سلام خسته نباشيد كسي هست بگه فولاژكي صف فروش جمع ميشه و تا چه قيمتي مياد پايين
بررسی تکنیکالی بازار و سهام
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط سعید امینی پست شده است View Postاگر نتواند سقف و قله تاریخی 3.150 را پشت سر بگذارد احتمال تصحیح تا 2.800 زیاد می باشدهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
با سلام و درود خرید سهام های زیر رو توصیه می کنم
وساپا
ونیکی[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
-
دوستان نمودارهاي زير رو يك نگاهي بندازن
1-وتوسم
بنظر ميرسه پس از اصلاح 50 درصدي و ايجاد الگوي پرچم آماده ميشه براي صعود به هدف 176 تومان كه با قيمت امروز ميشه حدود 20 درصد سود مي ارزه يه تعدادي تو سبد باشه
2-همراه
با توجه به بسته شدنش در اواسط هفته آينده و تقسيم سود بالا و احتمالا تعديل مثبت بعد از اون بتونه به هدفش يعني 6000 برسه البته با احتساب سود تقسيمي
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط soroush پست شده است View Postسلام دوستان خوب تکنیکال دیگر قابل نمی دونن که جواب بدن!
با وسدید و خعتبار و خمحرکه چه کنم؟
وسدید
فکر نکنم کمتر از 1.560 باز بشه که خرید در این محدوده بدون در نظر گرفتن وضعیت بنیادی سهم بدون ریسک و کم ریسک باشه و از انجایی که در دو اسیلاتور Rsi و Macd نیز روندی صعودی می بینیم
چهارشنبه ، 24 فروردين به نقل از Boursi.Com
سعید امینی - با توجه به شکسته شدن پرچم و رد شدن از قله تاریخ در سهام شرکت سرمایه گذاری ایران که با هدف کلاسیک 2.600 می باشد
نوسانات اخیر نماد معاملاتی خعتبار مبنی بر پرچم صعودی و همین طور رد شدن از قله تاریخی 2.200 که سیگنال قوی و موثق بولیش بریک اوت را داریم انتظار می رود با هدف کلاسیک 2.600 و هیجانی 2.800 برسد ار جمله مقاومت های مهم پیش روی سهم می توان 2.400 را نام برد
در اخر به نظرم هنوز این سیگنال پایداره و باید به هدفش برسه و از انجایی که وضعیت بنیادی این سهم نیر مناسب می باشد
خمحرکه
در مورد خمحرکه باید بگم که داره الگوی مثلث نزولی رو با هدف 3.600 میسازه و در دو اسیلاتور rsi و macd نیز نوسان غلط در سقف و واگرایی منفی می بینیم ولی از نظر بنیادی این سهم اطلاعاتی ندارم و شاید بتونه الگو مثلث رو فلید کنهآخرین ویرایش توسط سعید امینی؛ 2011/04/23, 14:57.[LEFT][B]website :
[URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]
نظر
-
در اصل توسط javidz پست شده است View Postسلام خسته نباشيد كسي هست بگه فولاژكي صف فروش جمع ميشه و تا چه قيمتي مياد پايين
البته سهم با مرامیه چون کسی که بخواد خارج بشه هر روز حجمی که معامله میشه امکان خروج است
ریزش سهم از قیمتهای بالای 500 مشخص بود ..گروه فولاد فعلا در جا خواهند زد در بازار
نظر
-
سلام به همه
نگرانی در چشم، همه موج میزنه این کاملا از صدای تماس گیرنده ها و نوشته ایمیل زننده ها مشخصه، دوستانی که نوسان گیری میکردند. بد جور خورده تو پرشون، خوب این یک بازاره دیگه روزی که ما این بازار رو انتخاب کردیم. میدونستیم یک سوی قضیه سود هست و سوی دیگرش ضرر غالب دوستان که با بنده ارتباط دارند. در اسفند ماه سود های خوبی کردند. در اواسط فروردین ماه تقریبا اکثر سهمها واگرایی در سقف بین نمودار قیمت پایانی و آر اس آی استاندارد 14 روزه داشتند. به نحوی که حتی گاها برای انتخاب سهم برای مسابقه هفتگی مشکل داشتیم. خوب اون واگرایی ها خودشون رو نشون دادند. یعنی این ریزشها قابل پیشبینی بود. و اکنون قیمت جهانی طلا داره به این ریزشها دامن میزنه. و حقیقی و حقوقی داره پول رو میبره سمت این فلز با ارزش. در نمودار هفتگی طلا