حجت جان الان این یعنی چی؟ تفسیرش چیه؟ سواد ما قد این چیزارو نمیده! :d
بررسی تکنیکالی بازار و سهام
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
سلام سطوح حمایت ومقاومت رو نشون میده، هر زمان قیمت به یکی از این سطوح برخورد میکنه، واکنش نشون میده، ضمن اینکه میشه باهاش بعد از موج اول الیوت هدف موج پنجم و اینکه کی به اونجا میرسه رو پیشبینی کرد. اما گفتم به دوستان این در حال تست هست. هنوز 100 درصد مطمئن نیستیم که کار میکنه. اما تا اینجا ما رو چند باری توی موجهای ریزشی نجات داده.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
دکوثر 90/3/29
ظاهرا قیمت در کف یک کانال نزولی بلند مدت قرار دارد و از حمایت روانی 200 تومان نیز برخوردار است.
همچنین rsi در محل برخورد با خط روند صعودی بلند مدتی قرار دارد + واگرایی مثبت در مکدی
به نظر قیمت در محدوده کف قرار دارد و سهام شرکت از ریسک پایینی برخوردار است؛ قیمت سهام در برگشت مقاومت های زیر را خواهد داشت:
1- در محدوده 221 تومان در محل برخورد با 23.8% و ma20
2- در محدوده 234 تومان محل برخورد با 38.2%
3- مهمترین مقاومت سهم در 240 تا 245 تومان در برخورد با خط روند حفره های تاریخی و 50% فیبو
[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postسلام محمود جان، چه خبر از شبریز؟؟؟! راستی چه خبر از آکنتور؟؟!!!!
شبريز دو روزه محدوده 210 ميشينم واسه خريد اما هيشكي منو دوست نداره چند تا سهم ناقبلشو بده بهم
سبز سبزم ريشه دارم
من درختي استواااااارم. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postداشتيم حجت خان؟؟؟
شبريز دو روزه محدوده 210 ميشينم واسه خريد اما هيشكي منو دوست نداره چند تا سهم ناقبلشو بده بهم
سبز سبزم ريشه دارم
من درختي استواااااارم
شبریز عجله نکن، امکان داره پول بک باشه. ببین گروهشم، زیاد وضعیت خوبی نداره. شاید توی نفت خبری باشه.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postجناب حجت سلام لطف فرمایید از این خساپا و وساپا هم تحلیلی بفرمایید خستمون کرد خرید هر دو 290 نگهداری؟تعویض یاکلافروش ونقدشدن ممنون
خساپا؛ اگر قیمت پایانی زیر 2580 میامد فورا میفروختم.
وساپا:اگر قیمت پایانی زیر 2600 میامد فورا میفروختم.
در غیر اینصورت جفتشون اصلاح خودشونو کردن.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
نظر