیستانی و وحید برای کاندیداتوری هاشمی: واجب است ایثار کنید و بیایید

***در جلسه خبرنگاران و وبلاگ نویسان حامی دولت که با حضور اسفندیار رحیم مشایی در سالن کاخ سعد آباد برگزار شد وی خطاب به حاضران گفت: "من امروز کسالت داشتم و برای چکاپ به بیمارستان رفتم و تست اعتیاد هم دادم تا برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری مشکلی نداشته باشم!"

****محمد خاتمی در جمع گروهی از اعضای بنیاد باران گفته است:" باید تلاش کنیم هاشمی به هر قیمتی شده بیاید. اگر هاشمی رئیس جمهور شود پس از 4 سال مسیر بازگشت ما به قدرت را باز می کند. وی در پاسخ به این سوال که اگر هاشمی آمد و شکست خورد تکلیف چه می شود، گفته است:" در این وضعیت اصلاحات ضربه ای نخورده است."

***نیروهای نزدیک به هاشمی رفسنجانی در چند هفته گذشته جهت بررسی وضعیت رای وی به استان های خراسان رضوی، فارس، مرکزی، گلستان، البرز، مرکزی، آذربایجان شرقی، سمنان و کرمان سفر کرده اند. یونسی در مشهد گفته اگر هاشمی بیاید همه اصلاح طلبان به نفع او کنار می روند و یاسر هاشمی هم گفته یکی از دلایل سفر من انتقال خواسته عمومی مردم به پدرم است. علی مطهری و علیرضا محجوب هم در روزهای اخیر دیداری با هاشمی داشته و وی را دعوت به کاندیداتوری کرده اند.

نظر

• آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

نیم صفحه اول برخی از روزنامه های امروز

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

اسفندیار رحیم مشایی آمد و یگان ویژه مقابل وزارت کشور استقرار یافته اند
                            همچنین در این میان احمدی نژآد همراه مشایی به وزارت کشور رفته است ;);)

همچنین خبرها حاکی از این است که پرونده هاشمی بسته شد :-&:-&

نظر

• آمن خادمی
                              مدیر
                              • Jan 2011
                              • 5243

در اصل توسط آمن خادمی پست شده است View Post
                              اسفندیار رحیم مشایی آمد و یگان ویژه مقابل وزارت کشور استقرار یافته اند
                              همچنین در این میان احمدی نژآد همراه مشایی به وزارت کشور رفته است ;);)

همچنین خبرها حاکی از این است که پرونده هاشمی بسته شد :-&:-&
                              جهانبخش خانجانی(یکی از دست اندرکارن وزارت کشور در زمان خاتمی) :هاشمی در راه وزارت کشور.../:)/:)/:)/:)

نظر

• مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

ایشون در وزارت کشور بودن نه اطلاعات

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X