مدتی هست ، واگرایی در سقف دیده میشه، از طرفی به هدف الگوی کنج نیز داره نزدیک میشه. این نشون میده بزودی طلا میتونه در قالب یک موج کوتاه مدت اصلاحی قرار بگیره؛ که البته میتونه در یک هدف هیجانی قبل از اون، اهداف 1420 و 1430 و 1450 دلار رو هم ببینه. دوستان توجه داشته باشند، در این روزها در تایم فریم روزانه آر اس آی استاندارد با دیدن رقم محدوده 80 و با توجه به واگرایی در سقف ایجاد شده، قیمت طلا در محدوده سقف برآورد میشود. ریسک سمایه گذاری در این بازار توجیه پذیر نیست. در تایم فریم ساعتی قیمت طلا کاهش هفت دلاری رو در یک ساعت گذشته (ساعت 17:00 به وقت تهران) نشون میده. در صورتی که این روند ادامه پیدا کنه. سرمایه به بازار بورس برگشته، و در روزهای آتی روند جدیدی رو با ابهام سرمایه گذاری در طلا آغاز خواهد کرد. از طرفی در بازار بورس قیمت بسیاری از شرکتها بر اساس گفته بسیاری از دوستان فاندامنتالیست به کف قیمتی خودشون نزدیک شدن. برای همه آرزوی سود سرشار دارم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام جناب محسنی
هستم در خدمتتون، بیشتر از نظر اساتید استفاده میکنم.
خسته نباشی
دوست من میخواستم بهم کمک کنی که من در ساعات کاری هم بتونم وارد سایت بشم
هر چه قدر میگردم اون تاپیک بود که توش مشکلات رو مینوشتیمو دیگه پیدا نمیکنم
راستش تو ساعات کاری که بیش از 10 ساعته من نمیتونم وارد سایت بشم که حداقل ار نوشته های دوستان تشکر کنم
یعنی هر چه قدر یوزرنیم و پسورد خودمو وارد میکنم دوباره از من میخواد
فقط هم همون سیستم هست که این مشکلو داره در ظاهر هیچ تفاوتی با سیستم های دیگه نداره
بازم ممنونمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
GOLD
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسلام حجت جان
خسته نباشی
دوست من میخواستم بهم کمک کنی که من در ساعات کاری هم بتونم وارد سایت بشم
هر چه قدر میگردم اون تاپیک بود که توش مشکلات رو مینوشتیمو دیگه پیدا نمیکنم
راستش تو ساعات کاری که بیش از 10 ساعته من نمیتونم وارد سایت بشم که حداقل ار نوشته های دوستان تشکر کنم
یعنی هر چه قدر یوزرنیم و پسورد خودمو وارد میکنم دوباره از من میخواد
فقط هم همون سیستم هست که این مشکلو داره در ظاهر هیچ تفاوتی با سیستم های دیگه نداره
بازم ممنونم
توی یک سیستم هم بنده همین مشکل رو داشتم. از بروزر دیگه ای استفاده کردم. (اپرا) مشکل حل شد. نصب کن دوباره بررسی کن، اگر باز هم مشکل داشتتی، با مدیر کل سایت (ادمین) تماس بگیر و مشکل رو مطرح کن. بنده در خدمتم.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام به همه
مطلبی در تاپیک جوبازار سایت فرابورسیان دیدم، با اجازه استاد نادر علی نقل قول میکنم:
در اصل توسط كاظم نادرعلي پست شده است View Postفكر كنم دغدغه اصلي اكثريت الان اينه كه محمود خان برميگرده يا استعفا ميده
شاخص برميگرده يا نه ميريزه
وضعيت شاخص و وضعيت سياسي داخلي و منطقه طوريه كه من پيشبيني ميكنم همه چيز خيلي سريع خاتمه پيدا ميكنه تقريبا در2هفته اينده ختم به خير ميشه
يكسري سهام خوب اصلاح شدند و ديگه بنظرم ازين پايينتر نميان (بانكيا وتجهيزاتيا وبرخي تك سهام و سرمايگذاريها)وفعلا نوسان ميكنن تا اصلاح شاخص تموم بشه
در اين بين با نوسانات منفي قيمتهاي جهاني معدنيا كمتر از10درصد جاي اصلاح خواهند داشت و بعد اون شاخص از حوالي 25350-25270واحد اماده ميشه برگرده احتمالا اين هفته هم نوساني خواهد بود و از اواسط هفته سوم ارديبهشت كم كم بازار جون ميگيره تا تيرماه به28هزار و تا شهريور ماه31هزار ميبينه
لینک مطلبلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
نظر