بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

ممنون اقای برادران
    میتونم حدس بزنم به چه دلیلی هدف پرچم رو تو اون تالار نگفتید واسه همین رفتم تو فاز منفی و پرچم نزولی
    اصلا فکرم رو این پرچم قشنگ نرفت ولی فکر کنم الان دیگه وقت خوبی باشه اونجا یه تحلیل توپ از صدرا بزنید مطمئنم هفته دیگه به هدف مورد نظر شما میرسه
    اونجا همه طرفدار صدرا و صد البته طرفدار تحلیلهای خوبه شما هستند
    با سپاس فراوان.

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 1113

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
      holy جان
      ميشه از ختراك و وسپه و فباهنر هم يه نمودار بزاري؟
      ببخشيد زياد شد. هر كدوم كه فكر مي كني سيگنال خريد ميده ومناسب خريد هست رو بزار.
      ممنونم دوست عزيز
      والا دوست من ،من الان کشیک هستم ،وقتی به سیستم خودم دسترسی نداشته باشم نمودارهام در دسترسم نیست ،
      اما اطلاعاتی که تو ذهنم هست رو تقدیم میکنم ،
      در مورد فباهنر ظاهرا ریش قرمز این سهم رو داره و مترصد ردکردن به خلق الله این بنده خدا هم از سفته بازهای قهاره که بسیار بدسابقست و اعتقاد من اینه دنبال سهمای این بنده خدا نریم بهتره ،از بابت
      خود سهم هم اشتباهی که دوستان میکنن اینه که چون مس رفته بالا و فملی صعود کرده باید فباهنر هم بره ،ولی فملی تولید کننده مس هست و با صعود مس اینم گرونتر میفروشه ولی فباهنر تبدیل کننده مس هست ،یعنی مس رو میخره ،روش فعالیت انجام میده و میفروشه پس اگر گرون میفروشه باید گرون هم بخره وکلا من اینو پیشنهاد نمیکنم حتی اگه با سفته بازی بالاهم بره چون نمیتونی خروجت رو با اونا هماهنگ کنی جا میمونی و بعد صف و ......
      ختراک رو روش کار نکردم ولی دیدم دوستان نمودارشو زده بودن ،میتونی از اون دوستمون بپرسی.
      اما وسپه جزو پرتفوش هم سنگ آهنی کچاد داره و هم خودرویی از دوطرف میتونه منتفع بشه ،اونجوری که تو ذهنمه خریدش زیر 140 -135 باید خوب باشه
      امیدوارم کمکت کرده باشه این اطلاعات.
      آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/02/01, 01:13.
      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• Amo Hoseian
        عضو عادی
        • Oct 2010
        • 212

در اصل توسط اراك_بورس پست شده است View Post
        دوستان ختراك براي نوسان چطوره؟
        من تكنيكال بلد نيستم شما كه استاديد يه بررسي بفرماييد.
        به نظر من rsi پاييني داره و قابليت رشد رو داره.
        منتظر نتيجه بررسي هاتون هستم.
        سلام دوست من تحلیل تکنیکالی را توی تایپیک "ختراک تا کجا؟" گذاشتم و هر روز گزارش مختصری از اون توی تایپیک میزارم.
        پاینده باشی و پر سود.
        [SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• shenagar
          عضو جدید
          • Jan 2011
          • 16

یه سوال از دوستان
          من مقداری دانا از عرضه اولیه دارم . می خواستم نظرتون رو بگید که نگه دارم و تو افزایش سرمایش شرکت کنم بهتره یا اینکه با پست بانک عوض کنم و تو افزایش سرمایه اون شرکت کنم؟
          با تشکر

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

تحليل توسعه ساختمان ( ثاخت)
            شركت پس از افزايش سرمايه در نيمه ديماه بازگشائي شده و با ايجاد شكاف نزولي قيمت از 300 تا 257 افت داشته و اينك پس از كمي افت و خيز در قيمت 258 قرار دارد .
            به نظر ميرسد در طول يك ماه گذشته قيمت در كانال افقي قرار گرفته كه كف آن 255 و قيمت سقف در 267 تومان واقع شده است .
            بنابراين فعلا قيمت 255 به عنوان حمايت مهم و 267 به عنوان مقاومت پيش رو تلقي ميشود .
            نمودار به دو شكل تعديل شده و تعديل نشده قابل بررسي است .

قيمت در برخورد با خط 30 rsi به خوبي حمايت شده و rsi اكنون در نقطه 34 واقع شده است .
            مقاومتهاي پيش رو در قيمتهاي 267 و 274 و 285 و 300 تومان قرار دارد .
            نتيجه :
            به نظر ميرسد فعلا قيمت در كانال افقي 255 تا 267 در نوسان باشد چنانچه قيمت كف كانال را به پائين شكست توصيه به خروج و اگر قيمت سقف كانال را رو به بالا بشكند توصيه به خريد ميشود .
            در حال حاضر خريد در محدوده كف كانال 255 تومان كم ريسك ارزيابي ميشود هرچند سيگنال خريد ندارد .
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در مورد ثاخت سطح حمایتی 250 سطح بسیار معتبری هست که با توجه به وضیعت مکدی و آر اس آی و همینطور فیشر ، احتمال شکست این سطح 1 درصد می باشد .
              مهمترین مقاومت سهم در کوتاه مدت 276 تومان است خرید در محدوده 255 و فروش در محدوده 276 برای نوسان گیری مناسب می باشد.
              موفق و پر سود باشید
              یا حق
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• baradaran
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 545

