بررسی تکنیکالی بازار و سهام

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baradaran
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 545

فباهنر :

روند کاهشی قیمت از بهمن ماه از 145 تومان آغاز و اینک با چندین اصلاح به 113 تومان رسیده است .
    قیمت در راه افت حمایتهای متعددی راپشت سر گذاشته و اکنون به مهمترین حمایت رسیده است .
    محدوده قیمت 110 تا 112 به دو دلیل ذیل بسیار مهم تلقی میشود .
    برخورد با حمایت بسیار مهم تصحیح 100 درصد فیبوناچی
    برخورداری از لایه حمایتی بسیار مهم تاریخی .
    واگرائی مثبت نیز در اسیلاتورهای rsi و macd قابل مشاهده است .
    Rsi در منطقه 35 واقع شده و در نزدیکی حمایت خط 30 قرار دارد .
    کمترین قیمت سهم طی دوسال گذشته 106 تومان بوده است .

نتیجه : با توجه به موارد بالا قیمت در کف قرار دارد هر چند ممکن است تا 106 افت داشته باشد .
    هر چند rsi در منطقه هیجان فروش نیست ولی به نظر سیگنال خرید قابل تائید است .
    بنابر این فروش در قیمت کنونی اصلا منطقی نیست .
    ورود به سهم در محدوده قیمتی 106 تا 112 کم ریسک ارزیابی میشود .
    البته ممکن است قیمت مدتی همین محدوده استراحت داشته باشد .
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

سلام به همه دوستان
      فکر کنم، آدرس برای تمام دوستانی که اعلام آمادگی کردند. پیام خصوصی شد. اگر دوستی جا مونده، اعلام کنه. تا براش آدرس ارسال بشه. موفق باشید.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام به همه
        با توجه به اینکه، دیر آدرس تجمع رو اعلام کردیم. اما دوستان با نام کاربری چشمه، یزدی، rise2rise در محل حضور پیدا کردن و براشون پر حرفی کردیم. مطالب زیر نیز مطرح شد
        :
        1- هدف از تجمع ارتقاء و تبادل دانش تکنیکال میباشد.
        2-برای سهم خاصی تبلیغ نکنیم.
        3-اطلاعاتی رو که بعد از دوره های آموزشی فرا گرفتیم. در اختیار دیگران قرار بدیم.
        4-اخبار تکنیکی و فاندایی رو بررسی کنیم.
        5-در خصوص استفاده درست از ابزار تحلیل تکنیکال تحقیقات داشته باشیم و هفته آینده ارائه کنیم. (هر هفته یک بخش)
        6- هر هفته، هر نفر؛ دو سهم که متصوریم، (در بلند مدت، میان مدت، کوتاه مدت) بازده بالا دارند. رو از لحاظ تکنیکال و فاندامنتال بررسی و تشریح کنیم.
        7-مطالب آموزشی به صورت کتاب یا پی دی اف رو تجمع به اشتراک بگذاریم.
        8-آینده بازارهای جهانی از قبیل ارز و طلا و نفت و روی رو هر هفته مورد بررسی قرار بدیم.
        9-اخبار داخلی مرتبط با بورس مورد بررسی قرار بدیم.
        10-برترین کارگزاران در مشهد را معرفی کنیم.
        11- اخبار شرکتها (زمان و مقدار سود، زمان مجامع، پی بر ای، سود و زیانهای انباشته، نقد شوندگی و ...) بررسی کنیم.
        و ...

دوستانی که موفق به حضور نشدند، تا اطلاع ثانوی روزهای جمعه در همان محل و زمانی که براشون آدرس رو ارسال کردیم. تجمع برگزار خواهد شد.
        برای همه آرزوی توفیق و سود داریم.

نظر

• امین صفار
          عضو جدید
          • Jan 2011
          • 16

سلام بر حجت عزیز داداش من تازه متوجه شدم که شما اجتماع دوستان واساتید رو راه انداختین اگه اجازه بدین این شاگرد کوچیکتون هم شرکت کنه ممنون میشم:">:d

نظر

• مهدی
            عضو عادی
            • Jan 2011
            • 93

با سلام خدمت دوستان عزیز .لطفا راهنمایی کنید.
            [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

نظر

• (حجت)
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1562

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                سلام به همه
                با توجه به اینکه، دیر آدرس تجمع رو اعلام کردیم. اما دوستان با نام کاربری چشمه، یزدی، rise2rise در محل حضور پیدا کردن و براشون پر حرفی کردیم. مطالب زیر نیز مطرح شد
                :
                5-در خصوص استفاده درست از ابزار تحلیل تکنیکال تحقیقات داشته باشیم و هفته آینده ارائه کنیم. (هر هفته یک بخش)
                6- هر هفته، هر نفر؛ دو سهم که متصوریم، (در بلند مدت، میان مدت، کوتاه مدت) بازده بالا دارند. رو از لحاظ تکنیکال و فاندامنتال بررسی و تشریح کنیم.
                8-آینده بازارهای جهانی از قبیل ارز و طلا و نفت و روی رو هر هفته مورد بررسی قرار بدیم.
                11- اخبار شرکتها (زمان و مقدار سود، زمان مجامع، پی بر ای، سود و زیانهای انباشته، نقد شوندگی و ...) بررسی کنیم.
                و ...