تحليل بانك ملت ( وبملت )
                نمودار بانك ملت بسيار شيبه به نمودار بانك صادرات ميباشد و قيمت در هر دو سهم به مقاومتهاي مهم برخورد كرده اند .
                در مورد وبصادر در تحليل هفته گذشته عرض كردم قيمت در عبور كامل از 155 با مشكل مواجه است و اعلام كردم با توجه وجود صف خريد توصيه به خريد نميشود .
                و اما در مورد وبملت شرايط مشابه وبصادر است و اكنون قيمت در عبور از مقاومت 200 تومان با مشكل مواجه شده است هرچند سايه قيمت چند مرتبه به بالاي 200 نفوذ داشته است .
                اكنون rsi در منطقه بالاي 70 قرار دارد و واگرائي منفي كوچكي نيز دارد .
                همچنين در اسيلاتور macd واگرائي منفي ديده ميشود .
                اولين حمايت مهم در 180 تومان قرار دارد .
                بنابراين فعلا تا زماني كه مقاومت 200 بطور كامل شكسته نشده توصيه به ورود نميشود هرچند با توجه به واگرائي منفي احتمال عبور كامل قيمت از 200 ضعيف ارزيابي ميشود .
                چنانچه قيمت 195 به پائين شكسته شد توصيه به خروج ميشود .

نظر

• zagros
                  ستاره دار*
                  • Jan 2011
                  • 41

سلام

از دوستان خواهش می کنم تحلیلی هم از رتکو و کفرا ارائه دهند. قیمت خرید هم ذکر شود.

با تشکر

نظر

• baradaran
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 545

در اصل توسط zagros پست شده است View Post
                    سلام

از دوستان خواهش می کنم تحلیلی هم از رتکو و کفرا ارائه دهند. قیمت خرید هم ذکر شود.

با تشکر
                    رتكو به نظر من با توجه واگرائي منفي rsi فعلا تو اين قيمتها توجيه خريد نداره .
                    نمودار كفرا هم به نظر نزوليه و آخرين كندل كه ابر سياه بزرگي ايجاد كرده نشون از بازار منفي ميده ولي تو 335 تومن حمايت خوبي داره .

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

دوستان تو نمودار صدرا اگه دقت كنيم از خرداد تا حالا RSI نتونسته خط 70 رو به بالا بشكنه در حالي كه 3 مرتبه به خط 70 رسيده ولي شكست خورده و برگشته .
                      الان RSI تو 65 قرار داره و اگه شنبه قيمت بالاي 300 بسته بشه تقريبا به خط 70 ميرسه .
                      به نظر شما اين مرتبه ميتونه 70 رو به بالا بشكنه يا نه ؟
                      به نظر من اگه rsi خط 70 رو بشكنه تا روند هيجاني افزايش قيمت شروع ميشه .

نظر

• rhhk610
                        عضو عادی
                        • Dec 2010
                        • 60

جناب برادران و سایر دوستان اگه زحمتی نیست روند ثمسکن، پسهند، غپینو رو هم یه نگاهی بندازید
                        با تشکر

نظر

• baradaran
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 545

ثمسكن
                          قيمت سهام ثمسكن اكنون در اوج هيجان خريد در قيمت 198 تومان قرار دارد در حالي كه قيمت به بالاي 200 هم نفوذ داشته است .
                          اسيلاتور rsi در منطقه بسيار هيجاني 90 واقع شده است .
                          به نظر ميرسد قيمت در عبور از مقاومت 200 تومان فعلا با مشكل مواجه است .
                          آخرين كندل ايجاد شده مرد آميزان با بدنه بلند تيره با سايه رو به پائين ديده ميشود كه نشانه روند منفي معاملات آينده است .
                          حمايتهاي پيش رو در قيمتهاي 186 _ 180 _ 174 _ 165 قرار دارد .
                          بنابر اين ورود به سهام فوق در قيمت كنوني توصيه نميشود .
                          با توجه به افت احتمالي قيمت شناساي سود و خروج از سهام منطقي به نظر ميرسد .

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            اعلام نتایج برگزاری چهار هفته مسابقه سبد برتر هفته ، با جایزه 100 هزار تومانی،

بهترین سبد هفته اول:
                            برای آقای مهدی فنودی یکی از بهترین تکنیکالیستها و دانشجویان برنا اندیشه با 8.24 درصد بازدهی

بهترین سبد هفته دوم:
                            برای آقای مصطفی رستمی فاندامنتالیست سایت بورسی با 7.62 درصد بازدهی

بهترین سبد هفته سوم:
                            برای آقای محمود خان یکی از تکنیکالیستهای سایت بورسی با 7.65 درصد بازدهی

بهترین سبد هفته چهارم:
                            برای آقای Yusef_sbm12 یکی از دوستان سایت تالار بورس با 9.11 درصد بازدهی

فکر میکنید درصد بازدهی سبد انتخابی شما در هفته آینده چند درصد هست؟

شرکت در مسابقه رایگان آخرین مهلت ارسال 20.59 هر جمعه

لینک ارسال سبد
                            لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• shenagar
                              عضو جدید
                              • Jan 2011
                              • 16

در اصل توسط shenagar پست شده است View Post
                              یه سوال از دوستان
                              من مقداری دانا از عرضه اولیه دارم . می خواستم نظرتون رو بگید که نگه دارم و تو افزایش سرمایش شرکت کنم بهتره یا اینکه با پست بانک عوض کنم و تو افزایش سرمایه اون شرکت کنم؟
                              با تشکر
                              هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم

نظر

• arak_bourse
                                کاربر فعال
                                • Nov 2010
                                • 3802

از آقای Yusef_sbm12 كه رتكو را براي سبد هفته بعد معرفي كردند خواهش مي كنيم كه يك تحليل تكنيكي و بنيادي هم بطور مختصر از سهم در اينجا بنويسند. اين سهم حجم مبناي خيلي پاييني داره و كمي هم رشد داشته است.
                                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

در حال کار...
                                X