دوستانی که موفق به حضور نشدند، تا اطلاع ثانوی روزهای جمعه در همان محل و زمانی که براشون آدرس رو ارسال کردیم. تجمع برگزار خواهد شد.
                سلام به همه
                امروز هم در محل تجمع بودیم. اهداف مجدد بررسی شد.

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام آقا مهدی، میتونه پرچم باشه، اما اگر نام نماد رو پست بزنی (چون نتونستم از روی تصویر بخونم.) بهتر میشه نظر داد.

نظر

• farhad.fathi
                    کاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 278

سلام آقا مهدی، میتونه پرچم باشه، اما اگر نام نماد رو پست بزنی (چون نتونستم از روی تصویر بخونم.) بهتر میشه نظر داد.
                    پتروشیمی اصفهان:x
                    آخرین ویرایش توسط farhad.fathi؛ 2011/05/27, 22:30.
                    yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

سلام به همه
                      امروز هم در محل تجمع بودیم. اهداف مجدد بررسی شد.
                      #-o اوه. يادم رفت بيام ....
                      امروز چند نفر اومدند؟
                      . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

نوشته پترو اصفهان. حتما همون پتروشيمي اصفهانه ديگه. يعني احتمالا شصفها
                        من عاشق شصفها يم. سهم توپيه ...
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• (حجت)
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1562

در اصل توسط مهدی پست شده است View Post

خوب آقا مهدی، ظاهرا شصفها هست.
                          بر اساس موج شماری بنده داره موج b رو میزنه، یعنی در صورتی که موجهای الیوتش گسترش یافته نشه، در خوشبینانه ترین حالت میتونه تا محدوده 5000 رشد کنه. و دیگه پرچم نمیتونه باشه.

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            :
                            و ...

سلام به همه
                            دوستانی که اعلام آمادگی کردن؛ براشون آدرس ارسال شد. اگر عزیزی جا مونده اعلام کنه، تا آدرس براش پیام بشه.

نظر

• Mousavi
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 196

سلام
                              اگر ممکنه آموزش رسم سطوح فیبوناچی رو بذارین
                              ممنون

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

من همیشه مخالف رعایت حد نوسان 4 درصد تو بورس بودم و اعتقاد داشتم باید مثل سایر بازارهای سرمایه بین المللی رشد و افت قیمت باز و بدون محدودیت باشه .
                                چنانچه حد نوسان حذف شود دیگر شاهد تشکیل صف خرید و فروش نخواهیم بود و همواره عرضه و تقاضا قیمت را به تعادل میرساند و قیمت در پایان روز واقعی خواهد بود .
                                در واقع تشکیل صف خرید و فروش که محصول قانون حد نوسان است موجب افزایش عرضه و تقاضای کاذب میشود .بارها مشاهده شده وقتی برای سهمی صف خرید کمی شکل گرفته بلافاصله با دیدن صف تقاضای خرید افزایش و صف در زمان کوتاهی چند برابر میشود و در مورد صف فروش نیز به همین صورت با شکلگیری اولیه صف فروش شاهد هجوم سهامدارن برای عرضه هستیم و در نتیجه صف فروش بیشتر میشود .
                                در واقع بسیاری از شرکتهای حقوقی با ایجاد صفهای کاذب موجب هجوم اشخاص حقیقی میشوند و به اهداف خود میرسند .
                                اما اکنون با دیدن چند مورد موافق رعایت حد نوسان شده ام .
                                البته من هنوز هم به معایب این قانون اعتقاد دارم و نظرم این است که بالاخره روزی باید این روش حذف شود ولی در حال حاضر فکر میکنم بهتر است ادامه داشته باشد .
                                و اما مواردی که موجب شد نظر من عوض شود .
                                در طول ماه گذشته شاهد حضور سهامهای بانکهای آرین و سرمایه و سهام خوارزمی بودیم .
                                در هر سه مورد به دلیل ورود اولیه به بورس حد نوسان وجود نداشت اما در عمل چه اتفاقی افتاد .
                                به مورد آخر بانک سرمایه اشاره میکنم سهام در 160 باز شد و تا 250 قیمت خورد .
                                نکته جالب این است که در حالی 250 قیمت میخورد که قیمت پایانی در آن لحظه 185 بود با یک حساب ساده دوستی که در قیمت 250 خرید داشته باید چند روز قیمت 185 در مثبت کامل معامله شود تا به 250 برسد ؟
                                در مورد بانک آرین ان عزیزی که حق تقدم رو 180 خرید کرد در حالی که قیمت خود سهم 180 بود با چه استدلالی خرید داشته آیا جز با جوگیر شدن و افتادن در دام بعضیها ؟
                                قیمت 180 حق تقدم آرین در کمتر از 20 روز به کمتر از 50 تومان رسیده است .
                                حالا اگه فرض کنیم حد نوسان حذف شود به نظر بعضی از سهامدارن در مدت کوتاهی بیشتر اصل سرمایه خود را از دست خواهند داد .
                                به نظر من بهترین راهکار افزایش تدریجی حد نوسان میباشد .
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X